Změny na webu – informace Tisk E-mail
Napsal DigitalDooM   
Úterý, 30 květen 2006

 

 

Změny na webu – informace

Jak jste si všimli, web doznal malých změn. Co pro vás ještě chystáme se dočtete v krátkém článku. A zároveň se omlouvám všem, pokud se z webu sem tam něco ztratí. 

Webík prochází neustálými změnami. Bohužel vše trvá poněkud déle, než bych si sám přál, ale po malých krůčcích se blížíme k požadovanému výsledku.

Dnes se zprovoznila možnost reklamy a inzerce a dalších na to navazujících záležitostí, takže již mohu být k službám i v tomto ohledu. Ceny, či jiný výměnný obchod, prozatím nechávám na Vašem návrhu.

Připravované změny:

V nejbližších týdnech proběhne podstatnější změna. A to přechod na nový redakční systém. S velkou pravděpodobností to bude novější Joomla. Na to budou bohužel možná navazovat další skutečnosti, jako změna adres starších článků apod. 

Mou prioritou je i zprovoznění denních aktualit, aby jste zde mohli nalézt denní zajímavosti zprávy a komentované informace, nejen z oblasti počítačů.   

Dopracování celé template a upravení komentářů a vlastností dalších komponent.

V záloze si nechávám i spuštění vlastního internetového fóra, i když zatím váhám. Přeci jenom myslím, že dobrých internetových fór už tu je několik a času na všechny je málo . Nicméně časem něco na ten způsob zde určitě bude. Mám takovou autorskou myšlenku na jeden projekt ;) .

Další informace:

Rozhodně si beru k srdci vaše komentáře, ať kladné či záporné. Web se již pomalu dostává mezi lidi, já se tomu budu i nadále snažit pomoci kvalitními recenzemi, radami a návody. Zaměřením zůstaneme webem praktickým. Testuji to, co uživatele zajímá. Bohužel zatím není v mých silách více, jak tři kvalitní články týdně, aby kvalitní byly. Proto spěchám s provozněním aktualit.  

Tímto chci poděkovat všem, kteří mě odkazem doporučí, či na můj web odkáží, jelikož to beru, jako že vnímají moje články užitečnými a schopnými poradit. Děkuji :) 

Dále bych chtěl i upozornit na další možnost. Pokud máte doma nějaký zajímavý článek, co by mohl zajímat ostatní, přihlaste se, domluvíme se, probereme to a  můžeme ho zde zveřejnit.

Protože bych rád poněkud podpořil modding a dobré projekty tohoto typu v téhle i přilehlých republikách, přijímám i články na toto téma, pokud máte hotový projekt, pochlubte se sním. Co si představuji pod pojmem projekt si můžeme posléze rozebrat po e-mailu Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny .

Omlouvám se všem čtenářům za možné potíže se zobrazováním webu, za nedodělaný a rozpracovaný vzhled všeho možného. Také za občas ztracené komentáře. Nemaži to schválně :), bohužel se ztratí při úpravách a práci s knihovnami. Stále se na všem pracuje. O průběhu vás budu nadále informovat.

PS: Pracuji i na stylu recenzí a na svém psaní. Abych uvedl věci na pravou míru, nejsem novinář, jen jim do toho fušuji. Jsem nespokojený čtenář, kterého nebavili neustálé recenze na 17“ LCD za 15 000,- bez DPH. Recenze na operační paměti za 8 000,- bez DPH. Apod apod.  Tak jsem si založil web, abych  měl, co číst :)

Přeji pěkný den. 

Update:

Asi jste si nemohli nevšimnout problému včerejšího dne. V několika posledních dnech se na webu usilovně pracovalo, přešli jsme na novou verzi redakčního systému Joomla. Bohužel vyskytli se (ne)očekávané problémy. Ty jsme se snažili odstranit, bohužel bezúspěšně, takže výsledkem je, že jsem nuceni se vrátit o několik kroků zpět. Dnes tedy jedeme z 5 dní staré zálohy a tak se opět trochu poztrácely některé vaše komentáře, omlouvám se.  Registrace uživatelů, jsme ale snad zachránili, jestli ne, tak se také omlouvám. Web je stále ve vývoji, ale musíme začít poněkud jinak.

Pokud jsou problémy s něčím, kontaktujte nás, třeba o nich nevíme :)

 

AUTOR: Jan "DD" Stach
Radši dělám věci pomaleji a pořádně, než rychle a špatně.

Starší články


Komentáře
Přidat Nový
PCMark [Zobrazit profil] [Poslat zprávu] - výměna ikonky ? 2006-05-30 12:54:26

Dobrý den, nemáte zájem o vzájemnou výměnu ikonky 88x31px na hlavní straně ? Mám IT diskuzní forum http://pcmark.info Třeba včera jsem měl návštěvnost kolem 1000 lidi. . Omlouvám jsem že to píšu sem, ale jiný způsob komunikace nějak selhal.
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!
 

Najdete nás na Facebooku

.... a také na Twitteru

RSS

DDWorld.cz

DDWorld - Blogy a videa

DDWorld - Magazín

Poslední příspěvky v diskuzích


Videa
Marvel 1943: Rise of Hydra – využije úžasně vypadající UE 5.3!
Marvel 1943: Rise of Hydra – využije úžasně vypadající UE 5.3!Pondělí, 25 březen 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 432x
Komentářů: 0
Horizon Forbidden West vyšlo na PC – solidní port!
Horizon Forbidden West vyšlo na PC – solidní port!Pátek, 22 březen 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1503x
Komentářů: 8
Baldur's Gate 3 se nedočká DLC, datadisku ani pokračování!
Baldur's Gate 3 se nedočká DLC, datadisku ani pokračování!Čtvrtek, 21 březen 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1207x
Komentářů: 1
Alien: Romulus – nový film naváže na klasiku!
Alien: Romulus – nový film naváže na klasiku!Středa, 20 březen 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 1891x
Komentářů: 4
The Acolyte – hraný Star Wars seriál v novém stylu
The Acolyte – hraný Star Wars seriál v novém styluÚterý, 19 březen 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Film
Spuštěno: 1146x
Komentářů: 0
Far Cry slaví 20 let! Také si přijdete staří?
Far Cry slaví 20 let! Také si přijdete staří?Čtvrtek, 14 březen 2024
Vložil: aDDmin
Kategorie: Počítačové hry
Spuštěno: 1904x
Komentářů: 3