RECENZE hry a TEST výkonu GPU/CPU: RAGE 2 – Příběhová akční hra pořádně říznutá sérií DooM Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Sunday, 26 May 2019
altDruhý díl RAGE je tu! A dnes se podíváme, jaká hra je a také jak šlape na našich PC. Hit to bohužel nebude.
 
TEST výkonu a RECENZE hry: World War Z – herní jednohubka pro příznivce zombie a kooperace Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Sunday, 19 May 2019
altHra dobře využívá API VULKAN, je dobře optimalizovaná, ale jako hra je to opravdu jen pro někoho.
 
The Division 2 – RECENZE hry a TEST výkonu grafik a CPU – skvělá hra s výbornou optimalizací Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Sunday, 17 March 2019
altPrvní velmi pozitivní překvapení roku? Tom Clancy's The Division 2 se náramně povedlo. Spolupráce UBISOFT a AMD šlape.
 
Far Cry New Dawn – RECENZE hry a TEST výkonu PC. Vítaný samostatný datadisk k Far Cry 5 Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Sunday, 03 March 2019
altPříběhově zpackaný Far Cry 5 se dočkal vylepšeného zakončení v podobě nového „datadisku“.
 
ANTHEM je naprostý propadák EA a BIOWARE – RECENZE průměrné hry v mizerném provedení Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Wednesday, 20 February 2019
altNázorná ukázka mizérie současného herního průmyslu. Přesto se tohle někteří snaží omluvit.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 21 - 25 z 226

Najdete nás na Facebooku

.... a také na Twitteru

RSS

DDWorld.cz

DDWorld - Blogy a videa

DDWorld - Magazín

Poslední příspěvky v diskuzích


Videa
Vychází HITMAN III – klasika se vším všudy!
Vychází HITMAN III – klasika se vším všudy!Tuesday, 19 January 2021
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1016x
Komentářů: 6
Star Wars Battlefront II je zdarma a EA přišla o značku!
Star Wars Battlefront II je zdarma a EA přišla o značku!Thursday, 14 January 2021
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 2099x
Komentářů: 6
NETFLIX v útoku – představuje nové filmy pro rok 2021!
NETFLIX v útoku – představuje nové filmy pro rok 2021!Tuesday, 12 January 2021
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 2396x
Komentářů: 6
S.T.A.L.K.E.R 2 v další ukázce. Vyjde na PC/Xbox v roce 2021!
S.T.A.L.K.E.R 2 v další ukázce. Vyjde na PC/Xbox v roce 2021!Tuesday, 29 December 2020
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 3959x
Komentářů: 7
Monster Hunter vstoupil do kin
Monster Hunter vstoupil do kinThursday, 17 December 2020
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 3035x
Komentářů: 3
EA láká na nový MASS EFFECT a DRAGON AGE
EA láká na nový MASS EFFECT a DRAGON AGEMonday, 14 December 2020
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 2747x
Komentářů: 5