ViewSonic VA3456-MHDJ – TEST a RECENZE širokoúhlého 34“ 1440p IPS monitoru za dostupnou cenu Tisk E-mail
Napsal Jan Belka   
Pondělí, 24 květen 2021
Přejít na obsah
ViewSonic VA3456-MHDJ – TEST a RECENZE širokoúhlého 34“ 1440p IPS monitoru za dostupnou cenu
Monitor
V praxi
Závěr a hodnocení

 

 

 

  • Závěr a hodnocení

ViewSonic VA3456-MHDJ míří hlavně na dobrý obraz, solidní výbavu a velmi dobrý poměr cena/výkon. A daří se mu to. Mezi modely s docela populárním 3440x1440 rozlišením při 34“ velikosti, patří k těm vůbec nejdostupnějším, kdy má uváděný i vyšší jas než ty konkurenční modely, Ty mají 250 až 300 cd/m2, tento má 400. Kontrast je sice horší, nicméně výrobce ho uvádí realisticky na rozdíl od některých jiných panelů v této cenové hladině. Odezva je běžný průměr, 75Hz obnovovací frekvence také, zatím se ještě nikomu nepodařilo dostat na 10 tisíc monitor s třeba 120 – 144Hz. Maximem je 100Hz. Snad jen, že se ViewSonic mohl pokusit to na těch 100Hz dostat :). Ale i těch 75Hz je OK, speciálně s funkčním FreeSync.

Výrobce ušetřil na výbavě, kdy monitor nemá USB hub, ale bez toho se v pohodě obejdeme. Na trhu jsou podobné modely a panely s velmi podobnými parametry, ale začínají na o 2-3 tisíc vyšší ceně. Speciálně pokud se bavíme o IPS obrazovkách. Za podobnou cenu jsou nabízeny jen nejlevnější VA, které mají v určitých ohledech horší parametry. Takže poměr cena/výkon je skutečně excelentní. Dostane hodně muziky za velmi dostupnou cenu. Zhruba 10 200 korun vč. DPH, kde tento model u nás nyní jako novinka startuje, je prostě velmi dobrá cena za ten velký a velmi pěkný a funkční panel.

Samozřejmě náročného hráče vyžadující 300Hz nebo grafika prahnoucí po perfektním barevném podání v rozlišení 4K+, pro ty samozřejmě tento model není určený. Ti musí sáhnout podstatně hlouběji do kapsy. To platí i pro fandy HDR obsahu, tento model je pro HDR použitelný jen v základu, ale pořád jeden z lepších v téhle cenové a parametrové hladině. Pro běžné domácí uživatele, ať už hráče, nebo fandy multimédií, či prostě velké plochy pro běžnou práci, ti všichni budou nadšeni z kvality obrazu a toho, co nabízí tenhle velký a za tu cenu velmi dostupný model.

Celkově tedy opravdu zajímavý, a hlavně bych řekl vyvážený monitor. Velký 34“ IPS s rozlišením které není extrémně náročné na výkon grafické karty, s 75Hz a FreeSync + celkovými parametry panelu nabízející ve výsledku velmi pěkný a hladký obraz, slušný jas. A nízká spotřeba. Prostě těžko se dá něco skutečně vyčítat. V podobném provedení totiž obvykle stojí srovnatelné modely o pár tisíc korun více, takže určitě tento můžeme doporučit do úvahy a udělujeme naše ocenění za velmi dobrý poměr cena/výkon.

Za poskytnutí monitoru VA3456 na recenzi děkujeme společnosti ViewSonic

Za poskytnutí testovací sestavy děkuji našim partnerům:

 

 

 

AUTOR: Jan Belka
https://www.facebook.com/HWrecenze/

Starší články


Komentáře
Přidat Nový
kameiv [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - Skoro jako můj 2021-05-25 06:39:54

To za těch 5 let, (co vlastním 34" LG LED 34UM68 ) se moc nepohnuli. Jemně zvýšili rozlišení (z 2560 x 1080 na 3440 x 1440) a změnili typ panelu (z TN na IPS). Ale funkce (75Hz FreeSync) i design je totožný.
Belka [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2021-05-25 06:50:00
avatar
tak v teto cenove relaci je to celkem velky pokrok.. Prvni tyhle monitory stavaly klidne 2x tolik
kameiv [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2021-05-25 07:28:52

Tak ten můj stál 12k, takže zas takové zlevnění to není (na 10k).
Ale mám rád takové monitory (s dobrým poměrem cena/výkon).
MACHINA [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2021-05-25 07:50:43
avatar
2560x1080 je jiná liga nezlob se, ale srovnáváš jablka a hrušky, ten tvůj lowend tam nepatří. 3440x1440 zakřivené 75Hz monitory s freesync jsou tu už dlouho, jeden z prvních co pamatuju byl Acer341 a stál 24-26 tisíc. Pokrok v ceně to tedy je a velký.
Belka [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2021-05-25 09:04:00
avatar
presne tak, nehlede na to ze prvni ty levny panely byly 6bit TN, tohle je 10bit IPS.. Barevny gaumt je uplne nekde jinde..
MACHINA [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2021-05-25 18:02:12
avatar
ano vím, proto jsem srovnával s tím konkrétním Acerem, který IPS 10bit už byl(je). Cena ve své době byla oněch 24-26 tisíc a to jsem nezapočítal inflaci
johny.mnemonic [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2021-05-26 12:27:06
avatar
To co ti uniká je, že v době kdy tvůj low-end stál 12k, tak monitory srovnatelné s tím recenzovaným stáli 25-30k.
Pokud ti přijde sleva ze 25k na 10k malá, tak nevím co už bys chtěl víc aby ti to přišlo jako velké zlevnění :-O
Belka [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2021-05-28 18:03:05
avatar
asi tak..
Bjorn [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2021-05-25 21:50:15

Jsi teda těžce mimo a porovnáváš jablka s hruškami. Jo, oboje je ovoce a roste na stromě, stejně tak u tvého srovnání jsou to monitory a konkrétně monitory s poměrem stran 21:9, ale vše ostatní je zcela mimo.

Za tebou zmíněných 5 let není 3440x1440 žádné lehké zvýšení rozlišení z 2560x1080, neboť v té době ta rozlišení byla na trhu už obě, přičemž 2560 x 1080 byl už tehdy low-end na který se při 34" nedalo dívat ani s velkým sebezapřením. Já si před 6 roky koupil Samsung S34E790C a jeho pořizovací cena tehdy značně převyšovala cifru 20 000,- Kč. Pokud tedy dnes takový, byť rovný, monitor, navíc však s FreeSync a 75 Hz, koupím za 10 000, je to prostě významný pokrok a ne, že se moc nepohnuli.

A mimochodem, to údajné jemné navýšení rozlišení, znamená 79,16 % pixelů navíc, což jsou téměř 4/5. Asi bude nutné redefinovat pojem "jemné navýšení"
FerrariF50 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2021-05-26 18:18:38
avatar
Jak řikáš, ... mám taky 34 uwqhd a že bych na něm měl mít 1080p si fakt neumim představit, ... to musí být fakt labůžo uplný, ... pro někoho se třemi dioptriemi bez brýlí možná Jako mě by to třeba ani nenapadlo takový monitor kupovat, či o něm vůbec uvažovat, ale pro někoho je to jenom jemné navýšení Každopádně já to uplně vychytal, koupil jsem když mělo před skoro už dvěma lety MSI akci, perfektní židli co normálně stojí devítku a opravdu rád jsem ji vyměnil za oproti ní prostě o dost horší dxracer k monitoru za 15 litrů zdarma, takže mě monitor vyšel vlastně na šestku, ... což je na 100Hz freesync 34 3440x1440 uplná paráda, zvláště potom, že už to bylo před skoro dvěma lety
sparkyyy [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2021-05-25 07:33:22

na monitor co ma min nez 100hz se neda koukat
Belka [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2021-05-25 09:04:48
avatar
pracuju denne na kvalitnim 4K IPS panelu s14bit hlobkou, ma 60Hz a tedy zadny problem nemám.. Vice mene vsechny profi panely pro grafiky maji 60Hz a nikdo s tim problem nema.
MACHINA [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2021-05-25 07:52:08
avatar
Mám Acer BK340, taky 3440x1440 75Hz první generaci Freesync monitorů z dob Fiji karet, stál tenkrát přes 20 tis. a dosud jsem necítil potřebu upgradu. Těch 75Hz dnes považuji za takové herní minimum, raději bych také 100, ale je to ok. Jde o to si uvědomit že člověk si nekupuje takovýhle monitor na hraní CSka. Na to má fullHD 240Hz monitory. Tohle je pro někoho kdo si rád zahraje strategie, singleplayerovky a chce se kochat plochou, rozlišením a celkovým dojmem, který je určitě lepší než pidi 24" s 240Hz.

Dále bych upozornil, že není freesync jako freesync. Já mám v rozsahu 30-75 s LFC, což je srovnatelné s tehdejším Gsyncem. Nevím jak je na tom tento, ale co jsem se díval tak problém těhle levných bývá nízký dolní rozsah třeba až od 42,45Hz a absence LFC

Jinak jsem rád, že se po více než 6 letech z této uhlopříčky a rozlišení stává standart i pro levnější monitory. Problém jsou ale grafiky, já to aktuálně živím 6700XT což považujte za takové minimum k tomuhle
Belka [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2021-05-25 09:05:40
avatar
tento LFC nema, rozsah je 42-75Hz
johny.mnemonic [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2021-05-26 12:45:14
avatar
Co vím, tak 1080Ti/5700XT na to už v pohodě stačí, ale víc výkonu je samozřejmě lepší;-)
FerrariF50 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2021-05-26 18:28:41
avatar
jj mohu potvrdit, 5700 XT mi v dobře optimalizovaných hrách dává i těch 100 fps na který cílim. Na 75 HZ podle ideálka, mě už by se ideálně hodila ta 6700 XT, ale v dnešní době jsem sakra rád za to, že jsem už skoro před dvěma lety koupil 5700 XT strixku za 13 Takovej nesmysl, že bych ji teď kdybych chtěl prodal za dvojnásobek jak prd Docela o tom i přemýšlim když vidim, že se na aukru prodávají dráž než 6700 XT, myšlenka výkonnější karty a ještě na tom třeba 3 litry vydělat nezní špatně, jediný co mě nutí to neudělat, že nechci patřit mezi překupnický šmejdy I když zas na druhou stranu, to si koupí jenom těžař stoprocentně, tak vlastně co by No jo, asi to udělám
johny.mnemonic [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2021-05-26 20:32:02
avatar
Doporučuji!
Dospěl jsem stejnou logikou ke stejnému vyskedku.
Důvod proč se 5700XT prodávají za 26k+ jsou těžaři, takže není nic nemorálního jí tomu těžaři za tu cenu prodat a koupit si na hry výkonnější kartu.
Takže mi už měsíc přede v bedně RX6800 s cenou upgradu 4k. Myslím, že jsem udělal dobře ;-)
FerrariF50 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2021-05-26 21:09:11
avatar
Jo tak to máš pohodu, ... já to vidim na tu 6700 XT tedy, počkám, až mi přijde dnes koupený PS PRO, poprvé v životě jsem šel do konzole, protože už si chci zahrát prostě Uncharted, Last of us a God of war a pak ji střelim a koupím lepší a beztak na tom ještě vydělám, ... no neni to paráda :-D Za kolik si prodal tedy ?
johny.mnemonic [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2021-05-26 22:26:17
avatar
Za 26k na Aukru, a za 28,5k koupil RX6800 z Mindfactory. Takže i s vypalným Aukru mě to vyšlo cca na ty 4k.
Doporučuji spíš obyč inzerát než aukci. Doufal jsem, že se o to budou přetahovat, ale jsou už sběhlí, dají příhoz až pár minut nebo desítek vteřin před koncem aukce a přihodí kolik by dali i jinde na bazaru... Našel jsem to tak i u dalších několika karet, ne jen u mojí.
A psalo tu víc lidí, že prodali za podobnou cenu (24-28k) na inzerát i za míň než den a bez výpalného Aukru.
FerrariF50 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2021-05-26 22:49:19
avatar
OK moc dík za info
miki75 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2021-05-25 07:50:53
avatar
Ja som pred pár dňami kupoval 34" GIGABYTE G34WQC 144Hz, zakrivený 1500r a prechádzal som z 29" 2560*1080 a kvalita obrazu aj na VA panel je úžasná. A to už tento predošlý kus mal excelentnú grafiku. Možno sa oplatí ešte priplatiť pár stoviek navyše. Tie rozdiely cenové už nie sú také extrémne.
Mimochodom ďakujem za príjemnú recenziu.
vearth [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2021-05-25 13:46:06

Mám stejný monitor. Úžasným bych ho nenazval, ale nespokojen nejsem. Ergonomie ovládacích tlačítek je velmi dobrá. Viewsonic má to ovládání katastrofální.
Belka [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2021-05-25 14:23:23
avatar
ono ovladani sice neni nejlepsi, zde asi nema konkurenci BENQ s jeo dalkovym ovladacem kde to je otazka par sekund ale zas ruku na srdce jakmile si monitor odladis uz na ot nesahas..
vladislavpokorny [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - Rychlost 2021-05-25 09:24:45

Monitory jsou to pěkné, ale mě už netrápí tak barevný prostor a ostatní parametry, protože i starý monitor mi v tomto ohledu vyhovuje, ale to vyšší rozlišení s rychlostí je pro mě priorita, takže doufám v příliv velkých, rychlých, jemných monitorů za drobný peníz

Ale nejsem grafik, takže se na to koukám třeba trochu jinak, a dost lidí stejně nepozná jestli je to tmavě modrá, nebo už fialová

Jinak v práci mi koupili příšerný 4k monitor, s odezvou snad 20 Hz ale protože je obraz statický, tak mi to je vcelku jedno.
vearth [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2021-05-25 13:49:56

Z vlastní zkušenosti u takto velkého monitoru navíc s poměrem 21:9 je to zakřivení opravdu potřeba a bez toho to nemá smysl kupovat.
Skutečně jste měl v nativním 3440x1440 75Hz? Aby to nebylo pouze 60Hz. Jeden podobný Viewsonic jsem už měl.
Všem doporučuju posunout cenovku výš na cca 15 tisíc.
Belka [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2021-05-25 14:24:06
avatar
jj byl to opravdu 75Hz.. v cene pod 10tis s DPH si myslim slusna alternativa pro toho kdo nepotrebuje 100Hz+
MACHINA [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2021-05-25 18:07:58
avatar
s tím zakřivením nesouhlasím. Já na svém 34" 3440x1440 zakřivení vyloženě nechtěl! Ve hrách ho nepotřebuji a na monitoru i pracuji. Představte si, že třeba editujete video a časovou osu máte křivou a pod. Prostě ne, zakřivení je jen na hry
Respektive bych nechal to zakřivení jako subjektivní věc a pro někoho kdo to nikdy neměl a neviděl ať si jde nejdříve nějaký takový monitor nejdříve okouknout
petronias [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2021-05-25 20:30:32

Za tu cenu bych si tedy představoval větší parádu. Já sám mám HP Pavilion Quantum Dot 27 (QHD) za 6k8 s DPH. QHD by slušelo 32". Při 27" musím mít zvětšení 125% a v některých softech je to rušivé (při nativních 100% je to příliš prťavé, holt oči už nejsou co dřív).
Počítám, že moje další zastávka bude 4k a aspoň 31.5 až 34".
Belka [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2021-05-26 08:51:29
avatar
Quantum DOT neni zadna hitparada jenom to vylepsuje barvy nic vic.. Jinak v dany cene nic lepsiho opravdu se stejnym panelem, velikosti a kvalitou nesezenes.. v tomto ohledu je tento model celkem unikat
Dudo [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2021-05-25 23:43:12
avatar
ja pracujem v ae, psd, premiere, 3dsmax. Mával som 2 až 3 monitory. Pred rokom som predal plochý 34" 21:9 LG na 75 Hz a kúpil 49" 32:9 1800 R Samsung zo 144 Hz. Oba majú freesync, používam Vegu 64. Pri bežnej práci ani nemám snahu pripojiť druhý monitor, robím to len pri výrobe skinov do rFactoru , kde na druhý 26" dávam práve náhľad v rF. V premiere nemám timeline cez celú dĺžku monitora, zbytočnosť, mám tam radšej okná s panelmi.
https://i.imgur.com/5EjwfET.jpg
FerrariF50 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2021-05-26 18:34:46
avatar
Tu 49 závidim, ... teď sice s cashbackem za 25 litrů, ale to je pořád o 10 víc než jsem ochotnej do monitoru vrazit, každopádně myslim, že tak za dva roky by to mohlo už vyjít
A kdyby to byla G9 tak bych se nezlobil, ale ta bude tak za 25 ještě určitě, ... u ní to 1000R prohnutí musí být bomba podle mě, protože ji to zmenší a člověk nemusí otáčet hlavou, aby viděl co je napravo a nalevo
johny.mnemonic [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2021-05-26 12:51:23
avatar
jj, 32:9 49" je super.
Jen se už těším až budou GPU co to utáhnou v 2160p, ale do té doby jsem naprosto spokojený se 1440p.
potooczech [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2021-05-26 14:30:45

Nějakou dobu na tuto kategorii koukám, protože 7 let starý Dell doma pomalu dožívá a do 4K se mi nechce, ale po pravdě ... na hraní by mne zajímaly spíše 144-160Hz modely, kde ty ceny nejsou zase tak šílený. Rozhodně jsou lepší, než u současných grafických karet a vzhledem k tomu, že takový monitor přežije hned několik grafik, tak je to o něčem jiném.
Nicméně do 75Hz verze bych doma nešel. To je takový monitor, kdy na hraní jsou lepší právě ty 144-160Hz IPS varianty, kdo je ochoten připlatit, tak i rychlejší. Rozhodně to budou rychlejší panely a budou mít lépe vyladěný overdrive. Tedy i když nevyužijete těch 144 nebo 160Hz z důvodu slabé grafické karty, tak tyto monitory v režimech 100Hz nebo 85Hz budou mít mnohem lepší odezvu a lépe zvládnutý overdrive než tento 75Hz monitor.
A pokud bych to nechtěl na hraní, ale třeba na kancl a filmy, tak zvlášť kvůli těm filmům bych vzal spíše VA panel, který má mnohem lepší kontrast (ono typických 900:1 versus 3000:1 je rozdíl), netrpí na IPS bleed a podobné nešvary IPS monitorů. Ano, VA nedokáže být tak rychlý jako IPS, speciálně tmavé přechody jsou problém, ale pokud to nechcete vyloženě na hraní, tak to není problém. A naopak oceníte vyšší kontrast a černou barvu mnohem tmavší než tu šedivku, kterou předvádějí rychlé IPS monitory.
A vyloženě do kanclu na celodenní koukání ... tam je moje volba jasná, aktuálně koukám do Eiza.
Tohle je takový monitor, kde bych po pravdě nevěděl úplně co s ním. Není špatný, to vůbec ne, ale prostě na hraní bych koupil něco jiného, na filmy také a do kanclu taky. Ale pokud někdo nechce do toho dávat moc a chce rozumný kompromis tak nějak na všechno, tak rozhodně poslouží. U takové plochy už je těch 60Hz málo.
Belka [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2021-05-26 16:00:08
avatar
ono pokud nekdo hraje hry kde neni tolik fps potreba jako jsou strategie, HOS, DOTA apod, tak tech 75Hz bohate staci a usetris 6tis vuci stejnymu modelu s 100-144Hz
johny.mnemonic [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2021-05-26 20:45:20
avatar
Přesně tak. Hraju simulátory, strategie, RPG a podobné, takže cokoliv s 60FPS+ mi naprosto stačí.
S takovými požadavky je můj 120Hz VA ideální.

Našel jsem jen jedinou situaci, kdy si dokážu všimnout toho, že je VA pomalé a překvapivě to není ve hrách, ale při posouvání textu v prohlížeči, když je zapnutý večer ten filtr modrého světla. Text, který je bez pohybu bílý, je v pohybu žlutý, páč to prostě nestíhá ty barevné přechody bez modré složky :-)
Je to proti IPS zhoršení, ale zase nemám prosvitající podsvícení, šedivou černou a další IPS radosti;-)
Belka [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2021-05-27 14:58:53
avatar
kazda technologie panelu ma neco proti, me osobne nejvice zajima OLED ten mi pride jako nejlepsi reseni na monitor.. odezva je nulova, krasna cerna i barvy..
johny.mnemonic [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2021-05-30 14:13:05
avatar
Taky si myslím, že můj příští monitor i TV už budou OLED.
Ale vidím to nejdřív za 2-3 roky, protože budu zároveň chtít i vyšší rozlišení a na to budu muset nejdřív udělat HW upgrade jak PC tak mediacentra. Na 2160p 32:9 dnes neexistují GPU a i na to obyčejné 4k na TV je můj aktuální MediaServer krátký :-)
Sfusama [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2021-05-29 15:56:20

A nevypaluje se Oled podobně jako Amoled? Jsem viděl rok starý mobil a byl vypáleny fatálně.
johny.mnemonic [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2021-05-30 14:16:25
avatar
Zajímavé, mám doma dvě staré Samsung Galaxy (S2 a S4m) a ani jedna nemá Amoled vypálený.
Ta prastará S2 navíc poslední 4 roky slouží jako displej ukazující počasí a svítí 24/7.
StahlGAMING [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2021-06-04 13:26:52

Tiez mam od xiaomi amoled uz druhy rok, jas nonstop na max + always on, display ako prvy den ked som zapol mobil.
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!


 

Najdete nás na Facebooku

.... a také na Twitteru

RSS

DDWorld.cz

DDWorld - Blogy a videa

DDWorld - Magazín

Poslední příspěvky v diskuzích


Videa
Vychází Gamedec je klasické izoRPG pro fandy žánru
Vychází Gamedec je klasické izoRPG pro fandy žánruPátek, 17 září 2021
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 200x
Komentářů: 0
Hawkeye – nový seriál MARVEL nám představí Kate
Hawkeye – nový seriál MARVEL nám představí KateÚterý, 14 září 2021
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 835x
Komentářů: 2
Total War: Warhammer III odložen
Total War: Warhammer III odloženPondělí, 13 září 2021
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 750x
Komentářů: 1
Far Cry 6 je hotové a slibuje „to samé jako vždycky“?
Far Cry 6 je hotové a slibuje „to samé jako vždycky“?Neděle, 12 září 2021
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1548x
Komentářů: 8
¨Nebaví vás focení v praxi? Zkuste simulátor fotografování
¨Nebaví vás focení v praxi? Zkuste simulátor fotografováníSobota, 11 září 2021
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1047x
Komentářů: 9
Alan Wake Remastered v oficiální ukázce!
Alan Wake Remastered v oficiální ukázce!Pátek, 10 září 2021
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 848x
Komentářů: 9