Dying Light 2 – TEST výkonu GPU a CPU, RECENZE hry – zombie v nejlepším stylu s potenciálem? Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Pondělí, 14 únor 2022
altDlouhý komplikovaný vývoj je vidět. V dobrém i zlém. Tvůrci ale ještě nekončí. Jaká je hra po vydání?
 
God of War dorazilo na PC – TEST výkonu GPU a CPU a RECENZE hry, aneb když se SONY snaží. Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Neděle, 30 leden 2022
altMáme pro vás kompletní recenzi a benchmark výkonu God of War na našich PC. Jaká tedy je hra?
 
TÉMA: Microsoft mění herní svět. Kupuje Activision Blizzard (Warcraft, CoD)! Co to znamená? Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach   
Neděle, 23 leden 2022
altJaké budou dopady největšího obchodu v herní historii? Microsoft vlastní velkou část značek a studií.
 
Herní rok 2022: PREVIEW co si zahrajeme na našich PC? Možná největší herní rok v historii! Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach   
Pondělí, 03 leden 2022
altPokud se ještě netěšíte na nové hry v roce 2022, tak po tomhle článku budete. Seznam her a jejich ukázkou jsou působivé.
 
Halo Infinite – TEST výkonu GPU, CPU a RECENZE hry – překvapivě povedená klasická akční hra Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Neděle, 26 prosinec 2021
altPovedená příběhová kampaň a F2P multiplayer v oldschool střihu!
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 6 - 10 z 245

Najdete nás na Facebooku

.... a také na Twitteru

RSS

DDWorld.cz

DDWorld - Blogy a videa

DDWorld - Magazín

Poslední příspěvky v diskuzích


Videa
Marvel's Spider-Man Remastered vychází na PC!
Marvel's Spider-Man Remastered vychází na PC!Středa, 10 srpen 2022
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 639x
Komentářů: 2
The Sandman – očekáváná seriálová NETFLIX událost je tu!
The Sandman – očekáváná seriálová NETFLIX událost je tu!Sobota, 06 srpen 2022
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 2134x
Komentářů: 11
Nový filmový Predátor je tu – Prey sklízí chválu!
Nový filmový Predátor je tu – Prey sklízí chválu!Pátek, 05 srpen 2022
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 1987x
Komentářů: 14
ANDOR – ukázka z nového temného STAR WARS seriálu
ANDOR – ukázka z nového temného STAR WARS seriáluČtvrtek, 04 srpen 2022
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 874x
Komentářů: 0
DC a HBO v rozkladu – ruší hotový film BATGIRL atd.
DC a HBO v rozkladu – ruší hotový film BATGIRL atd.Úterý, 02 srpen 2022
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 1415x
Komentářů: 4
MARVEL jede! Ukázka z Black Panther: Wakanda Forever
MARVEL jede! Ukázka z Black Panther: Wakanda ForeverPátek, 29 červenec 2022
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 910x
Komentářů: 2