Star Wars: Episode VII: The Force Awakens - pořádný trailer a další informace! Už máte lístky? Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach   
Tuesday, 20 October 2015
altPokračování nejslavnější filmové ságy se blíží! A konečně tu máme pořádný trailer!

 

 

 

Asi každý kdo má jen trochu rád dobré filmy a Hvězdné války, tak ví, co se děje. Pokud to nevíte, tak je připomenu, že Star Wars se vším, co k tomu patří, odkoupilo studio Walt Disney, které ihned uvedlo věci do pohybu. Sám George Lucas chtěl Hvězdné války předat následovníkům a tak se také stalo. Hvězdné války se tedy dočkají hned několika dalších filmových pokračování, seriálů a dalšího. Zatím to vypadá, že současný vlastník práv převezme příběhově již existující filmy a seriály a přímo na ně naváže zcela novými příběhy. A právě to přinese přímé pokračování filmové ságy, které vstoupí do kin 18.12.2015! Oficiální plakát:

Star Wars: Episode VII: The Force Awakens navazuje na filmovou ságu George Lucase, který už ale tento film nenatočil a podílel se na něm jen jako nezávislý poradce a částečně i scénářem, takže stále měl vliv. Film však vzniká kompletně pod studiem Walt Disney a režisérem je J.J. Abrams, který poměrně nedávno zrestartoval sérii Star Trek. Na rozdíl od něj se ale u Star Wars nedočkáme totálního přepsání dějin série, nýbrž přímého navázání. Nový film se bude odehrávat třicet let po Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi, tedy tom díle, kde byla zničena Hvězda Smrti a zemřel Císař i Anakin Skywalker (Darth Wader) a Luke a Leia (děti Anakina a Padmé) znovuobjevují sílu. Co bylo po tom, to už nevíme ;), protože tam příběhově film z roku 1983, celou ságu ukončil.

No a právě v novém pokračování se to dozvíme :). 32 let po tomto filmu přijde pokračování, které se bude odehrávat právě oněch 30 let poté. Dočkáme se návratu starých postav a to Luka, Leii i Hana Sola a dalších a to v původním hereckém obsazení. Nicméně hlavní budou zcela nové postavy, nové události a to všechno vystaví základ pro hned několik filmových pokračování Hvězdných válek. Už nějakou dobu nás tvůrci filmu zásobovali krátkými záběry a fotografiemi, ale v těchto dnech jsme se dočkali pořádného traileru, který prozrazuje hodně:

Pokud tápete kdo je kdo a jde je ten Luke Skywalker, tak i ten se v záběru mihl a ne není to ten "zlý" po kapucí s tím mečem. Ten padouch, který objevuje temnou stranu síly je Kylo Ren. Ano, StormTroopeři mají jiný design a nejsou to klony, protože už Impérium dávno klony odstavilo a navíc Imperium je poraženo, takže je to jiná frakce. Zkrátka a dobře, film navazuje se starými postavami na původní zakončení, nicméně ty slouží jen pojítko k novým postavám, které film právě představí a na které se soustředí. Pochopitelně se všichni ptáme, kdo je ta Rey?

Asi netřeba dodávat, že tohle je filmová událost roku a na film se opravdu těšíme. Má také potenciál trhnout hned několik rekordů. Vstupenky na premiéru v ČR už jsou také v prodeji. Premiéra bude v noci 18.12.2015 a to včetně 3D IMAX verze. Tak co, už máte lístky? A jak moc se těšíte? :).

 

 

AUTOR: Jan "DD" Stach
Radši dělám věci pomaleji a pořádně, než rychle a špatně.

Starší články


Komentáře
Přidat Nový
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!
 

Najdete nás na Facebooku

.... a také na Twitteru

RSS

DDWorld.cz

DDWorld - Blogy a videa

DDWorld - Magazín

Poslední příspěvky v diskuzích


Videa
Nové rozšíření pro DayZ – Frostline
Nové rozšíření pro DayZ – FrostlineWednesday, 08 May 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 413x
Komentářů: 0
SONY „poraženo“ nebude chtít PSN k hraní Helldivers 2
SONY „poraženo“ nebude chtít PSN k hraní Helldivers 2Monday, 06 May 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1519x
Komentářů: 1
Helldivers 2 kvůli SONY PSN nyní hráči nenávidí
Helldivers 2 kvůli SONY PSN nyní hráči nenávidíThursday, 02 May 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1830x
Komentářů: 3
StarField se konečně dočká žádaných vylepšení!
StarField se konečně dočká žádaných vylepšení!Tuesday, 30 April 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 2249x
Komentářů: 6
Řešení pro pohyb s VR setem?
Řešení pro pohyb s VR setem?Friday, 26 April 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: PC a IT
Spuštěno: 2010x
Komentářů: 0
S.T.A.L.K.E.R. 2 v nové ukázce
S.T.A.L.K.E.R. 2 v nové ukázceThursday, 25 April 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 2813x
Komentářů: 5