Toca Race Driver 3 – 116 v 1 - Zpracování Tisk E-mail
Napsal DigitalDooM   
Pondělí, 08 květen 2006
Přejít na obsah
Zpracování
Zpracování
Ovládání a jízda
Realita
Hodocení a závěr

 

 

 

Celkové hodnocení

toca

Závěr:

Toca Race Driver 3 je závodní hra, která nemá konkurenci díky obrovskému množství šampionátů a závodních aut. Pro všechny fandy automobilových simulátorů a závodních her je to naprostá povinnost. Hra si však stále na skutečný simulátor jen hraje, na maximální obtížnost se díky nerealističnosti chování soupeřů a pravidel hry stává nehratelná. Nebýt také toho, že hra obsahuje tak velké možnosti závodění, byla by po technické stránce, nápaditosti a provedení některých věcí horší než její předchozí díly. Ale kvalitních závodních her je pomálu a Toca Race Driver 3 vítaně jejich  řady rozšíří. 

toca hodnoceni

S recenzemi závodních her počítám i do budoucna, tedy pokud vás zajímají a tato dnešní recenze nebude z důvodů špatného přijetí na dlouho poslední ;). Vcelku bych sem tam byl i pro recenze jiných her a samozřejmě pokud někdo si píše doma do šuplíku a měl by zájem o zveřejnění, tak se můžeme domluvit. Kvalitní recenzi či článek nikdy neodmítnu. 

PS: omlouvám se za češtinu - hold to asi ke mě patří, snažím se o zlepšení :) 

AUTOR: Jan "DD" Stach
Motto: „Raději později a pořádně, než dříve a blbě“ :). Než začnete diskutovat: Objektivitu a objektivní fakt a názor nelze posuzovat subjektivním dojmem! ;)
 / 8
SlabéVynikající 
Komentáře
Přidat Nový
nikl [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2006-05-08 21:23:20

Recenze je rozsahla a zajimava pro cteni, ovsem na muj vkus ma prilis negativni nadech, cetl jsem recenze na nasich i zahranicnich webech, vesmes meli stejne pripominky jako vy,ovsem 2/3 recenze byly vzdy povzbuzujici a ukazovali predevsim klady hry, ktere rozhodne prevazuji nad zapory. Vase recenze je vsak plna negativnich dojmu, kdyz jsem se dostal temer na konec recenze, zdalo se, ze hodnoceni bude kolem 6/10, ovsem voalaa, hratelnost 9/10!!! a celkove 8/10. Mno nevim ale na tak vysoke hodnoceni by bylo lepsi nepsat tolik negativni recenzi. Tot muj nazor na vec jinak velmi zajimave cteni a dalsi recenze rad ocenim
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - AUTOR 2006-05-08 21:30:36
avatar
Hmm tak musím přiznat, že tohle mě nenapadlo, ale když si to tak pročítám, tak něco na tom bude, no mohl bych to zkusit ještě doplnit o nějaké ty klady ... jinak samozřejmě zkusím to příště zlepšit
Treglis [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2006-05-08 22:43:40

TRD jsem hral pouze jednicku, byla dobra. Ale pokud budeme mluvit o realisticnosti (co se fyzikalniho modelu chovani vozu tyce), tak hraje prim asi Live For Speed. TRD3 jsem nehral, tak samozrejme nemuzu hodnotit jak na tom hra celkove je.
Jinak musim se priznat, ze bych docela uvital nejaky ten srovnavaci test volantu. Ale asi je to moc undergroundova zalezitost na to, aby to oslovilo vice lidi.
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - AUTOR 2006-05-08 23:13:15
avatar

TRD 1 byla supr, ale 3ka vás určitě také osloví, těch aut je tam kvantum a pro soupeření s kamarády po síti je to prima zábava, v motokárách se opravdu vyřádite. Test volantů ;) bude ten mám v plánu celkem brzy, když všechno půjde. Naopak si myslím, že volant není nijak vyjímečná záležitost. dávno nestojí majlant a i levnější model v ceně kolem 1800,- s FF poskytně o 100% lepší zářitek než klávesnice.
Killer [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2006-05-09 16:06:58
avatar
Pěkná recenze, jenom se musím přiklonit, jak psal kolega výše, že je napsaná spíše negativně na takové hodnocení, ale v pohodě ;) Simulátory sice moc nehraju, protože nejsem moc trpělivý hráč na to, abych jezdil po jednom a tom samém okruhu celé odpoledne, ale tohle bych si pro zpestření odpoledne určitě zkusil :grin Jenom taková malá výtka k autorovi...nejsem sice češtinář, ale při některých vašich slovních obratech sem se docela pousmál, hlavně ve větách, do kterých jste cpal čárky kde jste mohl. Asi jsem trochu degradovaný mojí střední školou nebo spíše učitelkou češtiny-to teda spíše:grin, ale trocha korekce textu by neuškodila. věta.... Počítač se zkrátka okouká, ale člověk dokáže, vždy překvapit...najedete plnou rychlostí do boxové uličky a doufáte že se trefíte, obrazovka....koly mimo vozovku při chybě, či boje se soupeřem, a hra ihned upozorní že budete penalizování...atd. Tohle ale není žádné vaše zneuctění ani flame, jen upozornění na gramatiku, na kterou jsem třeba já osobně trochu háklivý Ale jsem fanda tohoto nově založeného webu. Jen tak dál, fandím!!!
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - AUTOR 2006-05-09 17:03:30
avatar
Já vím já vím já vím, češina mě vůbec nejde... nikdy jsem se o češtinu příliš nezajímal, jde mi spíše o věcnost než formu jakou to je napsané a bohužel to lepší už asi nebude, používám několik korektorů, ale ty prostě nehledají to, na co mě zde upozorňujete, abych se přiznal, já tam nikde chyby nevidím Ani ty slovní obraty mě nepřijdou divný ... pokusím se s tím něco udělat Hold korekor na plný úvazek bude zapotřebí Ale zase se alespoň pobavíte nad bojem autora s češtinou, když ta recenze je v negativním duchu ;)
Awast [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - HEZKY 2006-05-09 22:48:34

Normálně mě zajímaly gamerecenze jen na papire, ale i pres neznalost TOCA3 bych si ji zahral...po recenzi... :grin
bugsy [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2006-05-17 21:28:08

fakt very good recenzia, len tak dalej
Libich [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - Dobrá recenze 2006-12-10 02:40:28

Hodně kritická, ale to je dobře, neb se pozná plno nedostatků. Simulátory mají něco do sebe, jsou sice někdy časově náročné, ale mají podle mně větší smysl než akční věci. No a co srovnání s jinými hrami, třeba F1, NFS atd.?
_Mx [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - Jazda za sebou 2006-12-11 14:43:37

K recenzii, asi je naozaj negativistická, lebo ja osobne som nadobudol dojem, že ani radšej neskúšať túto hru, ale to je fajn, lebo nemám veľa času.

A ešte jedna poznámka. K tej veci o realite, keď idem za niekým a niekto za mnou. V oboch prípadoch môžem ísť rýchlejšie, ale platí to len v určitých podmienkach a hlavne pre vyššie rýchlosti. Nechce sa mi to teraz hľadať a rozvádzať, ale išlo tam o čosi také, že sa využíva zaplnenie vzduchovej kapsy za mnou (lebo tam nejde uz len o trenie, ale aj o podtlak za mojim autom). Ale samozrejme, to nie je asi také výrazné, ako je to v tej hre. Len toľko.
AndyF1 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - Vyvazenost zavodov 2007-03-16 08:03:09

s.Mam odohrate cca 30 %hry.Vzdy na striedacku 1. miesto na 1 pokus,dalsi zavod na 20 pokus :upset .
Dalsie minus :hram s volantom ale neprisiel som na to ako spravne odstartovat.Male otacky,stredne,velke,so spojkou aj bez,bez pretacania kolies... vzdy ma dalsi predbehne.
Celkove ma to bavi viac ako NFS MW aj Carbon.Live for speed je kategoria sama o sebe
potooczech [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2007-11-11 14:49:21

TOCA prvni nebyla spatna, dvojka nic noveho neprinesla a trojka zda se je jenom horsi. Tak nejak mam dojem, ze na PC proste poradna a kvalitni zavodni hra neexistuje. Konzole maji svoje tituly jako GTR u PS rodiny, u Xboxu 360 je to zase naprosto skvela Forza 2 Motorsport, se kterou se TOCA nemuze zkouset srovnavat ani hodne vzdalene. NFS serie jsou o nicem a kazdy dil je cim dal vic arkadovitejsi. Posledni slusna NFS byla petka s porche autama. PC jde posledni dobou nejak do kytek v oblasti motoristickych sportu .
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!


 

Najdete nás na Facebooku

.... a také na Twitteru

RSS

DDWorld.cz

DDWorld - Blogy a videa

DDWorld - Magazín

Problém s účtem na DDWorld?

Videa
Empire of Sin – tahová gangsterka ala XCOM
Empire of Sin – tahová gangsterka ala XCOMStředa, 19 červen 2019
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 241x
Komentářů: 0
Stronghold: Warlords oznámeno – vypadá hrozně!
Stronghold: Warlords oznámeno – vypadá hrozně!Úterý, 18 červen 2019
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 395x
Komentářů: 2
Borderlands 3 - nejlepší hra letošního roku?
Borderlands 3 - nejlepší hra letošního roku?Pondělí, 17 červen 2019
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1326x
Komentářů: 4
Dying Light 2 – působivě vypadající pokračování
Dying Light 2 – působivě vypadající pokračováníNeděle, 16 červen 2019
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1100x
Komentářů: 1
Oznámeno HD remaster verze Commandos 2!
Oznámeno HD remaster verze Commandos 2!Sobota, 15 červen 2019
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1383x
Komentářů: 6
Příznivci létání v pozoru. Nový Microsoft Flight Simulator!
Příznivci létání v pozoru. Nový Microsoft Flight Simulator!Pátek, 14 červen 2019
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1540x
Komentářů: 9