DC představilo plány – chce být jako MARVEL. Povede se? Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach   
Středa, 01 únor 2023
Fandové komiksů asi vědí, že zatímco MARVEL dominuje světu filmů i seriálů, konkurenční DC je v problémech. Jeho filmy prostě příliš netáhnou a DC nefunguje jako spojený vesmír, což je výhoda, ale i problém. A tak se u DC rozhodli pro restart. Nově se vedení filmové a seriálové divize a tvorby ujal James Gunn, který přitom u Marvelu natočil populární Guardians of the Galaxy. Ti však třetím dílem v letošním roce skončí. Gunn tak plně přešel do DC, kde už natočil nepříliš úspěšný film The Suicide Squad a s tím příbuzný poměrně solidní Peacemaker seriál. DC mu tak dalo příležitost pokračovat v jeho tvorbě. Představitelé jeho filmů a seriálů tedy zůstávají a restart se jich netýká. Zbytek současného osazenstva DC ale až na výjimky končí. Takže už se nakonec nedočkáme Henryho Cavilla v roli Supermana ani Gal Gadot v roli Wonder Woman. Šanci zůstat má prý ale současný Flash a Aquaman, kdy oba filmy byly odloženy a do kin se teprve dostanou, takže je možné, že Gunn jejich konec oznámí až poté, protože nyní nechce tyhle drahé projekty pohřbít úplně. Zatím to ale vypadá, že u DC jde jen o částečný restart a kamarádí Jamese Gunna jsou v pohodě. Sám ohlásil plány na to, co nás na poli DC filmů a seriálů čeká v dalších letech. Upřímně to nevypadá dobře. Z pohledu finanční reality pochybuji, že s tímhle plánem může DC pomýšlet na to, že se vyrovná nebo alespoň přiblíží úspěšnosti propletenému a propojenému Marvel vesmíru. Jinými slovy se obávám, že úpadek DC bude pokračovat. Zbavit se populární Gal Gadot v roli Wonder Woman nebo Henryho Cavila v roli Supermana, což v obou případech bylo to nejlepší, co DC dnes mělo, a uvádět navíc nového jiného Batmana, který bude existovat vedle Robert Pattinson, nemluvě o pokračování nepříliš úspěšných filmů a béčkových DC postav, což má Gunn v plánu, no nevím … každopádně tohle se chystá:


AUTOR: Jan "DD" Stach
Radši dělám věci pomaleji a pořádně, než rychle a špatně.

Starší články


Komentáře
Přidat Nový
navy [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2023-02-03 09:52:21
avatar
Souhlas, jestli budou nabízet několik úžasných verzí filmů od úžasného Z. Snydera, tak to není dobrá cesta.
gepir [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - ... 2023-02-03 11:35:30

radeji nic nepiste :facepalm:
FabledWarrior [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - Hmmm 2023-02-06 05:50:17

To vyhození Henryho Cavilla a Gal Gadot je asi úplně na hlavu, jedni z nejlepších a nejslavnějších herců co tam mají a on je vyhodí... to mi hlava nebere. Co jsem tak koukal, tak hlavně odchod Henryho Cavilla lidi nesou velmi nelibě.. a to i z Netflixového Zaklínače. Taky mě to štve, mám ho rád... BTW: Viděli jste video Henryho Cavilla, jak si sám poprvé skládá počítač?
ondris83 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2023-02-06 08:10:17

henry nebyl vyhozen, on jen nebyl najat na dalsi filmy druha wonder woman byla sracka, batman v superman i obe verze justice league byly sracky, black adam byl sracka..ze to flash cely zrestartuje a pojedou na novo je to nejlepsi co muzou udelat. jestli se jim to povede je otazka, ale soucasna latka je hodne nizko
FabledWarrior [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2023-02-06 13:52:14

Máš pravdu, že druhá Wonder Woman byla sračka, to svět neviděl, ale tak mohli dát třetí a napravit jí pověst... Batman vs Superman no nevím... jako moc nechápu, koho by tohle napadlo, že by mohl Batman soupeřit se Supermanem a spíš než jak to dopadlo by byl správně Batman do 1 vteřiny vyřízen, takže taky sračky vlastně. Ale klasický první Justice League se mi líbila... dementní mi přijde Flash a ten Ezra Miller, jsem na něj úplně alergický a ještě to je pošahanej arogantní blb v reálu... takže to je zas sračka pro mě.
potooczech [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2023-02-06 17:19:41

Tak Marvelu se jejich aktuálně poslední fáze zrovna moc nepovedla. Ty filmy byly katastrofa. Takže tam bych se rozhodně neinspiroval.
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!
 

Najdete nás na Facebooku

.... a také na Twitteru

RSS

DDWorld.cz

DDWorld - Blogy a videa

DDWorld - Magazín

Poslední příspěvky v diskuzích


Videa
Česká 3 roky stará hra Vigor brzy na PC
Česká 3 roky stará hra Vigor brzy na PCStředa, 17 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 698x
Komentářů: 0
StarCitizen přidává nový editor postav – kdy konečně vyjde?
StarCitizen přidává nový editor postav – kdy konečně vyjde?Úterý, 16 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 757x
Komentářů: 2
MSI Claw otestován – na konkurenci dle očekávání nestačí
MSI Claw otestován – na konkurenci dle očekávání nestačíPondělí, 15 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: PC a IT
Spuštěno: 1415x
Komentářů: 1
Total War: Warhammer 3 dostane novou expanzi!
Total War: Warhammer 3 dostane novou expanzi!Pátek, 12 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1257x
Komentářů: 0
FALLOUT 4 dostane oficiální NEXT GEN aktualizaci
FALLOUT 4 dostane oficiální NEXT GEN aktualizaciČtvrtek, 11 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1123x
Komentářů: 4
Seriál Fallout je tu a je to pecka!
Seriál Fallout je tu a je to pecka!Středa, 10 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 1763x
Komentářů: 6