TEST a RECENZE: BORDERLANDS 3 – skvělá akční hra s tunou zábavy ale i nevyužitá příležitost Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Pondělí, 16 září 2019
altDnes se podíváme ne TEST výkonu našich CPU a grafik a také recenzi nejočekávanější hry podzimu.
 / 12
 
RECENZE hry a TEST výkonu PC: GEARS 5 je překvapení roku a nejlépe vypadající hra dneška? Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Pondělí, 09 září 2019
altSérie GEARS chytá nový dech. Aktuálně vyšel pátý díl a je příjemným překvapením v mnoha směrech.
 / 16
 
RECENZE hry a TEST výkonu: Wolfenstein: Youngblood – další díl akčního herního seriálu Wolfenstein Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Neděle, 11 srpen 2019
altPřímé pokračování aktuální série Wolfenstein není ani tak nový díl, jako velký přídavek. Jaké je?
 / 24
 
Jaký je Cyberpunk 2077? Nové výpravné RPG od tvůrců Witcher 3 bude herní legenda! Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach   
Neděle, 16 červen 2019
altNáš kolega si na E3 mohl zahrát nový Cyberpunk 2077 a tak pro vás máme spoustu informací.
 / 26
 
RECENZE hry a TEST výkonu PC: Total War: Three Kingdoms – skvělá velká hra, horší optimalizace Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach   
Neděle, 02 červen 2019
altHlavní pokračování historické odnože strategické série TOTAL WAR, je tu! Jak se povedlo a jak běhá na našich grafikách a procesorech?
 / 18
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 1 - 5 z 211

Najdete nás na Facebooku

.... a také na Twitteru

RSS

DDWorld.cz

DDWorld - Blogy a videa

DDWorld - Magazín

Problém s účtem na DDWorld?

Videa
Total War Saga: TROY – strategie z dob trojské války
Total War Saga: TROY – strategie z dob trojské válkyPátek, 20 září 2019
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 903x
Komentářů: 5
Nový GRID vypadá velmi dobře
Nový GRID vypadá velmi dobřeČtvrtek, 19 září 2019
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1032x
Komentářů: 1
Porovnání reálného TDP procesorů AMD a Intel v praxi
Porovnání reálného TDP procesorů AMD a Intel v praxiÚterý, 17 září 2019
Vložil: aDDmin
Kategorie: PC a IT
Spuštěno: 2125x
Komentářů: 2
Chernobylite – duchovní nástupce STALKER už brzy!
Chernobylite – duchovní nástupce STALKER už brzy!Pondělí, 16 září 2019
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1653x
Komentářů: 2
BORDERLANDS 3 je venku – jak si nastavit kvalitu grafiky?
BORDERLANDS 3 je venku – jak si nastavit kvalitu grafiky?Sobota, 14 září 2019
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1765x
Komentářů: 2
System Shock 3 v nové herní ukázce! Zajímavé.
System Shock 3 v nové herní ukázce! Zajímavé.Pátek, 13 září 2019
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1648x
Komentářů: 1