Jaký je Cyberpunk 2077? Nové výpravné RPG od tvůrců Witcher 3 bude herní legenda! Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach   
Neděle, 16 červen 2019
altNáš kolega si na E3 mohl zahrát nový Cyberpunk 2077 a tak pro vás máme spoustu informací.
 / 26
 
RECENZE hry a TEST výkonu PC: Total War: Three Kingdoms – skvělá velká hra, horší optimalizace Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach   
Neděle, 02 červen 2019
altHlavní pokračování historické odnože strategické série TOTAL WAR, je tu! Jak se povedlo a jak běhá na našich grafikách a procesorech?
 / 17
 
RECENZE hry a TEST výkonu GPU/CPU: RAGE 2 – Příběhová akční hra pořádně říznutá sérií DooM Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Neděle, 26 květen 2019
altDruhý díl RAGE je tu! A dnes se podíváme, jaká hra je a také jak šlape na našich PC. Hit to bohužel nebude.
 / 11
 
TEST výkonu a RECENZE hry: World War Z – herní jednohubka pro příznivce zombie a kooperace Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Neděle, 19 květen 2019
altHra dobře využívá API VULKAN, je dobře optimalizovaná, ale jako hra je to opravdu jen pro někoho.
 / 23
 
The Division 2 – RECENZE hry a TEST výkonu grafik a CPU – skvělá hra s výbornou optimalizací Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Neděle, 17 březen 2019
altPrvní velmi pozitivní překvapení roku? Tom Clancy's The Division 2 se náramně povedlo. Spolupráce UBISOFT a AMD šlape.
 / 15
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 1 - 5 z 208

Najdete nás na Facebooku

.... a také na Twitteru

RSS

DDWorld.cz

DDWorld - Blogy a videa

DDWorld - Magazín

Problém s účtem na DDWorld?

Videa
Assassin’s Creed Odyssey dostal editor příběhů
Assassin’s Creed Odyssey dostal editor příběhůÚterý, 25 červen 2019
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 488x
Komentářů: 0
Kingrow K1 je e-link telefon co vydrží 2 týdny!
Kingrow K1 je e-link telefon co vydrží 2 týdny!Pondělí, 24 červen 2019
Vložil: aDDmin
Kategorie: PC a IT
Spuštěno: 1086x
Komentářů: 7
Avengers Endgame se vrátí do kin v nové rozšířené verzi!
Avengers Endgame se vrátí do kin v nové rozšířené verzi!Středa, 19 červen 2019
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 2806x
Komentářů: 14
Empire of Sin – tahová gangsterka ala XCOM
Empire of Sin – tahová gangsterka ala XCOMStředa, 19 červen 2019
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1396x
Komentářů: 1
Stronghold: Warlords oznámeno – vypadá hrozně!
Stronghold: Warlords oznámeno – vypadá hrozně!Úterý, 18 červen 2019
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1551x
Komentářů: 2
Borderlands 3 - nejlepší hra letošního roku?
Borderlands 3 - nejlepší hra letošního roku?Pondělí, 17 červen 2019
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1923x
Komentářů: 4