RECENZE hry a TEST výkonu GPU/CPU: RAGE 2 – Příběhová akční hra pořádně říznutá sérií DooM Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Neděle, 26 květen 2019
altDruhý díl RAGE je tu! A dnes se podíváme, jaká hra je a také jak šlape na našich PC. Hit to bohužel nebude.
 / 11
 
TEST výkonu a RECENZE hry: World War Z – herní jednohubka pro příznivce zombie a kooperace Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Neděle, 19 květen 2019
altHra dobře využívá API VULKAN, je dobře optimalizovaná, ale jako hra je to opravdu jen pro někoho.
 / 23
 
The Division 2 – RECENZE hry a TEST výkonu grafik a CPU – skvělá hra s výbornou optimalizací Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Neděle, 17 březen 2019
altPrvní velmi pozitivní překvapení roku? Tom Clancy's The Division 2 se náramně povedlo. Spolupráce UBISOFT a AMD šlape.
 / 15
 
Far Cry New Dawn – RECENZE hry a TEST výkonu PC. Vítaný samostatný datadisk k Far Cry 5 Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Neděle, 03 březen 2019
altPříběhově zpackaný Far Cry 5 se dočkal vylepšeného zakončení v podobě nového „datadisku“.
 / 15
 
ANTHEM je naprostý propadák EA a BIOWARE – RECENZE průměrné hry v mizerném provedení Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Středa, 20 únor 2019
altNázorná ukázka mizérie současného herního průmyslu. Přesto se tohle někteří snaží omluvit.
 / 26
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 6 - 10 z 211

Najdete nás na Facebooku

.... a také na Twitteru

RSS

DDWorld.cz

DDWorld - Blogy a videa

DDWorld - Magazín

Problém s účtem na DDWorld?

Videa
Porovnání reálného TDP procesorů AMD a Intel v praxi
Porovnání reálného TDP procesorů AMD a Intel v praxiÚterý, 17 září 2019
Vložil: aDDmin
Kategorie: PC a IT
Spuštěno: 857x
Komentářů: 0
Chernobylite – duchovní nástupce STALKER už brzy!
Chernobylite – duchovní nástupce STALKER už brzy!Pondělí, 16 září 2019
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 617x
Komentářů: 1
BORDERLANDS 3 je venku – jak si nastavit kvalitu grafiky?
BORDERLANDS 3 je venku – jak si nastavit kvalitu grafiky?Sobota, 14 září 2019
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1388x
Komentářů: 2
System Shock 3 v nové herní ukázce! Zajímavé.
System Shock 3 v nové herní ukázce! Zajímavé.Pátek, 13 září 2019
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1307x
Komentářů: 1
Assassin´s Creed Odyssey dostává Discovery Tour
Assassin´s Creed Odyssey dostává Discovery TourČtvrtek, 12 září 2019
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1314x
Komentářů: 6
Vychází RPG hra Greedfall – skvělé první dojmy
Vychází RPG hra Greedfall – skvělé první dojmyPondělí, 09 září 2019
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 2258x
Komentářů: 3