Umělá Inteligence s rozumnými pravidly? EU připravila návrh na rozumné zákony pro AI! Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach   
Friday, 08 December 2023
altAI je zbraň hromadného ničení. A ponechána bez dozoru a bez pravidel, přijde katastrofa.

 

 

 

 

EU včetně ČR se po dlouhých debatách shodla na prvním návrhu na světě kolem komplexního zákona o umělé inteligenci. Problém, který dříve či poději (a doufejme, že dříve), bude muset řešit každá země. EU naštěstí nečeká na zbytek světa a připravuje vlastní soubor pravidel, kterými se snaží zabránit katastrofě, kterým by pokračující neřízený vývoj bez pravidel a omezení byl. A rádi vidíme, že politici v Evropě včetně tedy ČR a EU, která na to vše má dohlížet co by doufejme budoucí spojená Federace Evropských států, nepromeškává dobu jako se tomu stalo u kryptoměn. Ty kromě pár vyvolených nepřinesly nikomu nic dobrého v současné podobě, jen hodně věcí zničily a stály nás všechny hodně peněz navíc a EU je dlouho neřešila a stále je nezakázala v jejich současné škodlivé podobě. AI je ovšem mnohem nebezpečnější věc, kterou prostě bez pravidel nelze nechat a tak si tentokrát zákonodárci pospíšili.

Mnozí si stále neuvědomují, jaký potenciál a co všechno může AI dělat. A jaké nedozírné škody napáchat. Přirovnání k atomové zbrani není ani trochu přehnané. Ve skutečnosti je ještě strašnější zbraní. A mnozí ji jako zbraň budou používat (či již používají), nejen v politických kláních, ale i v běžném životě, v obchodě atd. AI už je dávno tady a ničí životy mnoha lidí na planetě. Nejde jen o ulhané asistenty typu ChatGPT, ale AI asistuje diktátorským režimům se sledováním vlastních lidí a potírání svobod, asistuje jim v rozvracení demokratických států šířením dezinformací a nedůvěry v demokratický systém. AI je součástí zbrojních systémů, řídí drony, identifikuje cíle. V běžném životě je AI součástí mnoha aplikací, které dokáží generovat obrázky, vytvářet věrohodně vyhlížející fotomontáže, videa, či vaším hlasem s vaším obličejem říkat a dělat věci, které byste vy nikdy neudělali a neřekli. Nahé fotky (a brzy i videa), nezletilých studentek, které skrze AI aplikace vytváří jejich spolužáci, se vesele šíří. A to je jen začátek. Brzy nebude možné věřit naprosto ničemu, co na internetu vidíte, slyšíte nebo čtete. Ne bez AI nástrojů, které jasně budou identifikovat a ideálně odstraňovat AI generovaný škodlivý obsah.

AI je prostě tady a kdo říká, že není třeba jasných pravidel, omezení a trestů za zneužití, je buď blázen nebo zločinec. Otázkou je, zda EU dokáže připravit kvalitní legislativu a druhou otázkou je, zda ji dokáže účinně vymáhat. Ani jedno totiž Evropě ne vždy jde.

  • EU rozhodně nechce AI zakazovat, naopak. Ví, že ji potřebujeme!

Bohužel nedemokratickým silám se daří rozdělovat společnost v Evropě, kde již dokázala rozumově slabší jedince přesvědčit o tom, že jejich EU je jejich nepřítelem a nějakým cizím objektem. Že jim chce zakazovat dobré věci a ničit. Jakkoliv ne vše, co EU a hlavně jak dělá je rozumné (například neschopnost rozjet Evropský zbrojní průmysl, těžbu a průmyslově se více osamostatnit) a problémů má hodně, nelze upřít, že se aspoň snaží. A to i v oblastech, kde jiní snahy jen předstírají, nebo ani to ne. EU ale není nějaká neuchopitelná cizí entita. EU je i ČR, máme tam přímo námi volené zástupce, kteří spolu s ostatními z dalších států, tvoří ty zákony a domlouvají. A tak to má být. Pokud něco současný svět ukazuje, že Evropa by měla držet více spolu a ideálně by EU měla být spojenou federací, tedy Spojenými Státy Evropskými po vzoru USA. Samozřejmě bez toho mizerného politického systému, kde vyhrát volby a stát se prezidentem může ten, kdo má méně hlasů od voličů ;). To naštěstí v Evropě není možné. Udržování rozumné většiny je ale pořádná výzva, zejména po nástupu AI systémů.

Každopádně Evropa potřebuje společný postup, společné zákony, jednotný trh, jednotný postup a být prostě jeden velký demokratický a svobodný maják. Svoboda však nerovná se bordel a „cochcárna“. Pravidla jsou důležitá, speciálně protože ne všichni jsou natolik slušní a ohleduplní, že nebudou své svobody zneužívat. A právě AI (umělá inteligence) je nástroj, který může v rukou neslušných, neohleduplných a zlých lidí napáchat obrovské škody. A pravidla a jejich vymáhání jsou a budou naprosto zásadní.

Cíle EU jsou tak jako vždy chvályhodné. Podporovat pozitivní AI, s pozitivním vlivem, jasnými pravidly, transparentností, dohledem a bezpečností. Je nutné regulovat výskyt AI, zejména pokud její použití je skryté v aplikacích, sociálních sítích apod. s různými nekalými záměry. Povinnosti pro vývojáře a uživatele AI tedy budou zákony jasně definovány. A použití AI nástrojů také. Alespoň tedy v Evropě. Bohužel, evropské zákony mají často hromadu děr, bývají také neefektivně vymáhány a nesou s sebou obří byrokratickou zátěž, která jejich efektivní fungování dále omezuje. A obávám se, že ani ten nový soubor nutných základní opatření, zákonů a nařízení EU kolem AI, na tom nebude lépe. I když paradoxně právě kvalitní AI nástroje by dokázaly odbourat podstatnou část evropské byrokracie a výrazně optimalizovat fungování celé EU. Zákony by také měly pamatovat na sledování uživatelů pomocí AI nástrojů na internetu apod. A to je také další z důvodů, proč EU rozhodně nemá v plánu omezovat nebo zakazovat AI jako takové a její vývoj. Protože samozřejmě všichni rozumní lidé nejen v EU vědí, že více než kdy dříve bude nejen Evropa potřebovat výkonné AI nástroje schopné rozpoznávat nepřátelské AI, dezinformace a další útoky.

Jakkoliv je třeba dbát na vývoj a fungování AI tak, aby neškodily, je třeba mít silné a schopné AI systémy, které budou před těmi škodlivými AI bránit. Není sporu a pochyb o tom, že AI bude používáno mnohými jako zbraň. I proti EU, svobodě a demokracii samotné. Já opravdu jen doufám, že EU si k vytvoření té nové legislativy přizvalo potřebné odborníky, kdy naštěstí řada západních firem zabývající se špičkovým vývojem AI, rozhodně podporuje stanovení alespoň nějakých pravidel, omezení a jejich vymáhání atd. A snad tedy půjde ze strany naší EU (vč. ČR, protože znovu opakuji, EU jsme všichni v ČR) o nějaký funkční soubor pravidel, který bude i náležitě tvrdě vymáhán a nepůjde o další bezzubé řešení, které vypadá dobře jen na papíře, v praxi ale nefunguje …

Současný vývoj AI nadivoko, bez pravidel, bez dohledu a bez odpovědnosti tvůrců, připomíná silně ruskou ruletu, nebo žonglování s granáty, či spíše hrátky s odjištěnou atomovou bombou. Není otázkou, jestli AI začne být hrozba naší společnosti, ale kdy bude plně aktivní zbraní hromadného ničení. A vymahatelná rozumná pravidla pro vývoj a fungování přínosných AI, jsou více než jen nutností. A o to více by měla EU a Evropa jako celek držet při sobě, dohodnout se a bránit se co nejrychleji. Vývoj AI totiž rozhodně čekat nebude a Čína další nepřátelé už silně zbrojí a bohužel ziskem opojené západní společnosti jim v tom vydatně pomáhají …

 

AUTOR: Jan "DD" Stach
Radši dělám věci pomaleji a pořádně, než rychle a špatně.

Starší články


Komentáře
Přidat Nový
caleb [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2023-12-13 07:21:38

Nedavno jsem to tady psal v diskuzi pod nejakym clankem, ze to bude muset byt nejakym zpusobem ukotveno/uzakoneno.
Richelieu [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - Future 2023-12-14 08:19:36
avatar
Svět 2055
Zprávy:

USA rozšiřují na Marsu trvalé osídlení a zahajují teraformaci.

Euroasijská dynastie (Dříve Čína, Rusko a KLDR) rozšiřuje svoje těžební stanice na Měsíci a pokračují v plánech na zachycení a těžbu prolétajících asteroidů kolem země.

Indie rozšiřuje svůj počet orbitálních stanic na 500 a plánuje je spojit v první planetární prstenec. Populace Indie by se tak mohla zvýšit na 5 miliard.

Evropská federace (dříve EU) navrhuje 856 dodatek k nařízení o regulaci UI a omezuje použití cukru v domácnostech, které si nemohou dovolit použít zubní pastu na kartáčku z bambusové trávy, kvůli regulaci dovozu z Euroasijské Dynastie a jejich dumpingových cen. Zkažené zuby totiž nejsou hezké na fotkách pro propagaci usmívajících dětí (dle nařízení 356 pro povolení se smát na fotkách dle GDPR 5.0) Evropská federace je s vámi, ne proti vám.
buzuluq [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2023-12-18 08:11:14
avatar
aby to spíš nebyla Africká federace, místo Evropské...
EuGenio [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2023-12-13 08:00:41

No, některé návrhy regulace AI v oblasti financí jsem měl možnost číst. A ve výsledku nejsem moc optimista.

Kdybych to měl shrnout, určitě budou mít radost právníci a poradenské firmy. A tím pádem i velké firmy, protože u nich se, na rozdíl od těch menších, náklady na právníky a poradce lépe rozpustí. Aneb jestli na počátku psaní regulace byl někdo s hlubší znalostí problematiky, ve výsledku to není vidět a spíše se zdá, že to sesmolil někdo na úrovni poznání "ze zpráv TV Nova".

Z toho, co jsem viděl, mám pocit, že výsledný efektu bude, že si EU postaví pro sebe regulační bariéru, kterou proklouznou velké firmy (tam se náklady na právníky a poradenské firmy lépe vstřebají) a skutečný vývoj pojede jinde (USA ale především ta Čína).

Taky to vypadá, že jedním z efektů bude, že na různých internetových stránkách budeme kromě souhlasu s použitím cookies odklikávat i info, že na pozadí pracují AI algoritmy a smlouvy budou mít další 2 stránky VOPek o používání AI zpracování dat.
ondris83 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2023-12-13 11:41:55

jo vidim to uplne stejne
Richelieu [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2023-12-14 07:04:37
avatar
Přesně, sice žádnou AI EU nemá, ale umíme si to zregulovat. Vývoj zůstane v USA a Asii a nám zůstanou jen ty regulace. Moc pěkné k naší konkurenci, staneme se skanzenem.
Zubik1000CZ [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2023-12-13 09:35:53
avatar
trochu to tu zavání Blackwallem ze Cyberpunku
"hodná" AI nás má chránit před špatnými AI

Jinak tohle má dva zásadní problémy
1) Vy nesmíte, my můžeme. EU všem okolo zakáže používat AI na detekci lidí (obličeje atd), ale sama si to dělat může. Proč? Aby nám ještě efektivněji mohli narušovat naši svobodu? (jasně, jsou tu ty "děláme to pro vaši ochranu, ale pravda může být klidně jinde - totality vznikají podobným způsobem, "my to děláme pro vás a vaše bezpečí"

2) Jaký má smysl 700 milionům lidem zakázat tvořit AI podle sebe, když většina světa [Čína, Rusko, KLDR (jo, ten vtip byl dobrej, nebo ne? ) a jiné totalitní země] bude mít naprosto neregulovaný AI s cílem ničit a podkopávat nepřítele bez zábran. Je to jako by se najednou v USA rozhodli, že "atomovky jsou špatné, protože zabíjí lidi, co máme, to rozmontujeme, zničíme aj ostatní zbraně a budeme sluníčkovou zemí - přetavíme meče na rýče (nebo jak to bylo), ale zároveň tohle neudělalo Rusko ani Čína. Je to problém jako kráva, se takhle brutálně omezovat, zatímco druhej může v klidu zneužívat nadále a klidně přitvrdit

- Samozřejmě, je logický, aby si tu korporáty nemohly dělat co chtěj a beztrestně jako třeba v již zmíněmém příkladu - Cyberpunku -, ale na druhou stranu jak moc velký to dává smysl, když jim stejně postačí vést vývoj jinde a tady ho potají používat. Nebuďme tak naivní, abychom si mysleli, že ty korporáty tohle, že to budou dělat potají někde mimo EU, nenapadlo... Jakej potom má smysl to regulovat

Aby regule dávaly skutečnej smysl, muselo by se to zavést Globálně (nereálné)







celý tohle téma je "Co kdyby...?"
a samé "Jo, ale..."
IAczech [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2023-12-13 09:57:54
avatar
Bude to jako s Elektroautama, není to dokonalý výrobek, ale všechna ta omezení a zákazy ukázaly, kde dneska je EU s elektroautama a kde je Čína, která nás totálně válcuje. Tohle dopadne stejně. Protože každý úředník v EU co má díru se musí obhájit, tak vymyslí nějaké to hovno.

Jen doufám, že se nedožiji doby, kdy si AI uvědomí samo sebe, to je pak zase trošku jiný film
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2023-12-13 11:05:30
avatar
dopadlo to tak protože Evropa nemá a neinvestovala do vlastní výroby potřebných materiálů a komponent to je problém, který Evropa stále odmítala řešit, pomalu se věci obrací, ale prostě nedoženeš 20-30 let zanedbávání za pár let ...

bohužel EU zapomněla s prosazováním elekroaut, investovat nejdříve do vývoje baterií a hlavně do Evropského těžebního průmyslu a zpracování potřebných materiálů na výrobu baterií atd. Takže se vše dováží hlavně z číny ...
ondris83 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2023-12-13 11:44:47

jenze evropa jde tim smerem, ze se tu nebude tezit prakticky nic uhli se zakazuje a kdo vi jak u nas dopadne vubec to lithium. jestli jo, tak stejne nase lithium bude kvuli regulacim, ekologii a vsemu kolem tak 20x drazsi nez to z ciny ruska nebo jinych zemi, kde se na nejakou ekologii, byrokracii a regulace uplne kasle a zisk je na prvnim miste a jedinym miste.
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2023-12-13 12:33:15
avatar
no tak zvolme do EU své zástupce, kteří to řešit začnou ... za všechno co dělá EU špatně, si můžeme sami, protože zjevně volíme špatné lidi ... volby jsou brzy.
Cemada [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2023-12-14 17:17:18
avatar
Já měl vždy za to, že každý volí zástupce do vlády, EU apod. dle svého nejlepšího uvážení...tedy ze svého pohledu to nejlepší co jde.
Ale Ty říkáš, že ne.

Nic ve zlém, ale:
1) sto lidí sto chutí. Tedy kdo je pro jednoho nejlepší, pro jiného je neakceptovatelný, ne-li nejhorší
2) nikdo nevidí do hlav kandidátům a tedy neví, co ve svém volebním období provede. Jen všichni doufáme, že budou plnit své předvolební sliby.
Nooo a realitu vidíme, že?
3) Jsi krásně naivní, když si myslíš, že čeští zástupci toho v EU zmůžou hodně. Ano, mohou některé věci ovlivnit, asi jako každý zástupce. Ale jednak je otázkou jak moc a druhak jsou také věci (a v hystorii EU už se staly), kdy hlasování projde naprosto nesystémově (tedy špatně, neakceptovatelně) a stejně se to odklepne. A když se ozveš, dáš to k EU soudu, tak ten to smete ze stolu.

Podtrženo sečteno:
Můžeme se zvolit sebelepší zástupce, ale když si pár vlivných lidí (států) něco usmyslí, klidně si to protlačí. A to je realita.
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2023-12-13 10:51:37
avatar
No nedělat nic a žádné regulace také není řešení ...
Zubik1000CZ [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2023-12-13 14:48:54
avatar
Jasně no. Je to těžký...
Hallogen [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - Dobrý vtip 2023-12-13 10:42:28

EU připravila návrh na rozumné zákony....tak to mě doopravdy rozesmálo.
Mimochodem než se tu EU rozhoupe tak vlak už bude dávno v Číně.
Milan [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2023-12-13 11:59:42

Podla mna nikto neniči EU viac ako EU samotna resp. jej vladnuce struktury.
Pytam sa, kde je ta EU, do ktorej sme vstupovali, ktora mala hlavne ekonomicky program a spolupracu?
Dneska EU je dekadentna a degenerujuca struktura, ktora sa nici ekonomicky, energeticky, surovinovo aj moralne, ale o to bohatsie tlaci progresivne agendy a ideologie: multi-kulti, imigraciu, genderizmus, lgbti+, green deal, nezmyselny ekofanatizmus, sebaposkodzujuce sankcie, mnoho miliardovy podvod s CO2 namiesto skutocnych pricin zmien klimy, postupnu legalizaciu drog, potlacanie tradicnej rodiny a konzervativnych hodnot, atd, ...
P.S. Nie som proti EU, len by som bol radsej keby sa vratila k pôvodnemu ucelu, pre ktory bola zalozena.
IAczech [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2023-12-13 14:38:17
avatar
Bude to jako se starým Římem, ten se rozpadl zevnitř, pletichy, korupce, úplatky byl hlavní důvod rozpadu Římské říše.
MACHINA [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2023-12-13 18:33:27
avatar
Když jsem si přečetl místní diskuzi, tak v podstatě jsem zaznamenal dvě teze:

EU a její omezení - sice jakási moralita, na druhou stranu brzda "pokroku". "Pokrok" v použitém kontextu znamená sílu zničit své protivníky za jakoukoliv cenu, jako to dělají totalitní státy.

Totalitní státy - sice to ošklivé co nechceme, ale skoro až obdiv k tomu že oni s tím nebudou mít jakýkoliv problém.

Lidem s takovýmto konfliktním názorem bych doporučil, aby nebyli zbabělci a jasně se rozhodli. Buď chtějí totalitu a ničení nepřátel za jakoukoliv cenu nebo volí morálnost a s ní i související omezení, že se nikdy nebudu chovat jako prase i kdyby mě to mělo položit
Imhotep [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2023-12-13 19:14:55

Ne Evropa ale cely svet potřebuje společný postup, společné zákony, jednotný trh, jednotný postup a být prostě jeden velký demokratický a svobodný maják. Kam nas jako civilizaci z planety Zeme ma posunout novy zbrojni prumysl? Cely clanek jen dementuje omezenost lidi a jejich vize sveta nedohledne dal, nez na vlastni spicku nosu. Potrebujem fuzi, pohon. Zbrane nas nikam nedopravi, akorat pod drn. AI nam jiste muze pomoci urychlit vyvoj. Jenze lidi to samozrejme vezmou z opacneho konce.
MACHINA [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2023-12-13 23:14:14
avatar
To je hezký pohled, ale bohužel naivní. Těch demokracií je na světě méně než diktatur, domluvení se na společném postupu může tak maximálně EU+USA s tím, že USA to vždycky napůl nějak očůrá, protože ekonomické zájmy jsou u nich vždycky dál než cokoliv. Ale domluvit se s Čínou a Ruskem? Jo tak oni se rádi "domluví" stylem že jim přenecháš celou Ukrajinu a jihočínské moře. Kdyby sis chtěl ale náhodou 10% nechat jako kompromis tak už je to niet!
Demokracie se musí kur..sky bránit. Stále a dokola a zbraněma. To co v evropě máme draze zaplatili naši předkové a když se to nebude udržovat půjde to do kytek (Fico, Orbán).
Richelieu [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2023-12-14 07:15:51
avatar
Tím, že si budeme regulovat zbraň/obranu proti diktátorským režimům, kteří to nedělají, tak tím si moc nepomůžeme, ba naopak. To není obdiv k diktaturám, ale jen údiv nad tím, že oni staví "atomovky" bez pravidel a mi si omezujeme rychlost výzkumu, počet, sílu a způsob použití.
Imhotep [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2023-12-14 07:46:31

Mozna to z toho tak nevyznelo. Nema byt zadna Evropa USA,..cokoliv. Jen lide ze Zeme, Mlecna draha. Je mi jedno jak tu kleptokracii, demokracii, diktaturu nazvete. Porad to ve skutecnosti ridi nejaka mensi ci vetsi skupinka konkretnich lidi, znamych ci neznamych.
Richelieu [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2023-12-14 08:00:23
avatar
Taky jsem pro sjednocené lidstvo pod jednou vlajkou expandující do vesmíru ať se to emzákům líbí nebo ne, ale to je vzdálená budoucnost a mentálně jsme k tomu ještě nedorostli, spíš se oprostíme od států a přesuneme se do frakcí. Sice by to urychlil (federace země) vnější nepřítel (nepřátelský emzák), ale touhle cestou bych se nechtěl vydat.
MACHINA [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2023-12-14 10:04:11
avatar
Ona třeba ani Startrekovská federace nebyla úplně democratic. Chceš lítat do Vesmíru? Chceš něco dokázat/znamenat? Jedinná cesta přihlásit se do akademie (armáda)
Imhotep [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2023-12-14 17:52:42

Zacal bych u pohonu. Fuze jako zdroj energie pro iontovy pohon je pripustna. Pak se muzem poohlizet po vesmirnych aliancich.
vladislavpokorny [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2023-12-14 08:50:56

Já ti nevim. Sice s ideou článku souhlasím, ale ty DDho prohlášení "kdo říká, že není třeba jasných pravidel, omezení a trestů za zneužití, je buď blázen nebo zločinec" ... to už je pro Chocholouška.
horst [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2023-12-16 21:12:25

tak esli se eurosojuzu podari Ai zglajchsaltovat, tak to neni umela inteligence, ale umela demence
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!
 

Najdete nás na Facebooku

.... a také na Twitteru

RSS

DDWorld.cz

DDWorld - Blogy a videa

DDWorld - Magazín

Poslední příspěvky v diskuzích


Videa
Manor Lords – hra jednoho vývojáře boří herní svět
Manor Lords – hra jednoho vývojáře boří herní světWednesday, 24 April 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1252x
Komentářů: 1
Deadpool & Wolverine – očekávaný film v parádní ukázce
Deadpool & Wolverine – očekávaný film v parádní ukázceTuesday, 23 April 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 1005x
Komentářů: 0
Fallout seriál se dočká druhé řady. Zájem je i o hry.
Fallout seriál se dočká druhé řady. Zájem je i o hry.Monday, 22 April 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 1122x
Komentářů: 1
Unreal Engine 5.4 představuje další masivní vylepšení
Unreal Engine 5.4 představuje další masivní vylepšeníFriday, 19 April 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: PC a IT
Spuštěno: 3711x
Komentářů: 0
Česká 3 roky stará hra Vigor brzy na PC
Česká 3 roky stará hra Vigor brzy na PCWednesday, 17 April 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1441x
Komentářů: 0
StarCitizen přidává nový editor postav – kdy konečně vyjde?
StarCitizen přidává nový editor postav – kdy konečně vyjde?Tuesday, 16 April 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1263x
Komentářů: 5