RECENZE a TEST: Total War Saga: Thrones of Britannia – první z historických dílů nové série Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Pondělí, 25 červen 2018
altDnes se podíváme na první díl z nové série v rámci strategických historických TOTAL WAR her.
 / 14
 
TEST a Recenze: Far Cry 5 – Nádherná hra se skvělou hratelností a vynikající optimalizací, ale … Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Pondělí, 09 duben 2018
altOtestovali jsme výkon grafik Radeon a GTX a také procesorů AMD a Intel. Ale i samotnou hru.
 / 27
 
Wolfenstein 2: The New Colossus – Recenze a TEST výkonu hry, která ukazuje, jak se to má dělat! Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Pondělí, 13 listopad 2017
altPokračování znovuoživené legendy FPS je zde a je fantastické! A to jak po herní, tak technické stránce.
 / 29
 
Assassin's Creed Origins: TEST a BENCHMARK nové hry – jak si vedou grafické karty a procesory? Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach   
Úterý, 31 říjen 2017
altOčekávaný zbrusu nový Assassin´s Creed není bohužel zase tak nový. Alespoň technologicky.
 / 17
 
Total War WARHAMMER II – RECENZE a BENCHMARK hry. Skvělá, ale poněkud náročná hra Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Pátek, 20 říjen 2017
altPokračování nečekaně podařeného prvního dílu je ještě lepší. Optimalizace a DX12 využití jsou ale nedotažené.
 / 13
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 26 - 30 z 220

Najdete nás na Facebooku

.... a také na Twitteru

RSS

DDWorld.cz

DDWorld - Blogy a videa

DDWorld - Magazín

Videa
ASUS dává tekutý kov na procesory v noteboocích
ASUS dává tekutý kov na procesory v noteboocíchPondělí, 06 duben 2020
Vložil: aDDmin
Kategorie: PC a IT
Spuštěno: 560x
Komentářů: 5
Wasteland 3 bylo také odloženo
Wasteland 3 bylo také odloženoPátek, 03 duben 2020
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 513x
Komentářů: 1
Mount & Blade II: Bannerlord konečně vyšlo!
Mount & Blade II: Bannerlord konečně vyšlo!Úterý, 31 březen 2020
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1064x
Komentářů: 2
World War Z zdarma na EPIC Games Store
World War Z zdarma na EPIC Games StoreSobota, 28 březen 2020
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 2216x
Komentářů: 3
Wonder Woman 1984 odložena! Jako další filmy.
Wonder Woman 1984 odložena! Jako další filmy.Čtvrtek, 26 březen 2020
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 861x
Komentářů: 3
Vyšel Half-Life: Alyx – je to naprostá pecka!
Vyšel Half-Life: Alyx – je to naprostá pecka!Středa, 25 březen 2020
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 2325x
Komentářů: 14