RTX 3090 a hraní v 8K rozlišení – NVIDIA štve recenzenty proti sobě! Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach   
Středa, 23 září 2020
NDA na RTX 3090 končí až zítra, ale někteří z největších vybraných recenzentů/youtuberů, dostali extra zaplaceno a příležitost ukázat RTX 3090 již dnes, a to při hraní v 8K rozlišení. Samozřejmě to velmi nelibě nesou všichni ostatní, kteří mají RTX 3090, ale ukazovat ji zatím nemohou. A hlasitě si na to stěžují. Dalším správnou připomínkou, kterou mnozí vznášejí je, jak se dá věřit testům a recenzím někoho, kdo den před vydáním testů a recenzí se propůjčí zaplacenému promo videu daného produktu, které je plné nadšených výkřiků a hlášek?
AUTOR: Jan "DD" Stach
Radši dělám věci pomaleji a pořádně, než rychle a špatně.

Starší články


Komentáře
Přidat Nový
Belka [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-09-23 14:32:41
avatar
nj Nvidia uz je hodne zoufala kdyz si plati youtubery
Pitrs [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-09-23 16:55:24

Je hrozně zoufalá, jen má nejlepší GPU na trhu...
MACHINA [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-09-24 11:39:28
avatar
nikoliv, pouze aktuálně nejvýkonnější, což není ekvivalent ke slovu "nejlepší" neboť tento termín bych použil pro kvalitativní vyjádření všech aspektů např. spotřeba, pořizovací cena, poměr cena/výkon atd. Nemohu tedy souhlasit, protože v samotném NV lineupu je "nejlepší" 3080
blackgray [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-09-24 13:00:24
avatar
A ani ta není nejlepší, jak se začíná ukazovat. Viz --> Někteří majitelé RTX 3080 si stěžují na nestabilitu a zčernalé obrazovky --> Nebylo náhodou toto nedávno předmětem kritiky AMD RX 5700XT?
rumpeak [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-09-29 12:54:27

Nejlepší GPU neznamená, že si kvůli pár FPS navíc musíš přikoupit Temelín
NavratilJirka [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-09-23 19:55:50
avatar
V dnešní době běžný marketing, takže klidně ať je platí dál.
shipo [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-09-23 20:53:03

8K zoufalosti
Alferi [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-09-23 15:23:02
avatar
Běžný marketing. Asi stejně jako "úniky" o chystaných novinkách, jenom přiznané.
Dexter1 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-09-23 18:22:06
avatar
Celkem normální věc. A jinak Linus řekl, že ta karta je Garbage. Že mu kleslo framerate na 57 fps ) Takže zase samé nadšení to tedy není. Mimoto je to jen ukázka hraní, žádná recenze. Nevidím v tom problém.
slabam [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-09-23 18:50:32

Čekal jsem, že někdo pustí den před koncem NDA video jak hraje na RTX 3090 hodinu pasiáns
nenazranej [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - LOL 2020-09-24 02:23:47
avatar
Když jsem viděl ten rozdíl v té velikosti karet....jako vážně? Vždyť je to velký jak Xbox. No jestli to jde tímto směrem i u AMD tak už si kartu asi nekoupím nikdy. Vždyť to je i na speciální desku, abych tam mohl mít vše co mám v PCIe slotech a pod. Hrůza, úlet, scifi.
rumpeak [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-09-29 12:57:10

Na PCIe se dá koupit prodlužovačka. Ale souhlas, dnes potřebuješ na tichý počítač monstr chladič typu Noctua NH-D15 nebo Be quiet DARK ROCK 4. V době 486 si měl na procesoru malinkatý pasiv.
ReveNCZ [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-09-29 13:34:37

na cpu nepotrebujes zadnej monstr chladic, zvlast pokud jen hrajes, kde se cpu vetsinou flaka. ryzeny jsou dnes na chlazeni v pohode, jen je obcas nutny si trochu pohrat s regulaci otacek, a u ryzenu 3000 si zvyknout ze teploty maji trochu vyssi nez 2000 rada, ale to je uplne cajk. klidne staci i tohle https://www.czc.cz/silentiumpc-fera-3-he1224-v2/187659/produkt a kdyz vymenis ventilator za lepsi noctuu tak mas ticho i slusnej chladici vykon co zvladne i 3900x v zakladu s prehledem. ja mam uz letitou noctuu u12 na r2600, do 60°C jen 500rpm prakticky neslysnych a nad 60°C mi sel jen parkrat v lete kdyz bylo fakt extremni vedro.
renmou [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-09-29 14:38:19

No vidíš. A já mám na R5 3600 krakena X73 a když si ne upravím BIOS a nechám ho na default, tak mi teplota CPU jde přes 70 když zapnu chrome. Jinak co se týče toho ticha, tak každý má jiné představy o tichu. Tím nechci říct, že je fera nějak hlučná. V dnešní době velmi záleží na kombinaci komponent. Jsou opravdu veliké výkonnostní rozdíly ve stejných CPU. A velké rozdíly v teplotách ve stejných CPU. Hlavne také v závislosti na desce
ReveNCZ [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-09-29 15:49:07

jako bych nepsal o vymene ventilatoru za noctuu...ale je to jen priklad. kazdopadne je hloupost, ze by clovek musel mit na cpu monstr vzduchovy chladice. to max jen v pripade vetsiho taktovani nebo pravidelne vytezuje na delsi dobu vsechna jadra. u ryzenu 3000 ta teplota lita hodne, ale neni to proste problem, spis vlastnost. i kdyz u toho vodnika trochu zvlastni. je fakt ze 2000 rada se v tomhle ohledu chovala lepe, ja kdyz pustim chrome s dost otevrenyma zalozkama tak mi u 2600 vyleti teplota z klidovych 30-33°C na 40°C a a stejne to jde behem par sekund hned dolu...pres 55°C pri beznym pouzivani i nekolika hodinovym hrani proste nejde, ventilator furt na 500rpm..jinak teda klidne bych rekl ze mam pc i tissi nez ty s krakenem, pri hrani mi to akorat grafika trochu kazi
renmou [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-09-29 16:11:27

Teploty u mé R5 3600, když mám BIOS v defaultu, lítají od 40 do 58C bez zátěže. A to stylem, že jen koukám na plochu a nic nedělám. Pakliže zapnu chrome, operu nebo vlastně cokoli, tak teplota vyletí na 72C asi na 2s a pak zase spadne k 50. Když to hodím do zátěže např v OCCT, tak se to drží cca okolo 74C. Toto chování jsem vyřešil úpravou voltáže a taktů. Takže když zapnu chrome nebo cokoli, tak teplota poskočí z cca 34-42C, která stále kolísá bez spuštění čehokoli, na 52C a pak zase spadne.
Co se týče té hlučnosti, tak mám všechny ventilátory v PC od Noctuy a všechny nastaveny na cca 500rpm. Pumpu na 1400rpm. PC je naprosto neslyšný. Jsem na to docela háklivej, protože mi vadily i plotnový disky, který už v PC nemám. Dělají prostě hluk. Jediný co je slyšet při hraní je grafika. Ale mám ROG edici a ta je hodně tichá, takže se člověk na to musí docela zaměřit, aby to bylo slyšet. Každopádně když chci, tak ji slyším. Ale musím být u PC celkem dost blízko.
MACHINA [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - Linus je bastard 2020-09-24 11:35:26
avatar
po tomhle videu si ho definitivně dávám na seznam zmr.ů, kde už je např. i JayZtwoCents. Před pár dny dělal Linus i preview mobilního Intelu a bezdpodmíněšně přistoupil na všechno co Intel chtěl - ve skutečnosti prej ten mobilní "U"! intel boostoval až na 64W! A prej jak to "poráží" 15-25W AMD!

No a tady mu Nvidia koupila 30 000$ telku (cena 3090 je proti tomu směšná) a on se tam ani nepokouší naznačovat nějakou profesionalitu a hned se tam raduje jak malý kluk, kterému někdo koupil jeho vysněnou hračku a poníženě nastavuje všechny detaily jak mu NV řekla - jako fajn, ať si to užije, ale tohle nemá nic společného s objektivní novinařinou. I když pak udělá nezávislou recenzi na 3090 ve které ji zepsuje (ta karta si nezaslouží nic jiného), tak stejnak to bude vypadat divně

Prej 8K hraní - pche to jsou jen další NV kecy jak ospravedlnit tu nesmyslnou cenu. Nebo snad mám věřit, že když 3080 je karta na 4K, tak 3090 s 10% výkonu navíc utáhne 4 násobek pixelů?
Dexter1 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-09-24 12:04:50
avatar
No snad to chudák Linus nějak ustojí. Pořád nechápu co je na tom videu závadného. Prostě jen hraje v 8K den před uveřejněním recenzí (což mimochodem ani neukazuje moc nánznak samotného výkonu, protože jednak nezveřejnil detaily a jednak v 8K to nikdo změřeno nemá). Ale tak nvidia si díky podobným ukřivděným nářkům udělala pěknou reklamu no.
exRathanuviel [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-09-24 14:46:54
avatar
Linus vždy dělal šaškárny, ovšem teď už ze sebe šaška (v mých očích) udělal navždy. Za hozenou kost udělá evidentně cokoliv.

Co že je tedy na tom videu špatného? Nic.

Ale o autorovi to něco vypovídá. Např. si nechá zaplatit absenci kritického myšlení a bez mrknutí oka udělá vše, co mu markeťáci nařídí.

Ke cti mu budiž to, že to neskrývá. Nicméně i to je dosti diskutabilní.
Dexter1 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-09-24 15:55:51
avatar
tak teď by mě zajímalo jaké chyby naleznete na jeho recenzi? Hmmm?
exRathanuviel [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-09-24 18:41:58
avatar
Recenzi? Myslíte to video, jak rozbaluje TV, vříská u toho jak malej kluk? To není recenze, to je placená reklama.
Dexter1 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-09-24 18:55:13
avatar
Ne myslím tu dnešní recenzi.
exRathanuviel [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-09-24 20:34:18
avatar
Když porovnám přístup Sebastiana Linuse a Steve Burkeho (GamersNexus)...
Steve je borec, kterej se zatím nenechal koupit a podle mě dost nVidii s**e tím, že říká, jak věci doopravdy jsou.
Linus se změnil na reklamní agenturu - zaplatíš si a já budu říkat, co si zákazník přeje. To je můj názor na recenzi Linuse. Vždyť to video ani nemá atributy recenze, je to zase jen reklamní spot.

https://www.youtube.com/watch?v=Xgs-VbqsuKo
Odkaz
Dexter1 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-09-24 20:38:23
avatar
Achjooo. To je jak u choholouška.

https://www.youtube.com/watch?v=YjcxrfEVhc8&ab_channel=LinusTechTips
exRathanuviel [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-09-24 20:45:00
avatar
Nechápu. Proč mi posíláte odkaz na recenzi na Linus Tech Tips? Viděl jsem ji a reakci napsal o post výše.
Dexter1 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-09-24 20:47:49
avatar
Aha a jaký je rozdíl v závěru těch 2 videí? oboje jsou stejné. Asi si dopiluj angličtinu.
exRathanuviel [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-09-24 21:17:33
avatar
GamersNexus - není to karta na 8K hraní.
Linus - je to karta na 8K hraní.
Já tam určitý rozdíl vidím.
exRathanuviel [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-09-24 21:22:50
avatar
Rétorika obou recenzí je dost odlišná a závěry také. Nehodnotím jen posledních x minut.
buzuluq [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-09-25 14:34:43
avatar
Že se s tím trollem vybavuješ...
exRathanuviel [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-09-24 14:03:22
avatar
Nesledoval jsem to celé, ale minimálně jedna hra v 8K běžela v upscalingu (DLSS) ze 1440p + vypnutý antialiasing. Takže kdo ví, jak to je s výkonem v native 8K.
Phantomiux [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-09-24 17:02:48

A to si vezmite, že DD jeho videá zdieľal vo svojich článkoch dosť často a ešte sa na neho odvolával...
MACHINA [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-09-24 17:12:34
avatar
to je v pořádku, Linus není/nebyl takový vždy. "Šaškování" obecně nevadí záleží jak se použije. Tady se ale jasně zaprodal a je jedno jestli u toho šaškuje nebo se chová vážně (vadilo by mě to stejně i kdyby to video natočil bez blostí s kamennou tváří)
Dexter1 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-09-24 18:58:17
avatar
Už se těším na tvé kritické reakce až jednou někdo dostane na recenzi s předstihem nějakou AMD kartu. Meleš tu pěkný blbosti. To video je jen o tom, že hraje na velký telce a že na té kartě se dá hrát i v 8K nic víc nic míň. Děláš z toho zbytečný divadlo.

Mimoto dnešní recenze je naprosto normální faktická a stručná a o žádném nadšení se u ní nedá mluvit.
MACHINA [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-09-24 19:53:05
avatar
Citace:
Meleš tu pěkný blbosti
Ještě nějaké další věcné argumenty? Nejsem jediný na koho to video zapůsobilo stejně, takže asi něco je blbě. To, že to odmítáš alespoň připustit, tak mě to zavání trošku fanatismem. Ale užij si svou NV kartu. Dokonce si můžeš v Alze koupit 7ks 3080 - za předpokladu, že si je koupíš i v sestavách -> opět žádný problém pro NV fans
Citace:
na té kartě se dá hrát i v 8K

Viděls vůbec to video? Upscaling z 1440!!! To jako stejnou logikou se "dá hrát" i na int. grafice, co na tom že to bude upscaling z 640x480. 3090 je 10% nad 3080. 3080 je karta na 4K. 8K je 4! násobek pixelů to má těch 10% navíc stačit? Jako na tohle reagovat je fakt pod úroveň, očividně nemyslíš a veříš všem marketingovým kecům co ti NV naservírovala
Dexter1 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-09-24 20:13:23
avatar
Ahááá no on ten upscaling asi nezabírá žádnou paměť což? Jsou mi úplně u zádele marketingový kecy. Vidím že to funguje. To že mi nějakej kecálek tady na blogu tvrdí, že ne je mi u zádele 2x tolik .-)

Působilo to blbě jen na rudý FANATIKY jako jsi ty.

"Jediná dobrá herní karta je R VII"
"Pod 16 GB ram je to nepoužitelně"
"Potřebuji ITX kartu s dobrým výkonem ale 1080 je o ničem protožeeee eeee eeeee no protože důvody"
"Proč neudělaly Vegu 64 NANO!"
MACHINA [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-09-25 02:42:35
avatar
splachovací záchod funguje taky a taky ho neobdivujeme,stejně tak neobdivuju upscaling z 1440p na 8K jako "pravé" 8K. Tím že nechceš chápat, jaký je rozdíl v pravém 8K renderingu a v upscalingu na 8K jen dokazuješ že naopak všem těm marketingovým kecům věříš

Btw, víš že kecy jako "just works" použil právě Huang při launchi RTX 2000 řady kdy prakticky RTX nebylo tenkrát v žádné hře? Víš že to často říkal i Steve Jobs? Uvědomuješ si, že je to prázdná fráze a archetyp každého přiblblého marketingu?

Tak konečně ti došly argumenty, tak ses vytasil alespoň s ad hominem a abys mě to "ještě víc natřel", tak kapitálkami
Nicméně já se takhle nechovám,takže ti odpovím opět věcně:
Citace:
"Jediná dobrá herní karta je R VII"

Mluvil jsem v souvislostech o nutnosti 16GB VRAM u moderních herních grafik. Jestli ti to nedošlo tenkrát,dnes už by mohlo - kdejaká známá redakce ti dnes řekne že 10GB model 3080 je pro tu kartu málo a každý by rád viděl 20GB model s tím že 16 je optimum. To jen potvrzuje to co jsem říkal už tenkrát a tedy naopak že jsem to předpověděl dobře. Big Navi ponese těch na hry optimálních 16, více představuje jen zbytečné náklady. Krom toho jsem několikrát napsal, že se RVII nepovedl a posledně jsem se ti za to dokonce omluvil. Co mám dělat zastřelit se kvůli tomu že jsem se v tomto mýlil? BTW víš že na internetu je tak 1000 blbů co nedokáže uznat chybu na jednoho co dokáže?
Citace:
Pod 16 GB ram je to nepoužitelně

Ano je, v hiendu s výhledem na další 2 roky a hires 4K ano.
Citace:
Potřebuji ITX kartu s dobrým výkonem ale 1080 je o ničem protožeeee eeee eeeee no protože důvody"

třeba tím, že žádná 1080 ITX neexistovala a důvodů bylo tenkrát hodně, hlavní nepodpora freesyncu
Citace:
Proč neudělaly Vegu 64 NANO!

Protože ji nedělaly ženy ale Koduri? Tím to asi ukončíme, myslím že to stačí
Dexter1 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-09-25 10:01:23
avatar
Ani jsi mi takovej román psát nemusel Já si ty tvoje důvody moc dobře pamatuji. Jednoduše jsou to vždy takové aby se nějak zdůvodnilo že ta zelená karta je pro tebe nevhodná. To co jsem napsal bylo jen z důvodu, že by jsis třeba uvědomil, že jsi vlastně celej rudej jen se snažíš si hrát na nějakou objektivitu a vypadá to dost hloupě.

Ps: To s tou itx 1080 bylo v diskuzi o itx 1080 co byla o 8mm delší jak tvoje nano.
MACHINA [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-09-25 23:32:26
avatar
Citace:
Ps: To s tou itx 1080 bylo v diskuzi o itx 1080 co byla o 8mm delší jak tvoje nano.

Nano má 15cm, prosím tedy o link na tu tvoji 15,8cm 1080

Jinak zas jen adhominem a nulové argumenty. Zkusím ale úroveň, kterou bys mohl pochopit:
Jsem "rudej" když říkám:
- že se nepovedl RVII
- že Polaris byl nic moc
- když tvrdím, že se nevyplatí kupovat ani 5700/XT
- když jsem dostal digiauru na 0 za to, že jsem tvrdil, že s ovladačema na 5700 jsou problémy

Tak se mě zdá že černobílej seš tady spíše ty. Naopak někdo, kdo je schopný za něco pochválit a naopak za něco zkritizovat mě spíše přijde jako někdo, kdo si nehraje na nějaké značky.

P.S: níž už fakt nejdu. Jseš primitiv jak na nějaké politické diskuzi. Přijde mě to jakobychom se bavili o nějakém politickém směru. Já bych například zkritizoval na komunismu 999 věcí a jednu jedinou pochválil a ty bys mě pak řekl že jsem "rudej". Dej si na to led, fakt
Dexter1 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-09-25 13:27:20
avatar
Jáká 1080ti? Byla to ITX 1080 gigabite.

Hele ohledně digiaury se asi shodneme. Ta tady neukazuje vůbec nic, respektive ukazuje jen to, že ti co mají 0 se nějak zprotivili, nic víc to neukazuje.

No když jsi nakousnul to chválení. By mne tedy zajímalo, když tedy nejsi tak jednostranně zaměřený jakou jsi naposled tedy projevil chválu na ten zelený tábor. To že zkritizuješ občas něco na AMD není přeci nic směrodatného. Taky kritizuju spousty věcí, které vlastním.
buzuluq [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-09-25 14:37:13
avatar
Když tě tu tak v těch diskuzích pozoruju... ty bys k tý auře 0 dospěl zcela sám i bez zásahu admina..
Dexter1 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-09-25 14:51:14
avatar
Tak je mi jasný, že jiný názor od "šplhouna" čekat nelze Asi by to ale z té 100 trvalo dost dlouho.
MACHINA [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - překlep 2020-09-25 23:49:46
avatar
nic lepšího než překlep nemáš? Už jsem to opravil, nicméně ty jsi neodpověděl - protože jsem ti zase dokázal jaké lži tu meleš, nic jako 15,8cm 1080 NONTI není.

Já nemusím chválit nic, nejsem tak "levný" jako ty, a už vůbec ne abych chválil někoho marketingové žvásty a to platí pro obě strany -> jsi opět mimo

Zkusil jsem to s tebou asi 4x, ale neodpovídáš na věcnou diskuzi, dokud mě neukážeš a 15,8cm 1080 kartu nebudu se s tebou dál bavit, sbohem

upscaling: gamer nexus a další velké redakce so tomu tvému 8K gamingů smějí - Budu hádat všichni jsme idioti a jen ty a NV má pravdu...
Dexter1 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-09-25 23:44:01
avatar
nano 154mm
1080 mini 169 mm Tak je to tedy 15mm. pořád kratší jak itx deska.
exRathanuviel [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-09-25 21:04:41
avatar
No jestli je toto standardní úroveň recenzí na Linus Tech Tips, pak je dost podprůměrná. Spíš je to takové shrnutí marketingových materiálů nVidie.

EDIT: Oprava materálů na materiálů.
Dexter1 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-09-24 20:44:55
avatar
To asi bude tím že tohle video není recenze. Proboha už se na to prosím podívej. Nebo jsi tek neschopný?
exRathanuviel [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-09-24 21:28:14
avatar
No já nevím. Má reakce na recenzi na RTX 3090 se vztahuje k tomuto videu: Odkaz
https://www.youtube.com/watch?v=YjcxrfEVhc8&ab_channel=LinusTechTips
exRathanuviel [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-09-24 21:34:09
avatar
Zajímalo vás, co řeknu na recenzi na Linus Tech. Já se na ní podíval a odpověděl vám. Vy jste to nepochopil a já jsem neschopný? Vždycky, když něco vy popletete říkáte ostatním, že jsou neschopní?
johny.mnemonic [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-09-25 00:33:07
avatar
Jo Linus je spíš na zábavu, než seriózní fakta :-)
Dexter1 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-09-24 19:05:48
avatar
3090 v akci
https://www.youtube.com/watch?v=118IpMkhduo&feature=emb_logo&ab_channel=SirWadeNeistadt

první je na 3990X!
Goloka [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-09-25 21:00:50

Psal jsem, že se na to dívat nebudu.
Tak mi to DD vystavil, že sem se tomu nevyhnul.
A nestih sem si ani přistavit kýbl.
Tak sem se hold vyzvracel pod nohy.
exRathanuviel [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-09-25 21:05:58
avatar
Já u toho nezvracel, ale bylo mi za toho pána trapně.
LubiQus [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-10-02 10:05:48

Na Linuse koukam uz asi tri roky a vzdy to bylo narvany reklamama, urcite produkty ma samozrejme zaplaceny a urcite to nijak extra neskryva. Je to hracicka, komediant a tak ho vsichni berou. Ja se na to video rad podival. Chtel jsem hlavne videt tu silenou telku Nic jsem od toho necekal, urcite ne zadnou recenzi, coz ani ve skutecnosti nebyla. Proste ukazka naprosto silenych veci. Mimochodem, vlastne vsechna jeho videa jsou naprosto silena, tak proc se ted dela vyjimka, ze je to seriozni recenze
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!
 

Najdete nás na Facebooku

.... a také na Twitteru

RSS

DDWorld.cz

DDWorld - Blogy a videa

DDWorld - Magazín

Poslední příspěvky v diskuzích


Videa
MANDALORIAN se připomíná druhou řadou!
MANDALORIAN se připomíná druhou řadou!Úterý, 20 říjen 2020
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 147x
Komentářů: 0
Nové nejrychlejší auto světa jelo 532 km/h po dálnici!
Nové nejrychlejší auto světa jelo 532 km/h po dálnici!Pondělí, 19 říjen 2020
Vložil: aDDmin
Kategorie: Auto-moto
Spuštěno: 854x
Komentářů: 7
Funkční světelný meč prořeže i ocel!
Funkční světelný meč prořeže i ocel!Neděle, 18 říjen 2020
Vložil: aDDmin
Kategorie: PC a IT
Spuštěno: 2092x
Komentářů: 6
Vyšlo Torchlight III – je to neuvěřitelně nudná hra!
Vyšlo Torchlight III – je to neuvěřitelně nudná hra!Úterý, 13 říjen 2020
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1744x
Komentářů: 3
Need for Speed: Hot Pursuit REMASTERED – nová grafika
Need for Speed: Hot Pursuit REMASTERED – nová grafikaPondělí, 05 říjen 2020
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 2462x
Komentářů: 11
Mafia: Definitive Edition – jak se povedl remake?
Mafia: Definitive Edition – jak se povedl remake?Pátek, 25 září 2020
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 3419x
Komentářů: 20