Notebooky ASUS: U - nový stupeň počítačové estetiky Tisk E-mail
Napsal ASUS PR článek   
Neděle, 18 listopad 2007

 

 

  • Notebooky ASUS řady U

             - nový stupeň počítačové estetiky

Notebooky ASUS jsou známy po celém světě nejen svoji funkčností a dokonalou hardwarovou i softwarovou výbavou, ale také svým výjimečným designem. ASUS, přední výrobce vysoce výkonných přenosných počítačů, potvrzuje svoji pověst tvůrce nevšedního inovativního designu vydáním nových notebooků série U. Patří mezi ně cenami ověnčený model U1, stylová U3 a model U6, který upoutá všeobecnou pozornost svým leskem.

  • ASUS U1: Síla luxusu a preciznosti

Kompaktní 11,1" širokoúhlý notebook U1, který váží pouhý 1 kg, je šitý na míru mobilním profesionálům jako stylový společník na cesty. ASUS U1 se může pochlubit speciálním, zrcadlově lesklým LCD krytem, nerezovými konturami a tělem ze slitiny hořčíku a hliníku s obsahem uhlíkových vláken. Obrazovka notebooku používá speciální panel podsvětlený LED diodami, který má poloviční tloušťku ve srovnání s běžnými LCD panely a je také o třetinu lehčí. Dojem jedinečného stylu a luxusu pak umocňuje mimo jiné i pracovní plocha pod klávesnicí, která je potažená kůží.

asus2

Tento ultrakompaktní notebook, jehož krása je zdůrazněna jeho prostými a čistými liniemi, se kromě působivého zpracování může pochlubit také řadou ocenění, která získává po celém světě. Jmenujme například RedDot Design Award 2007 či Taiwan excellence 2007 za nejhezčí notebook roku, v České republice zabodoval u čtenářů odborných počítačových časopisů, kteří jim udělili za výjimečný, vysoce kvalitní design ocenění ICT Design 2007.

  • ASUS U3: Výjimečný vkus a vytříbenost

Kompaktní stylový notebook U3 se svým krytem displeje, který je na vnější straně opatřen černou povrchovou úpravou připomínající klavírní křídlo, nerezovým rámečkem, dokonce i podložkami na ruce z pravé kůže, je vyjádřením výjimečného osobního vkusu a vytříbenosti. Charakter snadno přenosného zařízení při dokonalé ochraně všech částí je pak u notebooku U3 podtržen použitím slitiny hliníku a hořčíku na krytu LCD displeje se stupněm tvrdosti 4H, která zajišťuje potřebnou ochranu displeje.  Použití ideálního rozměru displeje 13,3" v sobě spojuje mobilní možnosti 12" notebooku s optickými výhodami 14" obrazovky.

asus3

S notebookem U3 mohou uživatelé navíc využít tři doplňkové prvky: paměť turbo memory, připojení 3G a globální navigační systém (GPS). Díky posledním technologiím Intel® Centrino Duo Processor, operačnímu systému Windows® Vista a jedinečným vylepšením společnosti ASUS, nabízí U3 skvělý zážitek z práce s počítačem umocněný silným výkonem.

  • ASUS U6: Předmět touhy a obdivu

Notebook U6S na první pohled upoutá svým kávově hnědým, vysoce lesklým krytem, v němž se třpytí vlákna připomínající jemný průzračný závoj. Stejně lesklým nátěrem se může pochlubit ale také elegantně bílý model U6E. Kůží potažená opěrka dlaní navíc přidává měkkost, která zosobňuje hmatovou stránku používání počítače. Řada U6 používá speciální panel s LED podsvětlením, který je o polovinu tenčí a o třetinu lehčí než obvyklý LCD panel. Funguje s nižší spotřebou energie a nabízí větší jas pro lepší obraz i v nepříznivých podmínkách.

asus4

Notebooky této řady jsou dále vybaveny nejnovější procesorovou technologií Intel Centrino Duo, operačním systémem Windows Vista, mnoha speciálními funkcemi ASUS a 12" širokoúhlým displejem. Nechybí ani vestavěná webová kamera pro okamžitou komunikaci tváří v tvář ve vysokém rozlišení či technologií bezdrátového širokopásmového připojení 3.5G HSDPA a širokou škálu ochranných funkcí, jako jsou například biometrický snímač otisků prstů,  TPM modul, který se stará o šifrování dat, uchování hesel a přihlašování k systému. Výjimečnou ochranu informací pak poskytuje funkce ASUS CopyProtect, které zabraňuje neoprávněnému kopírování dat.

U těchto modelů si můžete vyzkoušet zdarma 60-ti denní zkušební verzi Microsoft® Office 2007 a do 90 dnů od nákupu počítače si můžete také zakoupit plnou licenci Microsoft® Office 2007 za zvýhodněných podmínek.

Pro více informací klikněte zde:  http://event.asus.com/2007/nb/useries/index.html

 

 

 

 

AUTOR: Jan "DD" Stach
Radši dělám věci pomaleji a pořádně, než rychle a špatně.

Starší články


Komentáře
Přidat Nový
lBakYl [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2007-11-22 18:30:06
avatar
Spousta kecu a zadny poradky obrazky. Jak to pak ma cloveka upoutat, kdyz hlavnim sdelenim cele akce je "Metro-notesy pro metrosexualy?" Co to je za styl, kdyz neni poradne videt, a to ani na Asus webu, kde jsou vsechny fotky titerne a nic nerikajici?
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!
 

Najdete nás na Facebooku

.... a také na Twitteru

RSS

DDWorld.cz

DDWorld - Blogy a videa

DDWorld - Magazín

Poslední příspěvky v diskuzích


Videa
Horizon Forbidden West vyšlo na PC – solidní port!
Horizon Forbidden West vyšlo na PC – solidní port!Pátek, 22 březen 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1343x
Komentářů: 6
Baldur's Gate 3 se nedočká DLC, datadisku ani pokračování!
Baldur's Gate 3 se nedočká DLC, datadisku ani pokračování!Čtvrtek, 21 březen 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1122x
Komentářů: 1
Alien: Romulus – nový film naváže na klasiku!
Alien: Romulus – nový film naváže na klasiku!Středa, 20 březen 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 1833x
Komentářů: 4
The Acolyte – hraný Star Wars seriál v novém stylu
The Acolyte – hraný Star Wars seriál v novém styluÚterý, 19 březen 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 1121x
Komentářů: 0
Far Cry slaví 20 let! Také si přijdete staří?
Far Cry slaví 20 let! Také si přijdete staří?Čtvrtek, 14 březen 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1893x
Komentářů: 3
PUBG slaví 7 let – přechází na Unreal Engine 5!
PUBG slaví 7 let – přechází na Unreal Engine 5!Úterý, 12 březen 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1858x
Komentářů: 1