Call of Duty: Black Ops – nejprodávanější hra všech dob aneb čas kdy umřel dobrý vkus Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach   
Sobota, 13 listopad 2010
altJe to neuvěřitelné, ale nové Call of Duty překonalo ten loňský díl a vytvořilo nový prodejní rekord.

 

 

 

Call of Duty BO je ovšem také zářným příkladem toho, jak marketing pronikl do herních médií a jak moc prodeje neodpovídají kvalitě hry. Téměř 6 milionů prodaných kusů za pár dní. Mnozí, kteří si hru předobjednali, tak ví, o čem mluvím. První recenze, které tradičně vycházejí na herních magazínech, jež žijí z peněz vydavatelů, hovoří o senzaci. Uživatelské recenze a hodnocení hry jsou ale absolutně odlišné. Bohužel, musím se přidat k té mnohem větší skupině hráčů, kteří nové Call of Duty považují za hodně průměrnou hru s hromadou chyb.

Je to neuvěřitelné, jak moc se liší hodnocení velkých herních magazínů od hodnocení skutečných hráčů a jak moc neodpovídají prodeje kvalitě hry. Bohužel jsou to právě běžní hráči, kteří za současný stav věcí mohou. Mohou za to, že kvalitní hry se přestávají objevovat, že herní systémy a mechanismy jsou neustále zjednodušovány a mohou za to, že se nechali přesvědčit k tomu, kupovat si herní konzole s 5 let starým HW, a pak se diví, že se hry technicky nevyvíjí, atd. atd. Je to smutné, ale od dob, kdy hra byla hrou a bylo na ní vidět, že je dělána s láskou, zájmem a snahou tvůrců o co nejlepší výsledek, jsme se přesunuli do doby, kdy kvalita hry a zábavnost jde stranou a stačí pořádně zainventovat do marketingu a ušetříte si hodně práce s vývojem kvalitní hry. Call of Duty Black Ops je toho zářným příkladem. Ryze průměrná akční FPS s hromadou až béčkových chyb s krátkou herní dobou a průměrným MP dostává neadekvátní hodnocení od placených magazínů a pod tímto hype boří rekordy prodejů. Osobně jsem celou věcí dost znechucen, ale to je asi tak to jediné, co s tím zmůžu.

Jen to ale dokazuje, že mnozí lidé jsou ovce, kteří nedokáží myslet a hodnotit samostatně a přemýšlení v souvislostech je většině současných lidí absolutně cizí. Jednoduché marketingové strategie a propracované lži je dokáží ovládat jak loutky na provázku. Ostatně když to vezmu obecně, tak cena kvality a cena peněz a lidské práce je devalvována současným světem skutečně nehorázným způsobem, takže proč se člověk vůbec diví, že se prolíná i do herního businessu. Kvůli tomu, že jedna hra boří rekordy, přičemž k tomu nemá kvality, se svět jistě nezboří, ale bohužel je to tak s velkou spoustou věcí a to mávání rukou nad podobnými věcmi nás dostalo do současného neutěšeného stavu věcí. Co s tím můžeme dělat?

Dost, minimálně se snažit nebýt tak hloupá bílá ovce, co se nechá krmit líbivým lhaním, překrucováním a platí za to vlastní kůží. Minimálně na DDWorld.cz je pro vás, černé a černobílé ovečky dobrým útočištěm, protože jej vytváří také černé a strakaté ovečky a díky tomu si můžeme psát o věcech, tak jak se skutečně mají, i když ne vždy je to nám, nebo jiným pochuti a nebojíme se říznout do živého, stejně jako zaříznout bílé ovečky snažící se barvit ty černé na bílo za každou cenu. Takže se těšte na pořádnou recenzi Call of Duty BO, která bude skutečně recenzí a ne zaplaceným a neoznačeným PR článkem. Ještě dnes se ale dočkáte recenze jiné hry, ve stejném stylu …

 

AUTOR: Jan "DD" Stach
Radši dělám věci pomaleji a pořádně, než rychle a špatně.

Starší články


Komentáře
Přidat Nový
**AL** [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 15:16:17
avatar
Já jenom nechápu jak někdo vůbec může dát peníze za tuhle nechutnou slátaninu.
Pláču že jsem obětoval několik giga za nelegální stažení téhle "betaverze", abych se utvrdil v tom že letos to bude zase extra blbost.
Jediný můj dobrý kauf byl tento rok Bad company 2.
A ty objektivně placené recenze co se povalují na netu,to je tak na tyč(blijící smajlík)...
kapa [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - tak 2010-11-13 15:25:36
avatar
Ja od doby Return to castle wolfenstein som si akurat dobre zahral stary dobry Far cry aj s pridavkami a odvtedy mic, nic a zase nic.....
**AL** [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 15:51:40
avatar
Teď mi ukápla slza.Starý dobrý Far cry.
Přešel jsem ho nejmíň 5x.A pokaždé jsem se nádherně bavil.
Zlaté časy Dooma,Blooda,Shadow warrior...
janakulka [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 23:42:22
avatar
A čo je najsmutnejšie , že v staršej hre Far Cry čo už má nejaké roky, je asi najlepšia AI nepriateľov s akou som sa v hre stretol. A potom príde takáto (pecka) a nepriatelia čakajú veselo kým si neprebiješ zásobník...-
Mescalamba [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 23:45:24
avatar
Jedna z mála FPS co mi stála za to jí doject několikrát a doject i na max obtížnost (mimochodem opravdu velmi těžké).
Casper [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-15 09:40:00
avatar
Jo jo staré hry to bylo něco... a Blood... ještě teď s úsměvem vzpomínám na voodoo panenku a nebo na světlice... to byla maxi zábava (ne že bych byl nějaký zvrhlík) A nebo si pamatuju na počítačový kroužek... vedoucí šel vždycky do háje a my místo učení se jsme vesele hráli vyřazováka v Mortal Combatu... a jak se někomu povedla nějaká povedená fatalitka nebo combo... no to bylo radosti Achyo, kde jsou ty časy
GOS007 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-15 15:19:41
avatar
Doom, Heretic, Hexen, Duke Nukem 3D, Blood, Shadow Warrior To byly časy.
maltrabob [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 16:43:14
avatar
Tak to si dufam nevynechal mod "The Delta Sector", bol dost dobry si myslim.
kapa [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 17:05:17
avatar
asi som nevynechal nic, podla mna najlepsie bolo MATTO4
uni [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-15 15:23:46

Tak zas tak špatně není....Stalker, Fallout, Crysis, Bioshock, Half Life Epizody... jsou hry, které patří mezi herní až skvosty i po FarCryi.
Springman [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 17:06:39

Naprosto s tebou souhlasím letos jedinou hru kterou jsem koupil byla BC2 hned za plných 1200kc a nelituji toho baví mě tolik hodin že jedna hodina hraní mě výjde na necelých 5kč..
Mescalamba [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 23:46:21
avatar
Mě vyšla na asi 2,4 CZK za hodinu. Ale je fakt, že sem se bavil většinu času.. best kauf.
tynyt [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-14 19:44:31
avatar
jj. I když nepřekonatelný v tomto ohledu byl starý BF2. Ten mě vyšel na 1Kč/hod. (nákup za 1500, odehráno přes 2 tisíce hodin).

BC2 IMHO nebude takový držák, přece jen to je "vycpávkový díl" před uvedením plnokrevného a NEkonzolového BF3.
Mescalamba [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-14 23:46:30
avatar
Jj.. taky po těch odehraných hodinách a prakticky všem platinovém mě to už moc nebere.. málo map si holt vezme svojí daň.
tynyt [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-15 06:54:13
avatar
tento/příští týden (zároveň s BC Vietnam) by měl být uvolněn nový mappack.. ;-)
Pindra [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-15 22:50:17
avatar
ty postupne přidávané mapy měly být součástí hry už od začátku, ale lépe než nic... koupeno za 500,- a nahrál jsem skoro 200h a baví mě to pořád.

V BF2 mám asi 500h a na BF3 jsem moc zvědav, netušíte zak kolik má být?
TheDuck [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-15 12:21:05
avatar
Tak to te asi zklamu, BF 3 vydejde take na konzole.... tak proc bych jinak dostal pozvanku a klic do bety kdyz sem si koupil MoH na ps3?
Dixie_ [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - ... 2010-11-13 15:25:32
avatar
Na jednu stranu souhlas...díky topinkovačům s 5 let starým HW se vývoj zpomaluje a zpomaluje. Bohužel to odneslo zrovna Call of Duty, dle mě nejlepší herní série co se her týče. Na druhou stranu ty píšeš že se máme snažit nebýt hloupé ovce. A co z toho budeme mít. Mám si radši hru stáhnout, zahrát si pětihodinouvou kampaň (k ní později) a pak jen chodit na fóra a herní magazíny psát do komentářů že je ta hra nedodělaná a že bych za ní nevyhodil ani korunu ? Ne, radši si hru koupím (což jsem taky udělal) a nebudu se snažit hledat v ní zápory, schválně si zkuste projít singleplayer a nehleďte na realismus, nehleďte na prvky z konzolí. Vychutnejte si hru takovou jaká je a co víc, měli bysme být rádi za podporu jako letos nabídl Treyarch PC hráčům. Alespoň když ho porovnám s přístupem Infinity Ward minulý rok, to byla prasárna. Zkrátka a dobře, nemyslím si že sedět a trucovat je ten správný směr jakým by se měli hráči Call of Duty ubírat, buďme rádi za to co máme.
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 15:35:57
avatar
Mají existovat DEMA ...

a hlavně receze her mají dělat skuteční recenzenti a to se dnes v mnoha případech neděje ...

Já bych si nikdy nedovolil vydat recenzi, která by nebyla recenzí a je jedno jak moc by se komu nelíbila .... recenze má být recezí a ne zaplaceným PR bez označení ...

Minimálně na DDW ti mohu ganartovat, že recneze jsou recenze ....
Dixie_ [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - ... 2010-11-13 15:38:45
avatar
V pořádku, nic proti tebou napsaným recenzím nemám. Jen si myslím že to všichni vidí příliš černě.
Ttxman [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 20:09:38

Ja myslim, ze to cerne nikdo nevidi, jenom jsou tu parani realisti. Platit za 5 hodin singlu 1000Kc+ je asi u COD normalni. V Multiplayer stejne neprekonava COD2 takze to taky neni duvod.

Kdyz si vzpomenu jak kvuli kratke kampani (ktera byla 2* delsi) propadnul Unreal2 a to to tenkrat vypadalo skvele, kdezto BO jsou graficky dneska naprosty prumer, tak porad nevidim duvod.

Ja mam jedinou vyhodu, ze mi nevadi hrat stary kousky. (a at mi nikdo nerika, ze je to nostalgie nebo neco podobnyho co zpusobuje, ze i na 8. kompletni projiti porad bavej)
Hmm asi si pujdu znova zarat oblibeny Blood. Sice si budu 2 hodinky zvykat na tu prastarou grafiku, ale pak uz se budu bavit. Tady bych byl v pulce kampane. A navic mam i druhej dil
J.C.Denton [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 15:58:44
avatar
a co treba ta minula recenze na cod, ktera byla plna kritiky, ale zakoncena hodne vysokym hodnocenim 85/100?si stezujes ze magaziny rozdavaj devitky jak na bezicim pasu a pritom se k nim casto sam radis...
rigix [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 20:44:45

No DD je od tebe hezký o co se snažíš, ale nastavá otázka jestli ti to za to stojí. Timhle totiž šlapeš na kuří oko lidem kolem kterých se točí největší prachy světa, můj osobní názor je že v tomhle biznisu se točí už stejný prachy jako ve válkách. Dokud tě nečte moc lidí tak jim to vadit nebude, ale v momentě kdy začneš být známý i mimo ČR už jim budeš trnou v patě. A těmhle lidem nebude dělat problém tě jednoduše odkrouhnot. Na tvé smrti nakonec ještě vydělají a lidské životy je vůbec, ale vůbec nezajímaj.

V bombardování těhlě ždímaček na peníze bych ti doporučoval být poněkud "anonnymnější" Jinak by si to taky nemusel brzo rozchodit.
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 20:51:15
avatar
nestojí ... upřímně řečeno kdybych dělal DDWorld.cz pro co největší zisky, dělám věci a píšu o nich úplně jinak

zatím ale nějak žiju, tak zatím to budu držet ...
Dubik [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-14 00:00:13
avatar
Musíte si stát v názorech za pravdou a né se nechat vláčet,ovlivňovat se a být spokojen i přes to že se cítíte být okraden
Kevin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 15:31:45
avatar
Return to castle ... dobre vzpominky CoD serie me nejak moc nenadchla a tento posledni dil taky moc ne.
Uxmal [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 15:34:37
avatar
Tak tak, nie je nad klasiky od Valve (HL2, CS, L4D, DoD)
ganja021 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 15:57:54

za tento stav mozu v prvom rade hraci...ved ked si tu hru kupuju tak tym defacto davaju najavo nazor: Naco vylepsovat technicku a hratelnu stranku hry....ved my si to aj tak kupime....
Bohumil Stejskal [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 16:38:55
avatar
Taky jsem se nechal nachytat, přitom jsem tušil, že když Black Ops budou od Treyrarch, že to bude šmejd, ale všichni známí to objednávali a já jsem se tím nechal zvyklat, teď vím, že to byly vyhozené peníze. Nevěřím ani Call of Duty které se chystá na příští rok ve studiu Sledgehammer, rozhodně ho dopředu neobjednám a stáhnu si warez verzi ( ano přiznávám, že stáhnu napřed warez verzi, po tom co předvedli Treyrarch letos na to mám plný morální nárok !!! ) a potom a podle ohlasů teprve zvážím nákup. Ale stejně jedinou naději v dobrou pařbu vkládám už jen do studia Respawn u Electronics Arts ( což je většina studia Infinity Ward ) , které by mělo do tří let přijít s novou hrou. Po zkušenosti s Black OPs nezbývá než konstatovat, že série Call of Duty je u konce.

Čekám na Respawn ( jen Infinity Ward uměli udělat pravé a zábavné CoD )

A naprostý souhlas s článkem
Mc Baxxter [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 16:54:41
avatar
Nemáš na to nárok ani v nejmenšim, je komický jak v ČR se takovýhle věci ospravedlňujou..bolševiků je tady pořád dost. S tvym názorem na hru nepolemizuju, je to tvoje věc, ale zvláštní je že na to nadávaj hlavně ty kdož to stáhli...
mimi.vx [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-21 21:17:10

narok nee ,,, ale napr ja warez pouzivam jako demo ... pokud je to good a bavim se .. kupuji origo a je mi jedno kde jestli obchod u nas ci steam .... pokud to zapnu jen jednou a mam chut blit tak mazu stazenou verzi a rozhodne nekupuji
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 16:57:40
avatar
žádný nárok na to nemáš ....

právo tvůrců i vydavatelů je udělat blbou hru ... tvým právem je buď koupit nebo nekoupit ... krást právo nemáš ...
Uxmal [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 17:12:33
avatar
Nebolo by od veci prestať používať sloveso "kradnúť" v spojitosti s pc hrami. Na základe zákona v takomto prípade o krádeži hovoriť nemožno, a je jedno čo si vravia obchodné spoločnosti ;)
Trace4x10 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 18:13:26
avatar
Nevím jestli mluvíš o legálnosti stahování, ale u nás je legální stahovat (ovšem nesdílet!) audio a video, nikoli software.
Uxmal [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 20:07:17
avatar
Hovorím o pojme "krádež", to že si stiahneš (a aj zdielaš) nie je krádež - skutková podstata sa volá inak
Tralalák [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 21:00:51
avatar
Práveže náš tr. zákon túto oblasť upravuje veľmi trefne takže pojem krádež je namieste.
Uxmal [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 21:31:51
avatar
Áno? Ja mám za to že to upravuje autorský zákon ...

Edit : Trestný zákon, paragraf 212, odsek 1 :

Kto si prisvojí cudziu vec tým, že sa jej zmocní, a spôsobí tak malú škodu, potrestá s odňatím slobody až na 2 roky.

Takže, vysvetli mi ako sa zmocníš niečoho čo nie je hmotné? Predmet (pc hra) nie je spôsobilým objektom, a teda sa o krádež jednať nemôže
Tralalák [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 21:32:09
avatar
Ale zaiste, že upravuje. Je to tzv. blanketná norma a nič nebráni tomu aby niekto jedným skutkom spáchal viac tr. činov.
Uxmal [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 21:33:37
avatar
Blanketná norma? Povieš kde v ustanovení o krádeži sa odkazuje na iný zákon?
Tralalák [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 21:45:50
avatar
Veď v samotnom pojme vec (ust. §130 ods.2 TZ) a jeho výklade nielen tr.pr.úpravy ako nehmotnej informácie (napr. rukopis publikácie na technickom nosiči), dáta výpočtovej techniky,obrazový záznam na technickom nosiči (napr. filmové dielo) => že ak si neotvoríš autorský zákon ďalej sa nepolhneš.
Uxmal [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 21:57:08
avatar
Ale stále tam máš to slovné spojenie na technickom nosiči. Stále je tam prítomný ten prvok "hmotnosti", či ako to mám nazvať. A ten akosi pri stiahnutí z internetu chýba.
Tralalák [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 22:09:52
avatar
A to čo je za výklad "prvok hmotnosti"? Tí čo kradnú elektrickú energiu (ovládateľná prírodná sila alebo energia ust. § 130 ods. 1 písm. b) TZ) asi ťažko keď si ju prisvojujú ako cudziu vec, ktorej sa neoprávnene zmocňujú by mali v úmysle ju zvážiť. Pozor týka sa to len SR nie ČR (ak náhodou nenovelizovali TZ). Toto je jedná zmála oblastí kde sme ďalej pretože implementácia čl. 1 písm. b) Dohovoru Rady Európy o počítačovej kriminalite - oznámenie MZV č. 137/2008 Z.z. bola prevedená už v roku 2008. Tak málo ľudí disponuje týmto poznatkom, že potom sa žiaľ čudujú ak je už neskoro - no neznalosť zákona neospravedlňuje. Ale nahajme to tak nie je tu nato priestor (možno nejaký blog a pod.). Porozmýšlam
Uxmal [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 22:24:39
avatar
Ach, ja som si v tom §130 ods.2 TZ nevšimol vylučovaciu spojku "alebo", tak to pardon, uznávam chybu
Kangaxx [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-15 00:57:27

Sťahovanie softwaru nie je krádežou, ale iným trestným činom - porušovanie autorského práva podľa § 283 TZ... Za krádež ju vrámci demagógie u nás dlhodobo označujú vydavatelia, pretože slovo krádež ma vzhľadom na sociálnu zaužívanosť hlbší účinok. Každopádne, trestnoprávne následky oboch trestných činov sú si z hľadiska trestnej sadzby veľmi podobné.
Trace4x10 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 18:21:29
avatar
No jo, ale jak se mám bránit proti nevýhodné investici jako nákup špatné hry? Kde vezmu informace, že hra je taková či maková? V recenzích asi těžko, podle toho co píšeš ty.
Možná by bylo dobrým vodítkem demo, nebo už jenom fakt, zda vyšlo či ne. Kdo říkal, že dema se radši nevydávají, protože studia jsou si vědoma nízké kvality her? Myslím, žes to byl ty a něco na tom bude. Ale mnohdy i demo nám poví prd...

A námět na úvahu: Představte si, že si místo dema stáhnu warez, abych se podle toho rozhodl, jestli koupit krabici či ne. Ale z 5 hodinové hry, která stojí 1000 korun, odehraju hodinu a pak jí smažu, jelikož stojí za prd. Znamená to, že jsem způsobil škodu za 200 Kč?
J.C.Denton [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 19:38:17
avatar
ja ti nevim ale tohle je uz sedmej dil call of duty. ja myslim ze je vsem jasny o cem je ta hra...me vetsinou staci k tomu abych vedel jestli me ta hra bude bavit ci nikoli nejaky gameplay video. prece jen za ty roky co hraju hry mam dobrou predstavu o tom co me bavi a co ne...
elancer [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-14 01:40:39
avatar
Jasné že nie! Tento rok sa mi už 2x stalo, že som hru kúpil bez toho, aby som ju vyskúšal a bol som potom sklamaný. U Bioshocku 2 to až tak nevadilo, tam bola hnusná len grafika, gameplay ušiel... Ale Mafia 2 bola podpásovka a tak som odvtedy sťahoval aj F1, aj nový Fallout, aj Force Unleashed 2. F1 už som zakúpil a ostatné dve vyskúšal ale zatiaľ nehrám a na kúpu sa chystám.

Načo si platím Hotfile sharingovú službu, keby som ju potom nevyužil aj takýmto spôsobom?
Dubik [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 16:15:11
avatar
DD máš pravdu
Papuch [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 16:18:37
avatar
No, viděl sem první level a přišlo mi to vcelku úžasné (až na jednu chvilku, která byla okopírovaná z World at War). Moc nechápu, včem je CoD: BO horší než jeho konkurent MoH
Roger001CZ [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 16:26:41
avatar
To snad ani nemyslíš vážně, v čem je horší BO proti MoH! Už těch bugů v BO, a ta výbušnost. V BO si jenom odplivneš na zem a vše okolo bouchá, jako kdybych hrál za Chucka Norrise. To v MoH se hra tváří trochu reálně a není zabugovaná.
Papuch [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 17:10:50
avatar
Cituji recenzi ze SCORE 192 na MoH:

MoH tedy dobře vypadá a dobře se poslouchá, ale jak se hraje?


Bohužel o žádný zázrak nejde. Danger Close se pokusili stvořit hru, která by byla podobná oběma dílům Modern Warfare, ale něco tomu chybí. Na první pohled vypadá MoH možná i lépe, ale jakmile vyrazíte na bojiště, nadšení vás rychle opustí. Hra je tak okatě tunelovitá, že je to až k smíchu. V podstatě pokaždé se pohybujete koridorem nebo po nějaké stezce, ze které nemůžete odbočit ani na metr. To je vyšperkováno ještě neviditelnými zdmi, přes které přelezete až poté, co se přehraje nezbytná scénka nebo až se váš velitel vykecá do rádia. Vy chcete jít dál, ale čumíte na místě. Podobná otravná vychytávka byla i v BC2, ale vývojáři EA se z toho nepoučili a vyprodukovali hru, kdy hráč neustále nervózně podupává na místě jako průjmař před obsazeným hajzlíkem a čeká, až ho hra pustí.

... Je vám doporučeno vyhnout se přímému kontaktu s nepřítelem, což spočívá v tom, že si počkáte, až přejdou ulicí, a pak za jejich zády proběhnete. Pokud ale nemáte náladu na hraní Pac-Mana s Talibanci, pak je můžete klidně postřílet. Vy jste vybaveni zbraněmi s tlumičem, ale nepřátelům se takového luxusu nedostalo.
Jesltiže se s nimi pustíte do otevřeného konfliktu, musí být rachot jejich kalachů slyšet až na hřebenech Hindúkuše, ale jejich spolubojovníci, vzdálení byť jen pár metrů, ho absolutně ignorují a stále se šťourají v nose. Takovému pojetí autenticity by se vysmáli i proslulí borci ze City Interactive. Váš nevalný pocit ze zmiňovaných tunelů a všlijak projevované demence nepřátel pak nevylepší ani veskrze zábavné mise, kdy na nebohé Talibance povoláváte nálety letadel, posíláte rakety anebo je ostřelujete dělostřeleckými raketami.
Ačkoliv je náplň všech misí poměrně pestrá, i tak hra ztrácí své tempo v poslední třetině, kdy pořád jenom lezete po skalách a ničíte jednu nepř. základnu za druhou. Větším problémem je, že jen co se hra pořádně rozjede, tak i velmi rychle skončí. My jsme celou SP kampaň dokončili za méně než 5 hodin ( ), ale našli se i borci, kteří ji jen za použití pistole dokončili za bídné 3 hoďky (ehm, ehm, ehm..)
maugggly [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 16:48:46
avatar
no MoH ani zdaleka nestupa na paty CoD:BO
Roger001CZ [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 16:24:37
avatar
DD, taky plně souhlasím. Sice mám rád lineární střílečky, proto i serii CoD. Ale tento díl je pro mě totální propadák, ani jsem to nedohrál. Jsem rád, že jsem si koupil
MoH a CoD BO pouze stáhl!!!
Mc Baxxter [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 16:42:55
avatar
To sem máš opravdu čim chlubit...
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 16:53:20
avatar
to že je něco blbé neznamná, že se to může krást ... to je ještě horší, než že ta hra nestojí za ty peníze ...
Uxmal [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 17:19:44
avatar
Nekradne ;)
Trace4x10 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 18:24:56
avatar
Viz výše
Uxmal [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 20:07:46
avatar
Taktiež
**AL** [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 21:02:47
avatar
A jak to mám jinak zjistit jaká ta hra je než že si ji stáhnu z warezu.Kdyby bylo demo tak raději stáhnu to,taky se mí nechce plýtva 7,6 GB na tenhle béčkový interaktivní film.
Ziina [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-14 07:09:32
avatar
presne, navic sam DD tvrdi, ze ty recenze sou podplaceny, od koho asi, takze to je potom 1:1. vsici kradou a podvadi
Matus [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-14 10:44:25

V obchode si tiez ukradnes tu novu cokoladu, kedze nevies ako chuti? Takteto vyhovorky su skutocne na smiech ...
superja [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-14 16:41:05
avatar
Tohle je spatne srovnani.Cokolada je spotrebni zbozi, s tim to nemuzes srovnavat. Je logicke, ze si nemuzes zkusit zbozi, ktereho po vyzkouseni ubude.(ale i tady dokonce existují ochutnávky...)
Spíš to ber takhle: koupil by sis auto, kdyby sis ho nemohl vyzkoušet? Já teda nevím...
shipo [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-14 17:05:42

Když v obchodě ukradneš novou čokládu, tak jí už nemohou prodat jinému zákazníkovi. Když si "pro sebe" zkopíruješ hru za kterou bys stejně nikdy nazaplatil, tak úbec neovlivnuješ prodejnost (když si to necháš pro sebe). Pokud je nová čokoláda kvalitní tak bývaj v obchodech ochutnávky (vydají DEMO -> nejsi podvedenej marketingem).
Roger001CZ [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-14 13:40:02
avatar
Co máte pořád s tou krádeží!!! Stáhnutí hry z netu nenaplňuje ani v nejmeším skutkovou podstatu přečinu krádeže. Ani se nedopuštím přestupku, tak už netrapte. Když si chci před koupí něco zkusit, tak si to stáhnu, pak dle kvality koupím.
U zboží v obchodech mám možnost si to taky zkusit a osahat před koupí (např. vzorky a pod., třeba parfém, když nevím, jak voní).
J.C.Denton [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-14 16:58:02
avatar
stahnutim a pouzivanim hry se opravdu nedopoustis ani precinu ani prestupku, ale rovnou trestneho cinu na to aby si vedel co to je za hru tak mas obcas demoverze, u vseho spousty ruznych gameplay videi, recenzi. ja kdyz kupuju hru tak vetsinou vim teda do ceho du a nemam zadnou potrebu si to stahovat z warezu...
Roger001CZ [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-14 18:49:26
avatar
Trestný čin se rozděluje (podle nového trestního zákoníku) na přečin a zločin.

Př: Krádež = přečin. Vražda = zločin.

Já si hry taky kupuji. Ale u nového CoD jsem si to odpustil a stáhl, zahrál začátek a vymazal. Tudíž jsem si vyrobil vlastní DEMO . A když jsem si hru nekoupil, tak jsem si jí ani pořádně nezahrál, pouze zkusil (právě proto, kdyby se mi zalíbila, koupil bych a hrál MP. Takhle zůstávám u BC2 a MoH).
mistnitluchuba [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 16:31:51

Tak mě se zas tenhle díl líbí víc než MW2, aspoň nemá otevřený konec a víc se mi líbí bdobí Studené války
Mc Baxxter [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 16:50:52
avatar
Podle mě je tohle nejlepší CoD od MW1, je zábavný vidět na netu ty pokrytecký kecy, jako že Treyarch neumí a IW je lepší. Bohužel MW2 byla (omluvte výraz) v SP neskutečná mrdk*a nedávající smysl. Zatimco u Black Ops je ten příběh celkem dobrej, na úrvni Béčkovejch kriminalně akčních filmů. Ano BC2 se mi líbilo víc, ale i tak neskrývám zklámání, protože BC1 bylo mnohem lepší, včetně toho co se moc nevidí a to nelineární plnění úkolů a volné chození po mapě v SP, nevim proč to ve dvojce tak zkriplili a nechali vlastně jenom jednu misi takového stylu. Bohužel jak všichni víte na PC si BC1 nezahrajete. Pro mě je Black OPS tak 5/10 hrou, což je slušný. BC2 je tak na 6/10 dle mých měřítek : )
---
EDIT pro ty kdož váhají proč sem si kupoval průměrnou hru, tak odpověď je prostá koupil si to bratr a já si to v době jeho nepřítomnosti půjčuju a za BC2 sem dal korunu v JRC, takže takhle : )
krispin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - Naprostý nesouhlas 2010-11-13 16:41:30
avatar
Naprosto nesouhlasím s tvým názorem, že za prodeje může hlavně reklama. Tuto hru kupují z 90% hráči, kteří znají starší díly a kupují jí proto, že jim prostě vyhovuje zbytečně nepřemýšlet a jen pálit. Já patřím k takovým hráčům a vůbec se za to nestydím beru to prostě jako perfektní odreagování a vypnutí mozku. Toť vše a klidně do mě
kapa [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 17:21:34
avatar
Tuto hru som nehral, no taktiez beriem hry na odreagovanie a taktiez mi vyhovuju linearne strielacky.... ked pracujem a potrebujem odreagovat, pustim nieco jednoduche /asi najlepsi priklad je Serious Sam/, postrielam si a zase do prace....
Patyjon [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-19 20:34:53
avatar
No konečně někdo s normálním názorem, kdo neobviňuje ze lží a podplacenosti jenom proto, že mám na něco jiný názor.
Bambula [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 16:59:06

Úspěch hry? Vědět co zákazník chce. A ten chce jít kosit vše kolem sebe v okruhu 2 kilometrů a nepadnout. Neukládat a nenačítat. Nějakej bug? No a hlavně že jsem borec a mohu se chlubit: "Já jsem tam ty Japončíky vystřílel" "Já je sundal všechny." Nehaním to, prostě je to tak . Není to Richard III od Shakespeara, jenom lidová zábava. Jak to někoho baví, tak ať si užije. Spokojené lidi mám rád.
miso1992 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 17:04:02

mne sa tiez seria CoD paci, hlavne 1,2 a 4 (3 bola len na konzole), su sice linearne ale jednotka bola na tu dobu uplne genialna hra s neskutocnou atmosferou a 4, tolko adrenalinu ked to hras 6-7 hodin setko naraz tak je to super
len stale to iste MW2 , BO, uz by to fakt celo zmenu , opät nejaky kreativny napad
zumpar1234 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 17:21:40
avatar
Vyborne na tu recenziu som zvedavy. CoD: BO je bejkarna ako sa to už po CoD 4 stalo zvykom že každy diel nestoji zanič. A ja si idem dalej hrat Bad Company 2 potom Vietnam a z týmito hrami preckať v MP oblasti do tolko ocakavaneho vydania Battlefield 3.
Vrael [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - xD 2010-11-13 17:24:31

No nechci nikoho prudit ale staci mrknout na xfire ktery ma skoro kazdy hrac na statistiky merenejch hodin a BO na multiplayeru ma 6x vice nahranych minut (hodin to je jedno) za den nez BFBC2 a to asi o necem vypovída nemyslite?
zumpar1234 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 17:40:28
avatar
Jo jasne vypovida to o tom že Bad Company 2 je tu už cez pol roka a CoD: BO len teraz vyšlo.
Vrael [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - xD 2010-11-13 18:05:36

Tak ty jsi trosku mimo chlapce...Cod4 je tu par let a ma nahrano denne 9x vice hodin nez BFBC2.....takze to asi neni zpusobeno tim kdy jaka hra vysla a pokud jsi to tak myslel tak to nedava smysl....BFBC2 jak tu vychvalujete tak je zajmave ze se skoro nehraje narozdil od jinych her
Sina [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 19:27:42
avatar
se podívej sem, Odkaz, tady uvidíš kalik hraje BC2 lidí
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 20:52:12
avatar
BFBC2 hraji dokonce i já a to jsem nikdy moc FPS MP hry nemusel
Vrael [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 20:56:24

netvrdim ze BFBC2 nikdo nehraje ale urcite vo dost min nez cod4 napriklad sam sem dokonce jeste nevidel ze by byli offline turnaje v BFBC2 atd.....proto sem to sem psal jako ze cod4 se hraje vic nez BFBC2 i kdyz je tu mnohem dyl kdyz tu nekdo narazel na to ze se to hraje vic diky tomu ze to vyslo driv
Mescalamba [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-14 00:02:48
avatar
Z CoD4 se stala pomalu stejná legenda jako z CS a ještě chvíli žít bude (no s dnešním vývojem her, možná ještě dost dlouhou chvíli).

Neřek bych, že se hraje víc, ale hraje se i dneska hodně..

..jinak já mam na CoD4 nahraných 29 dní (herního času) a něco..
Dubik [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-14 00:03:33
avatar
Pro DD: To sme dva taky pouze BFKO.
zumpar1234 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 22:29:22
avatar
Ja som mimo? CoD 4 si nespominal spominal si CoD: BO ktore teraz vyslo...tak je jasne ze ho mnohy hned vyskusaju. Plno z nich sa ale vrati naspet k pôvodnym hram ktore hrali.

CoD 4 nie je CoD: BO. CoD 4 je hra z plno modmi novými mapami od moderov. Ta hra ma velku hracsku zakladnu.

Xfire nema každy... BFBC2 je dost hranou hrou. Oficialne statistiky z orginal hier. Prave hra BC2 cca 24 000 hračov.

Tu su štatistiky PC BC2:
Global PC Statistics
Players at bfbcs:
2 055 938
Players online:
24 362
Servers:
6 184

Odkaz

Dalej BC2 malo lan party v Prahe. Ale nakolko BC2 nepodporuje LAN ako CoD 4 tak je tazke len tak hocikde spravit LAN party. CS je zas hranejsie ako CoD4. CoD 4 je ale svetla vynimka pokracovania CoD su o inom. Pokracovania CoD nie su tak hrane ako CoD 4, pokracovania CoD nie su tak dobre ako CoD4. Tu je dobrou otazkou preco vsetci nehraju nove CoD preco nepresli na nove pokracovania ale ostavaju pri starom dobrom CoD4? Myslim ze si na to najdes uz odpoved sam.
honzitamichal [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 17:28:27
avatar
Musim s tebou souhlasit, když porovnam tu grafiku s Lost Planet 2, Ghotic 4..., tak je to opravdu hrůza, navíc ten příběh je hrozně nudnej.
Mescalamba [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 23:59:35
avatar
Tak grafika Gothic 4 je poněkud někde hodně jinde a to i proti většině dnešních her. Jenže to je taky jediný na tej hře dobrý.
Luxo [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 17:37:45
avatar
FPS si kupujem hlavne kôli dobrému multiplayeru a som preto rád, že mám doma Battlefield Bad Company 2
elancer [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 17:38:14
avatar
Premýšľam, čo som robil posledných 10 rokov, keďže som nehral ani jeden diel CoD, MoH, ani Battlefield... OK, teraz sa mi môžete začať smiať.
Trace4x10 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 18:29:06
avatar
Takže ty vlasně vůbec nehraješ
Z toho si nic nedělej, takových lidí je kolem mě většina
Mescalamba [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 23:58:53
avatar
Tak.. pokud hraješ, co hraješ? O zas tak moc si nepřišel.. snad kromě toho BC2 online.
elancer [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-14 01:30:47
avatar
Hrajem, celkom dosť, len si myslím, že si treba vyberať hry, ktoré si človek skutočne chce zahrať aj 2-3x a bude si ich pamätať aj za niekoľko rokov, keďže ako dospelí ľudia nemáme času nazvyš... A keď už strieľačku, tak najradšej líznutú scifi... Myslím, že za tých 10 rokov som nezmeškal ani jednu z tých AAA, ktoré nečerpali námet z vojnového prostredia. Takže Raven Software sú u mňa ako doma, ale samozrejme aj Valve, Id, Epic, Crytek...
Mescalamba [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-14 23:47:39
avatar
A tak, chápem.. jo to neni špatnej výběr.
Martincz [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 17:39:02

CoD jsem kupoval od 1. dílu až po CoD: World of War(myslím) ten díl byl zklamáním, MW2 byla o něco lepší ale BO je naprostá ostuda COD a FPS žánru celkově. MoH mě zklamal na plné čáře tak jsem tak nějak doufal že by BO mohlo bejt lepší, sice lepší je, ale odpad je to stejně.

Před tejdnem jsem si koupil hru Football Manager 2011 o kterém nikdo nic nenapsal, žádná masová masáž a je to zábava za 800,- na stovky hodin.

it's not about a salery
FiXER [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 17:43:58

Nevím proč to vůbec řešíte...

Příběh je dobrej a zbytek je MW2 s chybama ,až hanba no ale co naděláme. Navíc je úplně jasný že hra byla zřejmě myšlena na COOP (nemam origo takže ten jsem nemohl zkusit), co se týče singlu. MP taky nemůžu hodnotit, ale na 90% je to MW2 s jinejma zbraněma a pár věciČek navíc.

Snad ste nečekali, že Activision udělá něco inovujícího...
Vrael [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - xD 2010-11-13 17:48:52

A vite v cem je problem?! V tom ze kazdej hrac si zvyknul ze cod delaj IW a jakmile to delalo treyarch tak to byla docela zmena vyboceni ze stereotypu kdy uz zacala bejt serie cod nudna jenze hracum se to nelibi a hned jak udela treyarch neco tak podvedome uz tu hru odsuzujete myslim si ze na dnesni dobu je to slusna hra (a samozrejme pokud nekoho chcete obvinovat tak ne treyarch ale konzolisty a sonny microsoft..... ty maji nejvetsi podil na upadku her)
Mescalamba [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 23:58:14
avatar
Ne to neni tim.. to je tim, že pokud se IW chce (a vedení jim do toho nekecá a nekur*í se public servery tim, že nejsou dedikovaný), tak IW umí.. a hodně. Jinak by CoD4 nebylo tak moc hraný dodneška..

A Treyarch? Nikdy neudělali dobrou hru, aspoň co se CoD série týká.
Vrael [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-14 10:21:11

Podle me treyarchu se COD BO povedlo ale to je vec nazoru a jinak s tim IW bych si dovolil nesouhlasit ano cod2 super,cod4 zmena od stereotypu taky super ale cod6 byla uplna kopie cod4 vcetne grafiky ktera se vubec nikam nehnula uplne dalo by se rici stejne mise podobny pribeh.....
GhostXT [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 17:49:01
avatar
Nove Call of Duty je uplne smiesne to sa radsej vratim k MW1,ten bol aspon na svoju dobu vymakany ale toto? Stale ten isty engine,pribeh uplne trapny,vsetko linearne...nechcem ziaden simulator ako arma len call of duty ako take,na ktore sme zvyknuty...no ak si ma niekto pytat za originalku 40 az 50 eur,tak to som naozaj hrdy na to ze existuje piratstvo...
amDDement [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 17:50:02
avatar
Tak nevim BO jsem dohral a osobne bych ji dal 10/10 jsem pro to bila ovce? (jinak receno id*ot jak tu DD naznacuje? :-D)Co je spatneho na tom ze prijdu z prace a chci si u hry odpocinout a odreagovat jen tak si zastrilet bez premysleni. CoD serie je pro me neco mezi hrou a filmem a tesim se na kazdy dil jen skoda ze je za 4 hodiny dohrano Az se budu chtit u hry zapotit tak si pustim nevim treba Company of Heroes.
Mr.Paul [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 22:10:58
avatar
a jaký hodnocení bys dal takový hlasice jako Half Live, Far Cry, když tomuhle paskvilu dáváš 10/10? sorry ale hru aby měla 10/10 tzn byla IDEáLNí si představuju opravdu jinak
Mescalamba [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 23:56:46
avatar
Už ty 4 hodiny hraní jsou poněkud málo..

..4 hodiny za ehm.. kolikžeto peněz? I původní Max Payne měl snad víc..
Leclerk [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 18:07:47
avatar
Tak co jsem slyšel MP je hodně dobrý jako v každém cod a o to taky hlavně hráčům jde. Určitě ne o nějaký SP, který za pár hodin vyhrají

EDIT: To že je MP dobrý vím od kamarádů, který už hru mají
bacik [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 18:10:26
avatar
Urcite si ju zahrám. Ale ak bude hracia doba asi ako v MoH tak nech ju radsej ani nevydávajú. Hry síce uz vyzerajú graficky čoraz lepsie ale tá hracia doba stojí za ...
berka496 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - Nejhorší COD 2010-11-13 18:22:19
avatar
CoD: BO je nejhorší díl z celé série! Má to spoustu chyb, náročný jak p**se na CPU a přitom grafika se skoro fláká, atd. Dokonce je to horší jak pětka. Zlatý Infinity Ward.
wolfdesigner [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 18:49:00

Z vlastní zkušenosti můžu ohodnotit CoD BO pozitivněji než MW2, jak SP, tak MP( ikdyž ty lagy.. . Chyby to CoD BO má, ale po asi 120 hodinách hraní Bad Company 2 říkám, že je má Battlefield má taky. Srovnávat kvalitu MP Battlefieldu a CoD není podle mě určující, každá z nich je tak nějak o něčem jiném a pro jihé hráče. A třeba MP u nového Medal of Honor mě bavil daleko více, něž v Battlefieldu.U Blac ops uvidíme za nějakou dobu. Jen je už se asi nikdy nedočkáme klasických serverů z dob COD 2,4,5.
Dubik [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 19:49:44
avatar
COD ať se de zahrabat, BFKO forever - v multiplayeru.
sklebak [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - MP 2010-11-13 19:53:39

CoD BO je hlavne multiplayer hra. SP je jen takovy doplnek, nikoli hlavni napln te hry, tak nevim, proc ji kvuli tomu kazdy shazuje... Multiplayer je jednoznacne nejpovedenejsi, jaky kdy byl a to hraji od prvniho dilu tehle serie... Samozrejme ma dost much, stupidni konzole ji brzdi atd. ale i pres to je to u me jednoznacne nejlepsi multiplayer hra ve svem zanru, ktere hry jako BC2 a MoH nesahaji ani po kotniky.
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 20:53:32
avatar
no promiň, ale BF BC2 je mnohem dál, už jen zničitelností prostředí ...
Papuch [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 22:31:22
avatar
Možná je načase přestat srovnávat realismus (BC2) s efektností (CoD). Ještě sem neviděl reálné CoD, ty sám to, DD, pořád píše - CoD nejsou realisticky udělaná hra, proto nemůžeš vyzdvihovat realismus jako prvek zábavy v BC2 vs. CoD.

Když chci hrát realisticky, koupím si ARMu II a sem spokojenej
Dubik [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-14 00:27:37
avatar
No rozhodně je BC2 reálnější,propracovanější,zábavnější hra na hardcore serverech než nějaký slavný COD, BFKO prostě Forever
Papuch [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-14 17:49:50
avatar
Neříkám, že není Ale když hraju občas (valná většina), je mi naprosto jedno, jestli tu zeď zbourám přesně pod vlivelm gravitace nebo jestli mně puška zpětnym rázem odhodí na druhej konec mapy.

Opět neříkám, že nemáš pravdu, ale hrál si ty vůbec HC CoD 4 někdy?
Leclerk [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-14 08:26:57
avatar
to hodnostíš MP podle zničitelnosti?
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-14 12:47:10
avatar
potom, co jsem hrál BFBC2 se zničitelným prostředím, už střílečku bez něho s nerealitickým krytím se za dřevěný neprůstřelný plůtek nebo křoví, hodnotím vždy jako slabší ... musím, protože to jinak nedává smysl.
wolfdesigner [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-14 19:08:16

dokud bude v MP Bad Company 2 možnost znovu zrození za zadkem spoluhráče, ať je kdekoliv, může jít ostatní rádobyrealizmus stranou,.....a pak ..dopravní značku ani raketometem neohneš
febrik [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-16 19:26:09
avatar
Tak pardon, ale která novější hra má dneska neprůstřelný dřevěný ploty, křoví, apod.? To hraješ běžně nějaký budgetovky?
**AL** [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 21:17:01
avatar
Jééééé,tys mě povabil.
Nejlepší multiplayer hra.
Tak si to rozeberem co je na tom mulťáku nejlepší:
Tak třeba lagy?Ten dálkově řízený tomahawk co se odrazí od všeho co mu příjde do cesty?
Destrukce budov?
Vozový park?
Aspoň nějaký náznak fyziky?
Znovuhratelnost?(U BC2 se mi často stává...ještě jednu hvězdu a jdu spát,něco jako u Heroes of MaM).
Zábava?
Týmová spolupráce?
sklebak [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 21:35:11

Znicitelnost prostredi? Fakt super hrat v BC2 po peti minutach na holy plani a dostavat nonstop respkill od sniperu. Lagy v CoD? Zadny lagy nemam, hraju se 70 pingem, bez sebemensiho poklesu fps... kalkulacka uz bohuzel nestaci i kdyz je za tim hlavne spatna optimalizace, kterou vychytaj patche. Vozovy park? Neznam hru, kde by vozidla prinasela neco pozitivniho, CoD bylo vzdycky pro min lidi od toho je ovlivnena velikost mapy, tudiz jsou vozidla prebytecny.
CoD i BF serie si vzdycky najde sve fanousky, bohuzel jedna skupina se nemuze prenest pres uspech CoD...
**AL** [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 22:12:05
avatar
Z celého srdce gratuluji k takovému úspěchu.
Pokud se z hráču stanou tupé ovečky co každý rok budou v zástupu čekat na méééééééééé of duty tak to potěš.To se ty hry dál neposunou.A proč by měly, když jim tu stejnou šlichtu v novém korytě stejně ten dobytek sežere.
Problém je právě ten, že by lidi měli podporovat vývojáře co se snaží udělat kvalitní a zábavnou hru.Né tohle krmivo pro ovce.Nikde sem snad nečet že by někdo po koupi toho paskvilu napsal že je to pič.vina.A proč?
No protože když už jsem za to zaplatil takový batoh, tak jim přece nenapíšu na fórum jaký jsem hlupák.

Proč bych měl po pěti minutách např. v rushi hrát na holý pláni?Zničíme A+B a jde se dál.Málo kdy se mi stalo že by bylo vše zničené.
Mám odehráno 224hodin a se sniperama problém nemám.Stačí jediné.Nestat na místě(nebo nedej bože někde zakempený) a hýbat se.
Vozidla přebytečný..... to není pravda,v call of duty 1 United Offensive vozidla byly a řeknu ti že dodnes na to spomínáme jaká to byla pařba na lanpárty.A mapy velké, tak tu nemel že cod byl vždy pro míň lidí.
Mescalamba [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 23:54:50
avatar
BC2 je pro hráče co nehráli nikdy BF trošku náročné, popř. pro ty co jsou zvyklý na CS nebo CoD. BC2 totiž vyžaduje pohyb a kupodivu i myšlení..

Na dnešní úroveň hráčů je to prostě moc složitý, ty by nejradši automatickej pohyb, zaměřování i střelbu.

A vehikly maj svůj důvod, byť zrovna u BC2 to neni ideální.. klasické BF na tomhle bylo lépe. Ale, ono bude i BF3..
J.C.Denton [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-14 00:21:34
avatar
ke hrani CS snad nepotrebujes pohyb a mysleni?wtf?to je hra hlavne o premysleni...
Mescalamba [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-14 23:48:58
avatar
Bráno z pohledu průměrné lamky.. Hrál sem to od verze 0.7b do 1.3 hodně aktivně. A ano, nesmíš být blbý a musíš zvládat pohyb a střílení a hodně dobře.
Uxmal [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-14 11:50:48
avatar
Ako vraví Denton, ak ti aj v CSku chýba dobrý aim/reflex, tak to vždy môžeš vykompenzovať tým že protivníka prekvapíš. A na to treba pohyb a samozrejme aj rozmýšľať.
Wincz [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 20:09:00

Já se taky připojím k těm málo, kteří si hru užili. Mě se třeba daleko víc líbí BO než BC2 a světe div se, je to právě nascriptovanými událostmi, protože ty nám dávají ochutnat tu pravou filmovou atmosféru. Příběh se mi zdá taky velice dobrý a to, jak nám je podáván formou vzpomínek je netradiční a za to si zaslouží palec nahoru. Ohledně příběhu, kdyby jste si měli představit příběh, kde jste hlavní postava, nebyl by ten příběh taky akční, plnej zvratů, heroických úkolů, nějaká záchrana na poslední chvílí, pomsta atd? ..Ptám se, proč v BO hledat něco, co tam není, proč se neusadit, nasadit si sluchátka a jednoduše relaxovat? Jak tak čtu ty příspěvky zde i jinde, tak většina, tak to prostě vypadá, že lidé tu hru chtějí zkritizovat, že si nedokáží představit, že zrovna taková to hra může být nejvýdělečnější. Já si to dokážu představit a nedivím se tomu. Až budu chtít něco složitějšího, tak si zahraji třeba Microsoft flight simulator.
Ttxman [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 20:15:10

Nastal soumrak singleplayer strilecek. Nejen, ze jsou celkem nudny ale navic:

Kino i hospoda vychazej na hodinu levnejc nez nova hra.
Vernys [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 21:18:54

DD bude dneska ještě ta recenze na tu "neznámou" hru jak píšeš?
Mr.Paul [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 21:33:58
avatar
tak za mě jednoznačně nejlepší hra podzimu je Amnesia: The Dark descent..za celý rok je to Stalker: Call of Pripyat a multiplayerově BFBC2..CoD už není ono..COD2 a 4 byly nejlepší zbytek je pořád to samé v jiném prostředí..bohužel...
poluxtroj [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 22:16:44
avatar
Jak jsem už psal Call of Duty je letos největší sračka co jsem hrál.Když to zapnu po multiplayeru Medal of honnor,tak opravdu se divím co je to za trapárnu a někde jsem dokonce četl v recenzi,že má CoD vynikající ozvučení,tak to jsem šel do kolen.U mě letos naprosto nejlepší FPS singlplayer je BBC2.I když,nebyl dobře hodnocen,mě se hodně líbí a perfekně jsem se při něm bavil.
berka496 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 22:36:20
avatar
Souhlasím s poluxtroj. Sice singl u BBC2 je krátkej, ale za to byl vynikající a mulťák je ještě lepší. Ještě když to porovnám s grafikou letošního CoD:BO a BBC2, tak Battlefield:BC2 aspoň na plný detaily podporuje DX10 což se u CoD:BO nedá říct. Bohužel nějvětší letošní očekáváné pecky jako Mafia 2, Cod:BO a MoH na celé čáře zklamaly. Pro mě nejlepší hry roku jsou Amnesia: The Dark Descent a Battlefield: Bad Company 2.
Mr.Paul [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 22:42:31
avatar
přesně tak..mafia2, moh i cod jak byly hypovaný jaký to budou pecky, tak jsou to naprostý sračky..kdyby namíso těch prachů na reklamy a marketing investovali do pořádnýho vývoje tý hry tak by udělali líp..taková Amnezia jsem si nevšiml, že by na ní bylo nějak upozorňováno..koukal jsem na steam do dem a zahlídl jí, shlédnul trailer a po demu šel do ní..takhle se dělají hry
berka496 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 23:19:05
avatar
Navíc Amnesia (předchudce vynikající trilogie Penumbry) běží na OpenGL, takže i linuxáci jsi přindou na své. Tady jde vidět, že hry i né moc s vysokým rozpočtem lze udělat kvalitní a to vše na OpenGL.
poluxtroj [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 23:32:33
avatar
Nemohu souhlasit,že MoH zklamal.Singl možná,ale mulťák je vynikajíci,pro mě lepší než BBC2.Taky ho dělali DICE,takže není co řešit.
Mescalamba [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 23:50:46
avatar
Každého asi baví něco jiného, je dobré, že DICE dokáže uspokojit i jiné hráče než ty BFkové.

Já osobně z primitivnosti MoH multiplayeru chytam osypky. Ale i ten BC2 by mohl být o něco těžší..
poluxtroj [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-14 10:59:52
avatar
Mě osobně připadá primitivní právě BBC2,kde jsou mapy špatně rozvrženy a chodí se jen přes stejné cesty na mapě a nejdou nijak obejít,což je pro mě velký nedostatek a absolutně chybí moment překvapení a to už se nebavím o tom,že tam spousta idiotů je zalezlých se snajperkou celou dobu a čekají,přávě na těchto místech.
Vrael [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-14 10:25:48

To by me zajmalo jaky medal of honor jsi hral kdyz letosni dil byl nejvetsi sracka a pohrbilo to u mnoha hracu celou serii a zkazilo jmeno medal of honor.....
poluxtroj [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-14 12:34:26
avatar
Ale spousta hráču hru stáhla a nehraje multiplayer. A to,že Call of Duty singl,je stejná(větší)sračka a trhá rekordy je mimo.Call of duty hrajou hodně mladí a příležitostní hráči,protože třeba Stalker je na ně už moc komplikovaný.Teď jsem v Call of duty ve Vietnamu a nenacházím slov,které by vyjádřili co si o tom myslím.
adun [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-13 23:28:03

black ops ma po hodine zacal nudit a dohral som to len zo zaprenim ze ako to skonci, MoH ma bavil viac aj ked bol kratsi ale tiez ziadna slava, FPS hry isli kvalitativne OBROVSKY dolu vodou a mam velke obavy ako skonci crysis 2 a dead space 2, ako zopar nadejnych dobrych fps v blizkej buducnosti, sice je tu este duken nukem forever
Mescalamba [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - Tak.. 2010-11-13 23:49:21
avatar
..Black Ops dělal Treyarch, pokud si toho někdo všimnul, tak ta firma je naprosto neschopná vyprodukovat dobrou hru a všechny jejich hry převedené pro PC byly naprosto nehorázně zabugované. A jejich quality testing asi neexistuje.

No nic.. tak snad Bulletstorm vyjde (tvůrci Unrealu a hra připomíná nápadně Painkillera).
Logis [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-14 00:13:22
avatar
DD opět nezklamal Podle něj jsem tedy díky koupi konzole ovce, která nedokáže samostatně přemýšlet a ještě k tomu jsem vlastně zastavil vývoj grafiky. A co když mi na grafice tolik nezáleží? Jsem tedy sobec, protože určitá (a nutno dodat, že menšinová) skupina lidí je schopna pumpovat téměř všechny své peníze do nového hardwaru? Se svými katastrofickými scénáři trochu připomíná Al Gorea... ne, to je pořád ještě větší šašek

Think about it...

K Black Ops se vyjadřovat nebudu, COD již delší dobu nesleduji.
flash666 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-14 00:07:23
avatar
stahl sem dohral sem, a liby se mi to mnohem vic nez MW2 Singl... multak sem nehral ale radsi bych koupil BO nez MW2 mam originalku MW1 a hraju to porad... ale jak tak koukam tak me posledni dobou lakaj vic a vic mody do her... Project reality, insurgency atd. a taky uz me prestavaj bavit ty keci jak je uzasnej multak v Cod2 ze nic lepsiho neni blablabla mi reknete co je na tom tak uzasnyho ? je to naprostu nudny a bezduchy.mozna kdyz to vyslo tak to bylo dobry ale ted ? a porad? PS:originalku Cod2 mam taky. vase uzasy nad BadCompany2 vam neberu, me ta hra nebavy,hral jsem pouze betu a nenadchlo me to.mozna si to stahnu a uvidim treba se zlepsila optimalizace jelikoz mi to bezelo stejne na full i na low... mam nekolik desitek spis stovek odehrano v BF2 tak je to neco jinyho a nemoznost si lehnout ? aaaaaa grrrr, ty vzpominky jak lezim se sniperem v lese na dragon valley uz se tesim na BF3 doufam ze to nezprasi a bude to dustojnej nastupce BF2.
Leclerk [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-14 08:30:15
avatar
kempo
flash666 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-14 10:18:26
avatar
jaka kempa delal sem spottera pro heli a nejlepsi je to kdyz si jeste navic commander to je pak bodiku
Malfis [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - pravda 2010-11-14 11:48:29
avatar
DD máš pravdu... není potřeba více komentáře

Větší sračku jsem nikdy nehrál. Nascriptovaná kokotina na konzole. Vaši se nehnou dokud se nehnete vy a pokud se nehnete vy, tak se nehnou ani enemáci... takže je můžete střílet třeba až do konce vašeho života.
t.s.28 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-14 14:01:58

trapna konzolovka,proste dvou hodinova slatanina tak jak medal of honour
Dixie_ [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - ... 2010-11-14 15:17:52
avatar
až projedeš BO nebo MoH za 2 hodiny tak se ozvi...
t.s.28 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-14 17:17:52

ale to bolo jakoze nazorne ja jsem to nestopoval ale ked si spocitas cisty hraci cas bez videii tak daleko od pravdy niesom
mistnitluchuba [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-14 15:42:22

stáhnuto,dohráno, čekám na alterops ....k vánocům přinese ježíšek Bad Company 2
kwitee [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-14 15:42:41
avatar
V souvislosti s Black Ops mě napadl tenhle obrázek:
Odkaz
Mr.Paul [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-14 20:18:02
avatar
naprosto vystihující...bohužel...
Mescalamba [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-14 23:50:55
avatar
Kdyby jen BO.. Víš co je ale nejhorší? Když takhle vypadá RPG.. A Gothic 4 takhle vypadá zhruba od půlky hry.
mistnitluchuba [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-14 17:26:15

nejen v souvislosti s COD, to měě štve nejvíc
Neutron [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-14 18:26:20
avatar
Jak se tak dívam tak BO budí hodně vášní
Já to vidím jednoduše - je to konzumní, filmovatá hra tak když by ji dali za spotřební cenu tak bych ji bral (cca za budgetových 199,-CZK) - ta cena co nasadili je mírně řečeno nadnesená na hru na jedno použití
Yosshi [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-14 18:44:31
avatar
Naprosto s DD souhlasím. Na trhu je omnoho kvalitnějších které by si takovéto prodeje zasloužili, je to velká škoda.
Hodnocení 5/5 bylo samozřejmostí
žemla [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-14 19:36:14
avatar
právě jsem dohrál singl a kompletně to odinstaloval, tímto pro mě call of duty umřelo a kašlu na ostatní díly
Mescalamba [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-14 23:51:43
avatar
No ty které neodradil předchozí díl, nejspíš odstřelí tenhle. Pokud šlo EA o to, zakopat CoD sérii, tak zbývá jen zatleskat a zaplakat.. (nebo se zasmát?).
Dr.Kusa [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-14 19:46:52
avatar
a mne sa to páčilo a hotovo
febrik [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-15 00:13:49
avatar
Tak já nevim, asi žiju jinde, než vy ostatní. Black Ops je klasická střílečka, je udělaná úplně stejně, jako MW a MW2. Doba odehrání SP je klasickej průměr. Zkuste najít FPS, kterou neodehrajete za pět hodin, prostě nenajdete. Já mám jak BC2, tak novýho medala, tak i COD:BO. MOH jsem si koupil z povinnosti, protože jsem hrál dýl, jak pět let původní MOH:AA, trošku mě zklamalo, ale po předchozích zkušenostech s prací EA na MOH sérii to nebylo až tak drtivý. BC2 je sice pěkný, ale nemůžu si pomoct, po původním boomu to zase dost opadlo. Fajn, hraje se, ale není to BF2 a já jsem něco podobnýho čekal. Je to prostě ta samá zasraná arkáda, jako všechno ostatní. A co se týká COD:BO? Takhle mělo správně vypadat MW2, to bylo nedodělaný, chybně pobranej celej koncept MP, kterej zabil soutěžní hraní. U Black Ops to zatím vypadá dobře, je to hratelný, podpora dedikáčů tam sice není, ale na to, že to vyráběli holoubci od Treyarch, to není zase takový propadák. A abych se přiznal, nepřijde mi, že by to byl takovej průser, aby se lidi vraceli k, teď už můžu klidně napsat, předpotopním čtyřkám, jestli z nich už jednou utekli (btw., když na medalu jsou celkem zajímavý počty klanů na clanbasi, tak bych se divil, kdyby se neuchytilo i COD:BO)
Loki [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-15 01:57:18
avatar
Při příchodu na web působí docela srandovně, že člának "Den kdy umřel dobrý vkus" o CoDu je asi 5 cm od videa " CoD, akční hra roku" ...
Radši bych to video zahrábl někam hlouběji.
MIKRON [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-15 07:37:38
avatar
Já ji hraji a co k ní dodat když vezmu grafickou stránku tak se mi libý a to ji hraji na 127" plazmě.Jinak ano má s postu chyb které mě točí ale na druhou stranu já zase mám rád hry které se řítí ku předu a tady se člověk řítí řádně.
lulinak [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - BO 2010-11-15 09:29:09

mno vidite, ja ji vcera nainstalil a po 5,5 hodinach dohral a zam me osobne v globalu spokojenost
- netradicni pribeh s flashbacky tu nejakou dobu nebyl a oprasili ho a to se pocita,

Klady
- ruzna casova pasma v jedne hre, taky dobry napad a to se ceni,
- postupne gradujici pribeh kde clovek netusi o co vlastne jde ale jakasi zavaznost a nalehavost je tam slusne znat, ze cas se krati a je nutne ziskat odpovedi na KDO, CO, JAK predtim nez bude ...pozde...
- prekvapivejsi zaver, to taky nejni u tehle her pravidlo ze je to vlastne cely od zacatku trochu jinak,
- nektere pasaze a useky jsou neohrane a spickove, jak to u teto serie je uz pravidlem, Bajkonur, vezeni, dzungle, faze s maskou, pod vodou, vse suprove provedeno coz zazitek umocnuje, proste profesionalni a poctiva pracem

Zapory
- nektere pasaze odflaknute a nechutne tezke az to odradi, at to je Vietnam nebo to mesti v noci, proste nabihaj stovky a stovky nepratel a clovek nema ani tuseni, jestli budou nabihat dalsi dve hodiny nez nekam dojde nebo co tam ma ua delat...
- nektere skripty - zajimalo by me kolik lidi opakovalo debilni skript se znicenym mostkem, ja asi osumkrat nez sem prisel na to co po nas ty kokoti chtej v ty pulvterine ze mame udelat....
- "video" sceny mezi misema, zmatek, problikavani vseho moznyho dohromady, o nicom....
- dementni ucinnost zbrani, ustreleni cely nohy malou pistolkou je usmevny, ale ne podesaty....

Jinak za me spokojenost, je to trochu neco jinyho a to se pocita, osobne se tesim na dalsi dil a rad si nektere pasaze z tohotdle zopakuju, jine budu naopak rad ignorvat...
Kurtz [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-15 11:08:32

Nejak mi neprijde, ze CoF je nejprodavanejsi hra vsech dob. Trebas SIMS se prodalo 16M, New Super Mario Bros 24M atd. By me zajimalo, kde to zase DD vzal...
J.C.Denton [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-15 11:32:36
avatar
nejspis bere nejaky cislo z poctu prodanych kusu prvni den nebo prvni tyden apod...
Vrael [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-11-17 19:48:48

Tyto statisktiky sou za prvnich 24hodin co je cod v prodeji a toho se tento rekord týka....neboli nejprodavanejsi hra za prvni den od vydani
sviftcz [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - CoD7 2010-11-15 12:44:53
avatar
I když si koment tale hluboko nikdo nepřečte, mě CoD7 celkem baví Treyarch mnohokrát překonal svůj předchozí CoD5. Slátaninou ta hra určitě není, pohybuje se v šedých oblastech historie, a je lehce konspirační podobně jako tituly Tom Clancy. Utěk z ruských dolů byl nezapomenutelně atmosférický! Zatim baví. Originálu nelituji, určitě CoD6 se svími 2hodinami a 47minutami za které se dá dohrát byl podstatně horším poměrem cena zábava.
korvinus [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - manipulace na druhou :) 2010-11-15 15:02:15

tak si po delsi dobe zase napisu na DD, treba to nekdo po 5min nesmaze :-D

aby bylo jasno, jak pise DD se mi nelibi. nuti ostatnim svoji myslenku a radi se do jakesi sorty rebelu a tech, kteri dou proti proudu...dela tohle za kazdou cenu? to si kazdy musi ujasnit sam a vetsine lidi to taky dojde

ted k samotne hre. novy COD neni dobra hra. ma nechutne mnozstvi skriptu, umela inteligence je tragicka, grafika uchazejici. pribeh se na vas hrne tak, ze to nestihate pobirat a jeden vybuch strida dalsi. davat za tohle dilo penize by se leckomu nechtelo...

ovsem COD ma neco, co jine, znacne propracovanejsi hry vzdy nemaji...COD vas proste dokaze vtahnout. kdyz pristoupite na jistou tupost a to ze proste musite delat to, co se po vas chce, tak vas tahle hra bude opravdu bavit.

tim nerikam, ze tahle hra je pro tupe hrace. kazdy se prece po dni stravenem v praci/skole rad koukne na nejakou "pakarnu", je to jista forma relaxace.

hru bych hodnotil nekde mezi 6-7, ale neznamena to, ze vas hra nebude bavit. na jeden nebo dva vecery vas to urcite zabavi a potom se muzete vrhnout na MP (SP s nejvetsi pravdepodobnosti uz znovu hrat nebudete)

jeste tu musim zminit noveho Bonda, ktery je v mnoha vecech podobny, ale ty vybuchy a neuveritelne akce sou tam snad jeste blaznivejsi :-D
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!
 

Najdete nás na Facebooku

.... a také na Twitteru

RSS

DDWorld.cz

DDWorld - Blogy a videa

DDWorld - Magazín

Poslední příspěvky v diskuzích


Videa
S.T.A.L.K.E.R. 2 v nové ukázce
S.T.A.L.K.E.R. 2 v nové ukázceČtvrtek, 25 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 941x
Komentářů: 3
Manor Lords – hra jednoho vývojáře boří herní svět
Manor Lords – hra jednoho vývojáře boří herní světStředa, 24 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1468x
Komentářů: 1
Deadpool & Wolverine – očekávaný film v parádní ukázce
Deadpool & Wolverine – očekávaný film v parádní ukázceÚterý, 23 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 1107x
Komentářů: 0
Fallout seriál se dočká druhé řady. Zájem je i o hry.
Fallout seriál se dočká druhé řady. Zájem je i o hry.Pondělí, 22 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 1184x
Komentářů: 1
Unreal Engine 5.4 představuje další masivní vylepšení
Unreal Engine 5.4 představuje další masivní vylepšeníPátek, 19 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: PC a IT
Spuštěno: 3764x
Komentářů: 0
Česká 3 roky stará hra Vigor brzy na PC
Česká 3 roky stará hra Vigor brzy na PCStředa, 17 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1461x
Komentářů: 0