DDWorld exkluzivně - Máme v rukou prodejní verzi DX11 grafiky ATI Radeon HD 5870! Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach   
Úterý, 22 září 2009
altMohli jsme vám ukázat testovací vzorek, ale řekli jsme ne! Když grafiku, tak pořádnou a prodejní ;).

 

 

Na rozdíl od některých tradičně zmatených i poměrně velkých webů, které ještě nedávno věřily a jako obvykle mylně informovaly a mátly uživatele, že DX11 grafiky letos nedorazí, DDWorld je samozřejmě jako skutečný uživatelský magazín, který se snaží mít maximálně přesné a ověřené informace z několika svých zdrojů, ví daleko více, než může říci a ukázat. A tak když nastane možnost, konečně novinku ukázat, máme nefalšovanou radost se o novinky konečně podělit (bohužel celý koloběch začíná nanovo, protože už teď zase vím to dalších věcech, co vám říci nemůžu a co se objeví až za týdny a měsíce :) ) ... Kromě těch nejaktuálnějších informací na CZ internetu o nových produktech a jejich přínosu pro běžné uživatele, přinášíme i exkluzivní skutečné uživatelské dojmy, hodnocení a doporučení z testování horkých novinek. No a nejinak tomu bude i u nové generace grafických karet, na kterou se někteří těší více než na Vánoce (podle toho, co o novinkách vím, že umí a dokážou, se ani nedivím ;) )

To (vy stejně víte co), co vám hlídá naše „novinářská“ kačenka vám dnes v plné formě neukážeme, necháme si to na zítra, ale jen tak pro vaši informaci, o co přesně půjde.

Neradi testujeme často kvalitativně soudržností pochybné, notně omakané a stěží fungující novinářské vzorky a podobné věci, protože se často mohou a také liší od finální verze prodejního produktu. Testujeme nejraději prodejní verze a tak se vám na rozdíl od jiných (a že vám v ČR stačí pravděpodobně jen 2 prsty na jejich spočítání) , kteří se mohou pochlubit funkční grafikou Radeon HD 5870 (to je to ono ;) ), představíme rovnou její finální prodejní verzi, která nám ještě horká dorazila rychlým poslem přímo z Asie.

Z prvních dojmů řeknu asi tolik, že je to kus, čekal jsem ji ale těžší a větší, protože na fotkách vypadala impozantně, ale zase tak hrozné to není, proti mé ATI HD 4870 X2, co žere jak elektrárna, je to docela střízlík. Potěšující je pěkná sbírka grafických výstupů a doba omezujícího omezení maximálně dvou monitorů na jedné standardní grafice je konečně minulostí!

Co mě trochu děsí je na první pohled ten chladič, který k mému překvapení (zklamání?! - ještě nevim) je stejný, jako ten na referenční fotografii HD 5870 v materiálech AMD. Nicméně na druhý pohled už jsem se podíval dovnitř a s potěšením jsem zjistil, že vnitřní pasiv není jen jednoduchý hliníkový pasiv, ale je to větší kus hliníku navíc posílen měděnými heatpipe, takže by s tím ten ventilátor nemusel mít až tolik práce. Více neprozradím, kartu mám teď v PC a zkoumám podrobnosti … určitě něco málo prozradím po skončení NDA, což je opravdu už za pár …

Každopádně se nebojte, kartu podrobíme důkladným testům v Ultra HD rozlišeních, které odhalí její skutečný výkon. Samozřejmě si dáme záležet a přineseme vám již brzy naše exkluzivní uživatelské dojmy jedné z úplně prvních (ne-li prvního kusu) prodejní verze nové generace grafik v ČR vůbec. V obchodech se jich ale větší počet objeví již brzy a to za překvapivě nízké a dokonce nižší ceny, než jsme čekali ;).

PS: dodám jen, že prodejní kusy HD 5870 budou k dispozici hned zítra, ale v žádném případě nebudou stačit pro všechny. Obchody po celém světě potvrzují neuvěřitelný zájem o nové grafiky HD 5800, které trhají všechny předobjednávkové a pořadníkové rekordy a nic takového obchodníci nezažili ani v dobách GF 8800GTX - prostě nikdy (je vidět, že novinky na trhu citelně chyběly). Kdyby HD 5870 grafik bylo při vydání 100 000 (což nebude), tak je to málo a zmizí doslova během prvních 2 dnů(!). Dodávky HD 5800 karet budou chodit pravdidelně, ale je to téměř na příděly pro jednotlivé části světa a bude to na ostré lokty, ale až uvidíte výkony, určitě snadno přijdete k názoru, že čekat se vyplatí a starou generaci grafik nemá smysl pořizovat v žádném případě. V této souvilosti bych jen připomentul nedávná slova zástupců NVIDIA, kteří si myslí, že DX11 nebude pro mnohé důvodem pro pořízení nové grafiky ... nevím, ale nezájem zákazníků o nové grafiky si asi mnozí obchodníci představují jinak ...

Jen v ČR už jsou pořadníky a zájem, podle mých zdrojů z velkoobchodů a výrobců, o více než několik stovek těchto karet a to je to zatím jen první vlaštovka z HD 5000 série DX11 grafik, které nás letos čekají. Nikdo nic takového nikdy nezažil, na jednu stranu mají obchodníci radost, na druhou stranu neví, co se starými kartami, kterými si budou moci akorát tak dláždit chodníky před obchody ...

Zdroj: DDWorld.cz

 




Pořídili byste si teď ještě nějakou DX10 grafiku na hry?


AUTOR: Jan "DD" Stach
Radši dělám věci pomaleji a pořádně, než rychle a špatně.

Starší články


Komentáře
Přidat Nový
pfhawk [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - kacka 2009-09-22 13:30:50

woohoo, kacenka je tady to uz musi byt nejaky produkt, aby ho DD s mym oblibenym maskotem vyfotil
dej.vid [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 13:34:17
avatar
tak s tím že to bude nějaký produkt s tím se docela počítalo ne?

Už aby šla od prodeje 5850 nebo nějaká slabší...pak konečně povíšim svuj komp na pořádnou herní mašionu a doženu všechny ty roky co sem se musel spokojit s výkonem nějakého integrovaného šmejdu (po pravdě byl sem rád i az ten šmejd)
Bucho [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 13:45:35

Závidím ti tu sladkou nevědomost kámo - nové hry sux kámo, teda né žeby byli špatné, ale už jsem nezažil ten pocit co v dobách kdy jsem hrál Baldurs gate, Fallout, Diablo 2, Planescape Torment, Warcraft 3 či Heroes 3, myslel jsem si že je to jenom hloupá nostalgie, než jsem o prázdninách ty hry znovu nainstaloval a měl úplně stejný pocit jako když mi bylo 13. Né žeby všechny nové hry stály zanic (aktuálně jsem závislý na Heroes of Newerth :twisted, ale takový Caompany of Heroes nebo Bioshock pro mě geniální díla rozhodně nejsou.

p.s. Proto moje jediný želízko v ohni je D3, tahle hra mi připomíná starou dobu diabla (ať si puberťáci na bonuwebu křičí co chtěj) u kterého byl schopnej člověk strávit měsíce.
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 13:48:22
avatar
osobně jsem tedy zažil nefalšované nadšení herní u Witcher (3x), Fallout3 (10x), Mass Effect (5x), GRID (25x), STALKER CS (10x) ....myslím, že kvalitní hry jsou pořád a mají fantastickou atmosféru a technoogické zpracování (WOW efekt), což staré hry neměli (technicky to nebylo možné), ..... ale souhlas, že většina her jinak stojí za h ....
wizard_ov [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 13:59:33
avatar
Sakryš DD já snad vezmu ten Mass Effect na milost a zkusím to ještě jednou...tedy až se zbavím závislosti Battlefied Heroes
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 14:04:01
avatar
Já ten Mass vážně miluju, jako ta hra má mezery, ale ten příběh, kterého se prostě účastníš napřímo, je velkolepý ... na nejlehčí obtížnost je to docela nuda, žádná výzva, ale na nejtěžší obtížnost se dost zapotíš ... já také plnil všechny vedlejší questy a vracel se na místa, nudné bylo to prozkoumávání planet, ale měl jsem systém takže se to dalo ... podle mě prostě mega hra, typické Bioware (KOTOR v jiných kulisách), ale ten příběh a možnost se ho účasnit - velkolepé ... druhý díl vyhlížím víc než HD 5000 a GT300 grafiky
mareknr [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 14:10:19

Je to tak. Ta hra ma uplne dostala. Hlavne pribeh. Ale som ju velmi rychlo presiel(neplnil som vedlajsie questy) ale to napravim a dam ju este aspon raz nech si to cele poriadne vychutnam.... :-)
Mc Baxxter [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 23:44:39
avatar
Ano typický zástupce konzolových sraček ; )
RiMr [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 15:06:54
avatar
"I dal mu Pán padesátipalcovou HD plazmu od Panáka, 5870ku, nového Mechwarriora a pod dveřma mu na Vánoce prostrčil kapra a i jeho děti nakrmil..."

amen
Trace4x10 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 15:26:06
avatar
To Bucho: Je to nostalgie, já jsem začal hrát v dobách kdy byl aktuální Return to the Castle Wolfenstein nebo první CoD. Mam na starý a nový hry stejnej názor jako ty a když jsem nedávno po letech zahrál toho Wolfensteina, měl jsem ze hry stejný pocit jako před lety, na rozdíl od dnešních titulů. Podle mě je to tím, že prostě na hráči nechávají hry zpočátku silnější dojem, po letech ovšem otupíme a už nám nový kousky připadají jaksi fádní. Něci jako narkomani, který potřebujou po čase větší dávku, aby to mělo účinek. Divný srovnání, já vim, ale připadá mi trefný .
RiMr [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 15:48:42
avatar
Tak tak...
Vzpomínám si na okouzlení z toho, že musím vyměňovat ručně zásobníky... Nebo když půjdu hodně dozadu, na totální odvaz z ovládání zaměřovače myší - kde je nářezu Terminator: Future Shock konec!!!
Dneska frflám nad balistikou střelby...
Lester [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - . 2009-09-22 14:02:43
avatar
to jsi fotil kacenu nebo grafickou kartu? Z tech obrazku je to tezko poznat...
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 14:05:13
avatar
NDA na kačenu skončilo, na grafiku ne-e
jardop [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 15:23:59

aj rozmazane foto je foto.. to neporusuje NDA?
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 15:34:55
avatar
ty tam nějakou grafiku vidíš? já tam vidím jen pěknou ostrou kačenku ;)
Buble [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 14:04:40
avatar
DD to vychvalování si mohl nechat pro sebe... je lepší když za někoho mluvý činy a ne samochvála.

A podruhé si mě nepotěšil když si místo na grafiku zaostřil na kachnu... jaké rouhání !! xD

Jinak 5870 plánují na vánoce, a nechám si to nadělit pod stromeček
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 14:08:33
avatar
Tohle není vychvalování, to umím úplně jinak ;) tohle je jen popis aktuální skutečnosti a konkrétních činů ....

No jo no, mám i ostré foto ;), ale NDA na kačenu snkončilo na grafiku ne ;) ....

jj chápu, já ji mám na seznamu taky, i když tu X2 verzi, o které vám taky nesmím nic říci ...
RedDwarf [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 14:15:23
avatar
DD je kačenkofil :-D
AndreasCZ [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 15:11:13
avatar
Tady jsou vsichni. Ja mam kacenku taky rad. Sam jsem cekal na tyhle fotky s kacenkou...
martin.666 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 15:55:48
avatar
Kdy bude X2 jestli se vyplatí na ní čekat nebo vzít dvě HD 5870
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 17:01:11
avatar
X2 bude letos - ale obávám se že to bude stylem - 23.9. HD 5850/70, 23.10. HD 5700 a 23.11. HD 5870 X2 ...

a podle toho, co jsem zatím mohl slyšet, by HD 5870 X2 měl být podtaktovaný než je jedna HD 5870, takže prakticky by dvě HD 5870 měli mít vyšší výkon, ale také cenu. Dvě HD 5870 by měly stát 2x 399 dolarů, jedna HD 5870 X2 by měla vyjít na 599 dolarů.
mareknr [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 14:47:52

Kua. X2 verziu by som mozno kupil ale mam ale dosku s PCIe 16x prvej generacie a to by ma asi dost brzdilo.... Otazka pre DDho: Nebude podla teba brzda pre tak vykonnu GPU procesor? Bude stacit 4jadrovy na to aby si ju dokazal naplno vyuzit?

Mozno by bodli aj testy s roznymi procesormi(2-,4-jadrovymi) aby sa ukazalo co je schopne tieto GPU naozaj vyuzit....
siddhi [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 15:35:09
avatar
Takže ty si chceš koupit grafiku která bude najisto stát min. nějakých 12-13tisíc (min. 500 Euro) a řešíš základovku, kterou novou kopíš kolem 3tisíc (120 Euro)?
mareknr [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 15:47:52

S vacsou pravdepodobnostou kupim jednojadrovu. A fakt sa mi nechce kupovat zakladovka pretoze to by znamenalo rozobrat a zlozit PC a to sa mi nechce. Samozrejme pokial to nebudem nuteni urobit... :-) Totiz netreba rozoberat to co funguje, nie?
HonzaN [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 15:52:52

to musíš rozebrat i tak.
Vyměnit občs pastu na cpu ... (pro skalní příznivce) i na gpu , tak nějak vyluxovat větráčky
mareknr [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 15:54:45

Tak take veci nerobim. Aj ked by sa uz naozaj zislo. Hlavny dovod je ten ze ma stala vyse 6 000 pred dvomi rokmi a chcem ju este vyzuit kedze sluzi dobre....
HonzaN [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - marek 2009-09-22 15:40:19

tohle všechno se dozvíš i z jiných webů.
Myslim, že brzy narazíš na věci, co tě zajímaj.
Jen trpělivost ... že DD
HD_Fugas [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 14:32:57
avatar
Já myslim že todle celý je pěkná novinářská KACHNA..........................................................na těch fotkách myslim
HonzaN [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 15:22:56

nejen na těch fotkách
Držme palce, at ji DD brzy představí v plné parádě
Slacky [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 14:55:37
avatar
DD, accelero na to asi nepujde co?
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 15:11:26
avatar
měřil jsem rozteč kříže (děr) a je u HD 5800 stejná jako u HD 4800, takže já bych řekl, že ano, nemám tu ale žádný po ruce, zkusim tam dát podobný chladič, ale mělo by to jít ...
Slacky [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 15:18:03
avatar
Tak to je skvela zprava pokud to s hlucnosti bude nevalny...myslim ze accelero uz ma doma stejne kazdej druhej a kdo ne tak tech 500kc uz se v cene HD5870 ztrati
Kiw [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 21:13:20
avatar
Těch 190 Watt bude možná pro Accelero zatěžkávací zkouška. Hooodně by mě zajímalo, jestli to utáhne.
4890 OC mu ale nedělá problém, takže by to snad zvládat mohlo.
Tomasek1234 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 14:58:40

Fotomontaz s kacenkou chudak mala
xJirikx [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 15:07:52
avatar
Takže i přes všechny zaručený zprávy o jinym chladiči měl nakonec "neinformovanej" Obr pravdu, že ten chladič bude finální? no toto
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 15:13:14
avatar
OBR je ten, o kom nepochybuji, že je informovaný ... jenže ten finální chladič je fakt záhada, měl být jiný, podle mých zdrojů, jde o to, že tohle je úvodní série grafik a tu vyrábí jeden výrobce a ostatní si jen lepí samolopky na to ... uvidíme co dalš série přímo od výrobců .... nebylo by to poprvé kdy chladič na promo fotkách byl jiný než na finální verzi, bylo to u HD 4770, čekalo se to i na HD 5870 ...
jardop [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 15:24:49

a DD nezabudol naznacit, ze zasa nieco vie, ale nic nepovie.. toto robi rad a casto.. len je otazne, ci naozaj nieco vie..
siddhi [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 15:29:21
avatar
Hold tak si pudem všichni stoupnout do fronty k obchodům jako za starých časů někteří z nás, co to zažili, čekali ve frontách na banány. Aspoň si zavzpomínáme a ti co to nezažili, alespoň vyzkouší jaký to byl život před devětaosmdesátým.
Trace4x10 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 15:30:26
avatar
Fandim spíš NVidii, ale tohle se Ati fakt povedlo a jestli mají vážně tak našlápnuto na prodejní úspěch (soudím podle zmínky o předobjednávkách), tak to jim přeju. Doufam že NV předvede něco víc, než jenom kopat kolem sebe jako umírající zvíře. Možná se vytasí s výkonou grafárnou, ale beztak bude drahá jako prase...
Tommy [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 15:34:18

Hoši tá kartička ma láka,ale je adekvátna k mojmu cpu ? (C2D E8400) Čo radšej kúpiť ako prvé ? thx
a inak teď mám HD4870.
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 15:40:49
avatar
kouknul bych se po nějakém Q9x50, určitě už v bazarech budou ;)
Tommy [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 15:59:51

a ja si brúsil zuby na 5870 :Đ kua oboje sa mi nechce kupovať :Đ
Trace4x10 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 20:33:29
avatar
No, já myslim že E8400 dokáže s touhle kartou spolupracovat docela na rovnocené úrovni, jestli bude někde chybět výkon ve hře, tak to bude kvůli hře (optimalizace na více jader) a ne že by byla karta procesorem bržděná.
Tommy [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 21:36:24

Myslím,že E8400 + HD5870 mi zvýši oveľa viac fps ako niaky Q9550 + HD4870 Uvidím,stále mi to vrtá hlavou
ljelinek [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - DD, 2009-09-22 15:38:07
avatar
tak tohle je opravdu anketa jako stehno. Sorry, ale neprijde ti to uz trochu moc? Myslis, ze kdyz ted nekdo pujde vyhodit nejakych 8-10 litru za novou grafiku, tak si koupi starou technologii? Takze zbyva co - pouze jedna firma, ktera shodou okolnosti nabizi DX11. Nic ve zlem, ale jestli tohle neni tendencni, tak uz fakt nevim.
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 15:41:41
avatar
Citace:
Myslis, ze kdyz ted nekdo pujde vyhodit nejakych 8-10 litru za novou grafiku, tak si koupi starou technologii?


proto je tam ta anketa abychom to zjistili ;)
ljelinek [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - DX11 2009-09-22 21:09:57
avatar
je vyvijen pro co? Predpokladam, ze primarne pro hry. Tudiz anketa ve smyslu "koupili byste si ted, pri vydani DX11, DX10 kartu pro hry" muze mit jen jeden vysledek. To je jako otazka, koupili byste si baterku do mobilu s kapacitou 750mAh nebo 1100mAh vyrobenou novou technologii, kdyz ceny jsou srovnatelne? No nic.
xJirikx [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 17:14:43
avatar
no já bych si jí klidně pořídil. ceny poletí dolů a nějakej čas si svou práci pořád odbude. Pochybuju, že vyjde nativní DX11 hra, takže při oželení pár detailů může být dnešní grafika za 5000 po pár týdnech za polovinu...
shurin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 19:15:39
avatar
Pokud padne hd4850/gts250 pod 2 litry, tak je to otazka, jestli kupovat novy karty, nebo koupit starou kartu skoro zadarmo a až prijdou opravdu DX11, a zaroven zlevni, tak tu starou prodat a koupit si tu novou, to by se mozna financne vyplatilo vic.
kkt [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 19:42:24

To má myšlenku.
shurin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-23 01:26:42
avatar
No ja si ted musel koupit zakladovku s integrovanou grafikou, protoze sem krajne nerozhodnej do ceho jit, navic gts250/hd4850 ted naopak zdrazuji, a 4770 je skladem za 2700, tak kde to jsme ?
BoSpring [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-23 09:44:41
avatar
v čechách?!?!?!
aquilas [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-23 23:54:38

No a kde jinde
Bennie [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 16:00:27
avatar
přijde mi to trochu jako fotomontáž...snad se mýlím
HonzaN [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 16:01:19

ššš ... to není fér
Matuus [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 17:01:30

Nie nie, ASUS dnes roznasa vsetkym novinarom HD 5870
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 17:01:57
avatar
jen sem rozostřil tu věc za kačenkou ;)
RiMr [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 16:05:57
avatar
Když si někdo může koupit takovýhle PC, vyjímám z konfigurace:
- 2x Xeon 2,26
- 16GB DDR3
- 2x Velociraptor
- shitová grafika
- luxusní bedna

a dát za to 105 litrů vč. daně (jen za komp. bez monitoru), tak je vidět že lidé jsou různí...
A že i takové ankety mají smysl...
Coreyec [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 17:57:12

Souhlasím
Gang [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 16:09:04

To je skvělá správa. Kdyby tak na trh přišlo ještě pár takových žádaných novot, mohlo by to rychle ukončit i krizi.
CZ06 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - Umírám xD 2009-09-22 16:14:10

Umírám z té Tvojí kačky
Kwassi [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - Cena je BOMBA! 2009-09-22 16:24:05
avatar
Takže prodejní VO cena je právě HD5850 za 6052Kč a HD5870 za 7630Kč s DPH. Masakr. snad vydrží i do další várky, páč tahle už je zarezervovaná. Zas***á protekce
Coreyec [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 17:59:23

Po skvělých recenzích se cena malinko zvedne ne? pak nám nvidie představí ty 2ˇprocenta vyrobených kusů, z celkového množství gt300 a pujdu dolů
2MATRIX [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 17:04:41
avatar
a nemožeš mi DD poslat na email tych par tajních veciček bez kačenky co tu nemožeš uverejnit hehe potešil by si ma velmi
c.Data [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 17:25:48
avatar
DD takže to znamená, že už je zasilka tady....kurec to ji bude kámoš mít na skladě aaaa ja neusnu....ještě že mám svuj kousek rezervovaný
Triplespace [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 17:42:14
avatar
DD skus prosim ta ten chladic accelero uz som sa stretol s viacerymi prispevkami na forach kde sa na to ludia pytaju a tiez ma to velmi zaujima dik za ochotu
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 17:50:53
avatar
nemám accelero u sebe, mám tu jen nějaký Thermaright ... ale jak píšu, rozteče základních 4 děr jsou úplně stejný ....
duron [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - Staré karty... 2009-09-22 18:30:50
avatar
Pokud obchodníci nebudou vědět co se starýma kartama, tak já bych si nějakou 4870 X2 klidně za tisícovku vzal :-)
kemos [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 19:11:14
avatar
DD to je pravdepodobne 1Gb verze ze ?
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 20:41:04
avatar
Ano
kemos [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-23 07:58:07
avatar
A jak to bude s tou 2gb ?? bude nebude ? hlavne jeslti poslape na jednom monitoru....abych vedel jeslti mam pockat nebo vzit 1Gb
Longin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 19:29:19
avatar
Moc se těšim na testy.
DD budeš testovat na více monitorech? (Ati eyefinity)
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 20:40:53
avatar
možná, ale 100% bude i později článek o ATI Eyefinity v praxi ;)
Stanislav007 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 20:11:07
avatar
Plánuju umřít, takže z pojistky si koupim novej komp....XD
vsn [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - DNA 2009-09-22 20:49:52

Ahoj, bude konec DNA uz za tri hodiny nebo mam jit spat?
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 21:42:20
avatar
klidně si běž lehnout, kartu jsem dostal včera, testy dělám a nebudu s nimi hotov dříve než zítra během dne
Insane [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - sakra 2009-09-22 21:51:44
avatar
to je moc neskoro zas si to precotam az vecer ked sa tu konecne dostanem ale tak clovek aby bol rad aspon zanieco
vsn [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 22:14:17

ok ... tak hlavne ty neusni i kdyz asi kupovat nebudu 4870 1G mi asi jeste rok bude stacit v 1680*1050
c.Data [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-23 06:16:32
avatar
jo to jsem si prvni namlouval taky
Insane [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - NDA 2009-09-22 21:09:36
avatar
dobrá otázka aj mna by zajimalo ci mam cakat do polnoci alebo ist drichmat.... aj ked pochybujem ze zaspim
pepper.sgt [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - NDA 2009-09-22 22:25:35
avatar
To nebudou o půlnoci ani žádné nové fotky (tentokrát bez kachničky) nebo nějaké základní "oficiální" informace ?
Qual [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-23 00:12:20
avatar
no, oficiálně u nás NDA končí až v 6 ráno, kvůli časovýmu posunu.
HD_Fugas [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-22 23:37:59
avatar
Tak dneska žádný spaní,ale testování, ať tu máme zejtra pořádnou recenzi
yetty [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-23 06:29:04
avatar
Už vyhlížím první aktuality s velkou nedočkavostí.
yetty [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-23 07:04:05
avatar
Teda pokud DD slastně neusnul s grafikou řady 5000 v náručí. :-)
Kosheen [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-23 08:20:11
avatar
DD, musim pochvalit clanok aj tie fotky, to nema chybu, navodzuje to pocit akoby som mal tu kartu na stole zakrytu obrusom a nemohol sa toho dotknut. Pekne to stupnuje nedockavost na recenziu. brr
Caveman [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-23 13:44:13
avatar
Tak mne napadá....proč to kupovat?Hry stejně žádné nejsou...dlouho žádné pořádné nebudou...no a až budou tak tahle kartička bude stát tak o 30% méně ...to už tady bude Nvidia a ATI půjde s cenou dolů....no a koupě jen proto ať jdou starší hry místo v 50fps v 120fps mi přijde uhozené!!!No snad jedině ten Crysis..ten se stejně ve světě moc neprodával..a už ho má většina lidí dohranej...No a Stalker CS....2 Hry? nůůůdaaaa....
PS:Ještě k testům téhle VGA...Už je tolikrát otestována..všeci už ty recenze četly...Takže test se bude lišit MAX o 5% no a to znamená tak 8-15 FPS Nůda...
Allie Fox [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-23 14:32:59
avatar
Tak nekupuj, aspoň zbyde na ty co ji opravdu chtějí. Poptávka zřejmě bude převyšovat nabídku. Nejsem si jistej jestli Ati bude zlevňovat kvůli highendu GT 300 a nic moc dalšího nVidia nepředvede. Kvůli Core i7 dvoujádra AMD dolů nešla .
Mescalamba [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - Nízká cena? 2009-09-23 17:20:23
avatar
Moc ne. 8k CZK teda neni málo. Poměr cena/výkon .. ok ujde. Ale 8 litrů za to teda nedam.. až se zredukujou ceny na nějakou normální hranici..

Jen mě těší, že jsou ceny podobné těm v USA (+19% DPH).
Insane [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - kde to je? 2009-09-23 18:59:32
avatar
dd chcel by som sa spytat kedy uz bude ta recenzia uverejnena hoovirl si ze okolo obeda dnes uz bude
yetty [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-23 21:13:35
avatar
Kdo si počká,ten se dočká.
Insane [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-23 21:22:43
avatar
to je pravda ale predsa len uz som na tie grafiky celkom nazhaveny
DEVastor [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2009-09-24 15:49:20
avatar
Když pominu ty babský kecy, kterých je v článku plno, tak jsou zde ještě dvě faktické chyby:
1. testy 5870 hned první den přinesly v ČR 3 weby
2. první produkční várka karet (všech výrobců) je stejná s tou kteří už všichni otestovali, karty si totiž nechává vyrobit ATI u jednoho velkovýrobce a až pak je dostanou ostatní prakticky jen na zabalení, je to kvůli zamezení úniků informací před vydáním
Nakaj [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - lepší už to nebude 2009-09-24 15:02:14

...Digi prosím už tu recenzi, víc z nich stejně nedostaneš než konkurenční weby, teda aspon do vydání nových ovladačů
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!
 

Najdete nás na Facebooku

.... a také na Twitteru

RSS

DDWorld.cz

DDWorld - Blogy a videa

DDWorld - Magazín

Poslední příspěvky v diskuzích


Videa
S.T.A.L.K.E.R. 2 v nové ukázce
S.T.A.L.K.E.R. 2 v nové ukázceČtvrtek, 25 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 924x
Komentářů: 3
Manor Lords – hra jednoho vývojáře boří herní svět
Manor Lords – hra jednoho vývojáře boří herní světStředa, 24 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1460x
Komentářů: 1
Deadpool & Wolverine – očekávaný film v parádní ukázce
Deadpool & Wolverine – očekávaný film v parádní ukázceÚterý, 23 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 1103x
Komentářů: 0
Fallout seriál se dočká druhé řady. Zájem je i o hry.
Fallout seriál se dočká druhé řady. Zájem je i o hry.Pondělí, 22 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 1184x
Komentářů: 1
Unreal Engine 5.4 představuje další masivní vylepšení
Unreal Engine 5.4 představuje další masivní vylepšeníPátek, 19 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: PC a IT
Spuštěno: 3764x
Komentářů: 0
Česká 3 roky stará hra Vigor brzy na PC
Česká 3 roky stará hra Vigor brzy na PCStředa, 17 duben 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1461x
Komentářů: 0