DDWorld 2.0 je zde! Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach   
Středa, 17 září 2008
altPo mnoha týdnech usilovné práce máme položené základy nového DDWorld.cz. Tak se podívejme, co nás čeká a nemine ...

 

 

   V první řadě bych rád všechny upozornil, že na stránkách stále pracujeme, je zde několik vzhledových i funkčních maličkostí, které ještě doznají změn, včetně proklikávání některých nadpisů, vzhledu ikonek, vzhledu některých prvků, či samotného pozadí článků. O všem víme a vše řešíme. Problémy jsou trochu i s rychlostí vlastního načítání stránek - také to řešíme. Stále pracujeme a pracovat budeme během celého dnes. Nicméně základ už je položený a můžete jej vidět.

   Template webu je kompletně vyměněná, snažili jsme se vyvarovat Flash efektů. Celý web nadále funguje na redakčním systému Joomla. Nicméně ten už je v našem případě velmi překopaný a notně upravený včetně zásahů do samotného jádra systému. Pracujeme také na vývoji několika nových komponent a funkcí webu. Některé základní jsme spustili už dnes, jiné za pár dní a další budou postupně přibývat.

web-old

   A co je nového? Tedy kromě zcela nového vzhledu, který by měl být přehlednější, i když v současném stavu dodělávání to není úplně ono a usilovně na to pracujeme. Obsah prostředního sloupce na úvodní straně bude samozřejmě jiný, nebudou tam aktuality. Struktura webu je jednoduchá:

  Zcela nahoře napravo máte uživatelské menu, kde bude postupně přibývat několik dalších funkcí. Všichni registrovaná uživatelé (registrace zdarma) mají možnost psát diskusní příspěvky a dokonce i články. Tato možnost bude velmi brzy rozšířena a upravena. Uživatel má možnost zvolit si vlastní avatar atd. zkrátka běžné věci. Novinkou na novém webu je, že využíváme hodnocení diskusních příspěvků ostatními uživateli. Již několik měsíců máte možnost hodnotit jednotlivé příspěvky ostatních uživatelů podle jejich kvality a přínosnosti buď palcem nahoru, nebo dolů. Nově jsme tak tento systém zdokonalili a zavedli tzv. DigiAuru. Toto číslo může nabývat hodnot 0 až 100. A to podle toho, jak kvalitní vaše příspěvky v očích ostatních jsou (poměr mezi kladnými a zápornými příspěvky). Všichni uživatelé jsme začínali na hodnotě DigiAura 50 - to je střední hodnota. Podle našeho vystupování tak bude tato hodnota stoupat nebo klesat. Podle toho se bude měnit i její vzhled a ikonka :). DigiAura není bezúčelná. DigiAura bude napomáhat v orientaci nových návštěvníků, od kterých uživatelů se dočkají kvalitní rady a objektivního názoru a od kterých nemohou kvalitní radu a objektivnost očekávat. DigiAura by měla napomoci i pořádku v diskusích. Samozřejmě každý můžeme svou DigiAuru zlepšit - stačí psát více kvalitních názorů a méně nekvalitních a samozřejmě nezapomeňme hodnotit všechny příspěvky v diskusích podle svého nejlepšího vědomí a svědomí ...

   Samotné hodnocení příspěvků také není jen tak samostatnou nevázanou činností. Nově zavádíme také funkce DigiBody a s tím související DigiRank. Za vaši aktivitu na webu, jako je přihlášení (body za to se ale přičítají jen jednou denně), ohodnocení kvality diskusního příspěvku, článku, napsání vlastního příspěvku atd. Za to všechno jsou udělovány DigiBody (jejich hodnota je závislá na důležitosti úkonu). Tyto body pak uživatele řadí podle počtu získaných a udělují jim DigiRank. A k čemu je to všechno dobré? Tak mimo to, že zjistíme, kdo z vás je nejaktivnější, dáváme klikání na ohodnocení příspěvků a dalším věcem nějaký smysl a důvod. Navíc tento systém postupně budeme vylepšovat a rádi bychom jej spojili i s nějakými soutěžemi a cenami pro nejaktivnější atd. Prozatím je to stále ve fázi vývoje. Jen pro zajímavost, nejvíce bodů získáte za napsání a hlavně zveřejnění článku. Mnohem menší bodovou hodnotu má například právě to hodnocení diskusních příspěvků apod. Ale jak říkám, na všem ještě pracujeme, zatím je to ve fázi betatestování a ještě nějakou dobu bude, než odladíme všechny mouchy :).

  Pod záhlavím webu s logem a uživatelským menu se nachází první část samotné obsahové stránky webu. První panel jsou poslední hlavní články. Mělo by jich tam být pět. Na vzhledu a funkčnosti tohoto panelu stále ještě pracujeme. Další hlavní články (starší) pak budou zobrazeny v prostředním sloupci ve třetí části webu (ne jak je to nyní, že jsou tam aktuality). Tento panel není udělaný ve Flash, jak je to jinde obvyklé, ale je to jednoduchý java skript. Neměl by tedy dělat problémy se zobrazením nikdy, ani na mobilním telefonu.

   Pod panelem hlavních článků je panel Aktualit. Ta poslední je první, je tím zvýrazněna. Další aktuality jsou v posuvném poli napravo. I na vzhledu a funkčnosti tohoto panelu stále pracujeme. O problémech a o tom, co je nutné zlepšit, víme.

    Zkrátka a dobře, na webu stále pracujeme, stále ještě není vše hotové, finální a odladěné - drobné problémy jsou i v různých verzích prohlížečů, takže přistupujte k hodnocení nového webu s tímto vědomím. Stále pracujeme, takže se prosím nenechte rozladit některými maličkostmi, které ve finále budou opraveny. Brzy se ozvu s dalšími informacemi o webu a dalších novinkách ...    

 

AUTOR: Jan "DD" Stach
Radši dělám věci pomaleji a pořádně, než rychle a špatně.

Starší články


Komentáře
Přidat Nový
Neznámý  2008-09-17 11:09:55

Je fajn,že už nemusím psát komentář poslepu,hned je to lepší dík.
Zbycho [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 11:53:29
avatar
I ta podkladová světle šedá ve výsledném komentáři vypadá líp. Už se to dá číst.
Obelix92 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 12:11:42
avatar
Jj svetla je dobra i novy vzhled je fajn(uz to neni underground :-) ), ale to nacitani by chtelo zrychlit
kidd.hombre [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 12:21:55

treba se to zlepsi az to vetsina lidi bude mit v cache.
negru.inger [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 12:30:43
avatar
urcite, ja jsem teda ted s nacitanim nemel problem
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 15:16:54
avatar
Je to celé trochu divné, nevíme proč je to tak pomalé, nemělo by být, podorbně zkoumáme celou databázi a pracuje se na vyřešení problémů, pracuje se také na vlastním serveru pro DDWorld, přeci jen je vás už docela dost a stávající řešení už nám ne úplně stačí, ale zase by to nemělo dělat, co to dělá ...
DEVastor [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 18:08:50
avatar
ty mas prominentne auru 100?
Solitary [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 20:53:44
avatar
Holt se musi nejak odlisit, jakozto autor. Na me zatim teda novy vzhled pusobi dost zvlastne, a je dle meho trosku neprehledny. Co se tyce zabehnuteho designu, ktery nema vetsich problemu, jsem clovek, co podporuje nejmene zmen.
Level5 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 21:54:43
avatar
V tom s tebou souhlasím ale pevně věřím že to DD ještě doladí
GOS007 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 17:35:49
avatar
Taky už mi to píše černé na bílé a ne bílé na bílé
GOS007 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 17:43:05
avatar
Jen mi to nějak neumožňuje opravit můj poslední příspěvek. Chtěl jsem do něj dopsat, že si to chce trochu zvyknout na nový vzhled a musím to psát jako reakci na můj příspěvek. V mém případě to díky tomu budu tady pěkně tapetovat. (spamovat)
Edit: :-) Hmmm. Tak na tohle si asi nezvyknu. Tento příspěvek jde editovat ale ten můj předchozí ne.
Mr.Paul [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - fgsgcfdfcsd 2008-09-17 11:44:25
avatar
tak nevim proc ale po nastaveni jakekoliv barvy pisma se mi stale nic neukazuje a pisi poslepu jinak styl je to zajmavy, ze zacatku malinko neprehledny ale po proklikani uz budeme vsichni vedet kde co je a hlavne je super zarovnani na stred a ne doleva
Onin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 12:49:40
avatar
někdy stačí pořádně promazat cache v prohlížeči
DEVastor [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 18:11:20
avatar
to zarovnani webu je silne subjektivni zalezitost
TanisCZ [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - Bug 2008-09-17 12:13:31

Tak nový web vypadá pěkně, ale rychlost se nějak extra nezměnila.

Jinak našel jsem bug v Opeře - V horní části, kde jsou informace o přihlášeném uživateli je rozhozený text a fotka - navzájem do sebe zapadají.
GOS007 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 17:45:17
avatar
Ne jenom v Opeře. Ve Firefoxu 3.0.1 je to to samé.
oink_oink [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 20:46:15
avatar
U mě v Opeře dobrý, už od rána.
GOS007 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 22:15:24
avatar
Tak už u mě jak v Opeře tak ve Firefoxu OK.
horst [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 12:13:45

Ta aura je pěkná kravina, když napíšu že má nV lepší karty než ATi tak hned mám hafo palců dole.Ale už se mě nikdo nezeptá který GK sem měl na mysli.Tak taková "objektivita" je na ....Naštěstí mně to je jedno.Pokud se někdo chce řídit podle nějakejch přiblblejch smajlíků tak je asi ze školky.
kidd.hombre [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 17:58:50

coze? nV ma lepsi karty nez ATi, kamo ted sis to tady rozhodil, musim ti dat palec dolu ... Nekdo pise to co si mysli a nekdo zas to co mu prinese body.

Diky za zaporny palce, ja rad hraju za temnou stranu
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 15:18:15
avatar
já vím že je Aura pěkná kravina ale když už tady to hodnocení +/- příspěvků máme tak proč toho nevyužít

Věřím, že objektivita a kvalitní příspěvky jsou v ruku v ruce ...
Sina [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 16:28:10
avatar
kdyz uz jsem u te objektivity, jakto ze mas auru 100? Vzdyt pokud vim, zapornych hodnoceni si mel celkem dost (kladnych bylo sice vice, ale ja mel vice jak dvakrat tolik kladnych kladnych hodnoceni nez zapornych a mam auru 60, jaky pomer si mel teda ty, ze mas 100? Nebo na tebe se hodnoceni prispevku nevztahuje a mas proste vzdycky pravdu?

To uz nikdy neuvidim kolik mam + - celkem? Tomu teda rikam zlepseni

mel bys uvest podle jakych kriterii se jednotliva hodnoceni udeluji, takhle je to neprehledne
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 16:43:58
avatar
je to jednoduchý systém, ale vymýšlel jsem ho dlouho ...

jak máš kladné/záporné hodnocení počty, tak třeba 0/0 je 50 bodů nebo 100/100 apod. Jeden bod DigiAury je za +/-20 rozdíl mezi počtem kladných a počtem záporných hodnocení. takže když máš třeba 20 kladných a 0 záporných máš auru 51. Když máš 3100 kladných a 3080 záporých máš pořád 51. Ty máš DigiAuru 60 (ještě bod aury a máš jinýho smailíka a zelenou auru užitečného uživatele ) Na DigiAuru 60 potřebuješ o 200 kladných hodnocení více než záporných. na DigiAuru 100 potřebuješ o 1000 kladných hodnocení více než záporných. naopak pokud budeš mít o tisíc záporných bodů více než kladných máš DigiAuru 0 ....

Je to jednoduchý, funkční systém
Half [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 17:17:42

"Věřím, že objektivita a kvalitní příspěvky jsou v ruku v ruce ..."
obavam sa, ze toto vyjadrenie je uplne od veci.. stale nechapem, co ma spolocne objektivita a kvalitny prispevok.. prispevok uz ako taky nie je nikdy objektivny, pretoze vyjadruje subjektivny nazor pisatela.. prispevok moze byt kvalitny a pritom nebude nikdy objektivny...
DigiAura je "vychytavka" pre nastrocnych - tych to bude bavit logovat sa kazdy den a klikat na vsetky komentare, aby mali co najviac "DigiBodikov".. a DDworldu sa bude zvysovat kredit, pretoze kazdy refresh stranky sa pocita.. .... podla mna je to totalna blbost, ktora o nicom nevypoveda... btw: kolko mas rokov, ze ta takato blbost vobec napadla ?? alebo si myslis, ze ked tu das nejaku DigiAuru, ze ludia budu mysliet inak a budu sa ti snazi vo vsetkom prikyvovat a suhlasit, len aby sa im neznizila nejaka DigiAura ??? no ja teda nie som z tych ludi a radsej poviem hned co si myslim a co sa mi nepaci.. asi uz ma mas zaradeneho do skatulky - takze dobre vies, ze nepatrim k tym ludom, co suhlasia s kazdym tvojim vyjadrenim.. mozno sa to ostatnym paci ako pises a koho nazory obhajujes - mne sa to nepaci a preto si poviem svoj nazor... nazor ostatnych "klikacov" mi moze byt ukradnuty... jednostranny nazor je otrava /pokial tu nechces ma fanklub ati, ale zatial je to tak, ze je ddworld je fanklub ati/... ja patrim medzi tych ludi, co sa nepokladaju za najmudrejsich - clovek sa predsa uci cely zivot a preto rad prijmem kritiku a snazim si z nej nieco zobrat a v buducnosti sa vyvarovat roznym chybam...
myslim, ze tí skor narodení si z nejakej DigiAury nebudu robit tazku hlavu.... je to len prostriedok ukazat to, ze DDworld navstevuje urcita komunita ludi, ktorí si zubami-nechtami brania jednu svoju vysnivanu znacku a ked sa objavi komentar, ktory im moc "nevyhovuje" - tak ho aj ohodnotia patricnym sposobom tym som samozrejme myslel, ze ked napise niekto nieco proti AMD - tak ma tych palcov dolu pozehnane a pritom kvalita prispevku menusi byt adekvatna jeho hodnoteniu ...
ja sa nehanbim povedat, ze sa priklanam radsej k Intelu a nVidii... aj ked ati teraz zabodovala... jednoducho mam opacny nazor ako ty, kedze uz roky branis ATI, akoby ti za to platilo..
a teraz len uvidis, ako sa mi znizi "DigiRank" pretoze som si dovolil povedat nieco, co vacsine prispievajucich je proti srsti.. ... alebo to bude tym, ze je moj prispevok nekvalitny a neobjektivny /neobjektivny samozrejme je, kedze vyjadruje moj subjektivny nazor/ ???..
Sina [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 17:40:53
avatar
kvalitni prispevek je podle me takovy, ktery ma nejakou myslenku a ktery obsahuje argumenty, pokud nekoho z neceho obvinuje. Napriklad ty a spousta dalsich obvinuje DDho ze zaujatosti vuci Nv a myslis ze za to dostanes palec dolu, protoze je tady fanklub ATI. Ale uz te nenapadne, ze dostanes - spis proto, ze uz lidi nebavi neustale cist o tom samem a nepodlozenem tvrzeni. Dostanes - za svuj nazor, za to ze jdes proti stadu, nebo proste jen proto ze nemas pravdu? Nazor vetsiny nemusi byt vzdy pravda, ale vetsinou to podle me tak je, protoze rozumnych lidi je snad vice a proto ma digiaura urcity smysl

A ze digiaura, digibody a digi buhvico jeste se ti zda detstke? No a co, DD z toho nechce delat sterilni radoby profiweb a chce jej trochu odlehcit a me se to jako napad libi, je to originalni a docela ftipny
Half [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 18:34:35

argumenty na to mam, ale uz nie som schopny ich donekonecna opakovat, pretoze by som bol vymazany.. presne tak, ako to neboli schopní opakovat dalsi ludia, ktorí tu chodili, ale prestali chodit z jedneho prosteho dovodu /nemusim ti ich dufam menovat, pretoze predpokladam, ze tiez tento web sledujes min 2 roky/... vymazany som bol dokonca aj za to, ze som si dovolil povedat, ze nie je dovod si kupovat amd procesor, ked mozem mat za rovnaku cenu lepsi a vynonnejsi od intelu...
sledujem tento web uz dlho, aj ked som nebol prihlaseny a precital som si 97% celeho obsahu.. myslim, ze je to dostatocny cas na to, aby si clovek vytvoril vlastny nazor..
my dvaja sa v nazoroch sice nezhodneme - co este nemusi znamenat, ze ty alebo ja sme vdaka digiAure lepsi alebo horsi... to, ze idem proti stadu - viem velmi dobre !! ale niekto musi ist proti vacsine !!! pretoze potom mi to pripomina idealy marxizmu-leninizmu a idealnej spolocnosti... a taka nikdy nebude.. iba ak by si veril, ze pravda je len jedna a to ta DD-ho !!!
Solitary [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-18 10:39:32
avatar
Motas do toho idealizmus, davove mysleni a mucednictvi. Za ten nazor si byl "vymazany" holt proto, ze s tebou nikdo nesouhlasil a osobne se ani nedivim, je to jen vykrik do tmy s flame podbarvenim.
Half [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-18 13:01:15

... tak teraz som sa z chuti zasmial a pobavil..
tak inak - nebol by to vykrik to tmy, keby to bolo opacne a povedal by som ze AMD ma lepsie a vykonnejsie procesory ako intel ??
a pretoze obhajujes AMD, tak za ten tvoj nazor nebudes vymazany ale prave naopak - budu ta vsetci zboznovat a naklikaju ti minimalne 100 palcov hore, pretoze len to je ten spravny nazor a ziadny vykrik do tmy !!!
Solitary [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-18 16:44:08
avatar
Ze ti nekdo poradil s jednou veci, hned neznamena, ze je to nejaky IT guru a vse co rekne ma nejaky smysl a je spravne, stale nema patent na rozum.

pretoze cislo aury je priamo umerne naklonnosti k AMD/ATI nehovori nic o autorovych vedomostiach

Takze az tu vsichni budou vyvolavat Intel/Nvidia rulez a AMD fuuuj, tak bude mit aura smysl a vsichni budou mit skvele vedomosti o IT? To mi chces rict? Takze naklonost ke znacce znamena miru znalosti?

nebol by to vykrik to tmy, keby to bolo opacne a povedal by som ze AMD ma lepsie a vykonnejsie procesory ako intel ?? a pretoze obhajujes AMD

Tohle jen potvrzuje muj predesly odstavec. Vidis to cernobile -> bud jsi pro Intel nebo jsi pro AMD a nic rozumneho mezi. Vykrik do tmy to bude stejne tak velky a trapny jako v opacnem pripade a neboj, minusy za to dostanes tez, tim jsem si vic nez jist, sam bych ti totiz jeden hned dal. Ale necpi mi do huby neco, co nikde netvrdim, ze obhajuju AMD nebo tak neco. Jen zkratka nesouhlasim (a ocividne i ostatni nesouhlasi, kdyz byl tvuj nazor negovan) s tim, ze Intel ma ty nej nej a cenove nejdostupnejsi procesory s tim nejlepsim pomerem/cena vykon.

To je z tve strany takzvane "mucednicke" chovani.
"Ja mam pravdu, a ostatni jsou zfantatizovani, ale muj nazor je jediny rovny a spravny a proto byl muj nazor znegovan."
Jako pomysleni na to, ze ten nazor asi nebyl uplne koser te ani nenapadne.
Half [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-18 19:03:17

1) patent na rozum nema, ale za tu dobu co sledujem tento server mal urcite viac rozumnych pripomienok ako vacsina diskutujucich !!! a to sa nehnevaj - ale aj vratane teba....

2) nie, ked sa tu bude vyvolavat intel/nvidia rulez - bude aura rovnaky nezmysel ako je teraz !! to by museli byt tie diskusie na inej urovni ako su - preto je to teraz blbost !!! keby som prichadzal na ddworld s tym, ze sa nieco dozviem a diskusia len podpori cely clanok ohladom vedomosti - tak vtedy ma digiAura zmysel... momentalne je vsak realita niekde uplne inde !!! este nedavno som mal blizsie k AMD a ATI, ale priznam sa, ze vdaka tomuto serveru som zmenil nazor..

3) ziadneho "mucednika" zo seba nerobim nikdy som netvrdil, ze moj nazor je jediny spravny /tu by som nieco napisal, ale zas by ma vymazali / btw: "necpi mi do huby neco, co nikde netvrdim".... !!! je to iba moj SUBJEKTIVNY nazor.. islo mi hlavne o to, ze ked na tomto serveri napises nieco proti AMD/ATI - tak ta hned vymazu !!! s tym asi problemy nemas, vsak ??? keby mali na kazdeho rovnaky meter - nepoviem pol slova...

4) a ano - momentalne mam radsej intel a nVidia - a nebojim sa to povedat na plnu hubu !! ale to este neznamena, ze nedokazem docenit konkurenciu..
Solitary [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-18 20:08:47
avatar
1) proc bych se mel hnevat, holt se s jeho nazory ztotoznujes. Jestli se nepletu, je on sam pro-intel/nvidia, ackoliv to popiral.

2) zmenil si nazor kvuli nejakemu serveru? Hmmmm Ja radsi menim nazory podle podlozenych faktu.

3) kdyz napises neco nepodlozeneho proti jedne znacce, v tomto pripade AMD/ATI, ci neco co bude zavanet pokusem o flame, tak se nediv ze budes za blbce. Nikdy jsem si nevsiml, ze by za opravnenou a hlavne argumentacne rozumnou kritiku jedne ci druhe znacky byl nekdo bit, at uz na tomto serveru ci jinem.

4) tim se pripad uzavira, nehlede na to co pises "jak dokazes ocenit konkurenci" je zabarveni tvych nazoru nepopiratelne. U nestranosti to zacina a konci. Ja mam radsi kvalitni hardware, logo ktere je na nem nalepene je mi putna.
Solitary [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-18 10:35:52
avatar
Tak on i jeden nejmenenovany server zamereny predevsim na alternativni OS pouziva v diskuzich AURU. A ze by to byl "detsky" nebo nejaky "NEprofiweb" bych nerekl, prave spis naopak.
Half [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-18 14:35:54

ano, na tom profi webe ma ta aura zmysel, pretoze hned viem, kto mi poskytne odbornu pomoc.. urcite tam ale neprebiehaju diskusie v podobnom duchu ako tu - je to skor o odbornej pomoci. tu je tych postrehov k danej problematike a k samotnemu clanku ako safranu.. a ak ta mozem citovat, tak 98% prispevkov su "vykriky do tmy".. najdu sa vsak aj take, ktore mi mopohli - napr. ked som mal problem s crossfire 2x 3870 na P35 - pomohol mi LuckyJosh, ked v jednom svojom prispevku radil, ze na P35 chodi crossfire ako keby tam ani nebol a aby som radsej skusil X38 ... a mal pravdu - pomohlo a slapalo to v pohode... tymto mu samozrejme dakujem..
tu je vsak aura zbytocna, pretoze cislo aury je priamo umerne naklonnosti k AMD/ATI a nehovori nic o autorovych vedomostiach.. a za tym si stojim !! preto som tvrdil, ze je to skor o zabave a ze je to "vychytavka" pre nastrocnych...

//edit: staci pozriet na LuckyJoshe - ten uz ma digiAuru na 38 a myslim, ze LuckyJosh ma daleko viac vedomosti z oblasti IT ako hocikto s aurou 60-70 a viac...
DEVastor [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 18:12:28
avatar
naprosto souhlasim
Sina [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 20:18:34
avatar
No tak zrovna tim, ze podporujes procesory Intel fakt proti stadu nejdes , podporovat tuhle obovskou a prosperujici firmu je na ceskem IT noseni drivi do lesa
Bud jen rad, ze ne uplne vsichni maji nazory jako ty a nekteri kupuji procesory AMD...
dlib [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 12:15:16

zatim vypada zajimave,jen to svetle pozadi clanku mne vubec nevyhovuje,boli z toho oci,prehlednost je mnohem lepsi
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 15:19:04
avatar
pracujeme na tom
MasterCH13F [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 15:21:20

souhlasim, oproti pozadí webu je ta bílá jako pěst na oko a rozhodně z ní bolí oči, alespoň světle šedivá by to mohla vylepšit (anebo pozadí zesvětlit?
siddhi [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 20:56:47
avatar
souhlas to bílé pozadí je tak na vypálení očí.
Xyw [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - Rychlost 2008-09-17 12:25:55
avatar
Hmm, zaznamenal som skor spomalenie stranky ako zrychlenie. Ale vzhlad sa mi celkovo paci, aj ked moj vkus je skor smerom k tmavym farbam...
K tomu prihlasovaniu a dostavaniu bodov za to mam otazku, ked mam nastavene, aby ma automaticky prihlasilo, pocita sa to tiez? Nejako nevidim zmenu....
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 15:19:54
avatar
ano každý den

upravy do tmavších barev ještě proběhnou
gord007 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - Určitě změna k lepšímu 2008-09-17 12:27:36

Takže změna je to určitě k lepšímu to bezpochyby... ale má to ještě svoje mouchy.. ale víte o nich tak to je důležité.. jen tak narychlo co jsem si všiml..
Ty informace o uživateli jsou rozhozeny i ve Firefoxu, myslím že i to tlačítko "Odhlásit" mělo být výše..
Pod nadpisem bloku Právě se stalo je zbytečně mezera.. (řádek navíc)...
V těch TOP5 článcích nebo jak to nazvat by to chtělo, aby už samotný nadpis napravo byl odkaz na článek.. a to že akorát u prvního je pozadí blok a u ostatních ne snad nemusím řikat..
Vím, že o chybách víte, ale nějakou můžete přehlídnout
Uxmal [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - aafdsffsg 2008-09-17 12:30:56
avatar
AAgfTen bug nie je len v Opere, alea j v Firefoxi (prekrývanie avatara a textu). Inak to biele pozadie pod textom by som zmenil na nejaký odtieň hnedej, toto fakt kole oči a nedá sa na to pozerať.
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 15:20:34
avatar
víme o tom řešíme ...
Uxmal [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - Oprava 2008-09-17 12:34:55
avatar
Bože to čo sa mi dostalo do príspevku - ""aafdsffsg" ?? Že by som nevidel text ktorý píšem? Ale už to je vyriešené, text vidím aj pri písaní komentáru
drnoha [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - Nový web 2008-09-17 12:36:33

Tak jo tak zkusím objektivní hodnocení webu.

DigiAuta, DigiTo a DigiTamto jsou fajn věci pro hračičky, kteří to budou rádi sledovat, na druhou stranu na nějaké objektivní hodnocení se to používat nedá. Stačí, aby se někdo stal neoblíbeným a už bude od většiny dostávat palce dolů, i když třeba napíše kvalitní příspěvek.

Avatar mi ve Firefoxu 3 zasahuje do odkazů a informace o tom, kdo je přilášen. Taky můj nick by mohl být napsán větším písmem, sice je fakt, že bych měl vědět, pod jakým nickem zde vystupuju, ale co kdyby někdo měl více registrací.

Tlačítko odhlášení bych dal blíže k informacím o uživateli a dal mu nějaký styl, vůbec mi to tlačítko nesedí tak jak je teďka.

Vedle hledání by to taky chtělo nějaké potvrzovací tlačíko.

Příjde mi web dost přeplácaný. Horní menu ještě ok, rychlost vykreslování by mohla být trochu vyšší, ale to je detail. Oblast pod horním menu je jako vytržená z jiného webu, ta jednolitá šedá barva je na takové klíčové okýnko dost děs, chtělo by to nějakou texturu. Oproti tomu když se podívám zase o něco níže na oblast s hlavním článkem a skrolovatelnými články (skrolování do stran), tak to vypadá opravdu pěkně a je to i praktické. Hlavní článek by mohl být více zvýrazněn, ale to je detail.

Proč menu, které je nahoře, se opět opakuje vlevo?

Hlavička Technet píše a Podporujeme mi ve FF3 přesahuje svůj sloupeček a zasahuje tak do pruhu s články.

Dále tlačítko Přidat komentář (počet komentářů) má na pravém konci šipku, kterou mi prohlížeč zasadí na konec slove komentářů, takže to nepřečtu (detail).

No a to bílé pozadí prostředního sloupce je s prominutím hrozné.

Tímto příspěvkem netvrdím, že bych to dokázal udělat lépe, jen sám moc dobře vím, jak je zpětná vazba od uživatele důležitá, i když kritika třeba tvůrce naštve. Takže to neberte osobně.
gius [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 12:55:59
avatar
Souhlasím s drnohou:
-tlačítko pro odhlášení přidat blíže k informacím o profilu
-na úvodní stránce se trochu ztrácím, chtělo by to více "vzdušnosti"
-hlavičky v levém sloupci přetékají svůj sloupec i v Opeře
-bílé pozadí není moc příjemné na oči, přimlouval bych se za šedou z pravého sloupce

-odezva serveru je hrozná (>15s), ale snad jde o dočasné přetížení serveru (dost to kolísá). Oprava - už je to ok. :-)

jinak držím palce, snad se povede nový design odladit, aby byl ještě lepší...
Ochi [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 13:24:10

uz tadi chybi jen digi-tálky a Digi z "Ulice"
drnoha [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 14:51:51

DigiMoni.
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 15:21:56
avatar
diky za postřhy, uvidíme co se dá dšlat, změny ještě proběhnou, o hlavních problémech víme a řešíme je ...
Uxmal [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 12:41:40
avatar
A ešte by som poprosil či by sa nedala implementovať funkcia "edit" pri komentároch, ono niekedy by som to naozaj uvítal
gord007 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 12:45:46

S tím editem komentářů souhlasím, ikdyž vím, že to nepůjde tak lehce (ale zkušený programátor to zvládne)
A taky mi tu chybí "Reagovat"..
btw. tady ten bílý text na bílém pozadí je vynikající
Odkaz
gord007 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 12:47:32

Aha tak odpovědět je to samé co reagovat.. zmátlo mně to, že obvykle se při reakci přidá to názvu komentáře RE:
Oobist [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-18 10:25:27
avatar
s tym editom prispevku to bude fungovat pravdepodobne tak, ze editovat sa mozu len dalsie komentare vo vlakne (nie hlavny teda prvy), kedze by sa mohlo stat, ze niekto odpovie a medzicasom sa zmeni (upravi) povodny prispevok ... teda ak som to spravne pochopil
drnoha [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 12:53:28

Ještě, z těch Nejnovějších článků vykopejte pryč obrázky, snad každý zdejší čtenář ví, jak vypadá základní deska, procesor a podobně. Akorát to zmenšuje prostor pro samotný odkaz, který je potom zalomený přes X řádků.

A jak už bylo zmíněno, Editace příspěvků by přišla vhod.
Mescalamba [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - Aehm.. 2008-09-17 12:54:00
avatar
..v Opeře (poslední verze) to nevypadá nic moc), zkus oddělit ten střední bílej informační pruh od ostatních nějakejma proužkama po stranách (třeba taky oranžovejma), bude to vypada o fous líp.. navíc ti jich tam pár přesahuje. Jinak.. no asi si zvyknu, ale nejsem si jistej, jestli to je zrovna krok správným směrem..
Mescalamba [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 12:55:57
avatar
Hm, zrovna sem objevil sekci v profilu která by měla přidávat možnost napsat vlastní článek.. docela plus.
Majkl777 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - Výborný nový vzhled 2008-09-17 13:55:41
avatar
Přátelé tohle tedy musím pogratulovat.

Stránky se opravdu povedli a myslím, že po jemném doladění načítání a obsahu mnoho uživatelů bude spokojeno.

A jak se říká, snaha se cenní na všech úrovních. Takže přiděluji velké + a díky..
MaDoKu [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 13:17:04
avatar
Psani poslepu a vysledny komentar nad tmave sedym pozadim, pritom text je cernej to je pro oci slasl neslo by udelat aby vysledny komentar byl bily nad tmave sedym pozadi?
MaDoKu [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 13:21:34
avatar
vida tady to meni barvy jak chameleon uz se to da cist Jinak moc hezkej design, uz to skoro vypada jako profi web
Ochi [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 13:48:16

tak to opravdu jen skoro.....
neox [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - PETICE 2008-09-17 13:17:09
avatar
Chtel bych podepsat petici pro navrat ke staremu vzhledu a take zachovani bileho pisma na tmavem podkladu.
digiman [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 13:39:47
avatar
tak totálně nevim co píšu (mam FF3.1 ) chtělo by to asi drobet předělat ty barvy přechod mezi člankem a kometářema v noci dost namáhevé na oči a psat komentař bílim písmem na bílem podkladě jaksi nejde taky aby to bylo čitelný a nemusel jsem furt označovat jak nechci bejt sprostej ale jinak celkem solidní vzhled jen by chtělo zapracovat na tom aby se zobrazovalo korektně nebo aspon tak aby bylo požitelný
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 15:23:42
avatar
starý vzhled je opravdu minulostí, s tím přespříliš bílým sloupcem něco uděláme ...
F3rda [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - Pěkný 2008-09-17 14:04:27
avatar
Konečně na napsání komentu vidím a nemusím zkoumat, kde mám kurzor. Super, že je web zase štíhlejší a vejde se mi na monitor i v nižším rozlišení Jinak některý nadpisy vlevo vylejzaj mimo určený prostor a sloupec je podle mě zbytečně široký. Taky u políčka s vyhledáváním chybí potvrzovací tlačítko. Ale jinak zatím spokojenost. Hlavní je přehlednost.
Wokac [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - Pochvala 2008-09-17 13:59:50
avatar
pekný design hoši chválim a tak isto dobrá orientácia
budy [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 14:20:47
avatar
design je super jen přehlednost zatím pokulhává
berny [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 14:59:41
avatar
no nevim já na úvodní straně vydím jen reklami menu a články se mi v tom strácí a digiaura mi přijde jako zbytčnost na hodnocení uživatelů a jejich komentářů mám vlastní mozek a smajlík ho doufám nemůže nahradit
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 15:22:43
avatar
tak digiAura určitě němá nahradit mozek
Neznámý  - Re: DD 2.0 2008-09-17 15:35:08

Paráda! Kdyby naši politici plnili plány jako ty, to by se žilo Zatím si zvykám, ale krom (ne)načítání stránky nemám problém a jsem spokojený! Chválím a přeji hodně štěstí do budoucna!
Rocman [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 15:45:02
avatar
Nechci prudit, ale psaní komentářů mi ve Firefoxu3 nějak hapruje, vůbec nevidim co píšu musim si text označit abych to viděl. Jinak Novej web vypadá docela slušně, až se doladěj ty barvy podkladů, bude to dobrý. Nejdřív mě vyděsilo, to že všude jsou aktuality a nikde nevidim články, pak jsem si přečet tedndle článek a to mě uklidnilo. Tak hodně zdaru ať to co nejřív funguje
Da.Kine [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - Blikající banner 2008-09-17 16:34:58

DD ty stránky se ti povedly, jen mě rozčiluje ten blikajíci banner hned ze začátku stránky .. nešel by hodit někam níž..třeba úplně dolů ?
DAVEmon [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - můj názor 2008-09-17 16:54:15

Promiň DD, ale mě se teda tohle absolutně nelíbí, asi mám jiný vkus, ale je to hrozně, hrozně nepřehledný. Je to dělané, jako by to někdo udělal na poslední chvíli a ještě napitý
fusionSVK [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 16:55:42
avatar
fuha , ale web je niaky pomaly.
mam FF 3.01 a stranka sa nacita za 10 sekund / prihlasovanie - 1 minutu seriozne.
caca [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 17:21:28
avatar
Tak na tenhle novej DDworld sem fakt nečekal, načítá se celou věčnost a pak ten text, černé na bílém. Promiň DD, ale původní vzhled mi připadal praktičtější.
hornster [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 17:44:05
avatar
Jako vždy, nový design je horší než původní , ale to je vždycky a všude a časem to nikomu ani nepřijde. Ale to bílé pozadí je fakt humus všech humusů - parádně se to čte, když je řekněme půlnoc a všude naprostá tma , ale to určitě ještě nějak pořešíte
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 18:23:08
avatar
pořešíme, ani mě se to bílý nelíbí je to v pořadí dalších úprav a oprav
Neo [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 20:40:26
avatar
Ahoj DD,
možná stálo za úvahu s tímhle krokem počkat (né že by byl nový vzhled špatný), ale spousty chyb se mohly vyladit do předu (třeba barvy) a pak by se jen dodělávali maličkosti

ale velké + ode mě máš bude to po předělání vypadat mnohem lépe
Neznámý  2008-09-17 17:57:25

Blbo zladene farby tu v komentaroch, hrozne mi ta biela bije do oci..
A pories si aj tie reklamy, mas to hrozne blbo usporiadane...
Lukyn1811 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 18:42:30
avatar
Pozadí by chtělo dodělat až do konce stránky, hned by to vypadalo o 100% líp a netahalo by to oči.
TommoT [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - Negativní hodnocení 2008-09-17 18:55:53
avatar
Koukam, že když někdo dostane negativní hodnocení, tak jeho spam, hovadina nebo cokoliv jiného co do diskuze nepatří, nepude přečíst.Předtím teda teda byla taky nějaká penalizace, ale teď je to lepší. Horší to bude ohledně kvalitních příspěvků, které ostatní nedokáží správně ohodnotit.
bartfox [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 20:42:26
avatar
Chlapy - dejte tomu trochu casu - urcite to bude za nejaky cas vsechno vychytane!
Strike [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 22:01:01
avatar
Vymazat
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 21:46:35
avatar
já nic nemazal celý den se mažeme s řešením rychlosti serveru ...
pK! [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - ... 2008-09-17 21:25:07
avatar
...chtělo by to nějak smrsknout k sobě. nějak moc řádků tam je kua nevím jak to mám napsat jinak, doufám že to někdo pochopí jak to myslím jo a mám Operu
LuckyJosh [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 21:33:13
avatar
zdravim tak novy vzhled vypada zajimave..ale nechapu proc ste ho sem hodily ted sak to je tak verze 0.1 prinejlepsim vzhledem ke zkusenostem s webdesignem si dovolim par tipu

1. nahodit stary design a ladit ten novy

2. opravit pridavani prispevku bile pozadi bile pismo a vidim jen absolutne zbytecnou kontrolu pravopisu a jeji vlnovky..tedka tento prispevek pisu v notepadu

3. jeste ke komentarum..v jiz odeslanych prispevkach zvolit kontrastnejsi pozadi a pismo..tohle se neskutecne blbe cte a pri tom to je uplne primitivni uprava pozadi svetlejsi a pismo tmavsi nebo svetly font a tmave pozadi to uz je jedno ale urcite kontrastnejsi barvy

4. kompletne odstranit bilou barvu z pozadi...vypada opravud hrozne..odstin sede by sedl mnohem vic s tim jak nekdo psal ohranicit treba slabym oranzovym okrajem..jediny co bych nechal bili je ten spodek webu..to vypada dobre

5. tedka neco k celkovemu navrhu webu..ten prostredni pruh by nutne potreboval nejake rozsireni..je moc uzky..leve menu celkove neni moc potreba..magazin menu je nahore..rss ctecku bych hodil tez nahoru nekde kde je hned po nacteni stranky videt protoze je to moc uzitecna vecicka a hodne tam zapada..technet a podporu hodit do leveho sloupce kde se mi zdaji dost zbytecne posledni clanky..kdo chce kategorii tak si ji vybere v hlavnim menu a uprostred se ty posledni clanky ukazi..pochybuju o nejaky velky vyuzitelnosti tohoto menu..dale by sem neco udelal s tym vrskem..je moc siroky ale je tam asi dost dulezity banner takze s tym moc co udelat nepujde..ale urcite se musi neco udelat s tim vyberem nejnovejsich clanku...ten usekly text je strasny a takle to vazne nevypada vubec dobre..obrazek udelat do ctverce a baner oddelit treba nejakou linkou oranzovou a zarovnat na prostredek

je to par vecicek ale vazne by se aspon neco z toho hodilo..ten vzhled je moc nedodelany a vubec nevypada ze by se nejak betatestoval..si to pustim na localu a treba ty komenty to prasti do oci hned..

a dalsi vecicky jako digiaura a tak sou docela pekny sem zvedavej kdy budu mit nulu zacla skola tak zase budu diskutovat o prazdninach nebyl vubec cas a sem za to rad..neni spatny si odpocinout od toho virtualniho sveta a uzit si pekne reality a vseho co k tomu patri drogy sex a systemky..a na kalbach i to techno disko a podobny
ScorpionSX [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - Rychlost 2008-09-17 21:42:14
avatar
No DDWorld 2.0 je síce zde, ale je mi to prd platné keď sa načítava večnosť...ale inak teda dizajn je fajn, dúfam že obsah bude minimálne rovnako dobrý, takže len do toho !!
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 21:56:06
avatar
rychlost řešíme, bohužel nemáme tušení v čem je problém ani po celodením zkoumání ... nicméně nesouvisí to přímo s novýcm vzhledem - to víme. Každopádně nevzdáváme to, chystá se i výměna serveru a možná i další kroky a přijdeme na to ...
Bohy [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 22:57:50
avatar
1)Stará verze 1.0 byla pomalá a ted´to je hrůza,doufám že to vychytáte
2)Ten bílej pruh veprostřed škoda mluvit,snad ho změníte na tmavší odstín
3)Jinak to vypadá dobře,snad si zvyknu nic jinýho mě nezbude že
Inferio [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-17 23:01:20
avatar
Mě se to celkově líbí, ikdyž to bílé pozadí pod články není ideální...asi by to chtělo alespoň nádech do šeda...takhle to pálí do očí...

Jinak mám Firefox 3 a vše naprosto bez problému...
Uxmal [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-18 00:51:13
avatar
Nešlo by zakomponovať takú featurku že komentáre by bolo vidieť na každej stránke daného textu? Teda nie len na poslednej stránke.
oyza [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - tak bohuzel... 2008-09-18 09:16:56
avatar
jako budu to brat jako nedoladenou verzi, protoze jinak je to presne ceho jsem se obaval... vivat starej PREHLEDNEJ DDworld. nezlobte se na me, ale nevedet co je clanek starej hodinu co tri dny, mit 4 mista kde se nejakej clanek objevuje a jeste kazdy jinak zpracovany, prejet 3 obrazovky abych videl "uvodni" stranku celou a videl co se vlastne zmenilo, nektery menu jsou tam 2x(kdyz pominu to, ze treba az na druhe strane po scrollu) a to co normalne zabira jen mensi cast obrazovky a je v jedne variante, tak tady zaflakne celou, sry ale kdo delal tenhle navrh to pekne - zazdil.
je mi to lito, chodim sem uz pres 2 roky i nekolikrat denne, ale vypada to, ze moje navstevnost se zde rapidne snizi, protoze na tohle fakt nemam.

smutny oyza

edit: jo a kde je anketa jak se libi novej web?
Onin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-18 20:27:32
avatar
Já bych o tom hlasoval až to bude hotové.
Araya [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-18 10:53:59
avatar
ale povedeny design.
rasca25 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-18 12:10:56
avatar
osobne musim povedať, že sa mi to zda neprehladnejšie ako na starom webe, ale je to len môj subjektivný názor
petrs [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - trochu rozpaky 2008-09-18 12:24:54

Dosud jsem si myslel, že když webdesignerská parta zasáhne do dosavadního funkčního designu stránek, je to jen proto, aby dostali prémie....
Bohy [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-18 13:38:48
avatar
Tak jsem se tu trochu rozkoukal a mám další kritiku bohužel.
Bílej podklad jsem už kritizoval a dál musím pokračovat k obsahu toho bílého obdelníku,co je to v něm za články při titulní straně? Starý ,nový no je vtom CHAOS no hrůza.
Jsem zklamanej
Marlow [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-18 15:00:09

Ten vzheld není tak špatnej, má to svoje mouchy ale chce to jenom doladit. Ale může mi někdo poradit jak se dostanu do diskusního fora? Myslim to s hodně tématy. Nevim jestli sem slepej jen ja, nebo s tim má problem i někdo další?
T90 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-18 18:26:29

DD vyzera to pekne ale neni som zvyknuty a stale sa tu zamotam mne sa zda ze predchadzakuci bol prehladnejsi ale to je sila zvyku. a pismena je lepsie videt
Bohy [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - dotaz 2008-09-18 19:42:14
avatar
Odkazy na DD mam na seznamu ale když ted´dám ten odkaz otevřít tak se mě otevře prázdná stránka s tímto:
Stranka, kterou se pokousite zobrazit, neexistuje.
Zvolte stranku z hlavniho menu.
Nevíte co s tím ,nedělalo to???
Krtek [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - Tak ti nevim... 2008-09-19 08:02:31
avatar
Nečet sem článek ani komentáře ale musim říct že minimálně úvodní strana mi hodně nesedne. Přijde mi to nejaký zmatený a vidim víc reklamy než článků. Osobně považuju předchozí vzhled za, pro mně, přehlednější
Rips [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2008-09-19 22:39:15

Tento novi vzhlad je krajší ale menej prehladny
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!
 

Najdete nás na Facebooku

.... a také na Twitteru

RSS

DDWorld.cz

DDWorld - Blogy a videa

DDWorld - Magazín

Poslední příspěvky v diskuzích


Videa
Manor Lords – hra jednoho vývojáře boří herní svět
Manor Lords – hra jednoho vývojáře boří herní světStředa, 24 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1191x
Komentářů: 1
Deadpool & Wolverine – očekávaný film v parádní ukázce
Deadpool & Wolverine – očekávaný film v parádní ukázceÚterý, 23 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 985x
Komentářů: 0
Fallout seriál se dočká druhé řady. Zájem je i o hry.
Fallout seriál se dočká druhé řady. Zájem je i o hry.Pondělí, 22 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 1103x
Komentářů: 1
Unreal Engine 5.4 představuje další masivní vylepšení
Unreal Engine 5.4 představuje další masivní vylepšeníPátek, 19 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: PC a IT
Spuštěno: 3697x
Komentářů: 0
Česká 3 roky stará hra Vigor brzy na PC
Česká 3 roky stará hra Vigor brzy na PCStředa, 17 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1437x
Komentářů: 0
StarCitizen přidává nový editor postav – kdy konečně vyjde?
StarCitizen přidává nový editor postav – kdy konečně vyjde?Úterý, 16 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1262x
Komentářů: 5