Golden joystick - vybrány nejlepší hry uplynulého roku. Vyhrál váš favorit? Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach   
Pondělí, 29 říjen 2012
altNeznámější ocenění v herním průmyslu byla udělena ve16. Kategoriích. Nejlepší hra roku je ...

 

 

 

Pro orientaci, až nyní se vyhlašovaly ceny pro hry, které vyšly převážně vlastně v roce 2011 (uzávěrka byla tuším konec Q1 2012). Hlasování se zúčastnilo na 4 miliony lidí po celém světě a takhle to dopadlo:

  • Nejlepší akční hra: Batman: Arkham City (Assassin Creed: Revelations, Uncharted 3)
  • Nejlepší strategie: Civilization V: Gods and Kings (Total War: Shogun 2 - Fall of Samurai, Might & Magic: Heroes VI)
  • Nejlepší hra pro mobilní zařízení: Angry Birds Space (Assassin Creed Recolection, Temple Run)
  • Nejlepší nezávislá hra: Minecraft XBLA (The Walking Dead, Journey)
  • Nejlepší bojová hra: Mortal Kombat (Soul Calibur V, Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm)
  • Nejlepší FPS: Battlefield 3 (Modern Warfare 3, Max Payne 3)
  • Nejlepší MMO: World of Tanks (League of Legends, Star Wars: The Old Republic)
  • Nejlepší hra na konzole: Uncharted: Golden Abyss (Mario Kart 7, Super Mario 3D Land)
  • Nejlepší moment: The Elder Scrolls V: Skyrim - Throat of the World
  • Nejočekávanější hra: GTA V (Assassin Creed 3, The Elder Scrolls Online)
  • Nejlepší DLC: Portal 2 (The Elder Scrolls V: Skyrim Dawnguard, Batman: Arkham City Harley Qyinn)
  • Nejlepší RPG: The Elder Scrolls: Skyrim (Diablo 3, Mass Effect 3)
  • Nejlepší sportovní hra: FIFA 12 (SSX, PES 2012)
  • Nejlepší Flash hra: Slender (Draw something, Ghost Recon Commander)
  • Nejlepší závodní hra: Forza Motorsport 4 (Need For Speed: Run, Twisted Metal)

V závorce jsou uvedeny hry, které byly soupeři vítězného titulu. Zatímco o nejlepší hře roku, kterým se stal zaslouženě SKYRIM, se asi většina přít nebude, v některých kategoriích by se asi dalo více polemizovat. Třeba nejlepší akční hra, či nejlepší strategie, tam asi bude mít podstatná část hráčů jiného favorita než vybraného vítěze. Například ale v kategorii nejlepší MMO je vítězství World of Tanks určitě zasloužené. Mimochodem autoři této hry si na oslavu připravili pro všechny hráče zajímavý bonus už na tento víkend :).

Celkově se asi shodneme, že většina kategorií má odpovídajícího vítěze. Hlasování bude probíhat samozřejmě i příští rok a to o hrách vydaných od Q2 2012 do Q1 2013. Už nyní si pár her říká o nominace, i když je zatím celý letošní rok, co se kvalitních her týká, dost chudý.

 

AUTOR: Jan "DD" Stach
Radši dělám věci pomaleji a pořádně, než rychle a špatně.

Starší články


Komentáře
Přidat Nový
Anomandaris [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-29 10:55:00
avatar
Nejlepší RPG: The Elder Scrolls: Skyrim (Diablo 3, Mass Effect 3) lol ani jedno není RPG... Diablo III je vykleštěné RPG, Mass Effect 3 je naivní akce a Skyrim je simulátor s generováním neskutečně otravných questů...
Bajlando [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-29 10:58:43

ME3 je jen interaktivni akcni film s celkem dobrym pribehem. Me se libil ale RPG nalepku bych tomu nedaval. Hraju ted MM6 Mandate of Heaven a tomu rikam RPG. Neskutecne se bavim a myslim si ze je to minimalne RPG desetileti jestli ne stoleti.
net.Xtreme [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-29 21:41:25
avatar
Pro mě je Mass Effect 3 nejrozporuplnější hra roku. Místy výborný příběh, místy naprosto ubohý, plný děr a nelogičností, kvalitní DLC a "zbytečný" multiplayer. Navíc Origin...V něčem velký pokrok oproti předchozím dílům a jinde úpadek a "zjednodušení".
Bajlando [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-29 22:05:12

Jo souhlas je to neco jineho nez predchozi dily. Takova jina hra. Ten origin me taky pekne s..e a je to duvod proc jsem si tu hru nekoupil. Kdyby ti dali vybrat kde si to chces aktivovat ale takhle nutit nasilim svuj spyware lidem do kompu je humus a ja rozhodne na nuceni do cehokoliv reaguji odpovidajici protiakci Nikdy jsem si nenechal nic vnutit a nehodlam s tim zacit. Meli by radsi presvedcit lidi ze origin je produkt ktery se vyplati. Nasilim zadny obchodni model dlouho neprezil.
Essdy [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-31 11:58:17

Můj názor na trilogií ME je takový, že je to od dílu k dílu horší (zjednodušené, méně volného prostranství) prostě jen pračka na vydělávání $ díky jménu z výborného 1. dílu. Diablo 3 jsem zatím nehrál a nemám k tomu ani chuť. Těším se na POE . Skyrim se podle mého povedl, sice spousta rpg prvků mi tam chybí, ale na druhou stranu je spousta módů, takže tato hra jen tak neumře.
c.Data [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-29 22:12:51
avatar
Taky jsi na GOG nakupoval?? Já koupil MM 6,7 a 8 pařím teď 6 právě jsem vymlátil vlkodlaky...je to mega tuhý třeba oproti Skyrimu...kupa nepřátel a člověk když už si myslí že je borec dojde do lokace kde je během 20s mrtvý ale nemůžu si pomoct to nehrát
Bajlando [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-30 18:42:24

Me to kdysi koupila ma expritelkyne celou kolekci 6,7,8 a 9. Kdysi jsem sestku dohral dvakrat 7 a 8 vzdy jen do pulky a 9 jsem dojel celou. Ted to chci projet vsechno poporade a poradne. Kdysi jsem to hral se slovnikem a bez internetu takze dneska s plynulou englis a jakymkoliv zasekem dohledatelnym na netu je to uplne jina hra. Uzivam si to.
Jeste nejsem tak daleko jak ty momentalne jsem na 4-5 mape ve Free Haven a plnim ty mistni questy. Jsem level 21 a jeste ani nemam magicke zbrane. Ale uz mam meteor shower coz je masakristicka zabava Jo ty lokaze a urovne jsou parada. Pokazde neco jineho je v tom napad a presne myslis si jaky si hero a vlezes nekam kde nemas co delat a dostanes okamzite po frnaku A i kdyz jdes kam mas tak stejne musis premyslet a taktizovat, kombinovat ruzna kouzla (obranna, utocna, lecitelska a boostovaci) s fyzickymi utoky jinak nemas sanci prezit. Zadna tupa mlaticka kde to proletis jak nic.
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-29 11:10:05
avatar
SKYRIM je rozhodně RPG v každém ohledu .... vývoj postavy se vším všudy tu je, příběhy a ovlivnění prostředí tu je také atd.

U Mass Effect 3 je označení RPG už více problematické ...
Anomandaris [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-29 11:12:44
avatar
vývoj postavy? chlape prober se? ovlivnění prosředí? xD zhulenej?? příběh? ono to má příběh? Sem si nevšiml...myslíš tu blbost s těmi draky jak posledního draka na hard dáš na tří rány? DD kolik ti je let?
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-29 11:17:08
avatar
je to RPG stylu bethesda ppřístupné všem, ale RPG to prostě je ... to že máš rád jiný styl, je sice hezké, ale to nedělá ze SKYRIM méně RPG. Tu hru jsem hrál 240 hodin a bavila mě jako málokterá, tyhle velké RPG prostě jsou super. Ano Fallout New Vegas byl lepší RPG, ale tohole je zase jiné prostředí. Hlavní je, že to hodně dlouho baví, je tam pořád co dělat a je to velké. Datadisky a DLC tomu dodávají nové možnosti, takže v příštím roce si hru pěkně se vší zopáknu, protože je to parádní otevřené RPG .

Samozřejmě mám rád i klasičtější těžší RPG, ale SKYRIM je svůj ... a nabízí prostě trochu jiný mix.
Anomandaris [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-29 11:24:01
avatar
Skyrim je největší fail v historii RPG a pokud tomu budou všichni tleskat tak se principy nezmění a budeme stále hrát naprosto stejně přihlouplé hry jako do těď... jestli jsi to hrál 240hod tak to tě lituji(asi nemáš co na práci jinak to nechápu),jelikož už po pár hodinách zjistíš,že ve Skyrimu jednoznačně převládá kvantita nad kvalitou,naprosto ubíjející jsou generované questy,příběh? o tom žádná tak něco omezeného jsem ve fantasy neviděl..tohle dělá ostudu fantasy žánru,vývoj postavy-- absolutně nesmyslný a navíc nepotřebný.
Exorcius [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - příběh 2012-10-29 11:35:04
avatar
Opět prokazuješ, že jsi to asi nehrál. Příběhů větších linií je tam mnoho. Tu hru jsem hrál asi 300 hodin a stále je co objevovat. Ano je tam jistý počet generovaných úkolů, ale to jsou vedlejší úkoly, o které se vůbec nemusíš zajímat. V jakém jiném RPG jsi třeba šel do dungeonu a tam jsi narazil na konkurenční skupinu, která tam dostala na prdel od nemrtváků. A do toho se pak připletli vlkodlaci? V jakém RPG jsi měl možnost náhodně na někoho narazit na ulici a vzápětí jsi prošel příběhem alchymistického mistra, který během svého příběhu zemřel kdesi v hlubinách země? takových příběhů je to plné a rozhodně to je lepší styl, než koridorové RPG se zákysem v nějaké chýši, kde nemůžeš najít kvedlačku, kterou potřebuješ na zamíchání lektvaru, který potřebuješ na zabití draka.
Anomandaris [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-29 11:48:33
avatar
Jestli myslíš guildy a Temné bratrstvo? To jsou nejnudější questy co jsem zažil,pořád to samé dokola ve všech frakcí! ale nemíním se bavit s no liferem co stráví ve hře do 12 let 300 hodin to je naprosto zoufalé a politování hodné. jelikož já měl za 60+ hodin projeté všechny quildy,deadrické questy,občanskou válku a main quest a musel jsem se k tomu do kopat abych to dohrál
Exorcius [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-29 13:58:44
avatar
No když jsi to takhle probíhal, tak nemůžeš vnímat ten detail zpracování. 300 hodin není projetí úkolů, ale hledání zajímavých věcí (jistě jsi například nenašel tu sadu diamantů), navíc jsem jel více postav a stylů. Co třeba kouzlo toho jít třeba do lesa a lovit tam jeleny, brodit se v řece a lovit ryby, vylézt si jen tak na skálu a hledat nejlepší výhled na západ slunce. Přečíst si nějakou tu knihu.. a tak bych mohl pkračovat. Pokud tohle všechno nebereš jako pozitivum, tak se opravdu nemáme o čem bavit. Jdi si hrát nějakou tunelovku.

Navíc pokud bys to hrál tak, jako já, tak bys zjistil, že třeba na úplně zapadlcýh místech najdeš nový příběh. Třeba jen mrtvolus jejím deníkem a navazující úkol. O "tajných" úkrytech v dungeonech ani nemluvím.
Exorcius [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-29 14:03:19
avatar
Ano ta hra má své chyby. Ale ty jsou dané debilním ovládáním a horší grafikou, než by mohla být, a ne obsahem. Obsah je možná nejlepší obsah RPG, jaký jsem zatím ve hře měl tu možnost vidět. Ano mohlo by to i obsahově být lepší a třeba se dočkáme, ale zatím prostě nemá konkurenci. Minimálně tento rok ne.
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-29 14:15:52
avatar
Na Skyrim je ale nejúžasnější věcí modifikovatelnost ... módů hlavně v oblasti grafiky je hromada a dělají z hry absolutní parádu ...
Anomandaris [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-29 14:49:56
avatar
Mám na práci daleko důležitější věci než zabíjet jeleny nebo hledat místo,kde je nejhezčí západ slunce... ježíš ty ses marnej a DD ty hry nerecenzuj vůbec... mám pocit,že jsi absolutně mimo realitu,když tvrdíš,že Skyrim má příběh a můžeš ovlivnit děj...tož podle tebe asi znamená,že stráže v Bílým průsmyku mají jiné barvy.Ovlivnit děj,který má na tebe ve hře důsledky...ano existuje jedna hra a to je Witcher 2
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-29 14:56:22
avatar
pozor máme mezi sebou boha a jediného kazatele pravdy

na základě toho, co tu předvádíš si dovolím tvrdit, že vím o hrách mnohem více než ty ;) Už jen proto, že zjevně vůbec nic nevíš o SKYRIM ;)
Anomandaris [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-29 15:08:23
avatar
Jseš majitel webu a ne vykřikující děcko,co rádo lovi virtuálně jeleny a ryby...takže měl bys psát fakta a ne zaslepené nesmysly
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-29 15:10:28
avatar
ty já píši, ty tu zaslepeně řveš něco o tom, že SKYRIM není RPG a že má generované Questy. Je vidět že si to nehrál, nebo nevíš o čem mluvíš. Porotože to prostě není pravda.
Anomandaris [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-29 16:18:18
avatar
Panebože všichni ví,že Skyrim má generované questy,tak se laskavě uklidni
ripple [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-29 21:21:47
avatar
DD, dal jsem teď tvé poslední reakci na Anomadarise palec dolů, protože si myslím, že není správná. Jako správné vnímám to, že Anomada začneš po shrnutí všech faktů ignorovat.
Have a nice day.
Exorcius [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - kecy 2012-10-29 11:30:16
avatar
Už je to tu zase. Někdo tu píše tento blábol, že závěrečný fajt jde ve skyrimu udělat na tři rány. Z toho lze usoudit jen jedno. Asi jsi to vůbec nehrál. Pokud hraješ klasicky RPG stylem, kdy nezneužíváš některých nedostatků hry, tak je souboj na nejtěžší obtížnost s draky na několik desítek minut. Ostatně dračí dějová linie není o tom, abys tam šel na maximálním levelu postavy. Dohrává se to tak kolem 15-20 levelu. Další levely jsou spíše pro lidi, které to začalo bavit víc a jdou prozkoumávat svět. Ano asi by to šlo udělat tak, že by ve světě byly nějaké lokace, kde by tě prostě vždycky něco zabilo, ale vzhledem k otevřenosti by to nebylo moc zábavné.
Anomandaris [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-29 11:34:51
avatar
Závěrčeného draka jsem sejmul na nejtěžší obtížnost ve slavičím brnění bez vylepšeni asi tak za tři minuty.. na desítky minut? nenech se vysmát
Exorcius [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-29 11:38:12
avatar
No on závěrečný drak není nijak silný. Souboje před ním jsou horší. Každopádně 3 minuty nevěřím. Hoď to na web v záznamu a linkni. Co jsi měl za zbraň? Jaký level?
Anomandaris [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-29 11:51:17
avatar
Prvně mi ukaž na záznamu ty tvoje desítky minut a pak ukážu já...
Trace4x10 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-29 15:22:09
avatar
Tak těm desítkám minut bych věřil spíš než třem minutám, takže Exorcius nemá ani tak moc co dokazovat
HellowCZ [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-29 15:59:13
avatar
Zas nějaké kido, co si načetlo co je Skyrim zač a mele hovn* ? Když tě to nebaví a příjde ti to low, tak to nehraj. Hraj si třeba Naruto Ultimate Ninjastorm...
Trace4x10 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-29 17:49:53
avatar
Nechápu, jak z mýho příspěvku vyplývá, že mě to nebaví, nebo že je to moc jednoduchý (low?). Nekliknul jsi náhodou na jinej odkaz "Odpovědět"?
Sice jako jo, Skyrim jsem jenom nakousnul, ale z toho málo co jsem odehrál, jsem usoudil, že tohle bude hra pro mě. A taky pro to, že jsem fanoušek F3 a F:NV, což jsou hry lišící se zejména "kabátkem", ale v jádru jsou si dost podobné.
HellowCZ [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-29 19:10:40
avatar
Ah sorry, omlouvám se, opravdu jsem se ukliknul. S tebou naprosto souhlasím, ten můj post byl myšlenej na Anomandarisáka.
Exorcius [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-30 12:42:02
avatar
Tak jsem na netu našel video, kde ho nějaký maník sundal za asi 5 minut. Každopádně ta postava byla neskutečně nabouchaná. Na luku dvě útočná kouzla. Draka celou dobu zamražoval a řevem ho stále držel na zemi. Ano jde to, každopádně ta postava byla fakt ultra silná a vymakat jí jistě nebylo na pár desítek hodin.
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-30 19:48:59
avatar
jo taky sem to tak měl ... ale byl jsem vážně superman po 200 hdoinách a totálně maximálním způosbem naboostovaném vybavení
Loki [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-29 17:05:55
avatar
Nemůžu si pomoct, ale jestli chceš trolovat na úrovni, tak se ve štvavých příspěvcích vyvaruj hrůz typu "lol".

Působí to neskutečně infantilně.
Bajlando [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-29 10:55:18

SKyrim mozna je hrou roku ale s tak z....enym systemem distribuce v CR ze neco podobneho muzou vymyslet jen cesti politici a ted uz i Bethesda. Skyrim je u me na Black listu dokud ho neuvolni v CR pro Steam. DO te doby ho nebudu hrat/nekoupim a jsem pripraven ho nehrat nikdy. Je tolik super her co se distributori nesnazi drzet zakazniky pod krkem tak tyto hry u mne maji proste prednost.

Jinak ve strategiich bych ja osobne hlasoval pro Shoguna 2 Civilazaci jsem nehral takze je mozna lepsi
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-29 11:11:02
avatar
Já ymslím že se CENEGA snaží, hru si tady normálně koupit můžeš s češtinou a teď bude mít i datadisk v CZ, takže podle mě dobrý a minimálně CENEGU za to podpořit můžeš ...
Bajlando [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-29 11:27:30

No ale ja nechci cestinu. To je ten problem ze nedavaji lidem na vyber ale vyjednali si mononopol. A narizeny monopol je vzdycky svinstvo at uz je to vlada jedne strany, vyhradni distributor apod.
Jedine na co bych pristoupil je ze si Skyrim necham poslat treba z Anglie a tady si ho aktivuju. Bojim se ale ze mi ho Steam diky cenege zabanuje takze to radsi neriskuju. Pokud s tim mate nekdo zkusenost sem s ni.
Spock [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-29 11:40:05
avatar
Podporovat CENEGU?
Beru to jako špatný vtip...
Některé ohlášené hry vůbec cenega nevydala, natož s lokalizací. Pokud něco s lokalizací vydají, je to s ohromným opožděním oproti oficiálnímu vydání, přestože jak sami tvrdí lokalizace zpravidla již mají hotové k launchi a pak se velice diví jaké mají mizerné prodeje.
SpiddeR [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-29 11:51:45

Nejlepší MMO World of Tanks? bože můj... -.- A dokonce to válčilo s propadákem SW:ToR...
První mělo bejt League of Legends... Chybí DotA2... Tak tahle část je totálně mimo mísu... Další MMO, které sou Xkrát lepší jak simulátor WoT (pay to win systém FTW)... gratz GJA

RPG souhlasím.. ale rozhodně bych tam nedával ME3.. po tom co s tím udělali to má do RPG daleko... To už je snad lepší RPG Deus Ex: Human Revolution...
Spock [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-29 11:42:49
avatar
Citace:
anyway , wargaming has buy the vote of their player by promise a great number of reward if they win .......so they cheat and the first place means nothing ........and i m surprised that you don t disqualified wot for cheating ....it remove all credibility to your awards


Všeříkající koment na GJA...
SpiddeR [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-29 11:49:44

Co naděláš.. Nějak si ty hlasy museli koupit... Fakt se divím, že je nevyřadili... GJA jde poslední dobou docela dolů...
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-29 11:55:52
avatar
Co je na tom špatného, co jiné dělat nemohli a také dělají? Hra je to vynikající a budeme si moci tento víkend užít 3 dny prémiáku zdarma, bonusů 5x zkušeností a levnějších 9tier tanků a příslušenství pro ně. Vyhrála nejlepší MMO hra tak jako tak ...

Ostatní MMO hry a jejich tvůrci nemohli hráčům slíbit bonusy na oslavu vítězství nebo co?
SpiddeR [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-29 12:00:42

Ano.. ostatní tvůrci slíbili bonusy za výhru (např. Speciální skin do LoL + boost IP na 4dny (který dávaj každou chvilku) = NEMÁ TO VLIV NA HRATELNOST)... Ale to co udělali v WoT není bonus.. to je KOUPĚ vítěztví... Každý pako tam bude klikat dokud mu ruka neupadne aby měl páč výher zadara díky Pay to Win systému, který díky tomuhle WoT dotáhlo na úplně jinej level...
aDDmin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-29 12:10:39
avatar
??? Cože ... jak to co slíbili WoT má vliv nahratelnost? Bonus dostane každý - nikod není v nevýhodě (hlasující/nehlasující), takže žádné Pay to Win, Bonus je omezený, podobné akce probíhají navíc i pravidelně jindy (třeba na oslavu vítězství ve 2svv), takže to není nic co by jiní nedělali a nic co by u WoT bylo nějakou novinkou.

Ten bonus co WoT slíbilo je pro všechny hráče - nemusíš zaplatit ani korunu ani autory to nic nestojí, takže si nikoho nekupovali, nikdo není v nevýhodě/výhodě a sám o sobě ti žádné vítězství nikde nezaručí Hraji WoT docela dost a zadarmo a nepocítil jsem, že bych musel za něco platit Autory jsem podpořil nákupem tanku Typ-59 a jinak nevidím důvod, proč tam za něco platit a ve vyhrávání mě to nijak nelimituje.

na rozdíl o výše vyjmenovaných MMO, je WoT rozhodně zdaleka nejoriginálnější hrou, kde skutečně platit nemusíš a vítězství má více než zaslouženě.
HellowCZ [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-29 16:03:24
avatar
Já musím uznat, že WoT je podle mě blbost. Nejsem na simulátory, který jsou oblýknutý do PtW kabátku. (Pay to win).
To to rovnou mohlo soutěžit s Terou, která je výborná, ale Evropskej šunt Gameforge to značně posr**.
Dan666 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-29 18:46:19
avatar
prominte ze se ser.. do vasi debaty,ale abyste nepletli nezasvecenym hlavu WOT NENI!!!SIMULATOR!!! WG to nikdy nereklo(aspon co ja vim),hru "vzdy" prezentovali jako hru s tanky a cestecne realnymi prvky,ale hlavne zabavnou a chytlavou hratelnosti(cos je "vzdy" +- arkada)

PS:Ja se spis divil ze to WoWtaci neprehlasovali,ale WG ma oporu dost v klanech(cos "asi" u jinych MMO neni)

jinak koho uz nebavi hrat sam a chce mit oporu tak klan-Ceska Legie(CL-CZ) stale nabira cleny info- Odkaz
HellowCZ [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-29 19:14:06
avatar
Mě to celkem simulátor připomíná. Ale pokud to není simulátor, tak se omlouvám. Ale Je to můj názor, každého přece jen baví něco jiného. Mě se myšlenka líbí, nelíbí se mi systém (nezkusil sem to sám), nýbrž jen u kamaráda na lance o volno. Celkem mě to bavilo, pak mi řekl, že pokud chce bejt dobrej musí donátit. (Pay to win). To mě nějak zamrzelo, už sem to dál neštudoval.
Dan666 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-29 20:32:48
avatar
mame v klanu hrace co do hry nedali ani korunu,ale ja bych doporucil si koupit alespon premiovi tank 8tieru) cos je uplne stejny jak si koupit jinou MMO hru(700-1400KC) a narozdil treba od WoW to nenuti hrace plati a platit a platit...(WOW:cca 1000Kc hra+1dlc 700Kc+2dlc 700Kc+3dlc 700Kc=3100 a navrch cca 300KC/mes. za ofic.servery a to je max zdimacka penez) u WOT je vse na cloveku
Loki [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-30 19:25:41
avatar
A) Platit nemusíš. Mám dost tanků vysokých tříd a nemám žádný premium účet (jenom jsem odemkl pár slotů v garáži, což je při akcích velmi levná věc). To že si nějakej bambula koupí prémiový tank z něj nedělá úplný stroj na smrt (i když T59 je tank pro srábky (jen do mě)), protože autoři nejsou uplná hovada a do hry nezařadili prémiové tanky 9-10 třídy. Tím myslím: nemůžou si koupit tank, co by tvůj nejlepší tank porazil v boji 1v1.

B) Zajímalo by mě, kde jsi v tom spatřil simulaci.
Ještě jsem si v žádném dokumentu z 2 světové války nevšiml, že např. Sherman M4 schytá zásah do boku z 88tky a v klidu si jezdí dál, jako by se nechumelilo ...
Sina [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-29 15:53:44
avatar
Já s tím vyhlášením vesměs souhlasím. Už je na tom že Battlefield 3 pohlásili za nejlepší FPS svědčí o tom že je to dílem hráčů a ne novinářů
Kevin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-29 17:04:40
avatar
Jako hráč WOT toto ocenění vítám
hanbanaroda [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - Civilizace 2012-10-29 17:18:19

Nejprv jsem si myslel, že CIV5 je navýsost zmršená hra, ale časem (a hlavně s datadiskem) jsem jí přišel na chuť. Je potřeba uvažovat jinak, něž u všech čtyřech dílů, takže starým CIVkařům bude ze začátku hodně proti srsti. Každopádně to byl podle mně hodně krok kupředu (stranou?) ve hře samotné a s datadiskem (rozuměj, placený patch) navazuje na předchozí díly této královny strategií.

PS:A jestli si pořídíte deskovou verzi hry, tak ji budete milovat ještě víc
Trefa [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-29 21:27:54
avatar
Skyrim ma tak na top 3 umiestnenie v rpg,aj to len kvôli tomu,ze nemal az taku extra konkurenciu. Proste fakty,ktore su pri Skyrime ignorovane mnohymi ludmi, hovoria jednoznacne. Jedna nedorobena,absolutne non user friendly hra,s xy krat videnym a zjednodusenym systemom z inych hier,bez stipky reality s ubohymi questami,hratelna jedine vdaka sikovnym moderom jednoducho nemôze byt naj RPG roku. Ceresnickou na torte su "epicke" bitky o mesta 10 vs 10 vojakov Neviem ci som teda chybny ja,ale oproti naozaj vybornemu Human Revolution a tiez dobremu Witcherovi 2,proste tato hra nemoze uspiet. Hovorim samozrejme len za seba,ale vsetky spomenute veci z mojho pohladu tejto hre absolutne zobrali atmosferu a neviem si predstavit,ze by som ju mal hrat viac jak 50 hodin,nie to 300. Ak sa niekomu uspesne podari ignorovat vyssie spomenute fakty,tak verim tomu,ze hru povazuje za skvelu. Pre mna naj RPG Deus Ex:Human Revolution.
net.Xtreme [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2012-10-29 21:43:12
avatar
Podporuji Deus Ex, pro mě příjemné překvapení, zejména Missing Link.
Soukros [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - Je pro pc 2012-10-30 07:21:33

Vyšla tahle závodní hra na PC? Forza Motorsport 4 Vypadá moc pěkně.
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!
 

Najdete nás na Facebooku

.... a také na Twitteru

RSS

DDWorld.cz

DDWorld - Blogy a videa

DDWorld - Magazín

Poslední příspěvky v diskuzích


Videa
Assassin’s Creed Shadows představeno – vydáme se do Japonska
Assassin’s Creed Shadows představeno – vydáme se do JaponskaStředa, 15 květen 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 48x
Komentářů: 0
Pán prstenů láká na pokračování seriálu i nový Gollum film!
Pán prstenů láká na pokračování seriálu i nový Gollum film!Úterý, 14 květen 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 366x
Komentářů: 1
Ghost of Tsushima pro PC se stahuje z prodeje – požadavek na PSN
Ghost of Tsushima pro PC se stahuje z prodeje – požadavek na PSNPátek, 10 květen 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1110x
Komentářů: 1
Nové rozšíření pro DayZ – Frostline
Nové rozšíření pro DayZ – FrostlineStředa, 08 květen 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1040x
Komentářů: 0
SONY „poraženo“ nebude chtít PSN k hraní Helldivers 2
SONY „poraženo“ nebude chtít PSN k hraní Helldivers 2Pondělí, 06 květen 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1820x
Komentářů: 2
Helldivers 2 kvůli SONY PSN nyní hráči nenávidí
Helldivers 2 kvůli SONY PSN nyní hráči nenávidíČtvrtek, 02 květen 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1932x
Komentářů: 3