DDWorld a jeho čtenáři v roce 2008 – vše nej do 2009! Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach   
Středa, 31 prosinec 2008
alt Jak jste si vy, naši čtenáři vedli spolu s námi v uplynulém roce? Tak se na to podíváme …

 

 

    Konec kalendářního roku, to je takový dobrý čas na bilance všeho druhu, když už jsme u toho, podívali jsme se na statistiky našeho Webu. Rok 2008 magazínu DDWorld.cz v číslech by Google analytics:   

DDWorld.cz:  1.1.2008 - 31.12.2008

  • Počet návštěv: 3 200 000
  • Počet reálných návštěvníků: 800 000
  • Počet zobrazených stran: 10 200 000
  • Průměrný čas strávený na webu u jednoho návštěvníka: 8 minut 20 vteřin
  • Nejvíce návštěv v týdnu: Čtvrtek
  • Nejvíc přístupů v hodině přes den: 20:00 (večer)

Podrobnější statistiky:

ddworld-1-2008

ddworld-2-2008

ddworld-3-2008

  Jak vidíte, statistiky se vyvíjejí. Překvapením je pro nás počet uživatelů, kteří používají Operu. Zajímavý je také vývoj rozlišení, kde během roku 2008 došlo k výraznému posunu směrem k širokoúhlým rozlišením. Stránky jsou navrženy pro rozlišení 1280 a větší. A to dnes používá přes 80% z vás.

  • Jaký byl rok 2008 pro DDWorld a co dál ...

   Během roku jsme se dočkali výrazné obměny vzhledu i funkčnosti stránek. Do nového roku bohužel vstupujeme stále v omezené funkčnosti, kvůli nevyhovujícímu serveru, který nestačí našim požadavkům, to však bude v lednu a únoru finálně vyřešeno, následně tak opět zpustíme pěkné tvary a dres a další věci, které nás v současnosti výrazně penalizují ve vyhledávačích. DDWorld také nemá téměř žádné zpětné odkazy a žádné zvláštní upozornění na svou existenci. Nárůst počtu návštěvníků o téměř 50% za rok je zde pouze proto, že čtenáři doporučují DDWorld novým čtenářům. Vzhledem k vysokému počtu opakovaných návštěv a délce průměrné návštěvy, která ke konci roku už činila téměř 9 minut, si myslím, že máme co nabídnout a obrovský potenciál, které zde je, absolutně nevyužíváme. Čím je to dáno?

  Vedením :). Nemám žádné zkušenosti s propagací podobného projektu, kterým je DDWorld, za poslední rok jsem se hodně naučil, nároky na mě, jako šéfredaktora však neuvěřitelně rostou a bohužel tak není čas, abych se věnoval všemu. Pokud by se našel někdo, kdo by se chtěl věnovat propagaci DDWorld.cz a v podobných otázkách, rád se s ním na toto téma pobavím.

   Každopádně, co se týká roku 2008, podařilo se opět daleko více, než jsem čekal, ačkoliv se stavem mnoha věcí nejsem a nemohu být zdaleka spokojen. Problémy zůstávají stejné, ačkoliv už nemám obavu, že by zde DDWorld nepřežil, na to už si zajistil slušné pozice, ale aby fungoval jak klasický profesionální magazín a projekt, tak na to opravdu zdaleka nemá příjmy. Profesionální placená redakce je zcela mimo naše možnosti, čímž chci poděkovat všem svým spolupracovníkům, kteří se na jeho vývoji podílejí s čistého zájmu o věc. Na druhou stranu nám současná situace poskytuje absolutní volnost a možnost si říkat co chceme, takříkajíc na plnou hubu a nemusíme být někomu „zavázáni". Nebudu však situaci malovat růžově. Nároky uživatelů stoupají a mnozí už začali zapomínat, že DDWorld vzniká ve velmi skromných podmínkách, ve kterých by žádné profi médium, se kterými se nás někteří snaží srovnávat, nemůže fungovat. Abychom přinesli slušný test, či jiný srovnatelný obsah, musíme vydat 10x více úsilí za desetinu a nulu toho, co magazíny podobného směru. Rád bych toto v roce 2009 změnil. Nelze se stále spoléhat na to, že tu mnozí spolupracovníci, co teď vydatně z dobré vůle pomáhají, budou za současných podmínek pořád. To se týká i mě, ačkoliv mě baví to, co dělám, nebude mě to bavit vždycky, navíc v atmosféře, kterou zde v poslední době vyvolávají různá individua v diskusích. Volnost, která na DDWorldu vládne pro všechny názory a pohledy, se tak kvůli několika existencím, kteří si myslí, že snědli moudrost světa a jakýkoliv jiný názor než ten jejich je špatný, zaujatý a hodný maximálně hloupých sarkastických poznámek a stále dokola opakujících se výpadů. Bohužel to je daň za zvyšující se popularitu a známost našeho magazínu ...

   Jak jsem na konci loňského roku upozorňoval, tak se i stalo. Novinařina o IT to je těžký business - prachy hýbou světem, není proto divu, že když se zde člověk snaží udělat magazín, kde říká tak říkajíc vše na plnou hubu a jak se věci skutečně mají, je minimálně u některých za hlupáka, idiota a flamera, či jinak zaujatého a vadného. Nabourává zaběhlé struktury a vůbec se staví proti proudu. Za letošní rok už jsem se seznámil se všemi hledisky zákulisí toho, kam jsme se s DDWorldem zapojili. Poznal jsem klady, ale i pár záporů. Poznal jsem vstřícnost mnoha zástupců výrobců, kteří ačkoliv chápou, že pozice DDWorldu je nesrovnatelná se silou profesionálních médií, vůbec jim to nebrání zapůjčit nám exkluzivní a velmi žádané a očekávané produkty jako prvním. Není problém se zapůjčením čehokoliv, kdykoliv a zařízením mnoha dalších věcí. Setkal jsem se také s vynikajícím osobním přístupem, nad rámec standardních PR keců a NDA - budiž vizitkou, že mnoho produktů máme v rámci NDA a zápůjček k dispozici a se žádným z partnerů nemáme písemně uzavřené NDA - stačí mé slovo, čehož si osobně opravdu hodně vážím. Osobně mu dávám větší váhu, než kusu papíru. Setkal jsem se ale i se zápory, jako jsou očividné pokusy o cílené ovlivnění, nátlak a dokonce i přímé vyhrožování na několik způsobů. Poznal jsem i některá známá jména z jiných magazínů, přičemž jsem zjistil, že není vše tak, jak se zdá, někteří jsou fajn, jiní jsou opravdu jiní. Znovu jsem si přitom ověřil, že z pohledu čtenáře jste v pozici odsouzeného na smrt před popravčí četou se šátkem přes oči. Snadno podlehnete 100x opakované lži (pardon - upravené pravdě, aby se někdo moc nerozčiloval), neznáte zákulisí a děláte si názor na základě kusých vybraných a správně podaných informací - když to řeknu na rovinu, jako čtenáři víte tolik: /-/, ale toho, co nevíte, je tolik: /--------/. Unikají vám souvislosti a téměř stále se ujišťuji, že všechno souvisí se vším a nic není jen tak.

     Se zvyšující se popularitou přibývá osobních útoků a výpadů, všímám si neustálého napadání čehokoliv z mé strany a článků DDWorld stále stejnými lidmi na mnoha stránkách a fórech a nálepkování. Opravdu zde není většinový názor, to roznáší opravdu jen pár jedinců, někteří i zdárně pod různými identitami. A protože tito křiklouni jsou nejhlasitější a rozumný člověk se s nimi nemá sílu hádat, má to samozřejmě částečný úspěch - 100x opakovaná lež se stává pravdou. Já ale věřím, že nejdůležitější je obsah a článku a jsem si jistý, že jsme nikomu neporadili dobře, ba naopak vždy a stále nejlépe, jak v dané době bylo možné. To je pro nás důležitější, než napadání DDWorldu některými individui. Občas jsme si dali i práci s vyhledáním identity a přes různé kontakty jsme zjistili mnoho zajímavých věcí, zkrátka cílené výpady na „konkurenci" nebo nehodící se skutečnosti, které se jinak neříkají, jsou na denním pořádku. Ale fajn, já to beru, jednou jsem řekl, že ten DDWorld někam dostanu a pokud se budu muset prodírat touhle špínou, fajn, mě to nevadí. V novém roce se nehodlám těmito věcmi už vůbec zabývat.

   Ono je to vlastně ku prospěchu věci, protože když už si někteří dávají takovou práci s kritizováním, napadáním, pomlouváním a tak dále, tak evidentně děláme dobrou práci. Osobně se tedy v roce 2009 hodlám více soustředit na posilování spolupráce s lidmi, pro které jsou počítače kromě businessu (čemuž se nelze vyhnout) i koníčkem a přistupují k tomu férově. Budete se divit, ale je zde hodně lidí, kteří na rovinu mluví i o tom, co je na jejich produktech špatné a v čem je konkurence lepší. S těmihle lidmi já chci spolupracovat. S lidmi, kteří vědí, že věci nejsou jen bílé, či černé (nebo zelené a červené), ale dobře vědí, že jsou mnohabarevné s různými odstíny a že pravda a prezentovaná skutečnost jsou dvě různé věci. V letošním roce, hlavně v jeho závěru, jsem se až příliš zabýval výše uvedenými špinavostmi, v novém roce se budu držet svého cíle, dělat DDWorld proto, že mě to baví a nebudu si kazit náladu pitomci, co si myslí, že mají recept na jedinou pravdu nebo ze své pozice káží jedinou oficiální pravdu a běda, pokud máte jiný názor.  

  Do nového roku tedy všem přeji hlavně více klidu a méně blbců v okolí. Více klidu a pohody. V novém roce bude DDWorld ještě otevřenější než doposud. Chci dělat věci tak, jak mě baví, chci psát tak, jak chci a to samé umožním i komukoliv, kdo je schopný dát slušnou myšlenku dohromady a bude mít zájem se projevit. Nic není tabu, a co neříkají jinde, já klidně řeknu. DDWorld nenabízí dogmata, jen surovou skutečnost - zdá dáte přednost skutečné realitě, a nebo pěkně upečené, načančané a pečlivě naporcované prezentované pravdě, to je jen na vás. Nic víc vám DDWorld dát nemůže a ani nechce.

     Neslibuji vám zázraky, protože už jen to, že zde ve stávající podobě DDWorld existuje s naprosto základním zázemím, tak říkajíc děláme vše doma na koleni, je zázrak. Děláme věci pro nás a pro vás, jako normální uživatelé. Těším se na společnou budoucnost a tvorbu v roce 2009, pěkně v klidu a pohodě.

  PS: Děkuji všem partnerům webu, spolupracovníkům a kamarádům, kteří se na vývoji DDWorld.cz podílejí, vynasnažím se v roce 2009 posunout DDWorld opět výše a doufám, že to návštěvníci patřičně ocení. Zároveň poslechnu všechny tyto spolupracovníky a dám si pokoj a nebudu už ztrácet v diskusích čas a nervy s cílenými opakovanými provokacemi a provokatéry (bude se více mazat a méně vysvětlovat, co je to slušné chovaní a rozumně prezentovaný názor). DD si do nového roku dává větší pohodu a klid na práci, která mu je hlavně koníčkem ... a začíná právě teď :). Klidně se přidejte ;).

 

AUTOR: Jan "DD" Stach
Radši dělám věci pomaleji a pořádně, než rychle a špatně.

Starší články


Komentáře
Přidat Nový
Neznámý  - Vše nej do Nového roku 2008-12-31 18:00:33

Chtěl bych Ti popřát vše nej do Nového roku a hodně úspěchů s DDworldem , jsou to podle mě nejlepší www stránky,nikde jsem se nedozvěděl a nikde jinde mi neporadily jako tady , takže ještě všechno nejjjj
Triplespace [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-12-31 18:04:31
avatar
Vyborne. To ze ste sebakriticky je dobra vlastnost uzivatelia vidia ze je tu neustaly zaujem o napredovanie DD. Zlepsovat sa da naozaj vo viacerych smeroch kedze PC je velmi siroky pojem.

!!! Najdolezitejsia vec je urcite zrychlit stranku teda vymenit uz ten dlhodobo spominany server!!!

Za cely rok 2008 v mene vsetkych citatelov DAKUJEME
Araya [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-12-31 18:13:32
avatar
Taky vse nej do novyho roku, taky se sem rad vracim a obcas si rad poctu tyhle komentare a zase by to nebylo zabavne kdyby se tu nejaky ten blbec neukazal
Ale jinak v reale by opravdu tech blbcu mohlo byt mene.
Chaythere [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-12-31 18:15:33

Ti říkám furt, že Opera je pecková a používá jí víc lidí a do budoucna se s ní musí počítat.
cch [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-01-01 10:42:36
avatar
přesně tak

Jinak přeji vše nej v tomhle novým roce
Banshee [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-01-02 16:54:10
avatar
"nase" predsevzeti je prekonat v roce 2009 IE, musim sem chodit casteji Opera jede
digiman [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-12-31 18:19:30
avatar
připojuji s ke Jamesovi a chci tobě DD i cele redakci co nejmin napadani a pevne nervy s těmi kdo se o to snaži a at se povede vše co ste si přecevzali a těšim se na spostu zajímavejch članků sice bych rad taky nějakym přispěl ale časove možnosti mi neumožnují prací se škoulou je někdy vic než je zdravo

Edit1: než jsem dočet a dopsal tak koukam že nějako nahromadili příspěvky ale je to jen dobře je vidět že je to tady oblíbený :-)
Xyw [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-12-31 18:32:59
avatar
Pripajam sa k prianiu setkeho dobreho do noveho roka.
(Opera FTW! )
Pit [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - diik 2008-12-31 18:38:09
avatar
Jo DDworld jsou super stranky pravě kuli tomu ze poskytuji (aspon doufám) tu neupravenou pravdu. Tak doufám ze se to v roce 2009 nezmění. Všem čtenárům přeji hlavně to zdraví do nového roku.
razzl [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-12-31 18:42:14

No,za tu dobu co si ddworld čtu, je stále lepší a vždy si rád jdu přečíst nový článek. Někdy když není čas a zapínám PC jen na chvíly tak se mrčnu jen ddworld, pročtu nové články a končím. Jiné magazíny mě ani nezajímají. Musím uznat že zde dd děláš hodně dobrou práci a fandím tvojí věci. Hlavně se vyser na různé blbečky, protože podle mě nejde o to jak je ddworld velký, nebo jestli je to profesionální magazín nebo ne, ale jde o to že tě to baví a chceš dát lidem co nejvíc, možná se to dá říct, že do toho vkládáš i kus sebe sama. A to je na tom to nejkrásnější a proto je ddworld stále lepší a oblíbenější. Do nového roku přeji aby tě to i nadále bavilo a měl si stále chuť dávat nám stále stejně dobré, ba i lepší články. A taky zdraví lásku atd. ať se daří. Hlavně nezapomeň, jak sám říkáš. Blbečků je málo, ale jdou slišet nejvíc. Třabá já už čtu ddworld něco přes rok, ale v diskuzích jsem málo. Není na to čas a jsem rád že si stihnu pročíst všechny články, které vždy stojí za to. A takových jako já je hodně a těch blbců co jsou slišet jen troška. Tak vždy mysli na nás, ty kteří si zde rádi počtou. Čus a hodně zdaru v novém roku.
Pit [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - DDworld best 2008-12-31 18:49:41
avatar
Já také tet uš chodím pouze na DDworld, dříve jsem čerpal info i z jiných webů, ale tam mne vzdy znechutilo ba dokonce i dost nas...lo jak se snaží udělat nějakého výrobce hezčínež druhého a říkají jen trochu pravdy. Zvlášť kdyš jsem si tady přečetl recenzi na stejný výrobek.
Banshee [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-01-02 16:52:28
avatar
To nevim jestli delas dobre. Vzdy je lepsi videt vec z vice uhlu pohledu a ne jen z jednoho. Jestli je DDworld tendencni nebo ne by bylo na delsi diskuzi, ja si zdejsi recenze vzdycky rad prectu - rozhodne je ale neberu jako jedine pravdive a davam si je do souvislosti s tim co vidim jinde.
eXistenZ [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-12-31 18:50:14
avatar
Takytak, všetko dobré do nového roku, vyššie prenosové rýchlosti pre server, menej pádov a servisných prestávok, veľa čitateľov a pevné nervy

BTW kto tu ešte používa IE? Opera roxx
lake_bodom [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-12-31 18:50:28
avatar
Také přeji do nového roku hodně sil, přeci jen je to práce jako každá jiná .
P.S. Co třeba zřídit dobrovolné předplatné? Sám bych se rád přidal. Aspoň by se vybrali penízky na server a lepší připojení. Předplatitelé by mohli mít články dříveji, možnost vypnout zobrazování reklam a další výhody ;).
Neznámý  2008-12-31 18:59:35

DDWorld pravidelně sleduji již dlouho dobu, ovšem do diskuzí moc nepřispívám (hlavně proto, že mě iritují zmínění lidé, kteří neustále napadají tento web). A myslím, že takových lidí jako já bude více. Je to škoda, protože kvalita komentářů by se určitě zvedla..

Děkuji však DD-mu i ostatním autorům a tvůrcům webu a přeji mnoho úspěchů v novém roce!
Trefa [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-12-31 19:27:25
avatar
Tiez sa pripajam a prajem vsetko dobre do noveho roku, redakcii aj citatelom ... Vela kvalitnych clankov,novy server a menej akoze flejmerov
jenik.p [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-12-31 19:46:23

Abych neopakoval co bylo výše napsáno tak dodám jen jednu věc. Doufám že vydržíte dělat svojí práci stejným stylem co nejdéle, protože se stejne jednou stane to,že až budete tak populární,že to bude ohrožovat profesionální web ta vás někdo koupí nebo bude chtít koupit, ale to už záleží na vás kolik je váš strop. Jinak vše nejlepší do nového roku a fandim Vám.
Level5 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-12-31 19:53:37
avatar
Do nového roku přeji vše co už vyjmenovali uživatelé nademnou a jen dodám že v tom mazání s tebou plně souhlasím a nezůstal bych jen u toho ale tyto "uživatele" bych rovnou banoval
Dumbo [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-12-31 19:58:59

no skoda ze pisem neskor ale povedal by som asi vacsinu co sa tu uz pisalo .... DD je naozaj dobry web...sice iny web o kompoch ani nepoznam ale to je jedno..TU najdem vsetko co potrebujem ... len tak dalej DD.
Dudas50 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-12-31 20:23:37

Chcel by som podakovat za skvelu pracu redakcie tejto stranky.navstevujem tuto stranku asi pol roka a nasiel som tu vela zaujimavych clankou a noviniek.tato stranka spolu s pct.cz ,exhw.cz ,pc.sk tvoria pekne zastupenie informatorou a recenzentou a z ich clankou sa da urobyt slusny obraz o danom HW... len tak dalej
HonzaN [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-12-31 20:47:03

i já preju vse nej do noveho roku
Doufam ze se nezaradim mezi ty otravne
Ikdyz dost veci vidim trochu jinak a myslim si, že nezaujate. Uznavam snahu obou výrobcu (GK - vecne to tema) a pral bych si, aby produkty byli hodnoceny, ne co treba "provedli" v minulosti, ale podle toho, co prave prinesli na trh a podle toho k nim pristupovat.
Snad sem se vyjadril srozumitelne
Hodne uspechu
kranky [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-12-31 21:50:37
avatar
Vela šťastia v roku novom
Rýchle linky blbcom "zbohom"
DD World nech len rastie
Kritikovia Vy sa traste!
Diskusii nech je vela
Až to frči riadna mela!

Prajem tomuto webu len to najlepšie!!!!!!!!!
Slunce [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-12-31 21:54:17

Když byla v článku řeč o těch vyhledávačích, tak se musím pořádně obout do googlu a seznamu. Google pagerank je založený na množství odkazů na web. Pokud ale napíšu odkaz na lide.cz, tyto odkazy se nepočítačí. V kódu stránky je napsáno že se nemají počítat. Čímž ovšem pagerank přestává mít svůj smysl, jelikož si ho vytváří pouze vlastníci webových stránek navzájem.
holoway [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-01-01 13:58:29
avatar
Já si myslím podobné, ač tomu z technického hlediska tak nerozumím. Osobně sleduji denně toplist, kde se mi líbí jasně dané pravidlo měření přístupů a měsíčně netmonitor (tam tomu nerozumím tolik, je to složitější).
Slunce [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-12-31 23:13:25

Když tu byly zmíněny problémy s propagací, také si lámu hlavu nad tím, jak budu propagovat svůj web. On teda ještě neexistuje, ale už vím jak bude vypadat. Ale nad tou propagací pořád přemýšlím, protože jsem viděl na netu už mnoho webů s nulovou návštěvností. To je takové to podnikání, kdy zkrachuje ještě před tím, než pořádně začalo.

Když tu byla zmíněna profesionální redakce, tak já myslím že tu časem bude profesionální redakce. DD bude profesionál. Teď je to sice ještě amatér. Tvrzení, že při 22nm výrobě, bude méně tranzistorů v paměťové buňce, tak to je teda síla. Plést si nanometry a tranzistory... Ale DD má velkou snahu a časem to bude určitě profesionál.
A ty drzé kritiky v diskusích neber vážně. Někteří lidé si prostě potřebují jít na internet vysypat své smetí.

Otevřenost na plnou hubu se mi líbí. Tak je to správné. Má hodně odpůrců, ale podle mě je to správné.

Přeju DDworld spoustu úspěchů v novém roce!
wizard_ov [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-12-31 23:22:15
avatar
DD - hodně zdaru v novém roce. To, že s tebou někdy nesouhlasím neznamená, že ti nedržím palce Jen tak dál chlape...
miki75 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-12-31 23:30:05
avatar
ano ano aj ja drzim palce a som fanusik. Viem co je to robit cosi na kolene a preto fandim ako sa da a nedaj sa odradit od diotov ktory aj tak len zavidia cudzi uspech, lebo sami su neni schopny urobit nic. Vela uspechov a stastny novy rok.
Mescalamba [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-01-01 00:20:27
avatar
Ťastnej novej lok.. *škyt* ..rok.. Hodně zdraví, lásky.. a peněz na upgrade PC. (a dobrejch gamesek.. ty nám krutě chybí..).
Sina [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-01-01 05:35:52
avatar
pár dobrých gamesek přeci jen je, aneb nikdy není tak špatně aby nemohlo být ještě hůř :-D, nezní to sice moc optimistiky, ale vse nej do nového roku, ať se vám splní co si budete přát a DDworld ať je ještě lepší než nyní
Dudas50 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-01-01 01:17:26

jop ako Mescalamba zelal STASTNY NOVY ROK....
m1kes [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-01-01 01:47:31
avatar
Šťastný nový rok, atd.. Jen je s podivem, jak takovýto amatérský web roste a zlepšuje se, narozdíl od profesionálních (nebudu zde jmenovat třeba živě.cz), které jsou na tom čím dál tím hůře (s kvalitou článků a informací). Držím palce
Gang [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-01-01 22:28:01

Děkuji a přejí DD a všem čtenařům a členům redakce zdraví, štěstí a lásky, a míru mezi NV a ATI fanouškami a nového dobrého HW a SW v N.R.2009.
har.rar [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-01-01 04:06:28

Všem šťastný nový rok,hodně zdraví,protože je nejdůležitější a potom vše po čem tajně toužíme,aby se vypřálo,protože to je jeden z nejhezčích darů,pořípadě motivaci,udělat něco líp,když už to nejde tak snadno.............
skončím klasikou happy new year
Gang [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-01-01 22:29:39

Ten kapr, kterého jsi snědl na Vánoce, byl moc zdravý. Pomohlo mu to? :-)
j.matrix [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - pf 2009 2009-01-01 09:31:01
avatar
pripajam sa k blahozelaniu, taktiez prajem vela uspechov a dalsie napredovanie, chodim sem uz dva roky ale vela do diskusii neprispievam
a DD, poslal som ti spravu,takisto mail ale ten sa vratil
mamys [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-01-01 10:54:28

Taky hodně zdaru, diskuze jsou skutečně zážitek, občas mě to rozesměje, jindy naštve. Tak všem přeju raději ty směšné. DD vydrž a nedej se odradit. Ať je dost věcí o kterých můžeš psát.
pbehal [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-01-01 11:14:23

Moc děkuji za DD jsem tu téměř denně a vadí mi jen když není co nového číst) jinak vše super moc moc děkuji Petr.
Tokamak [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-01-01 11:46:27
avatar
DD, děláš něco, co ostatní nedělají a proto sis získal přízeň rozumných uživatelů, kterou neztratíš. Diskuze už nesleduju téměř, pořád ti samí lidé si tam z toho dělaji vykecávací klub, se svýma stále stejnýma názorama, na to nás nenachytají , my totiž víme proč zrovna sem chodíme.
holoway [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - Pár slov za autory 2009-01-01 13:39:41
avatar
Dobrý den,

jsem rád, že s Novým rokem a novoročním článkem nám do diskuze přispělo tolik uživatelů, v hojné míře těch, kteří si nechávali svůj první komentář právě pro tuto chvíli.

Jako občasný autor článků na ddworld.cz jsem rád, že se tito uživatelé objevili a napsali to, co je pro nás, lidi pracující zde pro radost a zadarmo, nejdůležitější. Zmiňovaným důležitým prvkem je pochvala, radost z textů s obrázky, které tvoříme.

Je to totiž to jediné, co ze své tvorby máme. Bohužel, a zmiňováno to bylo v tolika příspěvcích, že se tomu nedá vyhnout, zde existují čtenáři, kteří ke všemu mají své neochvějné názory a často ničí diskuzi ostatním.

Tomu se ale nevyhneme, nejde to a vlastně to ani nevadí. Ten zlomek, co nás odsoudí je totiž i na google analytics neměřitelný. Celý rok si musíme připomínat, že to děláme pro více, než ty časté rejpaly. Musíme si připomínat, že jsou tady ti, co nám nenapíší, ale čtou všechny články a dokáží ocenit dílo, i když nemusí být 100% povedené.

Já si pro nový rok přeji, mimo nového serveru i to, abych měl víc času a nálady pro pomoc DDmu v rozvoji webu, aby nás četlo stále více čtenářů, kterým texty poskytnou zajímavou informaci či pomohou radou.

Přeji všem šťastný nový IT rok, hodně zdraví, pohody a hlavně času na čtení na ddworld.cz

S pozdravem
Tomáš Hort (zde holoway)
xJirikx [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-01-01 14:13:44
avatar
tak já si rejpnu Chápu, že se to občas stane, neuhlídaj se čárky apod. ale nešlo by to, aby DD spouštěl a ne zpouštěl server
Jinak přeju ať se daří, rád si přečtu recenzi nebo mrknu na video
Kevin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-01-01 14:14:09
avatar
Když se o tobě mluví, víš, že nejsi mrtvej !!! At už je to kladně nebo záporně. Vše nej do roku 2009
holoway [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - Statistiky navíc 2009-01-01 14:23:14
avatar
Ještě bych rád uvedl aktuální statistiky služby Netmonitor, které mi přijdou zajímavé.

V měsíci listopadu 2008 bylo:

Průměr unikátních návštěvníků webu v pracovní den: 4 137
Průměr unikátních návštěvníků webu o víkendový den: 3 259
Průměr unikátních návštěvníků webu za den: 3 845
Průměr unikátních návštěvníků webu za týden: 12 970
Průměr unikátních návstěvníků webu za měsíc: 33 232
Počet zobrazení stránek za měsíc: 788 722
Longin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-01-01 14:26:32
avatar
Všechno nej v roce 2009, a ať se vám všem vaše sny vyplní.
Spal jsem hodinu, klepou se mi ruce, ale to mě nezabrání v tomu nejít na DD ..
Prostě DD=best!!!
J.C.Denton [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-01-01 14:35:22
avatar
tak vsem vsechno nejlepsi do toho novyho roku ja se pred chvily probral, ruku mam spalenou, hlava me boli a pritelkyne je nastvana a vubec nevim proc..no na celou noc mam jakesi mlhave vzpominky..snad se nesplni jak na novej rok tak po cely rok snad jste dopadli lepe..ja du zjistovat co se to vubec v noci delo

btw ta opera je fakt nej
Chaythere [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-01-01 16:24:05

No ani nemluv .. myslím, že zkusím objednat ten antiethanol co je tady ta reklama.
Kiw [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-01-01 17:23:36
avatar
Doporučuju, včera jsem ho úspěšně vyzkoušel (= pozitivní účinky alkoholu zachovány, negativní takřka úplně potlačeny)
kwitee [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-01-01 19:10:44
avatar
ja ho zkousel uz driv a nejak jsem to ani nezaregistroval...
drak byl uplne stejnej, takze asi jak u koho
Jirka_k1 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-01-01 15:07:40

Taky jsem jeden z těch, kdo pravidelně čte články (i několikrát denně koukám jestli není nějaký nový ) ale diskuze si jen pročítam, nezapojuju se a říkám si co to je za debily a opravdu bych byl přísnější dal nějaký ty baníky Dříve jsem pravidelně navštěvoval všechny velké IT weby, ale teď už se mi na ně vůbec nechce, stejně všechno podstatné se dozvím tady, a je to mnohem lépe podáno A tohle musí DDho těšit nejvíc, když lidé utíkají od těch "nejlepších a nejprofesionálnějších megamagazínu" k němu :-)

Takže taky přeju ať je v roce 2009 DD minimálně stejně skvělej jako byl tenhle rok, a možná bych DD zapřemejšlel nad nějakou tou možností ti přispět, protože si to prostě zasloužíš.
yetty [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-01-01 17:52:27
avatar
Vše nej Všem v roce 2009 ,samozřejmě ať web jen vzkvétá.
yetty [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-01-01 17:55:16
avatar
Jo mimochodem Ladiku Ladiku Tvůj komentář hovoří o Tobě mnohé.I tobě nej do roku 2009
wr4bec [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-01-01 19:08:10

/moj prvy komentar /
Ja som tento web objavil len v tomto, teda v minulom roku :-D Potreboval som new mys tak som si googlil rozne recenzie a tak som natrafil na tento web. Paradne clanky, perfektna komunita ludi (vratane Ladika :-D). Odvtedy tento web navstevujem kazdy den a cekujem co je nove vo svete IT
Do noveho roku prajem tomuto webu vsetko dobre, vacsiu rychlost a este viac kvalitnych clankov ktore sem pritiahnu novych ludi

EDIT: Tiez pouzivam operu a nedam na nu dopustit
Martincz [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-01-01 23:13:42

Hmm, nevím proč se všichni navážíte do Ládíka jeho komenty jsou většinou správné, akorát psané "zvláštním" stylem, a na rozdíl od většiny jsou i k tématu. Bohužel se velmi špatně čtou :X
J.C.Denton [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-01-01 23:22:35
avatar
nevim proc ho nekteri obhajujete, kdyz ten clovek to dela stejne naschval.
holoway [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-01-01 23:52:05
avatar
My "normální" na to čas nemáme vymýšlet ty šílený texty a dělat tolik čárek. By mě zajímalo jak píše běžný texty do práce xD
J.C.Denton [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-01-02 00:15:23
avatar
dyt rovna nekde naky krabice nebo poradace nebo neco takovyho myslim...nebo aspon neco v tom smyslu psal myslim
Martincz [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-01-02 02:10:57

Já sem neřekl že to nedělá naschvál, jen jsem řekl že ty jeho příspěvky jsou většinou věcné..
honzazima [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-01-02 00:29:41

Chlapi přeju vám mnoho úspěchů s DD fakt líbí se mi tady pěkný to tu máte ty články jsou suprový když to srovnávám s jinými magazíny tak to máte takové lépe podané mi to příjde.
No a ať se vám to podaří s tím serverem Smekám před váma že to ještě takhle držíte fakt jste dobrý. A všem hodně štěstí a HW do nového roku je se na co těšit
Rips [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-01-02 00:36:05

Prajem všetko najlepšie do nového roku tomuto super webu a dúfam , že náas aj tento rok budete zahrňať takými kvalitnými článkamy
Mirek Jahoda [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - Čtenost za měsíc 2009-01-02 23:30:19

Mohl bych autora poprosit o zveřejnění statistiky Google Analytics za nějaký z posledních měsíců (listopad, či prosinec)? V sekci Inzerce je myslím naposledy květen a jen zobrazené stránky a návštěvy (ne unikátní návštěvníci). Díky.
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-01-03 00:27:50
avatar
Prosinec 2008 Google A:

280 000 návštěv
915 000 zhlédnutí
83 000 návštěvníků
00:10:25 průměrný čas na webu

Já tu sekci nějak pořád zanedbávám, nemam čas tyhle věci kolem marketingu pořád dělat, nebaví mě to
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!
 

Najdete nás na Facebooku

.... a také na Twitteru

RSS

DDWorld.cz

DDWorld - Blogy a videa

DDWorld - Magazín

Poslední příspěvky v diskuzích


Videa
Fallout seriál se dočká druhé řady. Zájem je i o hry.
Fallout seriál se dočká druhé řady. Zájem je i o hry.Pondělí, 22 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 491x
Komentářů: 1
Unreal Engine 5.4 představuje další masivní vylepšení
Unreal Engine 5.4 představuje další masivní vylepšeníPátek, 19 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: PC a IT
Spuštěno: 1923x
Komentářů: 0
Česká 3 roky stará hra Vigor brzy na PC
Česká 3 roky stará hra Vigor brzy na PCStředa, 17 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1277x
Komentářů: 0
StarCitizen přidává nový editor postav – kdy konečně vyjde?
StarCitizen přidává nový editor postav – kdy konečně vyjde?Úterý, 16 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1167x
Komentářů: 5
MSI Claw otestován – na konkurenci dle očekávání nestačí
MSI Claw otestován – na konkurenci dle očekávání nestačíPondělí, 15 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: PC a IT
Spuštěno: 1863x
Komentářů: 1
Total War: Warhammer 3 dostane novou expanzi!
Total War: Warhammer 3 dostane novou expanzi!Pátek, 12 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1663x
Komentářů: 0