Bojové hry (nejen) pro kluky Tisk E-mail
Napsal PR   
Thursday, 14 June 2012
altRaketka.cz, vynese Vás do herního nebe. Soupeřte se svými kamarády i s dalšími hráči.

 

 

 

 

Na internetu je místo pro mnoho herních portálu. Ovšem jen pár z nich stojí za návštěvu. Jedním takovým je i portál Raketka.cz, kde naleznete spousty online her zdarma. Ale nejsou to jen hry, co činí Raketku tak zajímavou. Je to spousta dalších funkcí a zábavy, které zde naleznete. Jsou pravidelně pořádány nejrůznější soutěže, jak o věcné ceny, tak i o zkušenosti. Právě ty, i s medailemi získáváte, pokud se zaregistrujete. Tím pádem se budete moci zařadit i do síně slávy a srovnat se s ostatními hráči. U samotných her pak naleznete video ukázku, která se spustí po najetí myší. Následně si je můžete uložit do oblíbených a hrát je přes celou obrazovku.

V dnešním článku si představíme dvě bojové hry pro kluky. Na samotném webu je najdete mnoha různými způsoby. Můžete využít kvalitního vyhledávače s našeptávačem nebo využít přímo kategorie. Pokud jste už věrným členem, můžete je najít v oblíbených nebo mezi posledními hranými. Na své si tu ovšem přijde i opačné pohlaví přímo v sekci super hry pro dívky. Nesmíme také zapomenout na slovensky lokalizovanou verzi Raketka.cz, která se jmenuje onlinovky.sk

  • Kingdom Rush

Jedna z mála opravdu propracovaných „tower“ defensivních her. Vy tak budete muset v několika desítkách lokací ubránit konec vaší cesty stůj co stůj. U každé lokace máte na výběr ze tří obtížností. Vy si můžete zatím zvolit jen jednu, ale pokud danou lokaci dokončíte na plný počet hvězdiček, odemknou se i další.

A právě hvězdičky jsou pro Vás docela důležité, nejen že odemykají vyšší obtížnosti, ale kupujete si za ně i vylepšení. Mezi ty patří lepší zbroj vojáků, delší dostřel obraných budov nebo vylepšení jednoho ze dvou kouzel, které máte k dispozici. V samotné hře pak máte po ruce několik různých obranných budov, které lze několikrát upravit. Mezi ně patří dělostřelecké věže, kouzelné obelisky nebo kasárna, ze kterých vychází vždy 3 vojáci, kteří zpomalují nepřítele.

Na vylepšení ovšem budete potřebovat peníze, ty získáváte jednak zabíjením nepřátel ale i plněním vedlejších úkolů. Peníze můžete získat i tak, že si dobrovolně pustíte další vlnu hned po té předchozí. I zde platí, že s postupem lokací jsou nepřátelé odolnější, je jich více a jsou různorodí. Proto už nebude stačit jen stavět bezhlavě věže ale je potřeba i taktizovat. Proto si spusťte KingdomRush.

  • Využívejte dostupná kouzla
  • Podívejte se do encyklopedie na nepřátele a tipy
  • Šetřete na vylepšení a neváhejte prodat nepotřebné věže
  • Snažte se ukončit lokaci vždy na plný počet hvězd

 

  • Achilles 2: Origin of a Legend

První díl, této akční hry z dob bájných hrdinů byl opravdu vynikající a jinak tomu není ani u druhého dílu. Autoři byli ještě pilnější a vytvořily lepší grafické zpracování a přidali pár novinek. Samotná hra se však nijak nezměnila.

V kampani budete zase procházet 5 hlavními lokacemi, z nichž každá má 3 podúrovně. Poslední podúroveň je vždy zakončená hlavním nepřítelem neboli „bossem“. Ten je opravdu těžký a je potřeba na něj vymýšlet i taktiku abyste ho zabily. S postupem lokací se zvyšuje i obtížnost, ale nezoufejte, máte vždy 3 životy, takže se Vám jistě podaří dojít až dokonce. První lokace je snadná. Jdou na Vás jen lučištníci s lehce chráněnými šermíři a kopiníky. Vy se proti nim bráníte mečem, štítem, a když zabijete nepřítele s kopím, můžete mu ho sebrat. Kopí je velice účinné na dálku a můžete ho i vrhnout proti nepřátelskému lučištníkovi.

Taková 3 lokace je už ale těžší, nepřátelé mají lepší zbroj a jsou efektivnější se štíty, více se brání a méně útočí, vyčkávají na správnou chvíli. Zde již můžete využít prvky jako skopnutí na zem a následné probodnutí nebo chůze se zdviženým štítem. Zabíjení je velice dobře zpracované a Vy tak useknete nepříteli hlavu, probodnete ho kopím nebo ho rozsekáte na kousíčky. Zkuste to tedy ve hře Achilles 2: Origin of a Legend.

  • Lučištníky se snažte vždy zabít hozením oštěpu
  • Pravidelně se kryjte za štítem a vyčkejte na vhodnou chvíli
  • Srazte nepřítele na zem a probodněte ho
  • Využívejte toho, že můžete běhat

Zdroj: PR

 

AUTOR: Jan "DD" Stach
Radši dělám věci pomaleji a pořádně, než rychle a špatně.

Starší články


Komentáře
Přidat Nový
roll [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-06-14 21:08:06

Dnes jsem si za směšných 9$ koupil humble indie bumble a flashovky mě od nynějška na dalších pár týdnů nezajímají.
LadislavM [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-06-14 22:16:29

Kingdom Rush mam na iPadu a je to naprostá pecka. Ukázka hry za pár kaček, která dá víc zábavy než spousta rádoby AAA titulů.
LutteR [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - Otázečka 2012-06-18 09:55:32

prosím o připomenutí - před nedávnem jsem tu tuším četl o asi třech serverech, kde je možné vyzkoušet hraní v cloudu. Připomene mi nějaká dobrá duše jména serverů? děkuji
Trace4x10 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - Například... 2012-06-18 22:56:56
avatar
Odkaz
Xaphan69 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-06-21 18:18:59

Co tak Flatout? Vzpomínáte....
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!
 

Najdete nás na Facebooku

.... a také na Twitteru

RSS

DDWorld.cz

DDWorld - Blogy a videa

DDWorld - Magazín

Poslední příspěvky v diskuzích


Videa
StarField se konečně dočká žádaných vylepšení!
StarField se konečně dočká žádaných vylepšení!Úterý, 30 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 594x
Komentářů: 5
Řešení pro pohyb s VR setem?
Řešení pro pohyb s VR setem?Pátek, 26 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: PC a IT
Spuštěno: 1380x
Komentářů: 0
S.T.A.L.K.E.R. 2 v nové ukázce
S.T.A.L.K.E.R. 2 v nové ukázceČtvrtek, 25 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 2225x
Komentářů: 5
Manor Lords – hra jednoho vývojáře boří herní svět
Manor Lords – hra jednoho vývojáře boří herní světStředa, 24 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1976x
Komentářů: 1
Deadpool & Wolverine – očekávaný film v parádní ukázce
Deadpool & Wolverine – očekávaný film v parádní ukázceÚterý, 23 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 1313x
Komentářů: 0
Fallout seriál se dočká druhé řady. Zájem je i o hry.
Fallout seriál se dočká druhé řady. Zájem je i o hry.Pondělí, 22 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 1299x
Komentářů: 1