VideoRecenze: MEDAL of HONOR 2010 - žádná sláva Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach   
Friday, 15 October 2010
Medal of Honor 2010 je poněkud zklamání, ano je realitičtější než Call of Duty (to snad všechno), ale ztrácí v technickcýh nedodělcích, inteligenci AI a šíleně viditelnýc skriptech. Není ani moc dlouhý a multiplayer je zcela jiná hra od studia DICE, která ovšem není lepší, než jeho Battlefield BC2. Ve výsledku tedy padají jen nadprůměrné známky ... naše recenze bude brzy následovat.
AUTOR: Jan "DD" Stach
Radši dělám věci pomaleji a pořádně, než rychle a špatně.

Starší články


Komentáře
Přidat Nový
MIKRON [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-10-15 11:24:40
avatar
Necháme na hlavě,já se na něj stejnak těším a až ho dohraji tak potom možná budu lamentovat.
Borgi* [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-10-15 11:24:58
avatar
Singel je sice takový krátký a bez velkého finále, ale hru si hráči kupují hlavně kvůli MP, EA může být spokojeno, předprodej predčil očekávání a hra se prodává skvěle (podle vyjárření EA), recenze na SP je trápit nemusí.
RockingTad [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-10-15 13:37:54
avatar
Bez velkého finále? No pro mě to je teda superfinále. Scénář naprosto dokonalý. Už to hraju po několikáté a kdyby to přesně takto zfilmovali jdu i do kina.
Roger001CZ [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-10-15 11:44:49
avatar
Nechápu pořád ty kritiky. Hrál jsem všechny CoD a oproti MW či MW2 se mi Medal of Honor rozhodně líbil více, u hry jsem této hře více věřil, že hraju něco, co se mohlo tak nějak i stát, boje taky více působí reálněji. A ne "scifi" CoD MW2, přeplácaná slátanina.
Tak i MP, v CoD MW či MW2 stačí rychle běhat po bojišti s kudličkou a všechny podřezat - podařilo se mi během kola bez jediného výstřelu být první v tabulce, a to pouze jenom díky kudle. Hrozná realita V MP MoH toto asi možné nebude, naopak mě MoH MP hodně chytil a ke CoD MP bych se už nikdy nevrátil, MoH střídám s BC2. Vůbec nelituji peněz za hru. SP mám celý odehraný, MP již mám taky rozjetý, tak vím, o čem mluvím.
RiMr [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-10-15 12:19:51
avatar
No... Jedu to po Bad Company 2 a zatím to na mě působí jako VELKÝ krok zpět... Bohužel. Nemůžu si pomoct...
RockingTad [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-10-15 13:35:31
avatar
Vydrž, to se zlepší. Já to měl uplně stejně a ještě navíc jsem před tím hrál betu. Když jsem to začal hrát, působylo to na mě přímo otřesně. Ale po 40ti minutách jsem si na to "zvykl" a přestal se tím zatěžovat. A je to jeden z nejlepších scénářů které jsem hrál.
IAczech [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-10-16 07:40:53
avatar
Musím maximálně souhlasit ... Tahle hra je velkým krokem zpět Ale zase si nemyslím, že by byla tak špatná, singl byl dobrej a MP je klasické. Zatím nic u mne nepřekonalo BC2, které hraní posunulo kupředu.
fox of fire [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-10-15 14:12:13
avatar
ja mam rad celou serii MoH, ale u teto hry mam pocit ze to uz neni Medal - vzali mi skoro vsechny veci, ktere jsem mel na MoH rad a dokonce zmenili logo. U Airbornu bylo mnoho zajimavych inovaci, ale recenzenti a mnozi hraci hru kritizovali, a tak se v EALA bohuzel inspirovali u konkurence, takze jsou v nove hre samozrejme takove odporne veci jako automaticke doplnovani zdravi, zbrane jsou extremne presne (prestoze se chvastali jak hra bude realnejsi), a nejvetsi chybou je, ze levely jsou stejne koridorove a preplacane skripty jako u cod.
Takze vlastne muzu podekovat hracum a recenzentum, ze mi znicili moji oblibenou herni serii.
Ja vlastne vubec pozadavky soucasnych FPS hracu nechapu - ja na hrach ocenim vzdy jejich hratelnost, grafika je vedlejsi, a proto nechapu jak muze nekoho bavit pouze jit dopredu, strilet a divat se na skripty s nemoznosti kamkoli odbocit, nebo hrat hru jinym zpusobem.
Mnoho lidi si kupuje hry jako cod jenom kvuli multiplayeru, ale me ani zadny soucasny MP (BFBC2 cod a moh) moc neoslovil.
Pro mne zajimavych her porad ubyva, a tak hraju (pokud na to mam cas ) cim dal vice stare dobre hry, jako H&D2, nebo MoH na ps1 a ps2. A alespon perfektniho STALKERa se snad nikdo znicit nechysta.
Mr.Paul [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-10-15 15:10:15
avatar
jojo moje rec...vsechny hry uz nejsou co byvaly...STALKER je paradni, dohral jsem je vsechny nekolikrat a porad me bavi..doufam ze STALKER 2 zustane ve stejnem duchu...
fero [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-10-17 17:03:31

asi mam pro tebe špatnou zprávu, stalkera se rozhodli zničit vývojáři tím, že další díl je vyvíjen i pro kozole -.-
fox of fire [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-10-18 17:02:10
avatar
To jeste neznamena ze bude pokracovani stalkera spatne. Vzdy zalezi na vyvojarich co bude hernim obsahem a jaka bude hratelnost (i kdyz u konzoli jsou na hru kladeny ruzne technicke pozadavky). Napriklad MGS4 a MAG na ps3 jsou velmi dobre hry, takze se moc nebojim, ze by konzole nejak extremne znicily hratelnost, a na grafice uz mi v tak velke mire nezalezi.
Camazoo [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-10-15 16:46:48
avatar
Citace:
Ve výsledku tedy padají jen nadprůměrné známky

co je špatného na nadprůměrné hře ? Inflace hodnocení her v dnešní době je smutná..
Ragnar84 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-10-15 16:49:48
avatar
IGN dala MoH len 6 bodov ? tak to hraju nieco uplne ine ako ja
SP nic moc ale MP to zachranuje je to skvela zabava na dlhu dobu , hru som si zohnal za 28 eur
Kevin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-10-15 19:22:19
avatar
Preci jen to neni jen bezhlave koseni vsech nepratel. MOH me vzdycky vtahl do hry.
BM3 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-10-15 23:13:49

Tiez si myslim, ze to nie je az tak zle. Povodne som chcel zrusit predobjednavku po zahrani poslednej bety MP pred vydanim MoH. Ocakaval som od DICE v MP MoH prinajmensom podobnu zabavu ako v BC2, nestalo sa tak a BC2 stale zostava neprekonatelny u mna osobne nieco vyse 400 hod. hlavne znovuhratelny. SP u MoH je sice kratky, co je vsak viac menej standard dnesnych FPS, ale miestamy dokaze prekvapit ci uz samotnym pribehom alebo hratelnostou. Jasne, narazil som na nejake tie bugy a tie scriptovacky su fakt des, ale par krat som mal ten pocit, ze som sucastou hry. Uvidime, co este predvedie CoD:BO ja osobne potencialu Treyarch moc teda neverim.
HonzaN [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-10-16 07:50:27

mě se singl CoD5 moc líbil, právě proto že to bude od Treyarch se moc těším
Son Gito [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-10-16 15:57:46
avatar
ja by som tak čierno nevidel, možno práve tá realita tomu dá grády
doktor2 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-10-16 21:32:53

Pro m
mistnitluchuba [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-10-17 11:46:13

Mě se to moc nelíbí, je to takový "krkolomný" např jízda na čtyřkolách - prezentuje se to jako svobodná mise ale ani nemusím zatáčet,je tam jen jedna cesta a ještě k tomu do propasti vedle ní ani nejde sjet. Je tam poznat že to dělali bývalí vývojáři z Treyarchu který EA přetáhla na svou stranu protože ty koridory sou snad ještě víc úzký než v CoD 5....
DevilsCZ [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-10-18 22:51:42

Tak ja si myslim ze to tak spatne nebylo, kampan jsem dohral a myslim si ze mela hlavu i patu.... nektere mise byly zabavne a nektere zase ne... takze uprimne receno ty kampane maji propracovanejsi nez v COD, i kdyz jsem fanda COD a Cod2 MP hraju do ted tak si myslim ze to maji lepe promakane ... Klidne bych si singl zopakoval jeste jednou a na 26´ televizi v Full HD vas to vtahne strasne moc ...
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!
 

Najdete nás na Facebooku

.... a také na Twitteru

RSS

DDWorld.cz

DDWorld - Blogy a videa

DDWorld - Magazín

Poslední příspěvky v diskuzích


Videa
GRID Legends oznámeno – CODEMASTERS hra poprvé pod EA!
GRID Legends oznámeno – CODEMASTERS hra poprvé pod EA!Sunday, 05 December 2021
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 584x
Komentářů: 4
Raised by Wolves se připomíná s druhou sérií!
Raised by Wolves se připomíná s druhou sérií!Saturday, 04 December 2021
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 540x
Komentářů: 5
Dying Light 2 je prý hotové a servíruje ukázku
Dying Light 2 je prý hotové a servíruje ukázkuThursday, 02 December 2021
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 949x
Komentářů: 2
STARFIELD se představuje – na PlayStation nedorazí.
STARFIELD se představuje – na PlayStation nedorazí.Tuesday, 30 November 2021
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1008x
Komentářů: 1
Cowboy Bebop – originální žánrovka na NETFLIX
Cowboy Bebop – originální žánrovka na NETFLIXThursday, 25 November 2021
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 1602x
Komentářů: 7
Men of War II – realistická válečná RTS se dočká pokračování
Men of War II – realistická válečná RTS se dočká pokračováníTuesday, 23 November 2021
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1096x
Komentářů: 2