RECENZE hry a TEST výkonu: Wolfenstein: Youngblood – další díl akčního herního seriálu Wolfenstein Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Neděle, 11 srpen 2019
altPřímé pokračování aktuální série Wolfenstein není ani tak nový díl, jako velký přídavek. Jaké je?
 / 25
 
Jaký je Cyberpunk 2077? Nové výpravné RPG od tvůrců Witcher 3 bude herní legenda! Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach   
Neděle, 16 červen 2019
altNáš kolega si na E3 mohl zahrát nový Cyberpunk 2077 a tak pro vás máme spoustu informací.
 / 26
 
RECENZE hry a TEST výkonu PC: Total War: Three Kingdoms – skvělá velká hra, horší optimalizace Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach   
Neděle, 02 červen 2019
altHlavní pokračování historické odnože strategické série TOTAL WAR, je tu! Jak se povedlo a jak běhá na našich grafikách a procesorech?
 / 18
 
RECENZE hry a TEST výkonu GPU/CPU: RAGE 2 – Příběhová akční hra pořádně říznutá sérií DooM Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Neděle, 26 květen 2019
altDruhý díl RAGE je tu! A dnes se podíváme, jaká hra je a také jak šlape na našich PC. Hit to bohužel nebude.
 / 11
 
TEST výkonu a RECENZE hry: World War Z – herní jednohubka pro příznivce zombie a kooperace Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Neděle, 19 květen 2019
altHra dobře využívá API VULKAN, je dobře optimalizovaná, ale jako hra je to opravdu jen pro někoho.
 / 23
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 6 - 10 z 214

Najdete nás na Facebooku

.... a také na Twitteru

RSS

DDWorld.cz

DDWorld - Blogy a videa

DDWorld - Magazín

Problém s účtem na DDWorld?

Videa
Wasteland 3 odloženo, ale vypadá skvěle!
Wasteland 3 odloženo, ale vypadá skvěle!Sunday, 17 November 2019
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 558x
Komentářů: 1
Oznámeno Path of Exile 2 – co nabídne?
Oznámeno Path of Exile 2 – co nabídne?Sunday, 17 November 2019
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 515x
Komentářů: 0
Flight Simulator 2020 – super grafika a oficiální podpora
Flight Simulator 2020 – super grafika a oficiální podporaSaturday, 16 November 2019
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 481x
Komentářů: 4
Nové Age of Empires 4 oznámeno! RTS v novém kabátku.
Nové Age of Empires 4 oznámeno! RTS v novém kabátku.Friday, 15 November 2019
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1119x
Komentářů: 2
Vyšlo Star Wars Jedi: Fallen Order – jedna z nejlepších her roku!
Vyšlo Star Wars Jedi: Fallen Order – jedna z nejlepších her roku!Friday, 15 November 2019
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 973x
Komentářů: 3
128jádrový AMD Epyc Rome Server pod drobnohledem!
128jádrový AMD Epyc Rome Server pod drobnohledem!Wednesday, 13 November 2019
Vložil: aDDmin
Kategorie: PC a IT
Spuštěno: 2294x
Komentářů: 7