Nová generace herních konzolí může být dříve – stačí k tomu neúspěch pohybových ovladačů Tisk E-mail
Napsal Jan "DD" Stach   
Úterý, 13 červenec 2010
altProdeje klesají, herní vývoj stagnuje, současná generace konzolí má poslední šanci.

 

 

 

Herní vývojáři a lidé blízcí firmám SONY, Nintendo a Microsoft již otevřeně hovoří o nové generaci konzolí.  Už asi neexistuje nikdo, kdo by si myslel, že práce na nové generaci konzolí nefinišují, i když je velká otázka, jak bude budoucí HW vypadat.

Doba totiž pokročila a vývojáři i výrobci HW cítí, že současné konzole již nesplňují požadavky pro nastupující technologie. Kromě již dříve známých skutečností, že jsou hotové nové generace herních engine, které nelze na současných konzolách provozovat, se ozývají hlasy kritizující herní kvality současných her, což je podle mnohých jeden z důvodů, proč zájem o hry a konzole opadá a prodeje klesají. Výrobci jako SONY a Microsoft se pokoušejí přilákat další hráče uvedením pohybových ovladačů, většina pozorovatelů se jasně shoduje, že ty rozhodně nástup nové generace konzolí neoddálí. Naopak by v případě jejich neúspěchu, mohly nové konzole dorazit dříve.

Mnoho významných vývojů otevřeně naznačuje rok 2012, jako jasný termín nástupu minimálně nového Xboxu. Stejně tak se mnozí shodují, že i Nintendo by mohlo omladit své Wii, které dnes neumí ani HD. U Sony zatím mají jasno, SP3 dodrží 10 let pobytu na trhu, a jeho nástupce se objeví později, než konkurenční konzole. Nicméně rok 2013 se jeví i zde jako reálný. Dokonce se dnes objevily spekulace, podle kterých by neustále odkládaná hra GT5, jež by měla z PS3 vytřískat maximum, bude opět odložena a bude až hrou pro PS4. Sony také naznačuje, že nová generace systémů je ve vývoji a spolupracuje na ni s vývojáři, aby tak nedošlo k tomu, k čemu u PS3, že je vývoj na tuto konzoli obtížný, odlišný od ostatních platforem, drahý a těžko se učí.  

Každopádně shoda panuje v tom, že by výrobci konzolí mohli mít zájem vydat novou generaci konzol dříve. Výrobci se samozřejmě sledují navzájem, ale kromě toho ovlivní strategii vydání nových konzolí i to, jak a o kolik bude klesat konzolový trh nadále. Velkou roli sehraje i případný úspěch-neúspěch pohybových ovladačů, od kterých si obě firmy slibují nalákání příležitostných hráčů. Nicméně pozorovatelé trhu jsou k úspěchu pohybových ovladačů skeptičtí a tak pokud prodejně propadnou, mohli bychom se dočkat nové generace konzolí i dříve. Minimálně MS by mohl mít na vydání nové generace Xbox360 velký zájem, už jen kvůli obnovenému zájmu o PC jako herní platformu. Snaha o úzké propojení PC Windows a Xbox Live, co by herních platforem, je více než zřejmá. Takže pokud chceme uspíšit nástup nové generace konzol a konečně rozhýbat herní a technologický vývoj, stačí k tomu nekupovat konzolové hry, nekupovat nové konzole a rozhodně nekupovat pohybové ovladače. Jinými slovy, záleží pouze na nás, jako na spotřebitelích, kdy se nová generace konzol a hlavně nová generace her objeví.

Zdroj: xbitlabs.com
 

 

AUTOR: Jan "DD" Stach
Radši dělám věci pomaleji a pořádně, než rychle a špatně.

Starší články


Komentáře
Přidat Nový
2MATRIX [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-13 22:28:36
avatar
PS3 chce udržat na trhu sony 10 rokov?Pre krista pana a im nedrbe?Ved za 10 rokov sa tolko zemenili technologie že to ani nemá vyznam,je problém vydavat PS a Xbox každé 2 roky?Ja nechapem nakeru p... to tak dlho držia na trhu taký šitný HW!Ved každé 2 roky nech vydaju novu verziu z nadupaným HW oni tam maju za šefa nejakého fetaka alebo čo...
Ziina [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-13 22:50:49
avatar
ps2 uz je taky 10 let stara, se ps3 bude zase prekrivat s ps4...
F.low [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-13 22:51:55
avatar
to proč je tam tak dlouho starý hardware, je z několika důvodů. Je stálí, tím pádem výrobci her, mohou dokonale(pohádka, ale někdy se stane) optimalizovat svůj engine. Jednotný hardware je taky zárukou, že tam půjdou všechny hry, které si zákazník koupí a nemůže se stát jako u PC, že jeden rok si hru pustíš na plný detaily a druhý rok je musíš mít stáhnuté na minimum (právě zde je výhoda konzolí, kterou někdo přehlíží). Díky těmto dvěma věcem jsou vývojáři šťastní(postaví/napíší engine pro normalizovaný hardware) a zákazník má záruku, že 5-10(?) let nemusí nic nového kupovat, a pak je zde ještě skupina lidí, kteří si to koupí jen protože do toho stačí strčit medium a hrají(ale těch se to netýká)
Pit [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-13 23:26:50
avatar
S tou "výhodou" konzolý se nedá souhlasit. Nechápu jak můžeš vidět výhodu v tom že seš 5 let odkázanej na stejnou technologii bez možnosti sebemenšího upgradu a musíš čekat až na další konzoli. U pc ta situace taky není tak strašná jak píšeš (díky, nebo spíš bohužel kuli konzolím). To že ti šla hra minulej rok na plný detaily a tenhle musíš u nový hry stáhnout detaily na menší úroveň, ale většinou znamená že ta hra bude vypadat minimálně stejně dobře jako ta minulej rok. Když si koupíš novou hru tak v minimálních nárocích rozjedeš i na sestavě starý jako třeba ta konzole tedy +-5 let (samozdřejmě to musí bejt sestava za podobný peníze jako ta nová konzole v době vydání).
Sina [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-13 23:49:46
avatar
Na PC je problém že hry chce většina lidí hrát na max detaily a když se to na ně seká může to hře ublížit, protože získá pověst HW zabijáka (viz. Crysis na medium mi šla plynule a vypadala perfektně i na radeonu X1950pro).

Osobně bych uvítal lepší grafiku, ale mnohem více doufám že s novými konzolemi přijde pořádná fyzika a ne to co v současnosti předvádí ve hrách PissX.
tynyt [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-14 17:09:42
avatar
pravdu díš.
DedecekHribecek [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-14 12:52:16

Ten "stálý HW" (jak o něm píšete) poskytuje vývojářům na PC už hodně dlouho. I při tom že všechen HW je PC pokpatibilní se výkon neustále zvyšuje.

Je to jenom idiocie výrobců konzolí, že jsou nové generace nekompatibilní z pohledu použitých HW komponent.
Leos [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-14 04:58:09

Lenže tí "šťastní vývojári" musia hru aj tak vyvíjať na konzole PS2, PS3, XBox 360. No tak by ju vyvíjali ešte na viac platforiem, takže neviem, komu toto píšeš, nikto tu nepožaduje, aby si mohol meniť v konzole komponenty.
Rohlik [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-14 17:04:29
avatar
myslím že kdyby vydávali nové konzole třeba co 3 roky - vždy spíš jako evoluci a ne revoluci po 10ti letech, tak udělají líp. Co s tím, že by existovaly třeba 3-4 generace konzolí zaráz? Stejně by vývojáři věděli přesně na jaké konfigurace mají optimalizovat a jak nastavit následně náročnost her. Vždyť není problém udělat už dnes DX11 hru, povypínat plno věcí a spustit v DX9 módu. Totéž co se děje u PC platformy, kde taky není nutné mít DX11 HW aby člověk hrál.

Při menších změnách HW konzolí by se taky zlevnil vývoj a nezabíjel by se vývoj her
J.C.Denton [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-14 17:54:30
avatar
Citace:
Vždyť není problém udělat už dnes DX11 hru, povypínat plno věcí a spustit v DX9 módu.

to prave asi je problem. nevidel sem zatim zadnou takovouhle hru. jenom dx9 hry s nejakymi pry dx11 efekty, ale poznat to teda neslo.
Rohlik [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-15 14:08:20
avatar
a nebude to tim, že vlastně žádná DX11 hra nevyšla??? ale principielně by to jít mělo
Streckol [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-13 22:30:18
avatar
Takže ja urcite prispejem k urychleniu vydania novej rady konzol a dufam ze ich vydaju cim skor aby sme sa konecne pohli z miesta.
Waffen [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - :D 2010-07-13 22:48:14
avatar
No doufám že to uspíší, a rychle!! Ja teda konzoli pořizovat vážně nehodlám. se svým PC si zahraju všechny dosud vydané hry a určitě i ty, co do konce roku vyjdou. Na konzolích jsem mnohokrát hrál, nejvíc asi na PS3 a prostě to ovládání na gamepadu hlavne u FPS her je shit hroznej. A prostě zlatá klávesnice a myš
JoBethCasey [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-13 22:53:37
avatar
asi to neradi slysite, ale ja k tomu neprispeju Minuly tyden jsem prispel nauhgtydogu za Uncharted 2 a bavim se jakoo nikdy. Predminuly mesic zase Gears of War 2, taky jsem se bavil a bavim dal. Takze pro me jeste tato generace konzoli posledni slovo nerekla. Dokud budou dobre hry (GT5, GoW3, Gears of war 3, Heavy rain atd) tak nerestavam podporovat A ze to navypada tak jako highend PC me vubec ale vubec nestve
Logis [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-14 17:50:28
avatar
Souhlasím. Uncharted 2 taky v nejbližší době kupuji, akorát Gears of War 2 je trochu tuctovka (mám obě konzole), ale tak prodeje to neovlivnilo
JoBethCasey [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-14 21:29:02
avatar
je to klasictejsi, ale i tak dost dobra hra, zvlast ted kdyz je za hubicku z bazaru
panther7 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-13 22:55:46
avatar
Za celej život jsme si nekoupil žádnou konzoli a ani to nehodlám měnit. Bohužel to nějak nepomáhá a máme tu období jaké tu je...
elancer [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-14 00:12:31
avatar
Nintendo žiadne nové Wii vydávať nemusí. Na tohtoročnej E3 sa čakalo oznámenie Wii HD, ale aj tento "posledný" termín prešvihli... Pokiaľ predaje Wii nezačnú výrazne klesať (a "klesajúce predaje hardwaru", to je výraz, ktorý Nintendo so svojou súčasnou konzolou ešte nepočulo), žiadny nástupca nebude. Načo aj, veď oznámili nový handheld a to bude ďalšia zlatá baňa, na ktorú sa treba tiež sústrediť...
Sony aj Microsoft si neskoro uvedomili, že na dominantné postavenie na trhu netreba len HD.
Trace4x10 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-14 06:48:43
avatar
Tak nakonec pohybové ovladače zůstanou jenom takovým výkřikem do tmy. Nintendu to vyšlo, ale to neznamená, že ostatním to musí vyjít taky. A jako PC hráč zlomyslně dodávám, že si přeju, aby jim to nevyšlo. Pokud by měly nastoupit nový generace konzolí a posunout tím dopředu technologickou úroveň her i na PC, není co řešit. Kdo chce pohybový ovladač, ať si koupí Wii a basta. Ona ta konkurence není úplně všude prospěšná
JoBethCasey [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-14 10:18:43
avatar
nemusely by, pokud by na tom nekdo zapracoval a udelal patche do her, kde by se to vyuzivalo. Dokazu si predstavit rozhlizeni z kokpitu ve forze pomoci otaceni hlavy a nebo prohlizeni auta v garazi ala minority report... to bych jim ruce utrhal.
Trace4x10 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-14 15:29:20
avatar
Tak když se rozhlídneš z kokpitu, tak budeš koukat třeba do zdi
JoBethCasey [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-14 21:30:36
avatar
jasne ze to nemuze byt 1 ku 1 myslim trochu natocit hlavu a vic kkpit..na PC tu bylo nejake zarizeni, kde si clovek nalepil na headset takovou tecku a tu pak zabirala kamerka a fungovalo to uplne stejne..videl jsem to na youtube s GTR2 a dost se mi to libilo
fusionSVK [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-14 07:01:54
avatar
No , na PS4 sa uz bude piratit , kedze ocakavam ze do roku 2014 bude mat solidny pocet ludi Blu-Ray napalovacku v PC !
MIKRON [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-14 07:24:41
avatar
Jo já teť trochu asi naštvu příznivce konzolí ale co dodat brzdám herního vývoje,konečně došlo že jsou brzdy a je na čase něco s tím dělat.Sice trochu pozdě,však alespoň někdy.Kde bychom byli kdyby konzole měli alespoň malinkou možnost abgrejdu co se týče třeba Graf atd.Ale to by již nebyli konzole ale PC tak že o čem to je.Myslím že o ničem,hlavně ať nebrzdí ostatní herní platformy.
Frankie [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - Chybka 2010-07-14 07:55:56

třetí odstavec - ve větě "U Sony zatím mají jasno, SP3 dodrží 10 let pobytu na trhu" má být nejspíš PS3 a ne SP3
amartin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-14 08:54:34
avatar
Vyvoj hier je skazeny a to podla mna nezmeni ani nova generacia hernych konzoli Vela hracov porebuje iba zabit volny cas a je im jedno aku hru hraju (hlavne, ze sa pri tom nemusi ani rozmyslat)! Mozno technicky hry poskocia ale obsahovo rozhodne nie! Keby sa hry kupovali iba podla ich kvality, nevsednosti (netuctovosti) a zabavnosti vyzeralo by vsetko inak! Rocne vydu x0000 (slovom.desattisice ) hier z ktorych medzi kvalitne sa moze radit tak najviac 50 a mysliet si, ze to bude inak je asi najivne
tynyt [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-14 17:16:37
avatar
je to paradoxní, ale nejlepší hry se dají koupit na Steamu za pár šupů (a ideálně v akci) v oddělení "Indie" her (tedy hry na ukrácení dlouhé chvíle). Spíše než hry je možné je nazvat "hříčky", svým pojetím se pak blíží svým slavným předchůdcům z 8-bitů a Amigy - jednoduchý model hry, doplněný o skvělé levely a hlavně parádní hratelnost. Nedávno jsem si dokoupil levely do Defense grid, hraju Plants vs. Zombies - hlavně se svými dětmi, se kterými hraju i parádní gamesku jménem Crayon Physics Deluxe.
Vojtaci [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-14 09:15:59

Jediné, co může konzole jako platformu zachránit, je upgradovatelnost. Dnes na konzoli nemůžete změnit nic. Pokud by byl HW udělaný podobněji jako u PC, dali by se určitě díly vyměňovat. Výrobce konzole by pak vydal daždé dva roky nějaký upgrade pack, vyměnil by se za ten starý a bylo by. V současné situaci je na trhu konzole deset let a z toho je devět let zastaralá.
Pokud by mělo dojít k této změně, pak si myslím, že by bylo jednodušší konzole zrušit a soustředit se na PC.
JoBethCasey [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-14 10:20:19
avatar
upgradem by se ztratila vyhoda konzoli...proto jsem zkoncil s pc hranim, takze by byly pitomci kdyby udelali z konzole pocitac.
J.C.Denton [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-14 16:18:33
avatar
ony konzole jako platforma potrebuji nejak zachranovat? ve skutecnosti to tak nevypada...
tynyt [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-14 17:18:09
avatar
ta skutečnost se IMHO projeví velmi brzy...

Krize ukáže, jak moc lidé chtějí investovat do hraní (většinou) stupidních konzolových her..
Logis [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-14 17:43:18
avatar
Kde je ta krize? Myslel jsem, že to nejhorší už máme za sebou...

Jestli mě chceš opravovat, tak začni u HN

Jo, a kde jsou ty stupidní hry? V porovnání s PC jsou na tom konzole ještě docela slušně
J.C.Denton [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-14 17:58:31
avatar
tak v tom pripade by navrh vojtaciho byl jeste horsi...nejen ze by lidi nechteli investovat do her, ale urcite by nechteli investovat ani do drahych upgradu...
JoBethCasey [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-14 21:32:55
avatar
to stupidni si odpust, ve vlastnim zajmu, jelikoz 95% her vychazi jak na konzole tak na PC ((takze by byly hry stupidni i na PC) a to co je jen na konzole exluzivne jsou vetsinu AAA tituly (GoW3, Heavy Rain, GT, Uncharted 2 ...)
Logis [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-15 19:45:13
avatar
Přesně tak, stačilo by kdyby si tihle chytří pánové ty hry alespoň vyzkoušeli. Myslím, že by změnili názor. Nikomu konzole nevnucuji, ale míra propagandy na těchto stránkách (a hlavně v diskuzích) mě občas zaráží. Přitom tyto stránky na mě působyly velice dospělým dojmem a odpovídá tomu i většina článků. Jen si odpustit tu zaujatost a bylo by to fakt parádní -
GOS007 [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-14 10:46:47
avatar
Tak já nekoupím ani jedno z toho co jsi na konci vyjmenoval.
RizeCZek [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - ad konzole 2010-07-14 11:15:04
avatar
V idealnim pripade by se z konzoli mohl stat modularni system (na kterem by vyrobci opet trhli neco navic). Prostou moznosti zvetsit vykon napr. vymenou grafiky, treba i jadra, RAM atd. v jednotnem unifikovanem designu by se mi libil. S tim bych smiril a treba i vyvojari by byli spojeni.

Ad vyvoj: Proc by vyzadovali novy hardware? Vzdyt na stary se delaji hry daleko lepe a rychleji.

Ad PC a starsi hry: Je to smutne, ale vcera jsem zkusel rozjet Fallout 1 a se zlou jsem se potazal, na XP a cca 1-1,5 rok starem hardwaru to uz nerozjedu :-(. Asi si budu muset postavit "stary" pocitac. . . V tom maji konzole velkou vyhodu, kdy si hru pro ni zahrajete i po tech 5 letech. . . .
Mc Baxxter [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-14 12:11:12
avatar
ad první odstavec: Ano a jak by se tomu řikalo....PC?
JoBethCasey [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-14 12:34:27
avatar
tim, ze by na tom vyrobci konzol vydelaly by to bylo zle...jelikoz by to pak nabizely za nekrestanske ceny, protoze uzivatel byas nemohkl sahnout po ATI ci nVidia...proste by si musel koupit 256Mb RAM navic za 2000Kc, jelikoz by si to chtel zahrat...to by pak lso do haje vsechno.
tynyt [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-14 17:21:20
avatar
ale tohle přece dnes už tak funguje. Když chceš hrát PS3 hry, musíš mít PS3. Že jej kupuješ za dumpingové ceny, a platíš HW v ceně her, to je tvůj problém.. :-)

Kdysi dávno se některé hry prodávaly s HW doplňky, které umožňovaly/vylepšovaly chod této hry (typicky to byly RAM/ROM moduly u 8-bitů, u PC zvukovky, u konzolí se pamatuju na CD mechaniku pro Segu MegaDrive)..
Logis [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-14 17:45:09
avatar
Docela se mi zamlouvá myšlenka, že budu platit za hry a ne za hw...
JoBethCasey [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-14 21:35:33
avatar
jasne, ale je ti i xbox, a kdyby byla PS3 porad za 20 000, tak si clovek koupi Xbox, kterej je o X tisic levneji, nebo WII... takze je tu konkurence. Upgrade k PS3 si musis koupit jen sony, takze das za upgrade treba taky 6000, jako kdyby jsi kupoval konzoli novou, jelikoz za tech 6000 mas xbox v zakladni verzy a jeho upgrade by te vysel tak yna 6000...takze nasednes do vlaku a nevystoupis. Jako ve stanku s "enciklopediema na pokracovani", kde to ze zacatku stoji jen 40Kc, a ke konci 100Kc. A ty to koupit musis, kdyz uz jsi zacal...
Leclerk [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-14 14:07:03
avatar
Stejně nechápu jak na tom může někdo umět hrát. Já jsem na tom jednou hrál CoD3 ale to se vůbec nedalo(nemohl jsem na nnikoho zamířit), než někoho zabiju tak bych na PC zabil už 5 lidí.
JoBethCasey [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-14 21:36:57
avatar
naucis se...kdyby jsi prisel o ruce, tak pak musis delat vse nohama (ted nemyslitelne, ale po par letech by jsi to zvladal), takze kdyz to mas od mala (PSX) tak ti to neprijde.
bananomet [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-14 17:28:06

no jo ale řekni to těm kteří si chtějí zahrát a nerozumí tomu, ,,kamarád/ka povídala že jsou konzole úžasné tak jsem si ji koupil taky" atp... čili podle mě by se lidé nejdřív měli v HW vzdělat a pak to pujde samo...
JoBethCasey [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-14 21:37:15
avatar
a nejsou?
Logis [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-14 17:38:13
avatar
Zrovna jsem si s největší radostí pořídil PS3, hry jsou super a budu do něj ještě nadále investovat Tak, a teď do mě
lubyanyy [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-14 17:59:33

Nechápu co některým lidem vadí na konzolích.
Mám doma PS2 (ano, opravdu PS2)a ty hry na něm, když sou dobrý, ještě hraju a není to zas tak hrozný, na konzolích jde hlavně o to aby ty hry byly dobrý, třeba tokovej Ratchet a Clank je parádní hra i s tou grafikou která na dnešní poměry je hodně stará.
A co se ovládaní týče tak na to se dá zvyknout, já třeba v medal of honor dával snipou ůplně v pohodě samý hedy bez nějakýho těžkýho míření, takže v pohodě.
Logis [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-14 18:12:25
avatar
PS2 byla fajn. Bohužel jsem ji pořizoval celkem pozdě, takže hry už pro mě nebyly tolik atraktivní. Nicméně God of War collection si teď dopřávám na PS3 a super
Leclerk [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-14 20:24:23
avatar
Žádná konzele nebyla fajn Vždyť se na tom nedá hrát
lubyanyy [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-14 20:26:18

A proč by se na tom nedalo hrát?
Kevin [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-14 21:00:57
avatar
Konzole nebrat pokud by zalezelo na me. Ale nezalezi, tak urcite za nejakou dobu tu budeme mit new version.
lubyanyy [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-15 00:58:39

Na konzolích máte teda horší FPS, ale arkády (typu god of wat, ratchet and clank atd.) a závodní hry, a ještě se něco najde, se na nich hrají perfektně.
jardop [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-15 09:21:34

podla mna uz nieco kutia.. ale drzia to v tajnosti.. nechysta nieco aj AMD??
Logis [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] 2010-07-15 19:48:13
avatar
To by byl docel odvaz
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!
 

Najdete nás na Facebooku

.... a také na Twitteru

RSS

DDWorld.cz

DDWorld - Blogy a videa

DDWorld - Magazín

Poslední příspěvky v diskuzích


Videa
Assassin’s Creed Shadows představeno – vydáme se do Japonska
Assassin’s Creed Shadows představeno – vydáme se do JaponskaStředa, 15 květen 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 841x
Komentářů: 7
Pán prstenů láká na pokračování seriálu i nový Gollum film!
Pán prstenů láká na pokračování seriálu i nový Gollum film!Úterý, 14 květen 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 851x
Komentářů: 1
Ghost of Tsushima pro PC se stahuje z prodeje – požadavek na PSN
Ghost of Tsushima pro PC se stahuje z prodeje – požadavek na PSNPátek, 10 květen 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1357x
Komentářů: 1
Nové rozšíření pro DayZ – Frostline
Nové rozšíření pro DayZ – FrostlineStředa, 08 květen 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1084x
Komentářů: 0
SONY „poraženo“ nebude chtít PSN k hraní Helldivers 2
SONY „poraženo“ nebude chtít PSN k hraní Helldivers 2Pondělí, 06 květen 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1850x
Komentářů: 2
Helldivers 2 kvůli SONY PSN nyní hráči nenávidí
Helldivers 2 kvůli SONY PSN nyní hráči nenávidíČtvrtek, 02 květen 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1953x
Komentářů: 3