Dream Machines DM1 Pro S a DM PAD L – TEST a REVIEW dobré myši za dobrou cenu Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach   
Středa, 20 září 2017
Přejít na obsah
Dream Machines DM1 Pro S a DM PAD L – TEST a REVIEW dobré myši za dobrou cenu
DM1 PRO S a DM PAD L
V praxi
Závěr a hodnocení

 

 

  • Závěr a hodnocení

Celkově je DM1 PRO S záměrně jednoduše designovaná myš. Ano, dalo by se ji vytknout, že nemá aplikaci pro nastavení konkrétní barvy podsvícení a naprogramování tlačítek či nastavení senzoru, ale to by prostě udělalo myš složitější. V současné podobě funguje jednoduše a dobře, nastavit si rozlišení senzoru, které vám padne je možné před-programovanými profily a vůbec senzor samotný je špička. Myš jako myš funguje naprosto skvěle, přesná, odezva špičková (1000Hz).

Překvapivě kvalitní je i ergonomie, kdy myš skvěle padne do ruky, a to i těm, kteří jinak podobný design nemusí. Výhradu máme jen k poměrně tuhým tlačítkům a obzvlášť velmi nezvykle tuhému stisku kolečka. Nicméně vše funguje. Zpracování myši jako takové působí solidně, samozřejmě je otázkou, jak odolný je ten pogumovaný povrch, ale to za tři týdny testování těžko vyzkoušíme. Zatím drží. Potěší také velké kvalitní teflony a celkem jednoduchá možnost je časem vyměnit. V kombinaci s podložkou DM Pad L je to ideální kombinace.

V obou případech jde o produkty s výbornou funkčností, dobrým zpracováním, a tedy rozumným poměrem cena-výkon. DM1 PRO S stojí necelých 1600 korun vč. DPH. Podložka je taktéž za rozumnou cenu 280 korun vč. DPH. Pokud tedy hledáte funkční myš za rozumné peníze s kvalitním senzorem a ergonomií, je tohle docela zajímavá volba, u které se někdo o solidní funkčnost a zpracování za slušnou cenu někdo opravdu snažil. Uvidíme, co Dream Machines předvedou dále.  

Za zapůjčení děkujeme Dream Machines

 

AUTOR: Jan "DD" Stach
Motto: „Raději později a pořádně, než dříve a blbě“ :). Než začnete diskutovat: Objektivitu a objektivní fakt a názor nelze posuzovat subjektivním dojmem! ;)

Starší články


 / 12
SlabéVynikající 
Komentáře
Přidat Nový
tynyt [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2017-09-20 18:52:22
avatar
Opět myš jen pro praváky. :-(

Zůstávám u G300(s)
Epyc [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2017-09-20 20:31:55

No docela pěkná myš, jen nevím o jaké klávesnici to autor píše v článku na druhé straně a zadruhé myš bez programování tlačítek je docela k ničemu protože potom stejnou práci odvede kdejaká myš za 300 Kč. Zrovna pořizuji myš pro CAD a už jsme pořidil gigabyte M6800 (nema programování) takže bohužel na nic potom logitech crdless má programování ale to kolečko je hrozné třetí pokus gigabyte M6890x má programování, ale bohužel po 20 minutách se zblázní a dělá si co chce. Tuhle DM myš jsem měl v merku jako další volbu, no ale bez programování je k ničemu.
GRNDL [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2017-09-20 23:35:27

A co takhle Naga?

Jinak na CAD používám hloupé myši ala deathadder nebo klony deathadderu od A4 techu (a91). Mají překvapivě dobré kolečko a příjemný povrch. Programování nepoužívám, od toho je levá ruka a klávesnice.
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!


 

Problém s účtem na DDWorld?

Najdete nás na Facebooku

.... a také na Twitteru

Videa
DeadPool 2 je zpět s novým trailerem – střílí si z konkurence
DeadPool 2 je zpět s novým trailerem – střílí si z konkurencePátek, 20 duben 2018
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 659x
Komentářů: 0
Šílený herní Serious Sam se vrátí po čtvrté – už letos?
Šílený herní Serious Sam se vrátí po čtvrté – už letos?Pátek, 20 duben 2018
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 528x
Komentářů: 0
Jurassic World: Fallen Kingdom – finální trailer je tu!
Jurassic World: Fallen Kingdom – finální trailer je tu!Středa, 18 duben 2018
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 1113x
Komentářů: 0
Apple není schopný opravit iMac PRO počítače - prostě to neumí!
Apple není schopný opravit iMac PRO počítače - prostě to neumí!Úterý, 17 duben 2018
Vložil: aDDmin
Kategorie: PC a IT
Spuštěno: 2389x
Komentářů: 7
Corsair představuje iCUE – nové rozhraní pro ovládání a monitorování PC
Corsair představuje iCUE – nové rozhraní pro ovládání a monitorování PCÚterý, 17 duben 2018
Vložil: aDDmin
Kategorie: PC a IT
Spuštěno: 832x
Komentářů: 6
CorelDRAW Graphics Suite 2018 – nová verze se spoustou novinek
CorelDRAW Graphics Suite 2018 – nová verze se spoustou novinekPondělí, 16 duben 2018
Vložil: aDDmin
Kategorie: PC a IT
Spuštěno: 1045x
Komentářů: 1