TEST a RECENZE: BORDERLANDS 3 – skvělá akční hra s tunou zábavy ale i nevyužitá příležitost Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Pondělí, 16 září 2019
altDnes se podíváme ne TEST výkonu našich CPU a grafik a také recenzi nejočekávanější hry podzimu.
 
RECENZE hry a TEST výkonu PC: GEARS 5 je překvapení roku a nejlépe vypadající hra dneška? Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Pondělí, 09 září 2019
altSérie GEARS chytá nový dech. Aktuálně vyšel pátý díl a je příjemným překvapením v mnoha směrech.
 
RECENZE hry a TEST výkonu: Wolfenstein: Youngblood – další díl akčního herního seriálu Wolfenstein Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Neděle, 11 srpen 2019
altPřímé pokračování aktuální série Wolfenstein není ani tak nový díl, jako velký přídavek. Jaké je?
 
Jaký je Cyberpunk 2077? Nové výpravné RPG od tvůrců Witcher 3 bude herní legenda! Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach   
Neděle, 16 červen 2019
altNáš kolega si na E3 mohl zahrát nový Cyberpunk 2077 a tak pro vás máme spoustu informací.
 
RECENZE hry a TEST výkonu PC: Total War: Three Kingdoms – skvělá velká hra, horší optimalizace Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach   
Neděle, 02 červen 2019
altHlavní pokračování historické odnože strategické série TOTAL WAR, je tu! Jak se povedlo a jak běhá na našich grafikách a procesorech?
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 16 - 20 z 226

Najdete nás na Facebooku

.... a také na Twitteru

RSS

DDWorld.cz

DDWorld - Blogy a videa

DDWorld - Magazín

Poslední příspěvky v diskuzích


Videa
Vychází HITMAN III – klasika se vším všudy!
Vychází HITMAN III – klasika se vším všudy!Úterý, 19 leden 2021
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1025x
Komentářů: 6
Star Wars Battlefront II je zdarma a EA přišla o značku!
Star Wars Battlefront II je zdarma a EA přišla o značku!Čtvrtek, 14 leden 2021
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 2104x
Komentářů: 6
NETFLIX v útoku – představuje nové filmy pro rok 2021!
NETFLIX v útoku – představuje nové filmy pro rok 2021!Úterý, 12 leden 2021
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 2401x
Komentářů: 6
S.T.A.L.K.E.R 2 v další ukázce. Vyjde na PC/Xbox v roce 2021!
S.T.A.L.K.E.R 2 v další ukázce. Vyjde na PC/Xbox v roce 2021!Úterý, 29 prosinec 2020
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 3966x
Komentářů: 7
Monster Hunter vstoupil do kin
Monster Hunter vstoupil do kinČtvrtek, 17 prosinec 2020
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 3038x
Komentářů: 3
EA láká na nový MASS EFFECT a DRAGON AGE
EA láká na nový MASS EFFECT a DRAGON AGEPondělí, 14 prosinec 2020
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 2750x
Komentářů: 5