TEST výkonu a RECENZE: Kingdom Come: Deliverance – jaká je originální velká česká hra? Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Úterý, 17 červenec 2018
altNejvětší herní projekt z ČR letos konečně dorazil. Máme pro vás podrobnou recenzi a benchmark.
 / 26
 
RECENZE a TEST: Total War Saga: Thrones of Britannia – první z historických dílů nové série Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Pondělí, 25 červen 2018
altDnes se podíváme na první díl z nové série v rámci strategických historických TOTAL WAR her.
 / 14
 
TEST a Recenze: Far Cry 5 – Nádherná hra se skvělou hratelností a vynikající optimalizací, ale … Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Pondělí, 09 duben 2018
altOtestovali jsme výkon grafik Radeon a GTX a také procesorů AMD a Intel. Ale i samotnou hru.
 / 27
 
Wolfenstein 2: The New Colossus – Recenze a TEST výkonu hry, která ukazuje, jak se to má dělat! Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Pondělí, 13 listopad 2017
altPokračování znovuoživené legendy FPS je zde a je fantastické! A to jak po herní, tak technické stránce.
 / 29
 
Assassin's Creed Origins: TEST a BENCHMARK nové hry – jak si vedou grafické karty a procesory? Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach   
Úterý, 31 říjen 2017
altOčekávaný zbrusu nový Assassin´s Creed není bohužel zase tak nový. Alespoň technologicky.
 / 17
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 16 - 20 z 211

Najdete nás na Facebooku

.... a také na Twitteru

RSS

DDWorld.cz

DDWorld - Blogy a videa

DDWorld - Magazín

Problém s účtem na DDWorld?

Videa
Porovnání reálného TDP procesorů AMD a Intel v praxi
Porovnání reálného TDP procesorů AMD a Intel v praxiÚterý, 17 září 2019
Vložil: aDDmin
Kategorie: PC a IT
Spuštěno: 877x
Komentářů: 0
Chernobylite – duchovní nástupce STALKER už brzy!
Chernobylite – duchovní nástupce STALKER už brzy!Pondělí, 16 září 2019
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 624x
Komentářů: 1
BORDERLANDS 3 je venku – jak si nastavit kvalitu grafiky?
BORDERLANDS 3 je venku – jak si nastavit kvalitu grafiky?Sobota, 14 září 2019
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1390x
Komentářů: 2
System Shock 3 v nové herní ukázce! Zajímavé.
System Shock 3 v nové herní ukázce! Zajímavé.Pátek, 13 září 2019
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1311x
Komentářů: 1
Assassin´s Creed Odyssey dostává Discovery Tour
Assassin´s Creed Odyssey dostává Discovery TourČtvrtek, 12 září 2019
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1318x
Komentářů: 6
Vychází RPG hra Greedfall – skvělé první dojmy
Vychází RPG hra Greedfall – skvělé první dojmyPondělí, 09 září 2019
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 2259x
Komentářů: 3