TEST a Recenze: Far Cry 5 – Nádherná hra se skvělou hratelností a vynikající optimalizací, ale … Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Pondělí, 09 duben 2018
altOtestovali jsme výkon grafik Radeon a GTX a také procesorů AMD a Intel. Ale i samotnou hru.
 / 25
 
Wolfenstein 2: The New Colossus – Recenze a TEST výkonu hry, která ukazuje, jak se to má dělat! Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Pondělí, 13 listopad 2017
altPokračování znovuoživené legendy FPS je zde a je fantastické! A to jak po herní, tak technické stránce.
 / 27
 
Assassin's Creed Origins: TEST a BENCHMARK nové hry – jak si vedou grafické karty a procesory? Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach   
Úterý, 31 říjen 2017
altOčekávaný zbrusu nový Assassin´s Creed není bohužel zase tak nový. Alespoň technologicky.
 / 16
 
Total War WARHAMMER II – RECENZE a BENCHMARK hry. Skvělá, ale poněkud náročná hra Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Pátek, 20 říjen 2017
altPokračování nečekaně podařeného prvního dílu je ještě lepší. Optimalizace a DX12 využití jsou ale nedotažené.
 / 13
 
Escape From Tarkov – RECENZE hry, která může být nový S.T.A.L.K.E.R., ale snaží se být MMO?! Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach   
Neděle, 24 září 2017
altDalší ze série Survival online her, která však poměrně vyčnívá z davu mnoha prvky a atmosférou.
 / 11
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 1 - 5 z 194

Problém s účtem na DDWorld?

Najdete nás na Facebooku

.... a také na Twitteru

RSS

DDWorld.cz

DDWorld - Blogy a videa

DDWorld - Magazín

Videa
CyberPunk 2077 konečně předveden. Jaký je „nástupce Witcher 3“?
CyberPunk 2077 konečně předveden. Jaký je „nástupce Witcher 3“?Pátek, 22 červen 2018
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 695x
Komentářů: 2
Wreck-It Ralph 2! Druhý díl míří online! Podívejte se na ukázku.
Wreck-It Ralph 2! Druhý díl míří online! Podívejte se na ukázku.Čtvrtek, 21 červen 2018
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 385x
Komentářů: 2
Wreckfest je hotov! Nástupce FlatOut vychází.
Wreckfest je hotov! Nástupce FlatOut vychází.Středa, 20 červen 2018
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 901x
Komentářů: 2
PUBG šílenství se prodalo už 50 milionů kusů! Co dál?
PUBG šílenství se prodalo už 50 milionů kusů! Co dál?Středa, 20 červen 2018
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 768x
Komentářů: 3
AMD Ryzen ThreadRipper 2 procesor má 32 jader a 64 vláken!
AMD Ryzen ThreadRipper 2 procesor má 32 jader a 64 vláken!Neděle, 10 červen 2018
Vložil: aDDmin
Kategorie: PC a IT
Spuštěno: 3259x
Komentářů: 8
Zoufalý Intel ukazuje 5GHz 28 jádrový CPU? Ani náhodou!
Zoufalý Intel ukazuje 5GHz 28 jádrový CPU? Ani náhodou!Sobota, 09 červen 2018
Vložil: aDDmin
Kategorie: PC a IT
Spuštěno: 3503x
Komentářů: 7