SteelSeries Prime Mini Wireless – TEST a RECENZE ultra lehké menší myši s kabelem i bez něj Tisk E-mail
Napsal Jan Belka   
Pátek, 21 leden 2022
Přejít na obsah
SteelSeries Prime Mini Wireless – TEST a RECENZE ultra lehké menší myši s kabelem i bez něj
SteelSeries Prime Mini  a Prime Mini Wireless
V praxi
Závěr a hodnocení

 

 

  • Závěr a hodnocení

Herní myšky Prime Mini od SteelSeries mě opravdu mile překvapily. Záměrně jednoduchý, ale funkční design a ergonomie záměrně minimalistických rozměrů pro menší ruku, doplňuje výborný senzor i spínače. Zkrátka jsou to velmi dobré herní myši, jen v menším formátu.

Největší rozdíl mezi nimi je samozřejmě v ceně, kdy levnější čistě drátová verze stojí jen 1400 korun vč. daně, ovšem ta bezdrátová edice je už citelně dražší a vyjde vás na 2800 korun, tedy skutečně dvojnásobek. Ale také toho prostě víc obsahuje. Překvapí velmi solidní výdrží až 100 hodin při aktivním používání, na čemž má zásluhu také velmi decentní podsvícení, které tak zbytečně nevybíjí baterku.

Přesto všechno, co bezdrátová verze Prime Mini Wireless musí obsahovat ve stejně velkém těle jako drátová Prime Mini, není zde velký rozdíl v hmotnosti. A jak říkám, jsou stejně velké. Na tom je vidět, jak hodně velký pokrok udělala bezdrátová technologie u myší.

Já obě myši nastřídačku používal denně po několik desítek hodin intenzivního hraní a za celou dobu jsem nezaznamenal jediný problém s funkčností jak myši samotné, tak i dodávaného programu. Ten bohužel není v češtině, ale jeho nastavení je tak jednoduché a přehledné, že to asi nikomu vadit nebude. Celkově vynikající, záměrně menší myši, kdy cena odpovídá kvalitě zpracování a funkčnosti. SteelSeries zkrátka evidentně ví, jak se dělá počítačová myš a tohle je další povedený model, tentokrát něco menšího do ruky a určitě rádi doporučíme.

Za poskytnutí myši a herní podložky na test, děkuji společnosti SteelSeries

 

 

AUTOR: Jan Belka
https://www.facebook.com/HWrecenze/

Starší články


Komentáře
Přidat Nový
vsn [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - Omron 2022-01-21 15:02:13

Citace:
, nejsou to tedy roky prověřené Omrony
... to jako vážně? vždyť po chvíli dělají dvojkliky a téměř každý je mění za Kailh. Možná mají víc typů, ale ty co dávají do Logitech myší jsou katastrofa.
ondris83 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2022-01-21 17:23:36

a jak je na tom steelseries s vydrzi? uz se zlepsili? kdysi jsem si misto logitechu koupil steelseries ikari a vic poruchovej smejd sem v zivote nemel. kabel zlomenej po dvou mesicich, reklamace, opraveno, ok. dalsi 4 mesice a odeslo kolecko, reklamace, opraveno ok. za dalsi 2 mesice odeslo levy tlacitko, dva tydny jsem to vydrzel s nahodnym double klikem, pak se zlomil kabel, reklamace, vymena za novej kus. a po 3 mesicich s novou mysi znovu nefunkcni kolecko - vraceni penez, koupe logitechu G400, 6 let funguje bez problemu.
Tom Vesely [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - cena 2022-01-24 00:59:01

Cena te bezdratove verze je pro mne az neuveritelna... Mam Logitech M705, podstatne levnejsi, ohledne zivotnosti ale celkem bida (nejvetsi drzak byla u mne mys od Microsoftu Intellimouse 1.1, ta mi vydrzela vic jak 10 let), ale vydrz na baterky je napr. mnohonasobne vetsi, nabijet pokazde po par dnech by se mi asi moc nechtelo a kabelovou take nechci.
johny.mnemonic [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2022-01-30 19:13:53
avatar
Hmm, „Pooling Rate“, hmm ;-)
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!


 

Najdete nás na Facebooku

.... a také na Twitteru

RSS

DDWorld.cz

DDWorld - Blogy a videa

DDWorld - Magazín

Poslední příspěvky v diskuzích


Videa
Next GEN verze Witcher 3 to letos prý stihne!
Next GEN verze Witcher 3 to letos prý stihne!Pondělí, 23 květen 2022
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 750x
Komentářů: 1
Vyšlo Vampire: The Masquerade – Swansong
Vyšlo Vampire: The Masquerade – SwansongČtvrtek, 19 květen 2022
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 551x
Komentářů: 1
She-Hulk v první ukázce – hodně nezvládnutá CGI?
She-Hulk v první ukázce – hodně nezvládnutá CGI?Středa, 18 květen 2022
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 1221x
Komentářů: 9
The Orville – třetí a poslední sezóna v ukázce!
The Orville – třetí a poslední sezóna v ukázce!Neděle, 15 květen 2022
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 1649x
Komentářů: 3
Nejočekávanější hra roku odložena! StarField letos nedorazí!
Nejočekávanější hra roku odložena! StarField letos nedorazí!Čtvrtek, 12 květen 2022
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1054x
Komentářů: 0
Avatar: The Way of Water v první ukázce!
Avatar: The Way of Water v první ukázce!Pondělí, 09 květen 2022
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 1730x
Komentářů: 8