Sandberg Survivor Powerbank 7in1 72000 – TEST a RECENZE velké univerzální outdoor powerbanky Tisk E-mail
Napsal Jan Belka   
Čtvrtek, 24 listopad 2022
Přejít na obsah
Sandberg Survivor Powerbank 7in1 72000 – TEST a RECENZE velké univerzální outdoor powerbanky
V praxi
alt

 

 

 

 

  • Sandberg Survivor Powerbank 7in1 72000

                     – TEST a RECENZE velké univerzální outdoor powerbanky

Zejména v dnešní době se ukazuje, že mít výkonnou energetickou zálohu je dobrá věc. V dnešní recenzi se podívám na zoubek velmi zajímavému zařízení od společnosti Sandberg. Jedná se o stále mobilní, ale opravdu výkonnou univerzální powerbanku, se schopností nabíjet hned několik zařízení najednou. A to jak bezdrátově, tak i klasicky přes kabel. A nejste omezeni jenom na zařízení typu telefon, či notebook vybavený nabíjecím USB-C portem. K zařízení dostanete i redukce, s nimiž lze nabíjet i klasické notebooky. Ovšem u toho to nekončí, powerbanka se dá použít i třeba při stanování v přírodě a je schopná nabíjet i 12V zařízení typu lednice nebo kávovar s výkonem až 180W! K tomuto účelu zde najdeme klasický konektor pro zapalovač, jaký máme například v autě.

Aby byla schopná tato powerbanka nabíjet i skrze klasické nabíjecí konektory výrobců notebooků, dodal výrobce v balení 12 redukcí pro výrobce jako je Dell, Lenovo, Asus, HP a ostatní. Samozřejmě nemusí zde být všechny redukce pro všechny modely na trhu, ale ty nejvíce používané zde jsou. Pokud jde výkon powerbanky, ta je schopná dodat až 24V při 3,5A, což je nějakých 84W. K přepínání mezi režimy od 5V až 24V slouží tlačítko a o aktuálním režimu jste vždy informování formou diody. Pokud jde o bezdrátové nabíjení, které využijete asi nejvíce u mobilních telefonů, zde je maximální výkon omezen na 10W.

Co se týče konektorové výbavy, najdeme zde jeden klasický USB-A port s výkonem až 12V při 1,5A. Pak tu máme dva USB-C konektory, kde každý dokáže dodat až 20V při 3A. Nejvýkonnější DC port je pak schopen skrze redukce nabíjet notebooky až 24V při 2A. Pokud jde o nabíjecí výkon, powerbanku můžete nabíjet výkonem 24V při 4A, celou ji tedy nabijete zhruba za 3 hodiny. Nabíjet lze samozřejmě i přes mobilní solárními panely, které u tohoto výrobce lze také zakoupit, a určitě se na tento způsob nabíjení hodlám v budoucnu podívat.

Pokud jde o rozměry, jedná se o celkem velké zařízení. Jedná se o obdélníkový tvar s rozměry 22,8cm x 12,5cm s tloušťkou 3cm. Hmotnost jenom samotné powerbanky je úctyhodných 1275g a s veškerým příslušenstvím se zastaví na hodnotě 1500g. Dobrou zprávou je, že powerbanka splňuje certifikaci IPX4 a je tedy rozumně odolná.

Balení je vyvedeno velmi účelově, na krabici máme fotku samotného zařízení, všechny hlavní funkce. Uvnitř je pak samotná stanice uložena v praktickém přenosném vodě odolném obalu v pěnovém uložení, power banka je tedy velmi dobře chráněná vůči poškození.

Konstrukce powerbanky je velmi robustní a na celém těle se nachází i kvalitní pogumování. Dobrou zprávou je také to, že výrobce na zařízení dává nadstandartní pěti letou záruku.

Jak si vede v praxi?



 

Najdete nás na Facebooku

.... a také na Twitteru

RSS

DDWorld.cz

DDWorld - Blogy a videa

DDWorld - Magazín

Poslední příspěvky v diskuzích


Videa
Deadpool & Wolverine – očekávaný film v parádní ukázce
Deadpool & Wolverine – očekávaný film v parádní ukázceÚterý, 23 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 98x
Komentářů: 0
Fallout seriál se dočká druhé řady. Zájem je i o hry.
Fallout seriál se dočká druhé řady. Zájem je i o hry.Pondělí, 22 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 659x
Komentářů: 1
Unreal Engine 5.4 představuje další masivní vylepšení
Unreal Engine 5.4 představuje další masivní vylepšeníPátek, 19 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: PC a IT
Spuštěno: 2660x
Komentářů: 0
Česká 3 roky stará hra Vigor brzy na PC
Česká 3 roky stará hra Vigor brzy na PCStředa, 17 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1314x
Komentářů: 0
StarCitizen přidává nový editor postav – kdy konečně vyjde?
StarCitizen přidává nový editor postav – kdy konečně vyjde?Úterý, 16 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1189x
Komentářů: 5
MSI Claw otestován – na konkurenci dle očekávání nestačí
MSI Claw otestován – na konkurenci dle očekávání nestačíPondělí, 15 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: PC a IT
Spuštěno: 1880x
Komentářů: 1