ELDEN RING - TEST výkonu GPU a CPU, a RECENZE hry – dobrá ale nikoliv skvělá hra. Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Pondělí, 21 březen 2022
altMnozí recenzenti přehání. Elden Ring opravdu není hra, která by si zasloužila 10/10 apod. Jaká tedy je ve skutečnosti?
 
Total War Warhammer III – TEST výkonu GPU a CPU a RECENZE hry – král strategií je zpět! Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Pondělí, 07 březen 2022
altTřetí díl strategického fantasy právě vyšel. Jak šlape na našich PC a jaká je hra?
 
Dying Light 2 – TEST výkonu GPU a CPU, RECENZE hry – zombie v nejlepším stylu s potenciálem? Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Pondělí, 14 únor 2022
altDlouhý komplikovaný vývoj je vidět. V dobrém i zlém. Tvůrci ale ještě nekončí. Jaká je hra po vydání?
 
God of War dorazilo na PC – TEST výkonu GPU a CPU a RECENZE hry, aneb když se SONY snaží. Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Neděle, 30 leden 2022
altMáme pro vás kompletní recenzi a benchmark výkonu God of War na našich PC. Jaká tedy je hra?
 
TÉMA: Microsoft mění herní svět. Kupuje Activision Blizzard (Warcraft, CoD)! Co to znamená? Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach   
Neděle, 23 leden 2022
altJaké budou dopady největšího obchodu v herní historii? Microsoft vlastní velkou část značek a studií.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 1 - 5 z 242

Najdete nás na Facebooku

.... a také na Twitteru

RSS

DDWorld.cz

DDWorld - Blogy a videa

DDWorld - Magazín

Poslední příspěvky v diskuzích


Videa
Next GEN verze Witcher 3 to letos prý stihne!
Next GEN verze Witcher 3 to letos prý stihne!Pondělí, 23 květen 2022
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 815x
Komentářů: 1
Vyšlo Vampire: The Masquerade – Swansong
Vyšlo Vampire: The Masquerade – SwansongČtvrtek, 19 květen 2022
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 552x
Komentářů: 1
She-Hulk v první ukázce – hodně nezvládnutá CGI?
She-Hulk v první ukázce – hodně nezvládnutá CGI?Středa, 18 květen 2022
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 1224x
Komentářů: 9
The Orville – třetí a poslední sezóna v ukázce!
The Orville – třetí a poslední sezóna v ukázce!Neděle, 15 květen 2022
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 1650x
Komentářů: 3
Nejočekávanější hra roku odložena! StarField letos nedorazí!
Nejočekávanější hra roku odložena! StarField letos nedorazí!Čtvrtek, 12 květen 2022
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1056x
Komentářů: 0
Avatar: The Way of Water v první ukázce!
Avatar: The Way of Water v první ukázce!Pondělí, 09 květen 2022
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 1731x
Komentářů: 8