HORIZON ZERO DAWN: RECENZE hry a TEST výkonu GPU a CPU – Velká malá hra v úžasném prostředí Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Pondělí, 24 srpen 2020
altPůvodně PS4 exkluzivní hra vyráží na PC a jde o překvapivou hru s obrovským potenciálem.
 
Death Stranding: TEST výkonu GPU a CPU a RECENZE hry – originální hra, ale možná až moc? Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Pondělí, 20 červenec 2020
altJaká je PC verze Death Stranding? Jak běží na našich grafických kartách a procesorech? Zjistili jsme to.
 
Ghost Recon: Breakpoint – TEST přínosu výkonu grafik a procesorů pod API VULKAN vs DirectX 11 Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Neděle, 12 duben 2020
altNepříliš zajímavá hra se dočkala zajímavého technického vylepšení. Místo DirectX11 je tu VULKAN!
 
Resident Evil 3 (remake) – RECENZE hry a TEST výkonu GPU/CPU. Další zdařilá modernizace staré hry Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Pondělí, 06 duben 2020
altPo velmi povedeném remake RE2, přichází ve stejném duchu i RE3. Jaká je a jak šlape na našich PC?
 
DooM Eternal: RECENZE hry a TEST výkonu GPU/CPU v povedeném pokračování akční legendy! Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Pondělí, 23 březen 2020
altJe tu opět nový DooM! Nabízí povedenou akční hratelnost a úžasný skvěle optimalizovaný vizuál.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 21 - 25 z 243

Najdete nás na Facebooku

.... a také na Twitteru

RSS

DDWorld.cz

DDWorld - Blogy a videa

DDWorld - Magazín

Poslední příspěvky v diskuzích


Videa
Vyšlo F1 22 – nejlepší herní zpracování formulí?
Vyšlo F1 22 – nejlepší herní zpracování formulí?Neděle, 03 červenec 2022
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 465x
Komentářů: 0
Construction Simulator – stavět je dnes drahé, ale ne na PC!
Construction Simulator – stavět je dnes drahé, ale ne na PC!Neděle, 26 červen 2022
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 911x
Komentářů: 2
Forza Motorsport – nový simulátor s dech beroucí grafikou!
Forza Motorsport – nový simulátor s dech beroucí grafikou!Úterý, 14 červen 2022
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 2561x
Komentářů: 15
Remake legendární hry System Shock se blíží!
Remake legendární hry System Shock se blíží!Pondělí, 13 červen 2022
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1983x
Komentářů: 1
Aliens: Dark Descent – nová Alien hra se blíží!
Aliens: Dark Descent – nová Alien hra se blíží!Pátek, 10 červen 2022
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1745x
Komentářů: 4
Call of Duty: MW2 představeno – naposled od hamižného Activison?
Call of Duty: MW2 představeno – naposled od hamižného Activison?Čtvrtek, 09 červen 2022
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1196x
Komentářů: 3