Creative SXFI Gamer – TEST a RECENZE kvalitního herního headsetu s technologií Super X-Fi Tisk E-mail
Napsal Jan Belka   
Pátek, 20 listopad 2020
Přejít na obsah
Creative SXFI Gamer – TEST a RECENZE kvalitního herního headsetu s technologií Super X-Fi
Sluchátka
V praxi
Závěr a hodnocení

 

 

  • Závěr a hodnocení

Nová řada sluchátek pro hráče s technologii SXFI od Creative tedy solidně potěšila. Nabízí rozumný mix vlastností za solidní cenu. Nový modernější design, kde bych řekl, že to RGB podsvícení je možná až přehnané (dá se samozřejmě vypnout), a také kvalita konstrukce byla notně vylepšena.

Mě osobně se nejvíce během testování líbila ergonomie, možnosti zapojení i do obyčejného 3.5mm konektoru, díky čemuž jsou sluchátka kompatibilní takřka se vším na trhu. Možná polstrování náhlavníku by mohlo být výraznější.

Sluchátka nabízí vyvážený zvuk s rozumnými basy a díky šikovné aplikaci není problém si zvuk vyladit dle ekvalizéru, nebo přednastavených profilů k obrazu svému. Kvalita mirkofonu je také rozumná a řekl bych nadprůměrná. Zajímavé jsou rozšířené funkce pro hráče. Aplikace je přehledná a snadno ovladatelná, akorát chybí česká lokalizace, ale na to jsme si zvykli skoro u všech výrobců herních periferií. Samozřejmě zaměřením jsou hlavně určena pro hráče.

Celkově za 3000 korun nabízejí velmi dobrý mix všeho. Dobrý zvuk speciálně mezi USB headsety nadstandardní, dobré zpracování, funkční zvukové technologie X-Fi i ergonomii. Možná bez toho RGB by se obešly (a ušetřilo by to pár stokorun na ceně). Creative SXFI Gamer jsou tedy velmi solidní hlavně herní headset, který kromě PC můžete připojit k Mac OS, telefonům, PlayStation, Switch atd.

Za poskytnutí sluchátek SXFI Gamer děkuji společnosti Creative

 

 

 

AUTOR: Jan Belka
https://www.facebook.com/HWrecenze/

Starší články


Komentáře
Přidat Nový
lukeDD [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-11-22 09:46:58

Kedy sa už výrobcovia sluchátok naučia, že majú pribaliť aj velurové/látkové náušníky? Tieto koženkové náušníky nie sú dobré pre pravidelné dlhodobé používanie.
StahlGAMING [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-11-21 15:10:03

hlavne ked po pol roku sa zacne koza supat je to nechudne, ze sa nedokazu poucit
Razi3L [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-11-21 19:40:04

Vypadá to dobře, takže to lidi koupí a zároveň je to po roce, maximálně dvou donutí koupit nové - perfektní konzumní záležitost :-) .
Pokud trochu přemýšlíte, co kupujete, tak se takovýmto nesmyslům samozřejmě vyhnete :-) .
MACHINA [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-11-27 00:52:37
avatar
Citace:
Kedy sa už výrobcovia sluchátok naučia, že majú pribaliť aj velurové/látkové náušníky? Tieto koženkové náušníky nie sú dobré pre pravidelné dlhodobé používanie.

Oni to ale dělají!!! Kup si studiová AKGčka např. K240 MKII za 1700,- korun a dostaneš jak koženkové náušníky, tak velurové a k tomu 2ks odpojitelných kabelů - jak kroucený, tak přímý s mini XLR konektorem, takže si na to pak můžeš kupovat i aftermarket kabely. To byl příklad mnohem levnějších sluchátek, které to mají (to já jen abych zase nebyl napaden za to že doporučuju něco nóbl).
Jenže to je třeba nevybírat audio podle kolotočových blikátek. Sluchátka jsem neslyšel, ale jako ke všemu od Creative existuje lepší varianta a proto radím od nich nekupovat nic

Ke zdejší kvalitě audiopreview (nejsou to totiž recenze) se už nehodlám vyjadřovat, prostě "hraje to, svítí to a na zbytek máte ekvalizér plác tam award"
Fox_25 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2020-11-27 19:20:13
avatar
hraje to, svítí to a na zbytek máte ekvalizér, plác tam award

Tohle se ti povedlo, škoda že to platí i pro zbytek zdejších "recenzí" audio techniky a herních monitorů kde nečekaně chybí i ufo test.
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!


 

.... a také na Twitteru

RSS

DDWorld.cz

DDWorld - Blogy a videa

DDWorld - Magazín

Poslední příspěvky v diskuzích


Videa
Far Cry 6 – kdy si zahrajeme nový díl s podporou AMD?
Far Cry 6 – kdy si zahrajeme nový díl s podporou AMD?Středa, 25 listopad 2020
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1733x
Komentářů: 8
XBOX X rozborka. Opravy komplikují SW zámky.
XBOX X rozborka. Opravy komplikují SW zámky.Pondělí, 23 listopad 2020
Vložil: aDDmin
Kategorie: PC a IT
Spuštěno: 2028x
Komentářů: 1
Cyberpunk 2077 se blíží – nebude tak náročný na PC
Cyberpunk 2077 se blíží – nebude tak náročný na PCSobota, 21 listopad 2020
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1869x
Komentářů: 14
Elite Dangerous – výborný vesmírný simulátor je zdarma
Elite Dangerous – výborný vesmírný simulátor je zdarmaPátek, 20 listopad 2020
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1661x
Komentářů: 4
Wonder Woman 1984 jde rovnou na HBO!
Wonder Woman 1984 jde rovnou na HBO!Čtvrtek, 19 listopad 2020
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 1805x
Komentářů: 4
Nový rekord na Nürburgring pro Mercedes
Nový rekord na Nürburgring pro MercedesStředa, 18 listopad 2020
Vložil: Kevin
Kategorie: Auto-moto
Spuštěno: 1236x
Komentářů: 0