TEST výkonu a RECENZE: Kingdom Come: Deliverance – jaká je originální velká česká hra? Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Úterý, 17 červenec 2018
altNejvětší herní projekt z ČR letos konečně dorazil. Máme pro vás podrobnou recenzi a benchmark.
 
RECENZE a TEST: Total War Saga: Thrones of Britannia – první z historických dílů nové série Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Pondělí, 25 červen 2018
altDnes se podíváme na první díl z nové série v rámci strategických historických TOTAL WAR her.
 
TEST a Recenze: Far Cry 5 – Nádherná hra se skvělou hratelností a vynikající optimalizací, ale … Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Pondělí, 09 duben 2018
altOtestovali jsme výkon grafik Radeon a GTX a také procesorů AMD a Intel. Ale i samotnou hru.
 
Wolfenstein 2: The New Colossus – Recenze a TEST výkonu hry, která ukazuje, jak se to má dělat! Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Pondělí, 13 listopad 2017
altPokračování znovuoživené legendy FPS je zde a je fantastické! A to jak po herní, tak technické stránce.
 
Assassin's Creed Origins: TEST a BENCHMARK nové hry – jak si vedou grafické karty a procesory? Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach   
Úterý, 31 říjen 2017
altOčekávaný zbrusu nový Assassin´s Creed není bohužel zase tak nový. Alespoň technologicky.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 26 - 30 z 221

Najdete nás na Facebooku

.... a také na Twitteru

RSS

DDWorld.cz

DDWorld - Blogy a videa

DDWorld - Magazín

Videa
Fandové Playstation zuří. Horizon: Zero Dawn na PC v srpnu
Fandové Playstation zuří. Horizon: Zero Dawn na PC v srpnuPondělí, 06 červenec 2020
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 2749x
Komentářů: 8
Fallout se dočká hraného seriálu od AMAZON!
Fallout se dočká hraného seriálu od AMAZON!Neděle, 05 červenec 2020
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 670x
Komentářů: 5
DIABLO II slaví 20 let – stále nejlepší díl série a ARPG!
DIABLO II slaví 20 let – stále nejlepší díl série a ARPG!Sobota, 04 červenec 2020
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1333x
Komentářů: 3
Crysis Remastered odloženo – lidem se nelíbí ukázka!
Crysis Remastered odloženo – lidem se nelíbí ukázka!Čtvrtek, 02 červenec 2020
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 2617x
Komentářů: 23
Vyšla nová Trackmanita! Je fajn, ale s mizerným předplatným
Vyšla nová Trackmanita! Je fajn, ale s mizerným předplatnýmStředa, 01 červenec 2020
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 735x
Komentářů: 0
Polda 7 bude! Česká herní série se dočká pokračování.
Polda 7 bude! Česká herní série se dočká pokračování.Pondělí, 29 červen 2020
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1152x
Komentářů: 2