Apple iPhone 7 (Plus). Jaký je nový telefon? Dohání konkurenci a odstraňuje 3,5mm jack. Zklamání? Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach   
Středa, 07 září 2016
altNeřekl bych zklamání, dle mého Apple nabídl přesně to, co se čekalo a je to určitě dobrý telefon.

 

 

 

Samozřejmě největší „OMG“ je opět z ceny telefonu, protože v době, kdy i telefon za 6 tisíc umí prostě vše, co je třeba a je skutečně kvalitní, tak telefon za až 31 tisíc, by měl být sakra něco. Bohužel ne ve všech ohledech tohle iPhone 7 plní a v některých ohledech stále trochu zaostává za konkurencí, tedy pokud by chtěl být skutečně TOP a posouvat hranice. Nicméně není pochyb o jeho velmi dobré výbavě, kvalitě ani výkonu, jen je otázka, zda to za ty obrovské peníze stojí. To už je na vás. A co tedy nabízí nová, a podle Apple zdaleka nejlepší, iPhone generace?

 

  • Apple iPhone 7 a 7 Plus

Opět přichází ve dvou verzích, které se liší ve velikosti a drobně i ve výbavě. Co zůstává z iPhone 6 jsou velikosti a rozlišení displayů. Menší iPhone 7 má 4,7“ s 750x1334, větší PLUS verze má 5,5“ s 1080x1920. Oba displaye jsou IPS novinkou mají být lepší barvy. Obě generace také mají displaye s hmatovou odezvou a odezvu má i hlavní „Home“ tlačítko, jež má integrovánu i čtečku otisku. Dále už je ale všechno nové.

Uvnitř nové generace je zbrusu nová platforma. ARM procesor A10 FUSION a nová grafika. Obojí 1,4m resp. 2x výkonnější než předchůdce a přitom úspornější. Podle Apple je iPhone 7 nejvýkonnější telefon na trhu, což se ale špatně srovnává díky tomu, že jaksi operační systémy jsou různé atd. Každopádně nedostatkem výkonu určitě trpět nebudeme :), Apple prezentoval hned několik praktických ukázek, telefon zvládá i úpravy RAW souborů fotek a zvládne renderovat i několik set opic ;).

Apple také skončil se 16/64GB velikostí úložišť, kdy nově je minimem 32GB, pak je až 128GB a vrcholem je 256GB. Na trhu zůstávají i iPhone 6, které se nově budou prodávat jen ve 32GB nebo 128GB. Nejlevnější iPhone SE zůstává s 16 nebo 64GB. Nový iPhone 7 má zbrusu nový fotoaparát, který má stále 12Mpx, ale má světelnost 1,8m, 4diodový FLASH a zbrusu novou optiku i stabilizaci. Větší iPhone 7 Plus má dokonce dva fotoaparáty, jeden s „teleobjektivem“ s optickým zoomem a fotky a ukázky focení vypadaly na telefon vážně dobře. Vylepšena byla i přední kamera, která má nově 7MPx a zvládá 1080p.

Novinkou je design (také speciální nová černá barva) a zpracování, kdy Apple poprvé udělal iPhone vodě a prachu-odolný! Telefon splňuje certifikaci IP67, takže konečně ho nutně nezničíte, když ho trochu namočíte :). Kvůli IP67 ale i dalším konstrukčním změnám Apple skutečně odstranil klasický 3,5mm jack pro sluchátka. Nově tedy budete sluchátka připojovat přes Lightning port, kdy Apple dává klasicky sluchátka k telefonu a nově také dává i redukci z Lightning právě na 3,5mm jack (čímž řeší případné stížnosti na absenci jacku). Určitě ale oceníte nové stereo-reproduktory, tedy hned dva reproduktory u iPhone 7 telefonů.

Apple zároveň uvádí na trh bezdrátová sluchátka-pecky, které jsou opravdu působivým technickým cvičením:

Osobně však poněkud pochybuji nad jejich praktičností z hlediska držení v uchu, a co se stane, když vám někde vypadnou. Bezdrátová AirPods budou k dispozici za cenu 179 euro (4990 korun). To zajímavější jsou nové bezdrátové modely od Beats (patří pod Apple).

Zpět k iPhone 7. Telefony mají stejné rozměry jako předchůdci. Hmotnost dokonce o něco klesla. Větší výdrž má baterie a to o 2-1 hodinu v případě iPhone 7 vs 6S a 7 Plus vs 6S Plus. Modely iPhone 6S zůstávají v nabídce, jen se lehce mění ceny. Nový iPhone 7 bude stát 21 190 korun za 32GB, 24 390 korun za 128GB a 27 590 korun za 256GB. Větší iPhone 7 PLUS bude za 24 990/28 190/31 390 korun vč. DPH. Inovovaný iPhone 6S bude stát 17 990 za 32GB a 21 190 korun za 128GB, iPhone 6S PLUS pak 21 190 a 24 390 korun. K dispozici budou vod 23.9.2016.

 

  • Osobní názor

Bezesporu špičkový telefon, trochu zklamaný jsem ze stálé absence FullHD rozlišení i na menším modelu. Nadšený jsem i IP67 (záruka jej ale nepokrývá!), i když samotný design telefonu mě příliš nezaujal a přijde mě dost usedlý a „mýdlovitý“ až bych řekl trochu zastaralý.

Technické řešení sluchátek, tedy absence 3,5mm jacku mě nevadí a upřímně nemyslím si, že je u telefonů opravdu nutný. Nový fotoaparát vypadá velmi slušně, světelnost udělá asi hodně. Dvojitý fotoaparát u většího modelu je zajímavý, ale není to novinka a už to měla konkurence dříve, takže je to zase dotahování a v praxi navíc nevím, zda je bezpodmínečně nutný a bude běžně využívaný. V podstatě nemůžu přijít na nic, co by bylo skutečnou inovací, že by opět Apple stavěla do vůdčí role, která mu prostě chybí. Na druhou stranu je otázkou, zda je v současné době s čím novým vůbec přijít. Flexibilita, tedy ohýbání a skládání telefonu je věcí až několika příštích let. 4K display? Není nutný. Větší výkon, super, ale k čemu. Absence 3,5mm jacku je spíše konstrukční nutnost než skutečná inovace.

Jako telefon ale těžko tvrdit, že iPhone 7 (Plus) je špatný. Není a  ve výbavě je vše, co je třeba a ve špičkové kvalitě. Za nejlepší přínos nové generace tak považuji IP67, tedy voděodolnost a pak asi vylepšení fotoaparátu spolu s větším úložištěm. Ale to jsou prostě malé upgrady nikoliv revoluce.

Zda bych za to zaplatil těch 22 - 31 tisíc korun? No leda že bych žil a vydělával v USA, kde má Apple i lepší funkčnost díky službám a SIRI a zajímavější cenové nabídky (nižší daně). Bohužel česká lokalizace SIRI chybí, stejně jako nejsou ve stejné kvalitě Apple služby v ČR jako v USA a ještě to stojí další balík. České ceny vč. DPH nových telefonů jsou prostě strašné a dávat dnes i více než 30 tisíc za telefon, to je prostě nesmysl. Absolutně nikdo takový telefon opravdu nepotřebuje a iPhone 7/7Plus vám nenabídne nic, co by k plné uživatelské spokojenosti nedokázal nenabídnout i mnohem levnější kvalitní telefon dnes. Z pohledu běžného uživatele bych si musel prostě vrazit pár facek, kdybych za to ty peníze dal. Pokud nevyděláváte několik desítek tisíc měsíčně, tedy na iPhone 7 opravdu nemáte, či si na něj dokonce chcete vzít půjčku, tak se vážně kroťte. Nepotřebujete ho a to ani k "chlubení" jako že by byl něco extra.

Pokud bych peníze neřešil a z pohledu sebe nadšence do technologií, ale říkám ano, tohle je pěkný telefon (ačkoliv nový Galaxy Note 4 se mě technicky líbí o něco více). Ale ty Apple ceny … no doufám, že v balení u telefonu je i tričko abyste mohli hrdě nosit logo, za které nemálo platíte. Marže na iPhone 7 jsou obrovské a nic si nenalhávejte, iPhone 7 by mohl být výrazně levnější a pořád by na něm Apple hodně vydělal. iPhone je předražený, o tom nepochybujte ani na sekundu. Rozhodně cena neodpovídá tomu, co dostanete. Je dobrý, ale za 30 tisíc nestojí. Za 15 - 20 tisíc, řekl bych OK.

 

 

AUTOR: Jan "DD" Stach
Radši dělám věci pomaleji a pořádně, než rychle a špatně.

Starší články


Komentáře
Přidat Nový
miso [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2016-09-09 00:08:01

Tak cena je adekvátna za ne-lagdroid + to jabko
snajprik [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2016-09-09 06:19:37

Čudujem sa apple že to nepredáva za 2000€ aj tak by to ľudia kupovali za vec bez ktorej nedokážu žiť Mňa dostal ten vypustený foťák, ten určite vydrží 14 miliárd rokov...
Anarki [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2016-09-09 00:07:26
avatar
Bezpochyby krok vzad podobne ako ich predražený netbook s jediným konektorom. U Apple zabudli, že nielen kvalita a design ale takisto výbava predáva. Ja poznám hromadu ľudí, čo strčí do telefónu doma aj v aute 3,5 jack aby mohli všade počúvať hudbu, dokonca ho cez uUSB používajú ako USB kľúč. Bohužiaľ je apple spoločnosť čo má najviac zombie(rozumej nemysliacich tvorov čo má v hlave len jedno - kúpa nového apple zariadenia keď vyjde) zákazníkov a preto aj keby bol nový apple preznačená Nokia 3310 aj tak by to apple zombie vykúpili.
Coko [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2016-09-09 13:18:58

U novějších aut s továrními rádii funguje propojení s USB, jakmile zapneš radio začne hrát hudba z iPhone, navíc jak se píše v článku, dávají k telefonu i redukci na 3,5mm jack. Takže nějak doopravdy nechápu, o co ti jde? Absence 3,5mm jacku na telefonu je vyřešena.
miso [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2016-09-09 17:06:06

Tiež si kladiem rovnakú otázku
Bosnak [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2016-09-09 23:07:46

Ono jde taky o trvanlivost tý redukce, navíc musí být aktivní s převodníkem a při jejím používání bude navíc pákou namáhán ten jejich propietální konektor.... jsem zvědavej, jak dlouho to vydrží..... Navíc při použití redukce nemůžeš nabíjet. Já to dělám dost často, že poslouchám a nabíjím (vlaky, autobusy, prostě dlouhý nudný cesty). Drátový sluchátka maj TU výhodu, že se nabíjet nemusej....
A koukám, že problém současného nabíjení a posloucháná je vyřešen, dokonce lze použít i standardní mikroUSB.. stačí jen koupit 3 redukce bratru za 2000 Kč a pospojovat do vláčku. A to se vyplatí...
http://www.zive.cz/bleskovky/cekal-snad-nekdo-neco-jineho-nabijet-a-zaroven-poslouchat-z-iphonu-7-pujde-skrze-drahe-adaptery/sc-4-a-184159/default.aspx
Jak otravně nudné je oproti tomu zařízení vybavené standardními konektory.
Coko [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2016-09-10 13:55:16

Aktivní ta redukce určitě není nevymýšlej si, proč by proboha měla být aktivní? Origo na store stojí 279kč, noname bude do kilča.
Bosnak [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2016-09-10 14:07:32

Aktivní s DAC převodníkem být musí. Přečti si něco o tom, co je do toho jejich konektoru vyvedený.
Coko [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2016-09-10 19:20:22

Hmm, pravda. Beru tedy zpět svůj předchozí komentář :-) tak to by mne pak zajímalo jakej převodník do toho cpou když ta origo redukce stojí pár kaček.
lern [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2016-09-09 01:36:38
avatar
Dizajn se mi moc líbí. Foťák vypadá zajímavě a taky... A to je taky všechno. Apple pouze dohání konkurenci. Absence jacku je pitomost.
Být tak iPhone 7 za 10 až 12 000, není o čem přemýšlet.
shipo [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2016-09-09 15:43:28

Dizajn asi neocením. Ale ten telefon mi příjde nedotaženej(primitivní) někde nápůl cesty, zrovna u toho foťáku 5,5“ verze. S dvojnásobným výkonem čipu chápu proč tam jsou dvě čočky, ale mnohem víc bych při jejich návrhu ocenil možnost focení/videjí ve 3D(stačilo by je jen posunout na různé rohy). Takhle opravdu jen dohánějí konkurenci, bez nějaké vlastní inovace.
caduto [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2016-09-09 02:23:41

Nic krom Jacku komentovat radši nebudu musel bych jít asi blejt ale ano je to zajímavé řešení jít přes jinej konektor a popř redukci to by mě asi nevadilo ale teď ta hlavní věc zas jen jeden konektor na celé zařízení to je fakt ubohost kdyby tam daly aspoň 2 ale takhle co bude nabijis nebo poslouchat nebo prohlizis obsah na USB pokud to jako vůbec umí ale to je tak dementni že to až není možné
Araya [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2016-09-09 09:56:19
avatar
To mají vymyšlené koupíš drahej adaptér a budeš mít rázem konektory dva
Bosnak [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - Zadarmo? To jo. Za peníze? Ne! 2016-09-09 07:02:31

Nesmyslný telefon. Nevyměnitelná baterie, nestandardní konektor, v honbě za tenkostí chybí jack, a za to vystupuje modul foťáčku (takže se to položený na stole bude vrchlat a foťáček slízne kde co), fleška tam nejde dát, snadno ztratitelný slucháka jsou taky super, pokud chci poslouchat po drátě se slušnejma sluchátkama, musim vylovit redukci(a podle toho co jsem o tý k tomu dodávaný čet, tak to bude pěknej šunt), jo a taky bych potřeboval zároveň nabíjet - eh smůla, jedno, nebo duhý, vodotěsnost bez záruky je taky výbornej ftip.... Kdejakej Číňan to umí líp.....
Valda [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - šotek ? 2016-09-09 07:26:21

Uvnitř nové generace je zbrusu nová platforma. ARM procesor A10 FUSION a nová grafika. Obojí 1,4m.

Tady někdo řádil :_D
VelDro [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - Cena ? 2016-09-09 07:30:49

Nebudete mi věřit, ale již jsem se setkal s lidmi, kteří se ptali, chci to nejlepší/nejdražší a vše ostatní jim bylo úplně šumák.

Nebo když jsem vlezl do obchodu a tam řekl, potřebuji pračku, prodavač šel k tomu kusu co stál 20K (momentálně nejdražší na prodejně) a řekl, tohle je to co potřebujete a nejlepší, co tu můžete koupit. Nekoupil jsem ji, ale pokus to byl dobrý ne ?

Věřím, že jsou lidé, kteří si ten telefon koupí zkrátka proto, že je to poslední model od Applu.
Dzmijak [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2016-09-09 07:45:49
avatar
S jednou vecou nesúhlasím, z druhou naopak súhlasím.

Cena mobilu je adekvátna. Možno nie vzhľadom k papierovým parametrom, pretože konkurencia ponúka papierovo lepšie vlastnosti, ale vzhľadom k softvéru a ekosystému. Apple opäť ponúka SOC navrhnutý priamo pre tento mobil a vyladený softvér. Naopak konkurencia má len zlepence generického SD820, generického Androidu, a ak majú aj niečo navyše (ako napríklad duálny foťák) tak to vôbec nefunguje.

Ale naopak súhlasím že tá cena je na naše pomery privysoká. Možno ak by sme boli v USA, UK alebo inej bohatej krajine kde sa Iphony dokonca dajú zohnať lacnejšie ako u nás...

Na druhej strane, je to ako priplatiť si $1000 za i7. Nemám štatistiku, koľko ľudí ten procesor reálne využíva, ale viem, že dosť veľa ľudí na ňom 99% času len hrá, pozerá filmy alebo web. Teda úlohy na ktoré bohato stačí Intel alebo AMD FX za 100-150€.

Ale niekoho zato kritizovať je nezmysel, rovnako ako kritizovať cenu a pomer cena/výkon high-end zariadení.
Shadow R.O.G. [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2016-09-09 10:50:17
avatar
Citace:
Na druhej strane, je to ako priplatiť si $1000 za i7. Nemám štatistiku, koľko ľudí ten procesor reálne využíva, ale viem, že dosť veľa ľudí na ňom 99% času len hrá, pozerá filmy alebo web.


No jedného tu min máš, hoci iba na hobby, ale občas niečo vytvorím v Cinema 4D

Citace:
Ale niekoho zato kritizovať je nezmysel, rovnako ako kritizovať cenu a pomer cena/výkon high-end zariadení.


Konečne od niekoho dospelý pohľad na vec, každý si predsa kúpi to, čo chce a je to jeho vec, nemusí sa nikomu spovedať prečo tak učinil. Tým ale nechcem naznačiť, že by som bol s cenami 1000+ eurových procesorov, grafík, či mobilov spokojný - práve naopak a je smutné, ako to stále každú generáciu cenovo rastie oproti predchodcom. Príklad, i7-6950x mal stáť to čo predchodca aspoň, už ten bol neskutočne drahý, TitanX nový už ani nekúpiš v e-shope a NV z neho urobila totálnu jej exkluzivitu za nehoráznu sumu, zvlášť ak uvážim chladenie tej karty, s mobilmi je to podobné a high-end obecne vychádza z roka na rok drahšie a drahšie
duron [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - Cena 2016-09-09 11:58:42
avatar
Uvedomte si, ze iPhone si z 90% kupuji lide, co jej chteji. Ne Ti, co jej potrebuji. Je to vse o marketingu, nikoliv o telefonu samotnem. Sam jsem nad nim uvazoval (Android me obcas pekne stve), ale iOS je v me profesi k nicemu, firemni aplikace na nem nerozjedu, nic mi to proste neda.
A davat za to vice nez 20t. Ne ze bych na to nemel, ale radeji si zajdu behem pul roku s partnerkou na 20 dobrych veceri, nez za to mit jeden telefon.
Allie Fox [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2016-09-09 20:22:03
avatar
To děláš chybu. Bez iphonu není tvůj život plnohodnotný.
Bosnak [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2016-09-11 08:56:06

No jo, no když musíš, tak musíš... nejlíp si na to vzít půjčku, rychlou, bez zajištění a s pořádným úrokem
rookie [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2016-09-12 11:44:41

allie fox: tie palce dolu ti dali asi tí, co nepochopili, ze ide o sarkazmus alebo pochopili, ale nemaju radi sarkazmus (na niektore temy)
Cemada [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2016-09-09 12:32:00
avatar
Hezké aneb jak vydělávat na jménu.
Uživatelé jablka budou zase stát frontu několik dní aby si koupili za 30tis to co se dá sehnat pod 10tis.
Na druhou stranu se ale Applu nedivím, že toho využívá. Vždyť to jsou nejsnadněji vydělané prachy.
Ale každého věc co si koupí.
Spíš se jen hrozím toho, tam ceny za mobily vylezou.

Design mobilu je víceméně standardní. Ono toho totiž moc měnit nejde. Stejně jako u auta. Nikdo nemá koule na to poslat do výroby něco futuristického, absolutně odlušného. A přitom existuje spoustu krásných studií.
Bezdrátová sluchátka jsou zajímavá, ale taky mě hned napadlo, jak jednoduše se dají ztratit. No co, další prachy pro Apple. Ještě chybí info jak dlouho vydrží hrát.
Jeden konektor s redukci na 3,5 jack? Proč ne. Tam by problém být neměl. Krom toho, že redukci ztratíte či poškodíte a zase prachy pro Apple.
Výkon, paměť a foták vypadají OK.
Za IP67 rozhodně palec nahoru.
Cena? No vždyť je to Apple, tam nikdo cenu neřeší :-D
r.mrazik [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2016-09-09 13:00:07

plus:
vodeodolnost
lepsi fotak
obrovsky vykon
system a provazanost s produkty

minus:
stejny/stary design a vetsi rozmery pristroje
rozliseni displeje u 4,7 palcu
dvojity foto jen u vetsi verze

odstraneni jacku je mi totalne jedno, v baleni je redukce...cena je pak osobni vec...
MACHINA [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2016-09-09 17:40:29
avatar
Cena je osobni vec? Clovece pokud mas neomezene prijmy tak ano. Pokud ne, vse je o pomeru cena/co dostanu. Ja na Iphone v pohode mam, ale stejne si ho nekoupim, protoze trh mi nabizi lepsi aleternativy. V soucasnosti je nejlepsi telefon one plus three. Samsung se muze jit vycpat - horici baterie a hlavne pak touchwiz diky kteremu se to seka, ano seka nehorazne, prestoze to ma tak silny hardware
Cemada [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2016-09-10 10:21:20
avatar
Řekl bych, že to myslel ve smyslu: ať si každý koupí co chce za kolik chce :-)

Hele, taky nechápu proč jsou lidi ochotní vyhodit 30tis za něco co koupíš min. o 2/3 levněji, ale proti gustu...
Vždyť díky takovým lidem tu máme iPhone 7 za 30tis.
Já dal za mobil max. 8tis a to v době, kdy tolik stál Siemens M35i (cca r.2000). Pak max. 6tis. s tím. aby vydržel aspoň 2-3 roky (Samsung D900i, Prestigio 4500Duo a teď Oukitel K10000).
Ale když někdo chce Apple každé 2 roky za 20-30tis...proč mu v tom bránit. Spoustu lidí od Applu se napakuje :-D

EDIT: a kolik asi je cena výrobní? Víc jak 10tis to nebude. Tomu říkám kauf :-D
suchanr [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2016-09-10 05:50:45
avatar
Fakt je, ze 30 tisic ne naprosto neuveritelna cena za telefon. To je cena pomalu ojeteho auta, velke televize a nebo prave ani ne 5' telefonu s mizernym rozlisenim.
Podobne me udivuje jak je mozne ze macbook air ma tak strasne rozliseni 1366 × 768 za taky cca 30 000.
Allie Fox [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2016-09-10 17:05:03
avatar
Nelži . Známý už skoro dva roky jezdí s ojetinou za dvacet. Jinak na levných noťasech je nízké rozlišení 1366x768 celkem fajn pokud si chce majitel i něco zahrát, ale to píšu o kouscích pod 15k.
vkba [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2016-09-11 10:05:33

vyssie rozlisene na 11 palcovom monitore nema zmysel. Pokial teda nechces citat lupou
sonoluca [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2016-09-10 00:21:18
avatar
TouchWiz uz neni, co byvalo - Samsung to dost zredukoval, mam S6 asi pul roku a aktualni verze je subjektivne stejne rychla jako vanilla Android
Bosnak [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2016-09-10 14:10:03

JJ mám S5 MINI s Android 5.1.1 a to žádnej trhač asfaltu není, přesto je oproti 4.2 rychlej, a víc jak půlka paměti volná. Na úložišti po instalaci zabráno CA 4 GB. To docela jde.
r.mrazik [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2016-09-10 23:06:30

Pro me za me kup si treba jablotron...je mi to jedno
Pro nekoho je ta cena velka,pro nekoho je iphone v pohode...cena je osobni vec
Allie Fox [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2016-09-09 18:47:32
avatar
Retardovaný Appfle konečně přišel s Quad CPU. Za takovou cenu bych si ho koupil jen když by byl z titanu a ne z materiálu na konzervy.
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!
 

Najdete nás na Facebooku

.... a také na Twitteru

RSS

DDWorld.cz

DDWorld - Blogy a videa

DDWorld - Magazín

Poslední příspěvky v diskuzích


Videa
S.T.A.L.K.E.R. 2 v nové ukázce
S.T.A.L.K.E.R. 2 v nové ukázceČtvrtek, 25 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 909x
Komentářů: 3
Manor Lords – hra jednoho vývojáře boří herní svět
Manor Lords – hra jednoho vývojáře boří herní světStředa, 24 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1454x
Komentářů: 1
Deadpool & Wolverine – očekávaný film v parádní ukázce
Deadpool & Wolverine – očekávaný film v parádní ukázceÚterý, 23 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 1101x
Komentářů: 0
Fallout seriál se dočká druhé řady. Zájem je i o hry.
Fallout seriál se dočká druhé řady. Zájem je i o hry.Pondělí, 22 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 1179x
Komentářů: 1
Unreal Engine 5.4 představuje další masivní vylepšení
Unreal Engine 5.4 představuje další masivní vylepšeníPátek, 19 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: PC a IT
Spuštěno: 3762x
Komentářů: 0
Česká 3 roky stará hra Vigor brzy na PC
Česká 3 roky stará hra Vigor brzy na PCStředa, 17 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1460x
Komentářů: 0