RECENZE hry a TEST výkonu PC: GEARS 5 je překvapení roku a nejlépe vypadající hra dneška? Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Pondělí, 09 září 2019
altSérie GEARS chytá nový dech. Aktuálně vyšel pátý díl a je příjemným překvapením v mnoha směrech.
 / 16
 
RECENZE hry a TEST výkonu: Wolfenstein: Youngblood – další díl akčního herního seriálu Wolfenstein Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Neděle, 11 srpen 2019
altPřímé pokračování aktuální série Wolfenstein není ani tak nový díl, jako velký přídavek. Jaké je?
 / 25
 
Jaký je Cyberpunk 2077? Nové výpravné RPG od tvůrců Witcher 3 bude herní legenda! Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach   
Neděle, 16 červen 2019
altNáš kolega si na E3 mohl zahrát nový Cyberpunk 2077 a tak pro vás máme spoustu informací.
 / 27
 
RECENZE hry a TEST výkonu PC: Total War: Three Kingdoms – skvělá velká hra, horší optimalizace Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach   
Neděle, 02 červen 2019
altHlavní pokračování historické odnože strategické série TOTAL WAR, je tu! Jak se povedlo a jak běhá na našich grafikách a procesorech?
 / 18
 
RECENZE hry a TEST výkonu GPU/CPU: RAGE 2 – Příběhová akční hra pořádně říznutá sérií DooM Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Neděle, 26 květen 2019
altDruhý díl RAGE je tu! A dnes se podíváme, jaká hra je a také jak šlape na našich PC. Hit to bohužel nebude.
 / 11
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 11 - 15 z 220

Najdete nás na Facebooku

.... a také na Twitteru

RSS

DDWorld.cz

DDWorld - Blogy a videa

DDWorld - Magazín

Videa
ASUS dává tekutý kov na procesory v noteboocích
ASUS dává tekutý kov na procesory v noteboocíchPondělí, 06 duben 2020
Vložil: aDDmin
Kategorie: PC a IT
Spuštěno: 597x
Komentářů: 7
Wasteland 3 bylo také odloženo
Wasteland 3 bylo také odloženoPátek, 03 duben 2020
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 514x
Komentářů: 1
Mount & Blade II: Bannerlord konečně vyšlo!
Mount & Blade II: Bannerlord konečně vyšlo!Úterý, 31 březen 2020
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1065x
Komentářů: 2
World War Z zdarma na EPIC Games Store
World War Z zdarma na EPIC Games StoreSobota, 28 březen 2020
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 2218x
Komentářů: 3
Wonder Woman 1984 odložena! Jako další filmy.
Wonder Woman 1984 odložena! Jako další filmy.Čtvrtek, 26 březen 2020
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 863x
Komentářů: 3
Vyšel Half-Life: Alyx – je to naprostá pecka!
Vyšel Half-Life: Alyx – je to naprostá pecka!Středa, 25 březen 2020
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 2326x
Komentářů: 14