TEST výkonu a RECENZE: Kingdom Come: Deliverance – jaká je originální velká česká hra? Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Tuesday, 17 July 2018
altNejvětší herní projekt z ČR letos konečně dorazil. Máme pro vás podrobnou recenzi a benchmark.
 
RECENZE a TEST: Total War Saga: Thrones of Britannia – první z historických dílů nové série Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Monday, 25 June 2018
altDnes se podíváme na první díl z nové série v rámci strategických historických TOTAL WAR her.
 
TEST a Recenze: Far Cry 5 – Nádherná hra se skvělou hratelností a vynikající optimalizací, ale … Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Monday, 09 April 2018
altOtestovali jsme výkon grafik Radeon a GTX a také procesorů AMD a Intel. Ale i samotnou hru.
 
Wolfenstein 2: The New Colossus – Recenze a TEST výkonu hry, která ukazuje, jak se to má dělat! Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Monday, 13 November 2017
altPokračování znovuoživené legendy FPS je zde a je fantastické! A to jak po herní, tak technické stránce.
 
Assassin's Creed Origins: TEST a BENCHMARK nové hry – jak si vedou grafické karty a procesory? Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach   
Tuesday, 31 October 2017
altOčekávaný zbrusu nový Assassin´s Creed není bohužel zase tak nový. Alespoň technologicky.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 31 - 35 z 226

Najdete nás na Facebooku

.... a také na Twitteru

RSS

DDWorld.cz

DDWorld - Blogy a videa

DDWorld - Magazín

Poslední příspěvky v diskuzích


Videa
Vychází HITMAN III – klasika se vším všudy!
Vychází HITMAN III – klasika se vším všudy!Tuesday, 19 January 2021
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1023x
Komentářů: 6
Star Wars Battlefront II je zdarma a EA přišla o značku!
Star Wars Battlefront II je zdarma a EA přišla o značku!Thursday, 14 January 2021
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 2103x
Komentářů: 6
NETFLIX v útoku – představuje nové filmy pro rok 2021!
NETFLIX v útoku – představuje nové filmy pro rok 2021!Tuesday, 12 January 2021
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 2401x
Komentářů: 6
S.T.A.L.K.E.R 2 v další ukázce. Vyjde na PC/Xbox v roce 2021!
S.T.A.L.K.E.R 2 v další ukázce. Vyjde na PC/Xbox v roce 2021!Tuesday, 29 December 2020
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 3965x
Komentářů: 7
Monster Hunter vstoupil do kin
Monster Hunter vstoupil do kinThursday, 17 December 2020
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 3038x
Komentářů: 3
EA láká na nový MASS EFFECT a DRAGON AGE
EA láká na nový MASS EFFECT a DRAGON AGEMonday, 14 December 2020
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 2749x
Komentářů: 5