World of Tanks - co přináší nový update 8.4? Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach   
Pondělí, 11 březen 2013
Jedna z nejoblíbenějších MMO her a obecně her současnosti se dočkala dalšího update. Verze 8.4 přináší novou větev Britských stíhačů tanků, upravuje větev německých lehkých tanků a přidává 3 nové, upravuje některé mapy do nové grafiky a fyziky a přidává nový tutorial pro začátečníky. Update je již aktivní.
AUTOR: Jan "DD" Stach
Radši dělám věci pomaleji a pořádně, než rychle a špatně.

Starší články


Komentáře
Přidat Nový
MACHINA [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2013-03-11 12:19:26
avatar
"Krabice" neboli SU-100Y je skvělá, mohu doporučit. Jinak jsem postřehl, že vypálené střely doznaly změn - mají krátkou stopu, vypadají jako letící úsečky, celkově to vypadá dobře. Jinak opět nové tanky. Už by to chtělo nějaký jiný obsah než další tanky :-(
maxsenz [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2013-03-11 13:43:11
avatar
dalsia verzia monumentalnej online kraviny...ake mrhanie datami...
hral som,zacala partia,rozjel som sa,za 15 sekund ma niaky neviditelny pako sundal a bol som vysmiaty...ako takato howadina moze niekoho bavit nepochopim !
Hellraiser [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2013-03-11 16:16:30

Víš on je problém, že některé tanky, můžou mít skillama apod, vyšší dohled, a proto tě někdy někdo vidí dříve než ty jeho :-), což bude asi tvůj problém. Když se ale schováváš v keřích apod. tak tě vidět nemusí hned...je to trochu o taktizování. Taky se mi to co ty popisuješ několikrát stalo, ale že bych začal nadávat jaká je to hovadina apod,to se mi nestalo. Asi si tomu nevěnoval moc času
Sina [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2013-03-12 13:35:56
avatar
pokud přijdeš jako začátečník do hry, jsi prostě noob a potrava pro zkušené. Mě WoT taky vůbec nebere, ale znám dost lidí, kteří jsou z ní nadšení. Když už freemium MMO, tak Planetside 2. Jinak dnes vyšlo pro BF3 další DLC, takže volba je jasná .
Jaruna007 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2013-03-14 13:13:37

Ale kdepák, zde není problém ve skilech či tancích, zde je očividně problém mezi židli a klávesnicí ;-)
harrym [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2013-03-14 19:15:50

Proč si troufáš hodnotit hru už po pouhých 2 hrách, v nichž jsi h...o předvedl, teda krom jednoho spotnutého tanku (který tě nespíše asi i rovnou sejmul)?!
Myslíš si snad, že když posadili ve válce vesnickýho Sergeje do T-34, že byl hned tankovým esem?
Prvním pravidlem války je, že těch, co se hrnou bezhlavě dopředu, jsou plný hřbitovy.
Ve válce spousta tanků zařvala, aniž by jejich osádka viděla, odkud šla smrtící střela, a to byl přesně tvůj případ. Musíš se víc snažit, abys byl na tý druhý straně kanónu.
Kevin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2013-03-11 17:43:48
avatar
Hold někomu se ta hra líbí a jinému ne . Já patřím do té první skupiny .... někdy dám par bitev, jindy třeba 20. Podle toho jak mě to baví. Hraju 99% bez prémka takže si to užívám jak chci. Sice ted UK stíhače trochu OP ale jinak to jde
Milamber [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2013-03-12 07:33:00
avatar
SPG neustale pouzivaji satelit.
Ruske tanky maji porad nejlepsi magic armor.
Spoting system ma specialni skill ninja. Pokud byl nekde v muzeu i v zahranici, jsou tam vystavene i velke tanky z dob ww2. Asi nejsem sam kdo si nedovede vysvetlit,ze by tank nevidel 80 metru na otrevrenem prostoru s pazitem jake jsou napriklad cap mista. Spoting system je naprosto nerealnej, tanky vam zmizeji klidne na poli ze zamerovace kdyz jsou na vzdalenost 100m. proste stare dobre ninja filmy.
Coko [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2013-03-12 13:00:38

Spoting system je ultra mega blbost, jeho chování se změnilo co se týká vidění na blízko i na dálku, tanky mizi na rozloze reálného tenisového hřiště a naoplátku naopak jste spotováni tankem který je od vás 150 a více metrů a je ukryt pod horizontem terénu (duny)a stěží mu vyčuhují antény.
harrym [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2013-03-20 09:01:57

Ber to tak, že v 2SV se tanky likvidovaly třebas na více jak 2km vzdálenost.
Ve WOT má ale mapa pouze rozměry 1000mx1000m (některé jsou i menší), takže je to tam patřičně zidealizované.
MartinGuna [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - pada pada a pada 2013-03-13 11:44:23
avatar
tato hra je uplně mimo, jde vidět kde jde o prachy tak to vždy stojí za vyliž .... na začatku to mnělo aspon logiku, armory penetrace a vše system fungoval tedka hehehe, k smichu totalni blbost , a hlavně že tam cpou další adalší tanky a už je to mix tanku cca 50 let takže další ulet , kdy sou ty časy jak tam jezdilo par druhu tanku a bylo to ok. taky to jde videt na vecernim lognuti lidi ve hre je to uz pulka co pred rokem !!! a to ze maj +10 mil acoontu ale kdo to hraje, fakt uz jen človek co se totalně nudi a nema nic na praci . Všem kteří chcou do teto hry investovat tak odradím. jen vyhodíte prachy !!!!
unaghy [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - WOT nie je simulácia ale arkád 2013-03-14 09:52:39

Platia tu určité pravidlá a ten kto ich neovláda nebude úspešný. Je irelevantné či to je reálne alebo nie - WOT nie je simulácia ale arkáda.

Ak by chceli aby spotting a camo system bol reálny, museli by mať mapy omnoho väčšie rozlohy máp (min 10km x 10km). Tu by nastal problém vykreslovať všetky objetky na min 2km (bežný dostrel Konig Tigera v skutočnosti), čo by nestíhali GK a navyše by hra stratila dynamiku, lebo všetky súboje by sa odohrávali na veľké vzdialenosti.

Miznúce tanky sú v súlade s existujúcim camo modelom. Tank má základný camo koeficient, ktorý sa dá vylepšiť skillmi a vybavením. Vyššie camo spôsobuje, že vzdialenosť kedy je tento tank spotnutý sa znižuje. Camo tanku (a taktiež objektov) je znížené o cca 50% pri pohybe (okrem light tankov) a 85% po výstrele. Camo niekoľko sekúnd po výstrele opäť narastá do pôvodnej hodnoty. Takže situácia, kedy je tank za kríkom vo vzdialenosti okolo 50m s veľmi dobrým camom a zmizne 5s po výstrele je plne v súlade s exitujúcim camo modelom.

Taktiež spotting má svoje pravidlá fungovania. Samozrejme tank plne schovaný za dunou nikoho nenaspotuje (s výnimkou tankov do 15m). Každý tank má niekoľko spotting bodov vrátane vežičky. Preto je možné naspotovať iba vystrčením vežičky - to čo vidíme v sniper móde je úroveň kanónu, to znamená že zatial čo "cez kanón" nevidíme cez vrchol duny, tak veža už je nad jej úrovňou (preto aj nie je problém to do nej schytať aj keď si myslíme, že sme schovaný za dunou). Taktiež treba zohladniť, že jemu stačí zbadať tvoju vežičku, zatiaľ čo ty sa na neho pozeráš cez kanón a vidíš mu iba anténky, zatial čo pohľad z tvojej vežičky je z vyššieho bodu. Netvrdím, že sa nenájdu výnimky, kedy za špecifíckých podmienok tieto veci nefungujú ako by mali.

Pre tých, ktorí sú frustrovaní z týchto vecí odporúčam naštudovať wot wikiu, poprípade kuknúť videá ktoré tieto veci vysvetlujú.

Za ďalšie, táto hra naberá úplne inú šťavu akonáhle je hráč členom klanu a hrá čaty, roty a CW.

Čo sa týka modelu platieb, som s tým úplne spokojný. 100€ za 1r zábavy - hrám priemerne 3h denne, čo znamená, že hodina ma stojí 9 centov. Ktorá hra doteraz poskytla viac za tie peniaze? Tu je aspoň vidieť, že sa na tej hre stále robí - pravidelne pridáva a vylepšuje obsah, opravujú chyby.

Unaghy
Ex. člen CSA, momentálne člen CSGD (www.csgd.eu).
Coko [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2013-03-15 13:31:29

Toto je hezký vysvětlení a přehled pro začátečníky, které bohužel nezaručí kvalitu jedince ve hře. Ovšem nám zkušenějším kteří víme jak se hra chovala už od prvopočátku, jež registrují změny s každým updatem je naprosto jasné, že se jedná pouze o další tahání peněz z lidí! Tvůrci hry dělají vše jen pro svoji kapsu a ne pro hru. Úroveň hráčů den ode dne klesá!
Milamber [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2013-03-16 11:18:52
avatar
Jeste nam muzes vysvetlit satelitni SPG.
Proste je jasne,z e autori chteji jen vydelat, coz je logicke a nic jineho je nezajima. pridavat nove sci-fi tanky s papiru nebo mozna jen z nejakeho prototypu a pak je posutet prosti tankum realnym z ww2 je nesmysl.
nemecka vetev je zamerne prznena a oslabovana a ruska vetev ma necekane vzdy nejakou tu vyhodu nesmyslu od magic armor po pasy pozirajici strely. nastrelil jsem KV-3 maximalnim tier nemecke TD z 20 metru 5x a jen mel poskozene pas.
Na druhou stranu trefite tiger II do vyfuku ze strany, i grafika ukaze ze jsem jen liznul jejich vyfukove potruby na zadni casti tanku a tanku uberu pulku zivota to je totalni LOL.
Proste pokud nekdo ma rad techniku tanku z ww2 nakouknuti do teto hry je epic fail.

Vubec nechapu jak tato hra nekde muze ziskat 97%
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!
 

Najdete nás na Facebooku

.... a také na Twitteru

RSS

DDWorld.cz

DDWorld - Blogy a videa

DDWorld - Magazín

Poslední příspěvky v diskuzích


Videa
S.T.A.L.K.E.R. 2 v nové ukázce
S.T.A.L.K.E.R. 2 v nové ukázceČtvrtek, 25 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 884x
Komentářů: 3
Manor Lords – hra jednoho vývojáře boří herní svět
Manor Lords – hra jednoho vývojáře boří herní světStředa, 24 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1448x
Komentářů: 1
Deadpool & Wolverine – očekávaný film v parádní ukázce
Deadpool & Wolverine – očekávaný film v parádní ukázceÚterý, 23 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 1098x
Komentářů: 0
Fallout seriál se dočká druhé řady. Zájem je i o hry.
Fallout seriál se dočká druhé řady. Zájem je i o hry.Pondělí, 22 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 1179x
Komentářů: 1
Unreal Engine 5.4 představuje další masivní vylepšení
Unreal Engine 5.4 představuje další masivní vylepšeníPátek, 19 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: PC a IT
Spuštěno: 3761x
Komentářů: 0
Česká 3 roky stará hra Vigor brzy na PC
Česká 3 roky stará hra Vigor brzy na PCStředa, 17 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1457x
Komentářů: 0