Je tu! Na DDWorld dorazil nejvýkonnější procesor na trhu – ThreadRipper. A Gigabyte AORUS X399 :). Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach   
Čtvrtek, 17 srpen 2017
altVelmi krátce, ale přeci jen máme možnost si pohrát s novým nejvýkonnějším CPU.

 

 

 

 

A věřte tomu ne, s rozpočtem na úrovni kapesného užšího vedení Intelu, dokázalo AMD nejen dodat na trh výkonnou VEGA grafickou kartu (byť vyladěna je hlavně do výpočetní oblasti), ale také překonat Intel na poli procesorů. Ještě nedávno jsme považovali Core i7-6950X, tedy 10 jádrový procesor za 50 tisíc za naprosto nepřekonatelnou záležitost. Ostatně kdo by také dokázal konkurovat Intelu, který do minulého kvartálu, téměř 30 let byl největším výrobcem mikročipů na světě. Tím méně se něco čekalo od AMD, které má obrat nějaké 4-5 miliard dolarů ročně, zatímco u Intelu něco kolem 50 miliard! A navíc AMD musí ještě dělat grafické karty. Prostě neptejte se mě, jak je to možné, finančně to smysl nedává a nikdy se nic podobného podařit nemělo, ale AMD to dokázalo, má nejen jedno z nejvýkonnějších GPU na trhu, ale aktuálně dokonce vůbec nejvýkonnější procesor všech dob (pro desktop). A konečně dorazil na DDWorld.cz

  • AMD RYZEN ThreadRipper 1950X ….

Dokud ten CPU nemáte v ruce, tak neuvěříte, jak je obrovský! Já jsem udělal pár srovnání. Tady je ve srovnání s RYZEN 3/5/7 pro AM4 platformu:

(procesor je více než 2x větší proti mainstreamu ... )

No a tady je ve srovnání s novým Intel Core i9-7900X, pro LGA 2066, kdy procesory pro tuhle platformu byly považovány za docela velké čipy. Bývávalo:

(hmm ... aktuálně dva táci na dlani ;) )

Každopádně Ryzen ThreadRipper ke obrovský procesor, a fyzickými rozměry je stejný jako EPYC čipy pro servery, které ovšem mají až 32jader/64vláken. Dnes už asi všichni vědí, jaká kouzla a čáry AMD použilo, že se u Intelu nahonem mění plány a ten se snaží přijít s podstatně výkonnějšími procesory než chtěl. Uvnitř pouzdra Threadripperu jsou totiž fyzicky 4 čipy! Ty samé čipy, které jsou po jednom kusu v RYZEN 3/5/7. AMD vyrábí stejný čip pro všechny své současné CPU, což je z pohledu efektivity výroby naprosto revoluční počin dnes, zejména ve srovnání s Intelem, který stále vyrábí různě velké obří monolity. V případě EPYC procesorů jsou tam 4 funkční čipy, tedy oněch až 32jader/64vláken, v případě ThreadRipper jsou tam sice fzicky 4 čipy, ale dva jsou „falešné“, jsou tam z nějakých technických konstrukčních důvodů. Takže jen dva aktivní čipy, znamená maximálně 16jader/32vláken. Pro desktop. Ano pro ten desktop, který ještě nedávno měl maximálně 10 jader a většina trhu byla tvořena 4jádry. Jenže od letošního roku, je vše jinak. 8 jader je mainstream, 16 jader high end.

(TOP CPU v redakci DDWorld zleva: Core i7-7700K, Core i9-7900X, TR 1950X a R7 1800X)

AMD má i zajímavou instalaci procesoru pozornější si jistě všimli, že tohle je po dlouhé době první AMD procesor, který nemá nožičky, čili jedná se o LGA platformu, jako používá Intel. A patice je to obrovská. AMD k procesorům dodává také upínku na AiO, která je kompatibilní s drtivou většinou současných AiO chladičů. Běžný chladič na to nedáte, protože mají příliš malou základnu, ale na trhu se později objeví pár speciálních modelů, nicméně AiO je na chlazení ThreadRipper po všech stránkách vhodnější.

  • Gigabyte X399 AORUS GAMING 7

No a v redakci se nám schází postupně také nové základní desky. Svůj příspěvek nám poslalo Gigabyte a jako první nový AORUS GAMING 7 X399. Pokud máte rádi hodně výbavy, tak tahle deska vás nadchne!

Není to deska pro fandy do taktování (i když i to zvládne), je to "normální" základní deska s opravdu dobrou výbavou s hodně konektory.

Vzhledem k tomu, že všechny RYZEN Threadripper mají 64 PCie linek, tak na desce jsou jen PCIe x16 sloty, všechny fyzicky posílené a k tomu 3x M.2 sloty. Samozřejmě 8x DDR4 sloty atd. Potěší i WiFi a BT v základu, stejně jako opravdu kvalitní integrovaná zvukovka, kterou Gigabyte posílil kvalitními zesilovači atd.

Líbí se mi také nové podsvícení, které už není tak „pouťové“. Gigabyte vyhodilo z desky samostatně svítící diody různě po PCB, které mělo u prvních AORUS desek, a udělalo pravdu zajímavé a ucelené podsvícení jen některých částí. Samozřejmě jde o RGB s plným nastavením. Nechybí pochopitelně pořádný BIOS a SW výbava, tahle deska je high end se vším všudy.

Tomu odpovídá i cenovka, kdy tahle deska stojí přes 11 tisíc korun. Nicméně nejlevnější Threadripper procesor je ještě mnohem dražší, takže pro případné zájemce o tuto platformu to není takový problém. Kvalita, výbava a vše 100% odpovídá. Deska je také naštěstí formátu ATX, takže se vejde do běžných skříní.

  • Jen ochutnávka …? :(

Musím říci, že je to ale skoro mučení :). Po 3 dnes bez pauzy kolem testování RX VEGA nám narychlo do redakce dorazil ThreadRipper. Konkrétně na 48 hodin, které nám jeho majitel a přítel DDWorld.cz dal na jeho otestování, než musí jít dál :(. Samotné AMD se nám totiž stále nepodařilo přesvědčit, že by vážně bylo hezké, pokud bychom i v ČR měli nějaký procesor na testování a že by i čeští uživatelé rádi sledovali, jak si procesor vede. Každopádně slíbil jsem vám české testy ThreadRipper a budete je mít, pracujeme na nich. Zatím mohu říci na vlastní kůži, že RT 1950X je vážně drtička … museli jsme o hodně protáhnout naše grafy.

Navíc i v některých aplikacích, které jsou udělané pro více jader/vláken jsou dokonce takové, které budou muset vývojáři aktualizovat, protože nevyužívají všech 16jader/32vláken! Což je ale pochopitelné, AMD se teprve před 2 měsíci pochlubilo, že vůbec nějaký takový procesor na běžném trhu bude. A Intel neměl v plánu vydávat více než 10 jader pro běžné uživatele. Takže vývojáři neměly důvod podporovat o tolik více jader. Update aplikací bude určitě v dalších týdnech a měsících. Každopádně Threadripper je požehnání pro všechny, kteří pracují s videem či grafikou a čímkoliv so dokáže využít procesorový výkon co do počtu jader/vláken., protože ten výkon je naprosto neuvěřitelný na jediný procesor. Tím spíše že cena je relativně příznivá na nejvýkonnější procesor na trhu a spotřeba také docela překvapí.

Zatím je tedy RYZEN ThreadRipper u nás jen na krátké návštěvě, ale stále doufáme v nějaké trvalejší řešení a že přesvědčíme AMD že i čeští čtenáři a uživatelé si přítomnost RYZEN ThreadRipper zaslouží. Rádi bychom otestovali pěkné X399 desky, co tu máme, udělali pár zajímavých praktických testů a staveb PC. Takže sledujte nás dále, každopádně začíná se nám stýskat po dobách, kdy léto byla okurková sezóna a mohli jsme se tak akorát opalovat v záři obrazovek u nějaké hry co jsme nestíhali hrát v sezóně …

 

AUTOR: Jan "DD" Stach
Radši dělám věci pomaleji a pořádně, než rychle a špatně.

Starší články


Komentáře
Přidat Nový
AMDman [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2017-08-17 00:54:07
avatar
Už se moc těším na test té raritní CPU bestie a rozhodně nejsem sám ;-)
Shiffty 66 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2017-08-17 03:44:26
avatar
Super, jsem zvědavý na recenzi. Tohle monstrum asi moc lidí nebude používat na hraní her.
martyn [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2017-08-17 09:08:59
avatar
take quad crossfire by som si vedel v tejto zostave predstavit aj na 4K eyefinity
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2017-08-17 10:26:41
avatar
no klidně může, takty jsou stejně vysoko jako 1800X ... ve 4K stejný výkon jako TOP intel CPU ...
Anonymní  - Core 2017-08-17 04:03:46

Takze dalsi jadra ktere skoro zande apky nevyuziji..
Mano [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2017-08-17 07:56:36
avatar
to nebude dlho trvať a prídu updaty na apky čo využijú aj viac jadier.

Inak ja by som si teda nedával procák na dlaň z kontaktnej strany. Ľudský pot je pekne agresívny.
pzdm [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2017-08-17 10:42:07

podle sebe nesuď tebe, mne zase nezajímá nic pod Cinebench 2000
vulu [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2017-08-17 12:50:41

Však ťa nik nenúti to kupovať, kup si z bazaru 286ku a možeš si užívať ako ti ho všetky appky využiju na 100%.
slabam [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2017-08-17 12:52:40

a kdo proboha trvá na tom, aby mu procesor vytížila jen jedna aplikace? Co jsem se nedávno koukal, tak mám v počítači tisíce vláken, takže ony se o ten procesor nějak podělí.
CCblue [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2017-08-17 15:54:12

No jo, já mám v počítači taky tisíce vláken. Asi ho budu muset od toho bordelu zase vyčistit :-)
snajprik [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2017-08-17 16:41:50

Sak hej ale ked to potrebuješ, napriklad ja mam 4 okna jednej online hry spustene kvoli obchodovaniu s itemama, pomedzi to si idem zahrať tanky..., samozrejme internetovi prehliadač zapnuty cca 8 okien s toho youtube pocuvam hudbu, antivirak, windows tiež furt daco hlada, a zrazu zistis ze mas 27 aplikacii zapnutych a tie ubohe 4 jadierka uz 4 hodiny nesli pod 90% vyuzitia. Ja osobne nic pod 8 jadra urcite nekupim, aj ked 16 jadier je už trosku moc, ale aj tie by sa u mna nesparali v nose
Phosgore [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - čipy v pouzdře 2017-08-17 08:05:09

Uvnitř pouzdra Threadripperu jsou totiž fyzicky 4 čipy nejsou tam 4 čipy, jsou tam 4 kusy křemíku. Dva čipy a dvě křemíkové "podložky" tvarem odpovídající čipům. Je to kvůli rozvaděči tepla, aby měl rovnoměrnou oporu. Protože kdyby se daly do pouzdra jen ty dva potřebné čipy vedle sebe nebo nad sebe, tak by měl procesor výrazně obdélníkový tvar a byl by poněkud problém upínat ho tak, aby mu na rozích nehrozilo poškození. A pak samozřejmě je to optimalizace, když EPYC je vyráběný stejně, jen místo podložek má další čipy.
Mano [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2017-08-17 08:55:20
avatar
To znie celkom logicky. Ale do buducna tam vedia vzdy pridat este jeden az dva cipy. Takze zivotnost tejto patice bude asi velmi dlha.
potooczech [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2017-08-17 14:09:25

No ale ne do současných desek. I kdyby na tom čipu místo té dvojice atrap byly skutečné čipy, nebyly by schopné komunikovat s okolím, ty spoje tam prostě nejsou. Od začátku je to koncipované pouze na dva funkční čipy umístěné napříč pro lepší odvod tepla. K nim jsou přidány dvě křemíkové atrapy kvůli rozdělení přítlaku. Plocha rozvaděče tepla je velká, základna chladiče tak má poměrně vysoký přítlak a je třeba zajistit, aby ten tlak byl rozložen optimálně.
Varin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2017-08-17 14:27:13

Každopádně je to povedený kus křemíku. Navíc mají prostor, jak zeefektivnit stávající výkon přidáním fkčních jader. TR se povedl
potooczech [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2017-08-17 14:32:19

Tak o tom se ani přít nehodlám. Ta koncepce je dobře promyšlená a přitom muselo dát zabrat zvládnout tu komunikaci modulu Zeppelin mezi sebou, aby to bylo efektivní a odvádělo podobný výkon jako by to byl monolit. A samozřejmě z toho mohou těžit především v serverech. Přeci jen vyrobit 32 jádro poskládáním 4 osmijader se zvládnutou výtěžností bude něco jiného než to vyrábět jako monolit.
Phosgore [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2017-08-17 14:48:23

Podle toho co vím, nejsou čipy umístěny napříč v pouzdře ale vedle sebe, snad aby infinity fabric byla co nejkratší či co.
Mano [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2017-08-17 16:32:01
avatar
Ale tak doska nema vyse 4000 pinov len tak. Zalezi len na procaku a pripadne biose a napajani nie? Alebo je polovica pinov na doske len tak?
chimera [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2017-08-17 10:00:00
avatar
Super díky za testy jak Vegy tak tohohle monstra, sice nejsem zákazník těchto super výkonných platforem, ale rád se něco dozvím a počtu
sirthomas [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2017-08-17 13:12:01
avatar
Tak tohle je fakt parada, to bych chtel mit v pracovnim pc. Koukal jsem ze se prodava za cca 29k k tomu 11k deska = 40k. To je pro hrace silena (nesmyslna) palba ale zase 32 vlaken to samozrejme predurcuje k profesionalni pouziti a tam uz 40k neni takovy problem. Hlavne to je o 8k mene nez stoji 32vlaknovy samotny procesor konkurence (Xeon E5-2683v4)
potooczech [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2017-08-17 14:15:39

No tak pro hráče je to naprostý overkill. Možná tak zamachrovat před kamarády, ale herní výkon nebude lepší, než u 1800X.
Celkově to ještě dlouho bude jen pro velmi úzkou skupinu uživatelů. Využít 32 vláken smysluplně není o běžném domácím využití PC
kojot1 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2017-08-21 13:42:34

Poskytovalé např. virtuálních serverů bezesporu chrochtají blahem a rozhodně to není malý trh (navíc virtualizace roste prudkým tempem). Pro ně je událost Ryzen/Threadripper mana z nebe
LadIQe [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2017-08-17 19:08:06

take drobatko
Oldis [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2017-08-17 19:10:28

uz davno meli aplikace pouzivat vice jader, respektive vice vlaken a system at si to rozhazí tam kde neni zátěž. typicky hry, 1 vlakno render, 2. fyzika, 3. ai, 4. in/out, 5. inet(sitove hrani), pokud se apka stavi od nuly tak tohle rozdeleni se nabizi samo, a jeste to jde dal vylepsit, 6. preloading (a apka bezi na systemu kde kazdej process je vlastne vlakno, vetsina jich ale vetsinu casu nic nedela), a urcite by se toho vymyslelo jeste vic, jestli se to nekdo snazi splacat na jedno vlakno, nebo dve, tak se na to uz tak pred 5ti lety mel vykaslat a pokud by to nefungovalo tak prohlasit ze nevi proc procesory podporujou tak malo vlaken.
CNN [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - Uhm. :-) 2017-08-17 20:32:44
avatar
Este si v tom krasnom svete dories ako urobi vlakno 1 (render) pozicie bodov a vektorov bez udajov z vlakna 2 (fyzika) a ako vlakno 2 (fyzika) tu fyziku, bez udajov z vlakna 4 (in) a 5 (inet) a ako to vlastne bude cele v praxi fungovat s ohladom na dostupne rozhrania, kniznice a hlavne impementaciu, nie len teoreticke kecy. A az tym budes hotovy, skus kvantifikovat kolko casu na frame jednotlive ulohy trvaju a ci su aspon trochu rovnomerne narocne, zvlast s ohladom na samotne GPU. Ale mozno by uplne stacilo skusit najprv nieco naprogramovat, pre zaciatok bubble-sort v Pythone. ;-)
janmora [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2017-08-17 20:50:20

Jj, je to mamlas. Vicejadrove hry hned tak nebudou, prave proto, ze je potreba jejich cinnost neustale synchronizovat, pri FPS 60 snimku za sekundu, at zacne bubble sortem, zkusi quick sort a hned za tim trochu umelou inteligenci, rendering, a pak vsechno dohromady.
CNN [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - :-) 2017-08-17 21:08:06
avatar
V skutocnosti sa napriklad samotny render (priprava bodov, normal a co ja viem coho este pre samotne GPU) da paralelizovat pomerne dobre, pretoze su na sebe nezavisle, problem je, ze: a) casto - ak naozaj treba - sa to da preniest do samotneho GPU kde je to este mnohonasobne rychlejsie - a/alebo - je tento cas oproti tomu co stratis samotnym renderingom na strane GPU obvykle tak maly, ze to za namahu nestoji - neziskal by si viac, nez par percent fps naviac.
kojot1 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2017-08-21 13:40:19

Desítky milionů PC (konzole) jede na 8mi jádrech, hry z toho ždímou co mohou (včetně rozdělování úloh pro daná jádra). To že se na PC plácáme na obstarožních API, která neumí využít aktuální HW je bohužel jiná věc.
Ale her využívající 8 jader vzniká "tucet" každý měsíc.
shasler [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - šotek 2017-08-18 12:22:42
avatar
Do textu se vloudil šotek viz "A věřte tomu ne" by asi mělo být "A věřte tomu nebo ne"...
Jencík3 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - ... 2017-08-20 19:10:15

ThreadRipper je aktuálně nejvýkonější CPU, ale chce se nám říct, že vlastně toho výkonu ani není dost ani v ST ani v MT.

18-ti jádrové core je za dveřmi.

Taková drobná parafráze a pošťouchnutí.

Nechápu komu je určen, profík, který má prachy si koupí 18 core Intel. Domácí používatel docení i jednovláknový výkon a tak si koupí i9.

Jsem objektivní a není možné dále přehlížet fakta.
marek13 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2017-08-20 22:38:52

Povedal by som, že AMD sa vrátilo tam, kde patrí. Pamätám si presne kedy sme kupovali AMD. Keď neboli prachy. Ryzen prináša výkon ľuďom ako sú stredoškoláci, ktorým PC musia kúpiť rodičia, ktorí za to nechcú utratiť zbytočne veľa. Alebo vysokoškolákom, ktorí si zarábajú na brigádach, ktorí tiež ocenia konečne skvelý výkon Ryzenu a ešte im ostane aj na pivo. Alebo to môžu byť ľudia, ktorí majú skutočne nízku mzdu.
Ak niekto kupuje PC pre seba a je to človek, ktorý štandardne pracuje za štandardný príjem, tak nemá dôvod kupovať menej výkonný Ryzen. Lebo si priplatí sto alebo dvesto eur a dostane štandardný výkon bez kompromisov. Jak ST tak MT.

Ak sa ale niekto prácou na PC živí, tak on najlepšie vie, čo potrebuje. Ak by Threadripper nemal šancu, tak by ho AMD asi nevydávalo. Ak poviem, že Ryzen nie je nič extra, tak Threadripper je niečo čo desktop ešte nezažil. Ryzen nedokáže ťažiť zo svojej multiplatformy, lebo na nej nedosahuje extra vysoké frekvencie a brzdí ho Infinity Fabric, ale Threadripper naopak ukazuje kde sú limity monolitu, kde sa Infinity Fabric stáva výhodou. Osobne si myslím, že 18 jadrový monolit na nízkych frekvenciách nám ukáže, kde sa končia možnosti intel core platformy.
Jencík3 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - nebrat tak vážně 2017-08-21 11:32:58

Já měl AMDéček mraky: Durony, Athlony, semprony, A64, X2 athlony. Dokonce jsem teď i nějaké PC na ryzenech postavil známým. Ovšem jak výjdou coffee asi se bude zpátky skládat Intel.

Jsem obrovskej Nvidiák a proto mám 20x Radeon RX 580 8G a jen jednu 1070

ale je pravda, že pro svoje potřeby aktuálně nepoužívám žádný Ryzen. mám teď 4x pentium, jednu i5 a jedno obstaróžní HEDT. Které nějak tak za rok vyměním, uvidíme za co. souboj dvojryzenu a i9 nechť klidně do té doby vygraduje

dokonce jsem si ponechal na hraní jednu VEGU 64 ... kdyby se náhodou objevil nějaký solidní mining bios. zatím to vypadá na pěkné šméčko kvůli spotřebě. Je pravda, že číňanci maji velmi levnou elektriku tak asi vykoupí i to, ale našinec už musí cenu za elektriku zohledňovat i s nízkým tarifem cca 2 ,- Kč ze kW/h
Sukh [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2017-08-21 23:31:04

Ja mam z toho, co si napisal, zvlastny pocit. Ako keby bolo AMD s prepacenim pre chudasov a s citujem nestandardnym (opak "standardneho") vykonu...

Ja mam Ryzen 1700 a nemam pocit, ze by som mal so 16 vlaknami a 32gb ram nestandardno slaby vykon...inak CPU, MB, RAM a PSU (bez GPU, diskov...) stalo 976 Eur, to mi tiez nepripada ako cena pre socialne slabsieho...
marek13 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2017-08-22 19:34:36

Nehovorím, že AMD je pre nejaké socky. Hovorím, že v minulosti bolo a je skvelé, že znova je veľmi výhodné pre tých, ktorým veľmi záleží na tom, aby veľa neplatili alebo pre fanúšikov značky. Tiež hovorím, že ak rozdiel medzi 16 vláknami AMD a 16 vláknami Intel bude 300e, tak si jeden, dva alebo tri mesiace štandardne zarábajúci človek došetrí a dostane výkon na plné gule jak ST tak MT.
kojot1 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2017-08-21 13:38:05

Jenže ty na to koukáš, že koupě PC=cena komponenty. Ale tak to není. Pokud budeme brát premisu, že drtivá většina má omezený rozpočet (z různých důvodů), musí danou částku rozdělit do komponent. A kde kdo si umí spočítat, že ty tisíce navíc za pct výkonu v CPU bude mít větší užitek v jiné komponentě, která přinese více výkonu v celku (SSD, RAM, GPU, atd.).

To máš jako u kol, ano, XTR je moc pěkná sada komponent, ale těch 50k co máš na kolo nechceš v polovinu částky vrazit do XTR a mít nějakou ušudlanou vidlici, když lepší vidlice v rozpočtu přinese více užitku.

HiEnd bez ohledu na cenu si může dovolit (či chce) skutečně jen minorita.
Anonymní  - Recenze 2017-08-22 15:00:33

Kdy bude recenze? Diky.
Michal_Sykora [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2017-08-22 17:06:27

Mám stejný dotaz. Od uveřejnění této novinky vyšlo:

Novinka o cenách grafických karet
Novinka o procesorech Intel
Novinka o cenách grafických karet
Recenze klávesnice
Recenze case
Recenze hry

A to vše během šesti dní (včetně dnešního). Nicméně, na základě:

"Konkrétně na 48 hodin, které nám jeho majitel a přítel DDWorld.cz dal na jeho otestování, než musí jít dál"

bych očekával, že recenze očekávaného procesoru již bude uveřejněna. Můžeme doufat v recenzi tento týden?
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2017-08-22 18:27:40
avatar
ano, bude tento týden ... testy a vše je hotové, jen jsem dělal na jiných věcech taky a tak jsem neměl čas to všechno dopsat ... v současnosti máme rozděláno 18 článků celkem
Michal_Sykora [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2017-08-22 21:31:49

Neříkám, že se flákáte, jen ti priority...
Janosik [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - prosba 2017-08-23 07:17:24

ahoj

chcel by som poprosit ci by bola moznost pri testovani TR 1950X aj znizit nasobic na 27 2,7 ghz a pamtete na 2666 mhz a urobit zopar testov v cinebenchi a mozno aj v corona benchi /robia to cesi/ lebo by som chcel nasimulovat epyc 7281 ktory by som chcel ak budu dobre vysledky v render bench -och ....

za ochotu vopred dakujem .
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2017-08-23 11:20:17
avatar
procesor už zase nemáme ....
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!
 

Najdete nás na Facebooku

.... a také na Twitteru

RSS

DDWorld.cz

DDWorld - Blogy a videa

DDWorld - Magazín

Poslední příspěvky v diskuzích


Videa
Česká 3 roky stará hra Vigor brzy na PC
Česká 3 roky stará hra Vigor brzy na PCStředa, 17 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 613x
Komentářů: 0
StarCitizen přidává nový editor postav – kdy konečně vyjde?
StarCitizen přidává nový editor postav – kdy konečně vyjde?Úterý, 16 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 703x
Komentářů: 1
MSI Claw otestován – na konkurenci dle očekávání nestačí
MSI Claw otestován – na konkurenci dle očekávání nestačíPondělí, 15 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: PC a IT
Spuštěno: 1292x
Komentářů: 1
Total War: Warhammer 3 dostane novou expanzi!
Total War: Warhammer 3 dostane novou expanzi!Pátek, 12 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1127x
Komentářů: 0
FALLOUT 4 dostane oficiální NEXT GEN aktualizaci
FALLOUT 4 dostane oficiální NEXT GEN aktualizaciČtvrtek, 11 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1096x
Komentářů: 4
Seriál Fallout je tu a je to pecka!
Seriál Fallout je tu a je to pecka!Středa, 10 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 1753x
Komentářů: 6