TEST výkonu a RECENZE hry: World War Z – herní jednohubka pro příznivce zombie a kooperace Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Neděle, 19 květen 2019
altHra dobře využívá API VULKAN, je dobře optimalizovaná, ale jako hra je to opravdu jen pro někoho.
 / 23
 
The Division 2 – RECENZE hry a TEST výkonu grafik a CPU – skvělá hra s výbornou optimalizací Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Neděle, 17 březen 2019
altPrvní velmi pozitivní překvapení roku? Tom Clancy's The Division 2 se náramně povedlo. Spolupráce UBISOFT a AMD šlape.
 / 15
 
Far Cry New Dawn – RECENZE hry a TEST výkonu PC. Vítaný samostatný datadisk k Far Cry 5 Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Neděle, 03 březen 2019
altPříběhově zpackaný Far Cry 5 se dočkal vylepšeného zakončení v podobě nového „datadisku“.
 / 15
 
ANTHEM je naprostý propadák EA a BIOWARE – RECENZE průměrné hry v mizerném provedení Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Středa, 20 únor 2019
altNázorná ukázka mizérie současného herního průmyslu. Přesto se tohle někteří snaží omluvit.
 / 26
 
RECENZE a TEST: Metro Exodus – Herní román s dechberoucí atmosférou a grafikou. Jak běhá na PC? Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Středa, 13 únor 2019
altAsi nejočekávanější hra úvodu roku je tu! Máme pro vás jako obvykle kompletní recenzi a také test výkonu grafik a procesorů.
 / 17
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 16 - 20 z 220

Najdete nás na Facebooku

.... a také na Twitteru

RSS

DDWorld.cz

DDWorld - Blogy a videa

DDWorld - Magazín

Videa
ASUS dává tekutý kov na procesory v noteboocích
ASUS dává tekutý kov na procesory v noteboocíchPondělí, 06 duben 2020
Vložil: aDDmin
Kategorie: PC a IT
Spuštěno: 612x
Komentářů: 7
Wasteland 3 bylo také odloženo
Wasteland 3 bylo také odloženoPátek, 03 duben 2020
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 514x
Komentářů: 1
Mount & Blade II: Bannerlord konečně vyšlo!
Mount & Blade II: Bannerlord konečně vyšlo!Úterý, 31 březen 2020
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1065x
Komentářů: 2
World War Z zdarma na EPIC Games Store
World War Z zdarma na EPIC Games StoreSobota, 28 březen 2020
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 2220x
Komentářů: 3
Wonder Woman 1984 odložena! Jako další filmy.
Wonder Woman 1984 odložena! Jako další filmy.Čtvrtek, 26 březen 2020
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 863x
Komentářů: 3
Vyšel Half-Life: Alyx – je to naprostá pecka!
Vyšel Half-Life: Alyx – je to naprostá pecka!Středa, 25 březen 2020
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 2326x
Komentářů: 14