RECENZE hry a TEST výkonu: Wolfenstein: Youngblood – další díl akčního herního seriálu Wolfenstein Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Neděle, 11 srpen 2019
altPřímé pokračování aktuální série Wolfenstein není ani tak nový díl, jako velký přídavek. Jaké je?
 / 21
 
Jaký je Cyberpunk 2077? Nové výpravné RPG od tvůrců Witcher 3 bude herní legenda! Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach   
Neděle, 16 červen 2019
altNáš kolega si na E3 mohl zahrát nový Cyberpunk 2077 a tak pro vás máme spoustu informací.
 / 26
 
RECENZE hry a TEST výkonu PC: Total War: Three Kingdoms – skvělá velká hra, horší optimalizace Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach   
Neděle, 02 červen 2019
altHlavní pokračování historické odnože strategické série TOTAL WAR, je tu! Jak se povedlo a jak běhá na našich grafikách a procesorech?
 / 17
 
RECENZE hry a TEST výkonu GPU/CPU: RAGE 2 – Příběhová akční hra pořádně říznutá sérií DooM Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Neděle, 26 květen 2019
altDruhý díl RAGE je tu! A dnes se podíváme, jaká hra je a také jak šlape na našich PC. Hit to bohužel nebude.
 / 11
 
TEST výkonu a RECENZE hry: World War Z – herní jednohubka pro příznivce zombie a kooperace Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Neděle, 19 květen 2019
altHra dobře využívá API VULKAN, je dobře optimalizovaná, ale jako hra je to opravdu jen pro někoho.
 / 23
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 1 - 5 z 209

Najdete nás na Facebooku

.... a také na Twitteru

RSS

DDWorld.cz

DDWorld - Blogy a videa

DDWorld - Magazín

Problém s účtem na DDWorld?

Videa
Need for Speed Heat – nová naděje upadlé herní série?!
Need for Speed Heat – nová naděje upadlé herní série?!Středa, 14 srpen 2019
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1781x
Komentářů: 1
Více výkonu? Nataktujte si NINTENDO Switch.
Více výkonu? Nataktujte si NINTENDO Switch.Úterý, 13 srpen 2019
Vložil: aDDmin
Kategorie: PC a IT
Spuštěno: 1182x
Komentářů: 2
GreedFall – nové velké RPG vypadá jako DragonAge, ale není.
GreedFall – nové velké RPG vypadá jako DragonAge, ale není.Pondělí, 12 srpen 2019
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1470x
Komentářů: 1
Nejen rychlejší RAM dokáží navýšit výkon AMD RYZEN.
Nejen rychlejší RAM dokáží navýšit výkon AMD RYZEN.Úterý, 06 srpen 2019
Vložil: aDDmin
Kategorie: PC a IT
Spuštěno: 4084x
Komentářů: 0
BORDERLANDS 3 se blíží – podívejte se na prvních 14 minut hry.
BORDERLANDS 3 se blíží – podívejte se na prvních 14 minut hry.Pondělí, 05 srpen 2019
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1571x
Komentářů: 0
Samsung vydal nový Galaxy Tab S6
Samsung vydal nový Galaxy Tab S6Čtvrtek, 01 srpen 2019
Vložil: aDDmin
Kategorie: PC a IT
Spuštěno: 1449x
Komentářů: 0