Náhradní baterie Power Energy Battery jako spolehlivá alternativa Tisk E-mail
Napsal PR článek   
Pátek, 12 duben 2013
alt

 

 

 

 

  • Náhradní baterie Power Energy Battery jako spolehlivá alternativa

Většina baterií ztratí za 1 - 2 roky používání až 75% výdrže. V lepším případě nám stále ještě dobře poslouží těch zbývajících 25%, v horších případech jsou tyto baterie dále nepoužitelné - jsou nestabilní, špatně se dobíjí, neustálé poruchy atd. Pokud je vaše zařízení ještě použitelné, pak se určitě vyplatí objednat si baterii novou. Zanevřete však nad originální baterií. Jde o zbytečně vysokou investici do zařízení, které může v několika dalších měsících přestat fungovat (již bez záruky, zvyšuje se poruchovost). V tu chvílí přichází na řadu alternativa, tedy neoriginální baterie, která je mnohem levnější a co do kvality srovnatelná s originálem.

Výrobce baterií do aku nářadí, videokamer, fotoaparátů, notebooků a dalších zařízení - Power Energy Battery - patří mezi celosvětovou špičku, takže určitě budete spokojeni. Nabízí výborný poměr cena/výkon/spolehlivost. Oproti jiným „náhražkám“ však jde o plnohodnotné zastoupení vaší originální baterie – nepoznáte téměř žádný rozdíl. Proto není ani cena tak rapidně nízká. Většinou je levnější zhruba o 25 – 50%. Na baterie se vztahuje záruka 2 roky, takže je můžete v případě problémů kdykoliv reklamovat.

Díky nižší pořizovací ceně můžete více investovat do výkonu, čímž dostanete za stejnou cenu (v porovnání s originálem) mnohem vyšší výkon. U baterií do notebooků získáte delší výdrž, to samé i u baterií do fotoaparátů nebo videokamer. Elektronika je v dnešní době spotřebním zbožím, které pravidelně obměňujeme. Nikdy tak nemá smysl platit zbytečně drahou originální baterii, když ji možná ani nevyužijeme. Pokud nechcete za každou cenu kupovat pouze značkové zboží, pak jsou baterie Power Energy Battery tou nejefektivnější možností, kterou si můžete zvolit.

Baterie do fotoaparátů, notebooků, mobilů a dalších zařízení od výrobce Power Energy Battery levně nakoupíte na eshopu Kabelmánie.cz.

 

 

 

AUTOR: Jan "DD" Stach
Radši dělám věci pomaleji a pořádně, než rychle a špatně.

Starší články


Komentáře
Přidat Nový
Sfusama [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - Pši těchto cenách to záruka ne 2013-04-12 16:54:54

Akumulátor, co jsem koupil na konkurenčním Dealextreme za 62Kč i s dovozem, zde stojí 290+100 dovoz. I kdyby čínský po roce zdech, tak mám za ty prachy na 6 let vystaráno, a nevěřím, že ultra drahý akumulátor 6 let vydrží. Takže poměr cena/výkon hodnotím jako slabý.
Kabelmánie.cz [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2013-04-17 23:19:04

Dobrý den,

Dealextreme.com je sice pěkný "eshop", ale rozhodně bych jej neřadil mezi konkurenci pro české eshopy. Za Dealextremem stojí čínský majitel, jehož strategií je co nejnižší cena výrobků na úkor kvality a bezpečnosti. Baterie můžete z Číny koupit v cca třech různých kvalitách článků. Kvalita "A" je ta nejlepší, kdy baterii do mobilu koupí dovozce v přepočtu cca 60-70 Kč (dle kapacity). K ceně baterie je nutné přičíst dopravu, clo ve výši 3,4% s DPH 21% s celkové ceny, tedy baterie + clo + DPH. Tohle je opravdu surová cena kvalitnější baterie z Číny. V této ceně není samozřejmě zahrnuta marže dovozce, která má pokrýt propagaci značky a hlavně záruku dva roky. Dovozce musí počítat s tím, že Číňan dává na na baterii záruku max. 1 rok (když se jedná o kvalitu "A"), takže ve své marži tohle musí zohlednit. Další součástí prodejního řetězce je maloobchodní obchodník, který si na baterii přidá cca 20-30% marži a připočítá DPH. Dostáváme se tedy pak na cenu okolo 250-300 Kč, aby se to obchodníkům vůbec vyplatilo prodávat, protože v EU se musí dodržovat záruka 2 roky na elektroniku baterie (půjde nabít) a 6 měsíců na kapacitu článků. Kapacita článků je hlavní kámen úrazu u levných čínských baterií. Mnohdy je na štítku až podezřele vysoká kapacita. Když baterii dáte na profesionální tester, tak rázem zjistíte, že skutečná kapacita je třeba na polovině nominální kapacity. Ano, můžete mít štěstí a baterie z Dealextreme vám vydrží třeba 8 měsíců, ale co pak dál? Vyhodíte ji a objednáte novou a měsíc budete čekat než přijde. O reklamaci ani nemluvím. To se zkrátka nevyplatí posílat baterii zpět do HKG. Český obchodník vám baterii většinou na místě vymění za nový kus. Alespoň my to tak děláme v případě, že dojde k reklamaci. Tohle je hlavní výhoda nákupu v ČR - prémiový servis při řešení reklamace a v případě značky Aligator i jistota, že deklarovaná kapacita na štítku odpovídá skutečné kapacitě. Kvalita článků "B" je o něco horší a tedy levnější v nákupu. Kvalita "C" se kupuje na váhu a ne na kusy. Tam je cca 50% reklamovatelnost. Tak to bylo jen trošku teorie na základě osmileté praxe s nákupem baterií z Číny a několika osobních návštěv v čínských továrnách.
milda001 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2013-04-12 18:39:42

S tou zárukou dva roky... nevím nevím... zvláště u baterií prodejci rádi argumentují : že ono je to takhle a ve Vašem případě nemáte nárok na reklamaci. Snad jenom kdyby se totálně sesypala, tak bych tomu možná po roce věřil.
Kabelmánie.cz [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2013-04-17 23:23:09

Záruka na elektroniku baterie je dva roky. To znamená, že baterie musí jít po dobu dvou let nabít do 100%. Záruka na kapacitu článků je 6 měsíců. To znamená, že pokud po ročním používání budete prodejci reklamovat baterii s tím, že přístroj nevydrží v pohotovosti například 2h ale jen 1,5h, tak se jedná o běžné opotřebení, na které se nevztahuje záruka na vadu z výroby. Běžná životnost baterie je cca 500 nabíjecích cyklů.

My řešíme reklamaci baterii, která trpí problémem s elektronikou okamžitou výměnou za nový kus.
Anarki [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2013-04-12 19:00:19
avatar
Objavilo sa to aj u nášho dodávateľa značky Whitenergy a sú si podozrivo podobné. Nie žeby Whitenergy bola zlá značka ale Power Energy nebude žiadny zázrak.

Aj tak je najlepším riešením notebookový akumulátor otvoriť a vymeniť dnu články, resp. najprv premerať elektroniku či je v poriadku.
Je to najtrvácnejšie riešenie, zvlášť v prípade kúpy kvalitnejších článkov (napr. Yuasa).
TeeJay [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2013-04-12 19:14:18
avatar
Mám výkonnou led svítilnu na kolo a vůbec na noční "turistiku" Fenix LD41 s výkonem 520 ANSI lumenů na čtyři tužkový baterky. Udávaná výdrž na maximální výkon je 2,2 hodiny, mám baterky WhiteEnergy s udávanou kapacitou 2800mAh (nesmysl, žádný jiný výrobce takovou kapacitu nenabízí) a po hodině a čtvrt maj baterky dost.
Až budou nepoužitelný úplně, nevidím to na jinou volbu než Sanyo Eneloop XX, to jsou kvalitní baterie s výjimečnejma vlastnostma a nikdo si na ně nikdy ani nepostěžoval.

Co se týká notebookovejch baterií, měl jsem 3 a půl roku herní MSI GX700X s GF 8600M GT a když jsem pak notebook prodával se spálenou grafikou, baterie byla furt na 80% svý původní kapacity. A nedá se říct, že bych ji využíval málo uvidíme teď s Lenovem Y580, tam má baterka dokonce 72Wh
j.matrix [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2013-04-13 08:46:19
avatar
lenovo dava vacsinou do notasov shity (sony, sanyo). V lepsom pripade mozes narazit na panasonic, tie su lepsie. Alebo lg.
fangcz [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - Sanyo? 2013-04-13 11:16:31

No zrovna u Sanyo aku. bych byl s tím "shit" opatrný.
Alfou a omegou výdrže akumulátorů je správný proces nabíjení což u spotřebního zboží je nejčastější battery killer.
U notebooků (8 článkové aku) se z finančních důvodů balancují dvojice LI článků zapojené paralelně. Pokud je v tomto páru jeden článek slabší tak celý akumulátor jde po cca 100 cyklech kapacitou rychle dolů. Projevuje se to "vyměknutím" celého článku při běžné zátěži.
j.matrix [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2013-04-13 13:51:34
avatar
ja napriklad sanyo mam vcelku rad, tuzkove eneloopy pouzivam a nedam na ne dopustit. Ale nielen ja, ale vacsina na lenove fore povazuje sanyo za najvacsie shity co rychlo stracaju kapacitu. Co je dovodom je mne jedno, baterku kupujem ako celok.
Aragor [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2013-04-14 23:07:02

Svítilny na tužkové baterky jsou už nějaký ten pátek překonané. Na LiIon(nebo LiFePO4) jsou mnohem lepší. Až 3násobná kapacita oproti Ni-xx . Kamarád má tohle na kolo Odkaz a je to fakt luxusní, taky jsem si musel objednat.
Kabelmánie.cz [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2013-04-17 23:27:59

Whiteenergy jsou také čínské baterie, ale dováží je do Evropy polský dovozce, který zajisté preferuje kvalitu, jak je tomu známo u polských potravin.

My se snažíme Power Energy dělat jako kvalitní značku. Proto pravidelně cestujeme do Číny za našimi dodavateli a snažíme se ovlivnit proces výroby tak, aby nedocházelo k chybám při výrobě. Apelujeme na testování baterií po výrobě, aby se k zákazníkovi dostal již otestovaný kus. Druhým důležitým faktorem je, že nenakupujeme to nejlevnější, protože to bychom velice brzy skončili na reklamacích...
Jimm [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2013-04-13 09:58:48
avatar
No jsou věci (notebook, zrcadlovka) kam bych si nic jinýho než originál asi nedal...
Kabelmánie.cz [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2013-04-17 23:29:47

Souhlasím s vámi. Do mého Macbooku Pro si raději koupím originální čínskou baterii od Apple než neznačkovou čínskou z Dealextreme.
vgamer [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - Pro TeeJay 2013-04-14 22:35:23

Nenabízí, joo? Co tohle

http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514007C0900001HSI

Jinak by jsi mohl vědět, že nabíjecí baterie nemají nikdy takovou výdrž jako klasické na jedno použití, je to daň za to, že je můžeš dobíjet. :-)
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!
 

Najdete nás na Facebooku

.... a také na Twitteru

RSS

DDWorld.cz

DDWorld - Blogy a videa

DDWorld - Magazín

Poslední příspěvky v diskuzích


Videa
Deadpool & Wolverine – očekávaný film v parádní ukázce
Deadpool & Wolverine – očekávaný film v parádní ukázceÚterý, 23 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 602x
Komentářů: 0
Fallout seriál se dočká druhé řady. Zájem je i o hry.
Fallout seriál se dočká druhé řady. Zájem je i o hry.Pondělí, 22 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 871x
Komentářů: 1
Unreal Engine 5.4 představuje další masivní vylepšení
Unreal Engine 5.4 představuje další masivní vylepšeníPátek, 19 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: PC a IT
Spuštěno: 3274x
Komentářů: 0
Česká 3 roky stará hra Vigor brzy na PC
Česká 3 roky stará hra Vigor brzy na PCStředa, 17 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1358x
Komentářů: 0
StarCitizen přidává nový editor postav – kdy konečně vyjde?
StarCitizen přidává nový editor postav – kdy konečně vyjde?Úterý, 16 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1224x
Komentářů: 5
MSI Claw otestován – na konkurenci dle očekávání nestačí
MSI Claw otestován – na konkurenci dle očekávání nestačíPondělí, 15 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: PC a IT
Spuštěno: 1901x
Komentářů: 1