Jaký je Cyberpunk 2077? Nové výpravné RPG od tvůrců Witcher 3 bude herní legenda! Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach   
Neděle, 16 červen 2019
altNáš kolega si na E3 mohl zahrát nový Cyberpunk 2077 a tak pro vás máme spoustu informací.
 
RECENZE hry a TEST výkonu PC: Total War: Three Kingdoms – skvělá velká hra, horší optimalizace Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach   
Neděle, 02 červen 2019
altHlavní pokračování historické odnože strategické série TOTAL WAR, je tu! Jak se povedlo a jak běhá na našich grafikách a procesorech?
 
RECENZE hry a TEST výkonu GPU/CPU: RAGE 2 – Příběhová akční hra pořádně říznutá sérií DooM Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Neděle, 26 květen 2019
altDruhý díl RAGE je tu! A dnes se podíváme, jaká hra je a také jak šlape na našich PC. Hit to bohužel nebude.
 
TEST výkonu a RECENZE hry: World War Z – herní jednohubka pro příznivce zombie a kooperace Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Neděle, 19 květen 2019
altHra dobře využívá API VULKAN, je dobře optimalizovaná, ale jako hra je to opravdu jen pro někoho.
 
The Division 2 – RECENZE hry a TEST výkonu grafik a CPU – skvělá hra s výbornou optimalizací Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach a redakce   
Neděle, 17 březen 2019
altPrvní velmi pozitivní překvapení roku? Tom Clancy's The Division 2 se náramně povedlo. Spolupráce UBISOFT a AMD šlape.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 36 - 40 z 243

Najdete nás na Facebooku

.... a také na Twitteru

RSS

DDWorld.cz

DDWorld - Blogy a videa

DDWorld - Magazín

Poslední příspěvky v diskuzích


Videa
Vyšlo F1 22 – nejlepší herní zpracování formulí?
Vyšlo F1 22 – nejlepší herní zpracování formulí?Sunday, 03 July 2022
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 482x
Komentářů: 0
Construction Simulator – stavět je dnes drahé, ale ne na PC!
Construction Simulator – stavět je dnes drahé, ale ne na PC!Sunday, 26 June 2022
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 914x
Komentářů: 2
Forza Motorsport – nový simulátor s dech beroucí grafikou!
Forza Motorsport – nový simulátor s dech beroucí grafikou!Tuesday, 14 June 2022
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 2563x
Komentářů: 15
Remake legendární hry System Shock se blíží!
Remake legendární hry System Shock se blíží!Monday, 13 June 2022
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1984x
Komentářů: 1
Aliens: Dark Descent – nová Alien hra se blíží!
Aliens: Dark Descent – nová Alien hra se blíží!Friday, 10 June 2022
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1745x
Komentářů: 4
Call of Duty: MW2 představeno – naposled od hamižného Activison?
Call of Duty: MW2 představeno – naposled od hamižného Activison?Thursday, 09 June 2022
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1197x
Komentářů: 3